15 години затвор за курсанта от МВР, който застреля баща си - Царя на халвата

Бизнесменът Иван Христов бе убит в дома си в село Добревци преди близо 5 години

Обратно в новината

Коментари - 15 години затвор за курсанта от МВР, който застреля баща си - Царя на халвата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм прочел цялата статия, но ми направи впечатление какви са СМЕГЧАВАЩИТЕ ВИНАТА ОБСТОЯТЕЛСТАВА. Едното е това, че е студент в академията на МВР. Немам думи!

Този ще е любимец на мангалите в панделата, след като е учил в академията! Явно съдиите обичат бозата на баща му .....

Защо го затваряте момчето за 15 години,то нали към европейските ценности се е стремил,нали вие сте го учили за това,той в полицейското училище ли се е учил????

иван христов баща на виктор василев

Изниква въпрос какъв подбор има в на курсанти в МВР? Не издържал психически и убил баща си. С такава психика е можел да убие и някой, който не му е роднина.

подобно решение е целесъобразно - минус един бъдещ полицай - лабилен, неуравновесен и категорично ненормален. Майка, с явно лабилна психика, преиграла с изневярата на мъжа си и младежът явно се е превъзбудил. Няма лошо, в затвора превъзбудените постоянно ги успокояват...

Е това е домашно насилие. Не трябва ли присъдата да е много по-висока? Ако беше убил майка си щяха да му дадат доживот. То грях ама тя е била за тепане... Всеки път е големият рев как жената има право като не обича мъжа да си намери друг. А бащата нямал ли е това право?

Бизнесмена щяха ли да го съдят,ако жена му беше се самоубила,заради неговите извратени действия ?

Не, нямаше. Няма връзка.

Да си помислят тея дето кръшкат какво причиняват на жените си. То това не е ей така. Поне бъди честен кажи на жената и се разведи. Ама тоя не му е стискало... понеже е бил богат... Хем да не губи пари и да дели при развод с жената, хем да върти любови понеже е големия паралия бизнесмен... Получил си го е според мен. Лошото е че сина му ще гние в затвора, ама такава им била съдбата на тея локумджии

Но само за миг искам да си представите същият коментар под статия за убийство на жена поради същите причини. Рев, вой, клетви до 9-то коляно. Факт.

Тия, дето кръшкат само на жени ли го причиняват? От твърденията Ви останах с впечатление, че изневярата е изобретена от мъжа!

А жената като кръшка мъжът трябва стоически да го приеме, а? "Какво толкова, разделяте се и готово". Какви сте ми поврътливи...

това че е кръшкал няма никаква връзка с убийството...а също и жената с лабилната психика...за това си има разводи...

Не е оправдано, но ако този баща е малтретирал майката през годините и физически, момчето не е издържало. Разбира се не го оправдавам. Има и други начини.

Чл.116 НК наказанието е от 15-20 г.Л.С, доживотен затвор или такъв без замяна.Все пак са му дали минималното предвидено в закона наказание.

На бащата не му е бил достатъчен локума вкъщи, искал е и малко локумец и халвица настрана

Не е единствения, чиито родител или родители кръшкат.Все пак всеки от тях ще си отговаря пред Господ.А него не са го оставили гладен и без покрив над главата.Че и ловно аръжие законно притежавал, бил е ловец, убивал е горките животни като спорт, за кеф.Така, че всичко е на мястото си.

Момчето не е виновно ! Опитал се е да защити честта и живота на майка си,след похожденията на бащата !

Ами ако е така поне 10% от синовете в България трябва дазастрелят бащите си! А ако майката шава,? И нея ли?

По вашата логика: Напред към разврата !!!

Байо,по твоята логика половина България,трябва да се изпозастреляме.

Е това казах и аз, ама малко по-смекчено :)

Какви са тия смеГчаващи обсоятелсва? Тва да не вие смегма :)

Май в МВР почти няма нормални в последните 10 години...

Каквито останалите, такива и в МВР. Скачени съдове, бате.

европата и америаката изкопаха ров пълен с кръв и тръпове между поколенията на територята... кой ще отговаря за това? кой ще отговаря за 3-те милиона убити от демокрацията туземци?

"смегчаващи обстоятелства"??? Смег, смег, смегчавам :)

Некпй си мислил за смегма докато е писал статията :)

И тук ще стане като при онзи изрод Викторио, който уби семейството си и се оказа, че е наследник на жена си, Та сега младия курсант е убил баща си, но по закон е негов наследник, малоумна работа.

Искаш да не е наследник на баща си? Тук мотивът е друг и е написан в статията.

Ами не е наследник вече. Трябва малко наследствено право да прочетете. Ей така, за обща култура и за аргументирани коментари.

