Коментари - 15-годишната ученичка, загинала на скалите във Велико Търново, се е самоубила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, ще решиш да се самоубиеш и ще си скъсаш международния паспорт. Това точно на предупреждение мирише - виж какво ще ти се случи, яко не превиш, каквото ти кажа...

В страната на всеобщата невинност (BG) виновни няма.

Следите от падане от високо предполагат, че момичето е било бутнато. Това, че е била сама когато са я видели свидетели не означава, че по късно не се е срещнала с някой. Понеже международния паспорт е бил у нея, предполагам, че насила са искали да я отвлекат на запад да проституира. Но тя не се е съгласила, и са я бутнали от високо. Да почива в мир.

Човек вече не може и да се самоубие в тая държава, без да му приипишат деянието на тайноте служби, мафиотите или извънземни. Има варианти да се види по какъв начин момичето е стигнало до там, камери дал ЕС. Има пръстови отпечатъци по скъсания паспорт. Има идни други трикове, които няма да споделям, че на някой ще му хрумне нещо! Та както казах, понякога хората прсото се самоубиват и няма световна конспирация. Който е гледал повече от 10 филма, вече е с изкривен мозък и не може да функционира нормално. Мир на праха на момичето!

Ще си скъсаш паспорта преди да се самоубиеш, точно за да не послужи да отвлекат друго момиче за проститутка с него.

Аз мисля, че не се е самоубила и душата и ще почива в мир! Ама този/тази виновни за това да не си мислят, че ще им се размине! Всичко се връща, рано или късно!

Хората не се самоубиват просто ей така - събудил се, пил кафе и без да иска решил, абе я да се самоубия за всеки случай да видя какво е да си умрял. Има причина човек да се самоубие. затова е и разследването и освен със заключението самоубийство, там трябва да пише и обяснение. Ако е любовна драма е едно, ако е парични проблеми - друго, а ако наистина е опит за поквара в проституция вече е трето, щото освен че склоняването към проституция е подсъдно, то и последвалото самоубийство също трябва да е наказуемо.

R.I.P. Не е за коментар.

Бедното дете. Почивай в мир красавице!

Ма как бе, самоубила се е. Точно както оня старшинка, дето го чака бебе и сватба. Дето се бе самоубил от щастие. Така и това момиче се е самоубило от силно щастие - зер ще ходи на запад да проституира с един 42 - годишен тулуп. Има ли някой, дето все още вярва на компетентните органи?

Колко от тези методи на криминалистиката изобщо не се прилагат у нас, защото просто няма кой да ги приложи?

Един мислещ да се появи.

Затворите са препълнени, пък ти си пиши пак за виновните и невинните.

Момичетата от ромски произход, които искат да живеят нормално, да учат, да се развиват, да създадат нормално семейство и да отгледат нормални деца имат голям проблем. И няма институция в тази държава, която може да им помогне да се измъкнат от средата, в която са отрастнали! Затова по-голяма част от тях се примиряват със съдбата си - да бъдат омъжени на 12-13 години или да попаднат в лапите на сутеньорите и да задоволяват на Запад мъже, изповядващи "европейските ценности"...

Спомнете си най силнив зъбобол, който сте изпитвали. Сега си помислете че е сърбеж. Ей така сърби посито на младите. Реална причина за самоубийство.

Да ти азиатските ценности... които доведоха до експлозия на неуки мангали и прости булгари!

А не си ли е скъсала паспорта пред сводника и той от яд я е бутнал??

Това заключение на дир-а ли е, или на разследващите органи?

И аз точно това си мисля.

То като му се върне на 80 знаеш ли колко му пука? Па за колко ли има и да му се връща? Сигурно чет нямат.

...е била принудена от семейството си да отиде на запад да печели пари, сещайте се как. Имала межденароден паспорт, който на 15 годишни се издава саво със съгласието на родителите!!!!

Колко ебане можеше да отнесе и колко доларес да донесе на сводниците от мафията в холандия и германия ... а тя предпочела да не попада в гадната дупка, от която няма излизане. Какво лошо момиче...

Родителите са били наясно с предложението на този 42 г. мъж и вероятно са били съгласни.Момичето е било против. Демонстративто е скъсало паспорта си и е скочило от скалата.