15-годишно момче се хвърли под влака в Асеновград

Ученикът е загинал на място, разследват се причините за самоубийството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Омг не не е заради пубера има съвсем друга причина да го направи, явно е станало нещо много сериозно, за да стигне чак до самоубийсво, той ми беше приятел и е много добро и умно момче и не би го направил заради нещо маловажно!!!

Защо самоубийство? Доказахте ли го? Не е помръднало, значи може някой да го е убил и да го е сложил на релсите.

Турците са Мафиоти- Наркотрафиканти и нападат жените да ги изнасилват и правят проститутки. А мутрите- техни помагачи, мошеници и ПРЕДАТЕЛИ... . Ако мутрите искат да изкупят грегховете си, нека да почнат да убиват и ограбват Богати араби и турци в БЪлгария. Хем ще взимат пари, хем ще СПАСЯТ БЪлгария.

Седерастичнити цървули и туй нещо оплюха и се подиграха. Затуй след 2001 и "блестящото" управление на Костофф никой не иска да чуй за тях.

Жалко за детето. Съболезнования на близките. Това е трагедията на България - възпитаваш го, храниш го, инвестираш в него, училище, любов, време ... и накрая, това! Дали са му помогнали или сам е решил да сложи край на живота си е работа на полицията да разбере. Каквото и да е такъв ужас не пожелавам на никого! Съболезнования на близките и нека имат сили да продължат напред.

знаеш ли какви лайна учат в момента, ако си беден си мъртъв, ако си грозен, тъп, безизвестен - мъртъв, ако си различен... Сериозна е заплахата, някой трябва да се намеси, богатите са еднакво уязвими.

Милото момченце, дано почива в мир. Съболезнования на всички близки.

Лека ти пръст момче и нека Бог за паци семейството ти и му дава много, много сила! Най- сърдечни съболезнования!

но по голямата част от днешната младеж е тотално изперкала! Като гледам повечето над 30 години младежи, нито се замислят за семейства нито за деца....забили глави в лаптопите или телефоните и си мислят, че те са открили света. Да както казваха нашите родители - техни баби и дядовци, за всичко идва време, но един път изпуснеш ли времето, ти си изпуснал и живота който трябва да изживееш красиво и то без да изперкаш!

Господ да прости и утеши тази млада душа и да даде сили на родителите.Трагично.

Дете, Господ да пази. Това е най-страшното! Съболезнования на близките.

Ами ако е убит на друго място и в тъмното поставен на линията?

Милото дете, съболезнования на родителите му.

горкото дете

Защо бе детенце мило, непрежалимо? Каквото и да е станало, защо не сподели със семейството си. Всичко е поправимо, само да беше живо. Родители, не допускайте децата Ви да се страхуват от Вас. Не бъдете толкова строги и сурови, че децата да предпочетат смъртта пред Вашето наказание.

Епидемията ББ.

0

А дано ти е чиста съвестта като си прибираш хонорара

0

Тъпите червени духачи нямаше как да не политизират и тази трагична новина, все едно не помним серията самоубийства по време на виденовата зима.. Нещастници, замълчете поне веднъж, срам и от Бог ли нямате?

по време на перестройката от много хубав живот! И до днес сме на първо място в класациите на света!

От достоверен източник разбрах, че детето не е понесло отлагането на пленома на БСП на който е трябвало да освободят Корнелия Нинова, и в пристъп на безсилие е легнало на релсите за да последва геройски разчленяването като Уилям Уолъс в смело сърце ... на една стран глава се люшка, на друга краци на няколко разчленени ...

0

На децата ти го пожелавам

0

Кво цъкате минуси, мижитурки? За чужди деца може да се плямпа, ама за нашите - не?

Бях ти написал много неща, но ги изтрих. Няма смисъл. Ти ще си го получиш

0

Кажи, кажи. И как "ще си го получа" също кажи

Олигофрен смотан с тъпо чувство за хумор

ИЗРОД си ти.

известие от чси за наследство на "дълг". и какво друго му остава, освен да се отърве от "дълга", коъто никога не е поемал...

0

Не проектирай собствените си лоши решения вэрху детето, тъпанар

спокойно и радостно се живее при ГЕРБ...

какво да коментираме като ги кршете

0

Ми не коментирай и няма да те триябб, бе

На тази възраст най-вероятно е заради некоя пикла на неговите години....

0

Може да е и заради тормоз в училище, бабо Ванге

Стабилност от всякъде ! Живот мечта !

при соца самоубийствата на деца повече ли бяха

да, повече бяха. Само че нямаше интернет и новини от днес, за да го прочетеш. Умишлно го криеха и ти съобщаваха само най-важното - за новият конгрес на ЦК на БКП и млеконадоя в Хасково.

