Коментари - 1426 новозаразени с COVID-19, което прави 13,6 % от тестваните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по темата?

да заповяда нигерийския.

Стига бла-бла, ще има ли ваксини или няма да има редовно, че да не си губя времето да чакам и да си ходя...... Как къде? Като стигна, пак ще ви пиша, но вече с имунизация. Там дори по пътя на всеки няколко километра има пунктове за безплатно изследване и ПСР-тест! Не събират от гражданите си в такъв момент!

Всичко показва, че тези мерки са крайно неефективни. В Западна Европа се налагат от края на септември. Там са много по-строги, стриктни и всеобхватни, отколкото в нашата страна, но не дават никакъв резултат. Не би трябвало да се очаква, че налагането на по-строги мерки в нашата страна ще имат резултат. Когато едно нещо не работи, колкото и повече да се дава от него, то няма да проработи. За съжаление започнаха същите хора да изкарват плашилата от април и май за празниците. Тогава имаше реплики „Спомняте ли си майка да не може да погребе детето си“. Тези слъзливо-гадни изпълнения ме втрисат. Трябва да се държим по нормалния начин, по начина, по който се е държал света по време на инфекции като тази. Хората, които са възрастни, болни и по-рисковите трябва да избягват местата, където се събират много хора. Особено в затворени пространства. Добра лична хигиена. Тези без симптоми трябва да се движат и да работят. Само че сега се казва, че случаите нарастват, не защото мерките са неефективни, а защото се появява нов щам. Той пък засягал повече хората под 55, най-вероятно, за да може да се използва ваксината на Астра Зенека, която не трябва да се използва при хора над 55 години. Всички тези неща са крайно несериозни и нелепи. Целта е налагане на страх. „Вие нещастни мишоци, си стойте вкъщи и не си помисляйте, че някой ще ви пусне, защото това е неприемливо. Целта е да се ограничават правата и свободите под най-благовидни медицински предлози.

Щото свършиха лимона и содата.

Двама членове на НОЩ разговарят: - Ти къде работиш? - В института по заразни и паразитни болести. - Като зараза или като паразит?

Мама ви мръсна лъжлива.

Ужас! Извинете, извинете, ама нямам мазе! Гаражът ми е на -1 ниво с врата "Хьорман" - това ще ме спаси ли от страшния ковит? Ще стоя чинно там 5 години, даже лампата няма да пускам, за да не ме види в тъмното.

Преди две седмици около 2000 заразени. Сега 584 излекувани. Къде е другата бройка. За кога ги пазите нещастници долни. Мошеници.

Лошото е, че нигерийският е дълъг, черен и с голяма шипова глава... И сигурно повече боли. Днес четох, че се е появил японски.. Което е по-добре - къс, мек и без шипови протеини

в тези басни.

не умират болни от коронавируси, само някой и друг, който е паднал от леглото

Винаги петък срещу събота и неделя срещу понеделник има малко починали но като дойде Балтов и другите дофтори в понеделник оправят работата

се спазват мерките в развитите страни на Азия. Тях вземи за пример и разсъждавай. Ще видиш че вършат работа когато наистина се спазват. И много интересно при положение че на никой не му пука за тебе всъщност защо някой ще го интересува душевния ти комфорт? Че и да се напъва да ти го разваля... И мерки у нас почти няма всъщност и почти не се следи спазването им заради политически популизъм. Има безмислено реване с цел отправяне на някакви политически послания. А по средата едни хора боледуват и мрат докато върви боричкането за власт и чрез мнения като твоето.

Все още седи статията с интервюто на Кантарджиев. Чета и препрочитам и не мога да се отърва от чувството за дежа вю. Следящите форума под новината за ковида ще се сетят, че изказването му за противогрипните ваксини дето не били тествани дълго време по подобие на тези за ковида 1:1 припокрива постовете на някои тролове от посшедната седмица. Пландемията се управлява от НОЩ с помощта на платени клакьори пишещи тук и споделящи еднакви инструкции с тях. Съдейки по минусите на Пипи - вече има застъпили на смяна...

