14-годишно момиче оцеля след падане от 5-ия етаж на блок

Детето е открито от съседи в тежко състояние на тревните площи пред жилищната сграда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми да опита от осмия. Ще подобри собствения си рекорд.

да е целяло да поплува из граничещата с квартала река Джерман, или да поплажува ... живи + здрави

Факторите за депресия са много. За съжаление и при малките. Ако има предпоставка да не се харесва самото момиче. Ако има проблеми в училище или се държат лошо с него съученици. Ако се чувства несигурно в къщи. Доста предпоставки. Дано бързо се възстанови физически. За психиката доста хора ще трябва да работят здраво продължително време.

във предтракторните и предкомбайните времена санким е имало масова депресия :) време е за завръщане -> почти обезлюдените малки селища, без нужда от робуване на джоба на близкия магазин или състезние ще биде ли фаната зелената вълна на предстоящия кръстивищен светофар, а и успокоява самата работа с ръчни земледелскИнструменти, живи и здрави

За мен няма никакво съмнение,че турците и циганите убиват децата на България при всеки отказ за секс с тях. Народният Съд няма да пожали нито журналистите,които не казват истината,нито полицаите,които съдействуват на лъжата. По същият начин турци,влизащи през западна и северозападна България си устройват сафарита и умишлено предизвикват пътни произшествия. Никаква милост няма да има! Око за око,зъб за зъб,падане от тераса за падане от тераса,СМЪРТ ЗА СМЪРТ!

Нека да позная кого ще избереш на следващите избори, неуки човече?! Вземи прочети някоя книга, може да ти влезе нещо в главата!

Хора, погледнете! Целият свят е болен! Живеем в инфекциозна среда - отвсякъде летят негативи. Това разболява обществата. И не, въпреки нашия комплекс да сме все жертвите, не сме само ние на този свят на този хал. Повсеместно е! Може би единствено в държави като Непал или Тонга, където хората нямат досег до тукашните отровни новини и негативни сводки, хората са щастливи! Тук сме постоянно бомбардирани от негативизъм. А най-много страдат децата! Те попиват - и ако в къщи се говори за Кирил Петков, за Русия, за Украйна за САЩ за пернишкия карате-кид и прочее негативизми, децата се натоварват точно толкова, колкото и родителите. А това дете е на 14 - хормоните му бушуват - достатъчно е отказ на някое момче, или несподелена любов или нещо друго, да преобърне каруцата! Още е на крехка възраст - не можем да очакваме от него да има стабилна психика. И не е срамно да се поиска помощ, както и да има подкрепа в семейството! Хора, от работа и сиво ежедневие сме се превърнали в биороботи и забравяме, че има хора, които имат нужда от нас! Дано се оправи малката без усложнения! Живота е пред нея! Деца трябва да ражда и да гледа!

интересно ми е, кой те спира да си се върнеш насело в дядовата къща с външния нужник и газената лампа, и да си живееш щастливо без излишна информация! хем работата за изхранването ще те компресира тъй, че няма да се сетиш за депресия!

за някои хора - не малко - комфорта в живота се свежда до тоалетната хартия и битовите удобства, затова и отиват в "белите, уредени" държави.

Спират го тъмнозелените , които го дебнат да го ограбят и да го пречукат докато спи .

Дано се оправи детето, от все сърце му желая!!! Депресията е ужасно нещо, била съм в депресия, не един път, за щастие само до умерено тежък период - за разлика от другите болести и заболявания - изключвам раковите в последен стадий - човек винаги знае и се надява, че ще се оправи и ще оздравее, при депресията няма такова нещо, няма дори мисъл за това, няма радост, няма воля, няма нищо хубаво около теб - дори да го виждаш и осъзнаваш - не го чувстваш така и това е огромно страдание за човека и му докарва огромно чувство за вина. На всички пожелавам хубав слънчев последен юнски ден и бъдете здрави!

С изненада виждам, че на поста ми някой ми е поставил минус!!!! При положение, че накрая написах най-добронамерено пожелание за хубави емоции в този ден и за здраве към всеки, който го прочете! Предполагам този човек не иска да е здрав или иска денят му да е горчив, мрачен, тежък и труден????!!!! Или просто е злобна, нещастна, лоша и черна душа????!!! Просто животът е шарен и хубавото е, че положителното преобладава!

Не се впрягайте за дреболии, пловдивчанке!

Горкото дете!Дано се вузстанови

примерно долния балконов ръб на долния блоков кат е на 1/2 метър над околоблокова трева, а още 4 ката , секи по 3 метра, над него праят близо 12 м: никак не е ниско ... късмет, че е живо и що-годе здраво, умната

тия с тежката депресия не политат, а скачат!

Младите от 14 с депресии едно време незнаехме какво е това.Сега се чуда дали нема връзка от тия синтетики които полицаите допускат да им се дават на подрастващите

Тия къде са ми дали минусите си личи че не живеете тука.Пазете си децата че ги гледам 5 клас лапета зимат вече раски газ и разни такива не си ги гледате после ревете

Дано оцелее не само физически, но и психически. Аз имам пациентка, която се мятала от 7ми етаж...оцеляла. На е инвалид. Ходи с патерици и с ткрахеостома...заслужава ли си?