Толкоз сте и живял тогава, че глупости говорите! В златните времена на соца, много неща бяха по-добри от тая прехвалена демокрация. Включително и факта, че такива инциденти като горния бяха по-скоро изключителна рядкост.

Мой съученик се обеси 1985-та година, когато бяхме в 7-ми клас. Така и никой не разбра защо...

Мой съсед получи свръхдоза наркотици през 1976 г. Така и не съобщиха. Майка му се поболя.

абе тука всяка статия ли обръщате на политика, бе ненормалници ?!

Според в-к Работническо дело и Първа програма - не. А спомените ми за общата картина се базират изключително на прочетеното и видяното по телевизора.

Ако бяха повече, нямаше тогава да гоним 9 000000!!!! Нещастно и зомбирано поколение има в момента!!!! Едни се самоубиват, други дрогират, а трети пишат лоши неща за Социализма!!!! Целра е една!!!! ОЦЕЛЯВАНЕ!!!!! АКО НЕ СЕ ПОЛУЧИ - ПОД ВЛАКА!!!!!! .....НЕЩАСТНО ПОКОЛЕНИЕ!!!!

0

Ми не ни пускаха навън, бе кирко, как да избягаме?

3евзек

Неселението на България между 1934 и 1946 се е увеличавало средно с по 80 хил души. След това до 1956 - средно с 60 хил, до 1965 - с 65 хил, до 1975 с 50 хил, а от 1975 до 1985 - с 22 хил. 1990 вече прирастът е под нулата. 9-те милиона, които на практика никога не са достигали 9, се дължат почти изцяло на инерцията от годините около ВСВ. Самоубийствата не са сериозен фактор за броя на населението.

Айде вече погледнете напред. Стига сте си спомняли как и кога е било по-хубаво.

Всичко това е от върлият материализъм.. Ако нямаш нов телефон никои не те смята за човек, или пък скъпа кола.. Ценности... Библиотеките са пусти, образованието опорочено, шансове за работа освен в 4-5 града няма. И да има БИЗНЕСЪТ плаща жълти стотинки..

Ми брато, нормално - за се знае, че си играч, трябва да имаш пачка, яка кола и як телефон! Нали не очакваш да впечатлиш някоя мадама, с това че ходиш в библиотеката да четеш книги?! :D

не е нужно да впечатляваш - може просто да си платиш. Има и по-евтини, да не кажа - безплатни

Будала, да беше изчакал короната

Бог да го прости детето! Деца, не причинявайте това на родителите си, това е най-голямата болка! Винаги има надежда. Животът е пред вас!

ГОСПОДИ,пази децата! Прости на това дете! Да почива в мир! Съболезнования на родителите, дано имат сили да продължат. Плача..

ДАНС знаят ли защо това момче е постъпило така.....?

Какво става - преди 2 седмици 16 годишна ученичка направи същото в Септември?

Колко умират от короновирса и колко от самоубиства г-н Борисов ?

а колко си заработват хонорара като соц. тролове?

Заради някоя кифла ще да е. Момчето си е разкрило сърцето, но е получило публична подигравка. Младите момичета и за чеп на каца със зеле не стават. Българските жени унищожиха българските мъже, а сега същото правят и момичетата.

и в последствие момичетата, с които сте бил да не би да са Ви изритвали прекалено рано от гнездото Орел 2, че сте напоен с такава злоба към жените . Ако е така, замислете се , проблемт може и да е във Вас. Потърсете помощ, поговорете с някого, не си тровете живота с жлъч.

Да казваш истината не е равносилно на злоба. Фактите не съдят, те просто показват.

Жените по принцип не обичат мъже ,които живеят с майките си,но.....си лягат с кеф при мъже ,които живеят със съпругите си!

Спрете да се самозаблуждавате,в България,няма партий,има Мафия,всички са едно,добре охранени,мазни,зачервени,нагли и цинични,мутри!!!

ПАРТИЙ ли, нещастни неграморнико????

неграмоРник ли, нещастен Партий?!

СЕ пише БЕЗ Й....не го проумяхте...и толкова...

Вместо да свири защо машиниста не направил опит да спре?

По същата причина, поради която такива като Вас не правят да опит да мислят- не може!

Зависи с каква скорост се е движил влака... най-често влакова композиция спира окончателно след около 150 метра. Ти сметни сам в 22.00 когато го е прегазил, дали го е видял на 150 метра, или на 20-30 метра пред него.