При убиййство му се отнемат правата на наследник

Ако жената на убития наследява всичко и не виждам проблем след това всичко да прехвърли на сина си( т.е. на осъдения), стига да има желание за това.

Да поправям се, ще бъде наследник на баща си докато не бъде осъден окончателно.

След като този келеш е застелял своя Банкомат,означава,че няма акъл в главата си,което води и на друг извод - че няма акъл и да обжалва коаквото и да било.Това са свършили адвокатите му, жадни и гладни за кинти.Колкото по-дълго адвокатите влачат едно дело,толкова повече набъбват и потфейлите им. В равносметката влиза и това, че този каун ще лежи на стари години присъдата си при Бай Ставри. Този случай говори красноречиво и убедително за деморализацията,опростачването на нацията и срива на ценностната система на българина,чието начало постави преди повече от четвърт век СДС-Чумата.

Банкомат се оказва бащата на онзи, който мисли така.

Отцеубиецът си е получил каквото е търсил, но въпросът с моралното послание е проблемен. Какво е то? - ставайте бизнесмени и си хващайте млади любовници. Защо ни занимавате с глупости в тоя сайт, я дайте за Русия-Украйна и ли за куронавирус

За баща - 15 г. А нататък каква е тарифата? За майка, за свако, за свекър или тъст, за калеко, за балдъза, за комшу, за смачкано дете.....? Не се свенете, пуснете я. По-ще ви отива.

в соца имаше халва сега това в ябланица е гадно и опасно да се консумира.дано с тоя цар да е умряла и менте халвата/....

пилеел пари по новата си любима. Купувал ѝ мотори, водел я на екскурзии, правел ѝ скъпи подаръци. В същото време майката на Васил прави опит за самоубийство-Еее? Голяма кръгла глава пълна с въздух...

... смеГчаващи ...? Наистина ли?

Ами виждаме ги... 50 годишни чичковци парадират с 18-30 годишни и мощни коли

Чудесен полицай е щял да стане този каун. Да застреля човека за едната изневяра. Малоумен келеш.

Къде видя 5 години?!

лапсус

В системата на МВР работят само неграмогници, некадърници и престъпници. Всеки ден служител на МВР е хванат в издънка и то сериозна. Преди няколко дни от акцията в Надежда полицая за малко да застреля колегата си. Абсолютни аматьори.

Имате две грешки в две изречения, уважаеми неграмотен неслужителю на МВР!

В трето изречение също грешка. Четене трябва повечко, не писане и плюене!

Ти също. Няма да ти подсказвам къде ти е грешката. Да видим колко си умен. Това е форум, а не официален документ или закон. Стават и грешки, простако. Важен е смисъла на думите, глупендер.

Искаш да кажеш, че пишеш грамотно по принцип, но във форумите нарочно допускаш грешки, нали? :()

Грешки стават, когато не си учил достатъчно. Ти си доказателството. И за МВР не ставаш.

По нагоре ти го написах, няма да го повтарям, че и без туй си прост.

Баси неграмотното писане на статии!

Един боклук убил друг боклук

Това се нарича екология в действие.

САМО ПРИМИТИВ И СТРАХЛИВЕЦ МОЖЕ ДА НАЛЕТИ НА МАЙКА СИ И БАЩА СИ .... ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО МУТРИ И БЕЙОВЕ . .. :)))

Направете си труда поне да проверявате елементарен правопис, т. нар. журналисти - обиждате онези от нас, които уважават образованието си и родния си език!

И аз съм потресен от неграмотността на редакторите.

Това е понеже ДИР-ниците са рушлямски подлоги, а в Сатрапия се казва "мяГкий"

Светът ще свърши, к0врите НЕ!

Може би присъдата е справедлива,но защо на други убийци присъдите се точат с години и богатите си плащат за да не лежат в затвора

Съвсем съзнателно и хладнокръвно да застреляш баща си като куче. Ама пуста ревност, още повече страх, да не би любовницата да отнесе халваджийските пари! Майката просто да се беше развела вместо да прави драми пред сина си. И синът и щеше да е на свобода, готов да стане полицай и пари щеше да му прибере достатъчно. Но сега тя ще вземе 3/4, а затворникът 1/4. Ако няма братя и сестри. Лакомия пуста... Да не говорим, че такъв изобщо не е за полицай! Как е минал психологическите тестове, не знам...

Жените са такива - манипулаторки. Вероятно е инсценирала самоубийство, за да подлуди сина си

А риска новата кучка да завлече всичко е голям

Добре, че не е станал полицай!

А ти можеш ли да е да предположиш колко такива слабохарактерни полицаи има в наш'то родно МВР?

Жалко за момчето да влиза в ролята на съдник и да сега да има лоша карма. Във психологията се казва, че децата са деца и трябва да оставят проблемите на родителите, които са големите.

Халваджиям е царят на халвата, този просто я е правил.