ти е в главата. И няма надежда да светне.

ковид ваксини ограничения и измами в световен размер подкрепени от корумпирани политици и пишман доктори.започнаха с птиците птичи гриб и др.подобни след това чивтокопитните животни и наглоста им не се спря ами измислиха и тази простотия ковид. в африка живея 43 вече и едно мога да кажа че тук хората масово са болни от спин,туберколоза, малария и редица други тежки заболявания но за ковид не се говори направете си добре сметката на докторите ли да вярвате или на явните факти

не щат да се разболяват ей

Аууу, значи утре ще са 3000, и какво от това?? Не ви ли писна тази истерия, защо само пишете глупости?

ПАНИКАТА Е ТАЕН ПРИВЪРЖЕНИК НА БОРИСОВ.ТРОЛИ ПРОТИВ МЕРКИТЕ И ЛЕКАРИТЕ,БАЦЕ ОТПУСНА ВСИЧКО И СЛОЖИ ДОКТОРИТЕ НА ПАНГАРА.

А ей ги на...как е, мишоци? Няма почивка, а? Трябва да се шашка раята, че да не пита за золумите ви?

И в неделя, нямате почивка, журналисти-ковид. В последно време се чудя, кое е по коварно, Ковид или мисирка!

Мисирките са беззъби. Затуй и само кудкудякат във възторг. Даже като ги мъкнат към кланницата.

Ако убиеш един човек, ще влезеш в затвора, ако убиеш хиляди, милиони ще получиш рицарско звание или нобелова награда... Ето на, храните поскъпват трета поредна седмица, а нощниците въобще не са притеснени, но платото на вируса е много притеснително. Този вирус е на трудов договор с герб и е на петдневна работна седмица. В събота и неделя работят само вирусите натегачи, щото герб са много стиснати и малко плащат, а повече крадът... Внимание: Не гласувайте за герб, защото получавате борисов и мафиотския му личен кръг. Не гласувайте за вмро, защото получавате борисов с торбичка. Не гласувайте за воля/нфсб, защото получавате борисов с винкел на магаре. Не гласувайте за републиканци за българия, защото получавате борисов с личен асансьор до премиерското кресло

Тук очевидно имаме различни проблеми от Африка. Нима си изненадан? И тамошните здравословни проблеми други едни доктори ги диагностицират. Защо реши че тамошните са истински а тукашните не. Особено при положение че много европейски и други лекари работят в Африка също. Поредното изказване в което не е вложена много мисъл.

Пускам си клипчето, където Балтов показва с пръст как било извито шипчето на вайруса и падам ос смях - няма такъв олигофрен, ама иначе с костюм

Неделя е .слънце .ставам ,положителна пускам тв.и дотам.Гадовете пак в действие.Престснете.Хората се побъркаха вече.

от тъпанари. Самият факт че проблема с този вирус не е само у нас, а по цял свят, говори че свързването му с каквато и да е политика е долен и гнусен опит за политическа употреба на една хуманитарна криза и трагедия. Ако не си наясно това правиш в момента. Нека са наясно и всички които ти четат простотиите.

Я дефинирай проблема бре интелект. Щото смъртността очевидно не е. Трайните последици също. Ама една камара проблеми ни смачкаха в следствие на мерките. Тъпи тролове.

излез и се разходи на чист въздух. Кой те кара да гледаш телевизия или да спамиш по форумите? Гледай анимация в тубата като искаш. Аман от мрънкащи.

Гласувайте за БСП и получавате Гечев и Нинова + хиперинфлация.

Кой е олигофрен? Елементарен идиот си... ще дойде време дето по друг начин ще мислиш...

Умнико, на червената комунистическа софра, който троли ден и нощ под всяка тема! Тъпак!

Майо, ти ли си, ма? Спокойно няма да влезеш в парламента, долна лажкиньо!

