148 машини излязоха по улиците в София заради снега

В парк "Витоша" са извършени снегопочистване и опесъчаване на пътищата Драгалевци - Алеко и Бояна - Златни мостове.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не можа да се образува солидна снежна покривка и лятото пак ни чакат суши ..

Но важното е защо и какво е произходило от това. И ние сутрин бързаме да излезем навън, но далеч не заради "чистия въздух" и прохладата.

Да ги видим при по сериозен снеговалеж...

Защо се предплаща а не се заплаща за свършена реална работа?

не е важно улиците да са цисти а е важно фандъкова да открадне пари

Снегът се самопочиства. Както всеки път разчитаме на Божията помощ. Лятото се молим за дъжд, да се напълни язовира, зимата да не вали много и да се стопли бързо. Да беше мор, да беше чума, а то БорисоФФ ни удари.

Тия с машините от кога тръпнат и се облизват кога ще дойде време да вземат по някоя хилядарка.

Като кажат машините и ще речеш, че някакви роторни снегорини. А то са ени камионетки с хилаво гребълце отпред. И сигурно са на газови уредби.

Те и в Мадрид се смееха, че снегът е малко, но от снощи стоят и чакат да се разчисти.Не стотици, а хиляди коли.закъсаха.Та те така. Този сняг ви го пращаме за вас на Балканският п-в, според синоптиците.А стига с тази цензура. Никого еннобиждаме.

Те в Мадрид друго освен летни гуми едва ли имат.

5 см сняг ама 148 машини ''го чистели'' нищо че той си се топи от самосебе си....

Правилното заглавие е: "148 машини излязоха по улиците в София, за да навъртят, колкото се може повече километри заради снега".

Бих добавил и : "148 машини излязоха по улиците в София, за да навъртят, колкото се може повече километри заради снега и да пречат на останалия транспорт".

Попитали радио Ереван : ЗА почистване на снега в София , който е около 1-2 см по улиците и не се задържа ,а около 2 см сняг се задържа по зелените площи и покривите са ангажирани 148 снегопочиващи машини. Колко машини ще се необходими за почистването на трайна снежна покривка по улиците с дебелина 20 см ? Радио Ереван отговорило: По просто тройно правило - 1480 машини, но при положение че няма никакво движение, за да не се пречи на почистващите машини и през това време не трябва да вали сняг. Столична община веднага реагирала, че има готовност да осигури тази техника.

Няма нужда, това са само 2 см сняг ... като валне повече тогава има смисъл, но на българина, най - големият мрънкач не може да се угоди

да си пазаруват в ледения коридор...

Не знам как може да се очаква, че в тази обстановка децата ни ще ходят нормлално на училище в понеделник!!!!! В София е някакъв сибирски студ и зимен ад!!!! Не може така да се работи и учи, обявете ваканция моментално, ако искате да запазите живота на децата ни!!!!

Ти УУред ли си ?

с какво ? С автомобили 4х4 !

Думата "Ирония" може да я видите в речника.

Малко са! За такъв сняг трябва поне 149!

Хайде пак тонове излишна сол. Това сняг ли е - 2 см, вярно, че парите са предплатени има няма сняг ама поне колите ни да не гният излишно

Като злязат - защо са излезли, като не излязат - защо плащме. Като посолят срещу лед - защо го правят, като не посолят - къде са тия. Угодия на българина нема. Той е професор по всичко, може всичко, но изкарва пари като за нищо.

колега, няма угодия защото всичко у нас се прави без никаква мисъл. На 2 см сняг няма нужда от излишни демонстрации колко сме подготвени. Много неща са сбъркани в случая това, че се договаря и предплаща услуга, от която може и да няма нужда. Иначе си прав - при обилен снеговалеж пък се оказва, че въпреки предплатените милиони а почистване техниката е супермалобройна. Просто всичко у нас е пунта мара колкото да се усвоят едни пари и да се замажат очите на хората, че уж нещо се прави....

Ама аз това казвам. Най-много разбираме от това, което правят другите. Не дай си боже някой нас да ни критикува.

какво сте тръгнали да му обяснявате на малоумната подлога на подлогата фандъ4ка и вожда - айдуците на Европа и света

Добре, че не падна повече от 2 см. сняг, че пак щяхме да ви гледаме сеира...

Не харчете парите за нафта, хващайте във въздуха гадинките!

Да се пускат снегорини на тоя "снЕг" е пълно малоумие и разхищение на пари.

Такива жалки коментари като твоя просто разсмиват хората. По простата причина че ако не бяха излезли да чистят щеше да ревеш тия мръсници пак не са изчистили улиците. ама от такива като тебе какво друго да се очаква.

Сняг има ли?

То па един сняг?! Знаем, че снегопочиствщите машини са повече от линейите, нали общината/софиянци плаща без да работят.

Е, какво? Трябва както винаги да чакаме да има огромен сняг и тогава да чистим така ли?

да пазаруват в определения час, нали? За да легализират поледицата.