Знаете ли колко е спирачният път на влак?!

rumbata_1958@

Аз знам.... 1000 метра спирачен път в зависимост от наклона на ж.пътя, атмосферните условия, скоростта на влака, тонажа му, от задействането на спирачката до пълното му спиране. Бил съм машинист и имам сгазване на самоубийца на г. Христо Даново през 1984-та.

защо мшиниста , като го видял не е спрял?

Това да не е триколка дето спира за един метър бе мозък.

Става въпрос за влак, не за тротинетка. Влакът не спира толкова лесно и бързо, има дълъг спирачен път, не може да закове на място. Затова и машинистите са освободени от отговорност при такива ситуации.

ли защото е психопат. Да се спре влакова композиция не е лесно, дори да го види на време и успее да спре, вероятността да спре върху него е по-голяма, отколкото да спре преди него. Мир на душата на детето. Дано намери покой!

Можеше да се опита да го прескочи или да го заобиколи!

Бойко Борисов= Лъки Лучано,мафия с власт,САЩ му дадоха властта,те го крепят! Той избори не е печил,няма разумен българин който ще гласува за мафиот!

Какво общо има самоубил се осмокласник с ББ, 1930-а година в САЩ и мафията там ??

сравнява положението в България сега с тогава в САЩ. Има много обши неща.

Ама Дир, моля ви, под платените си публикации спирате коментарите, направете го и сега. Ей така, чисто човешки... Детенце, детенце, мир на праха ти и сила на родителите!

Самоубиеца винаги си има своята истина. Щом е решил да се самоубие негова си работа,тъжно но факт. Но едно дете... Дано децата да прочетат и да знаят,че на тая им възраст всичко е ПОПРАВИМО, минава и заминава. Любов, родители,подигравки в училище или каквото е там още малко и поемате сами по вашия път. И тогава може да решите какво да правите с живота си.

Мисля, че ще е уместно под подобни новини да не давате възможност за коментари.

След като е осъзнал "прекрасната" перспектива за живот и развитие, като поданик на мутри в мутренската държава, явно самоубийството му се е сторило по-добра алтернатива.

Жалко,не е излизъл извън България и не е виждал,че съществува и друг много по-добър живот от тукиначе не би се хвърлил под влака.Комуно-герберското управление=унищожение продължава вече 75 години и не се вижда скоро краят му защото голяма част от останалото народо-население разсъждава така по комунистически.Комунизъм обаче не е построен никъде във вселената,но затова пък е унищожил безброй държави!

Ах бе дете. Мир на праха ти, дано си на по хубава място.

Съболезнования за родителите! Предполагам, че за другарите тук отново Бойко ще е виновен...

Гарантирано от герб!

А малоумните тролове са гарантирани от БСП... партия, не предложила до сега нищо друго, освен оплюване и лъжи. После се чудите, шо не можете да спечелите едни избори, вече цяло десетилетие...

Ами то разлика няма включително и в това,че и герб не е печелил нито едни избори в последните десет години,но затова малоумни тролове като вас бол!

Умник--- не е важно , как си гласувал! Важно е, кой брои бюлетините !!

или безпомощност .отговорите са може би във фейсбук .и сред съученици и учители.

Бъдещото население на България можете да го видите още днес във Филиповци, Столипиново, Факултето и на други подобни весели места...

чета коментарите под статията и се чудя кога станахте толкова окастрени духовно? Не изпитвате ли болка или можете само да я имитирате през тъчскрийна на телефона? Едно 15 годишно дете е мъртво! Това е факта ! Всеки един е виновен за това, че от години децата на България са духовно смазани!

Ние, българите, винаги сме били осакатени духовно... Има съвсем малки изключения, които да скапват статистиката, но и те вече клонят към нула...

Ние, българтие, сме си съвсем нормални. Вие, платените тролове, какви сте, не ни интересува.

в един момент изтръпваш и преставаш да изпитваш болка... И при другите спираш да я разбираш...

След като детето не е помръднало след сигнала на машиниста, може да е припаднало на релсите. Или да е пребито другаде, и да е хвърлено на релсите. Но самоубийството е най удобно за разследващите.

случайно точно на релсите е огромна, да ти кажа... Не е послмял да скочи от някой висок етаж.. оставил се е пасивно влакът да го премаже.

Побъркахте народа затова! И вие журналята сте косвени съучастници!

А може би не е издържал на иновациите в образователната система? Жалко, още не видял ни пирамида, ни кула, ни картина, ни колизеум, и да си идеш така нелепо.... Може само да се добави това "Народе..." и три ??? или !!! от тефтерчето на Левски.

И там явно има цигански турци- Митьо-вци, Мечки, Мехмед... И тия трябва да бягат към Турция, за да има деца в БЪлгария.