Кой се е побъркал? Всеки ден те гледам да сереш във фоума. Което, като се замисля, не е и много нормално. Жалки поплювковци, навън времето е хубаво, те осират форума. И пак ГЕРБ ще спечели! Ето защо: 2021-03-07 08:45:07 NeXu s (нерегистриран) Червените платени ненормалници са срали в статията цяла нощ, че даже и сега продължават. И какво ще промените? Аз си се наспах, цялата седмица съм в отпуска, сега ще закуся и отиваме семейно някъде из околността на града да разпуснем и да разгледаме природата. А вие, жалки несретници, ще серете и цял ден и цял живот ще сте в утайката на обществото. А квалифицираните хора с ценз си гледаме кефа и въобще не се влияем от дрисните ви. Пак ще изберем ГЕРБ. Ха да ви е гадно! Ха-ХА!

Айде пак дежурните тролски тъпотии. Ама на вас инструктажа ви опира до “комунистите ни нападат” със закъснение от 75 години. Трагични сте. И разбира се ограничени и мислещи с ексела дето няма кой да го опресни от доста време.

Поне малко четете и мислете преди да пишете! Ама то чукча писател, не читател. Ами нали това е част от проблема - повеч заразени от излекувани, болниците се пълнят и няма легла.

А колко трябва да си малоумен за да не видиш, че примерно тукашните управляващи изпълняват нареждания от Германия например и САЩ

че ти точно отказваш или не можеш или и двете да възприемеш неща които твърдят по-умни и знаещи от нас хора от цял свят, от всички раси и религии и всякакви възможни политически убеждения не виждам смисъл да ти дефинирам каквото и да е. Безмислено е.

Стога плашили хората. Когато има нарастване, с големи букви в заглавието. Сега между редовете мушнато че спрямо вчера положителните са по-малко. Всяла настинка и хрема съдържа коронавируси, та всеки отпднал или с болки в гърлото в голяма степен на вероятност ше е положителен за коронаворус. Според статията, 450 човека са в интензивни отделения , това за около 7 млн население в България. Това е числото на страшния вирус. Между другото имаше един нагъл, самодоволен математик-алкохолик, който ги показваха по тв-то. Да излезе да говори за числото на вируса, да видим какво ше суче и лъже - 450 човека в интензивни отделения, при население 7 млн. и затворихме държавата заради една китайска кашлица. Обаче поръчахме самолети да водим война с Русия, при положение че 450 човека болни са причина за това безумие

Нексусе - целия офис да се изреди да слага +чета на глупостите ти, пак няма да оставиш друго освен чувство на погнуса след себе си. Айде беги да сменяш ника, че с тоя не ти минават тъпотиите.

Момче, имаш тежък психологически проблем! Зависим си от он лайн живота! Потърси помощ навреме! Това тук не е истинския живот.

Как е положението, червени неудачници? Сега си пия кафето, а вие цял ден ли ще серете тук? Напишете нещо различно, станахте банални с едни и същите си дрисни. САМО ГЕРБ!

Всички пребоядисани комунисти - яжте пресни лайна - хохохохо

или Бразилия, Сърбия, Русия или Китай и те ли? Аман от тъпанари като вече казах.

Вече съм навън .И не се обаждай.По бъркан от страх Ковид психопат..Или смотан дъртск.

Преди малко комунист, сега технократ...вземете малко се организирайте и решете като кво съм ви най-неудобен.

Мазен общ работник прави забележки на световноизвестен експерт? Носи там кофите на строежа и си трай! Като се дипломираш по медицина, тогава ще коментираш!

2021-03-07 08:53:44 Без паника (нерегистриран) Стягай си пръстчетата, че цял ден има да драскаш кретенизми. Дано изкараш едни 100 рубли, че те съвсем се обезцениха. 2014г. бяха 5 лева, сега са много надолу. Дерзай, да изкараш за днешния хляб.

За да видиш който и да е Да се изхожда във форума означава,че видиш непрекъснато.там.Но на теб ти е простено.Ти си диагноза сигурно.