17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори , когато им се карате заради училището на децата , винаги им казвайте че ги обичате и им казвайте , защо им се карате . Никога , не подценявайте какво ви казват децата . Когато ви споделят истории от ежедневието им , дори да не са ви интересни , изслушване ги , щом детето ви ги разказва , за него са интересни и имат значение , ако му се карате или не го изслушвате , после няма да споделят с вас . Бените обичновенно обичат да го правят пред децата , за да покажат че бащата бил крив , защото повече вика . Когато се карате постоянно пред децата с половинката си , замислете се , дали е добре за децата , дали и вие бихте искали , да израстнете

замислете се , дали е добре за децата , дали и вие бихте искали , да сте израснали в такава среда , дали не е по-добре , да се разделите с така наречените половинки , да си останете цял . Да не забравяте , че в каквато семейна среда израстнат , такава ще си създадат , когато си имат собствени семейства .

Пак като е било само скандал, ами ако беше видяло баща му как намушква майка му. Ненормални хора, все децата страдат.

децата ви са самотни и смачкани, от самите вас. Спрете се.

Колко мъка и непоносимост е дъблало в душичката си към живота си! Живот във вечни скандали до среднощ, викове, обиди, срам пред съседите, стискане, натискане да стои в стаята си, в леглото си, да се скрие в тоалетната, ако вилнеят из апартамента мама и тати, за да им осигури комфорта, че "УЖ" нищо не се случва. Болки в корема, свиване на стомаха, пулс до слепоочията на детската главичка - всеки ден, всяка вечер или седмица и така ....до безкрай. А на другия ден със свито сърце и стомах, бледо от стрес, 14-годишният тинейджър се сресва пред огледалото, оглежда се и си наглася пред огледалото една самоуверена мъжкарска физиономия, за да отиде в училището, където пък го чакат съученици-насилници-агресори - просто предпазна мярка за пред агресивните и безпардонните. А харесваното момиче....дори не смее да си помисли за него, защото то е от друг свят - от нормално семейство, нормални мама и тати и такъв дамгосан от Съдбата като него няма право на внимание и на любов. Щом като собствените мама и тати не го забелязват даже, той, значи е толкова безличен и нищожен за създателите си, камо ли за света... Камо ли за колектива си, камо ли пък за момиче, за вниманието ѝ и за сърцето ѝ........ Поредният скандал. Ежедневие от поне 11 години назад, когато е започнал да разбира. ТА ЕДНА ГОДИНА Е ЦЯЛА ЕРА в развитието на едно дете !!!! Скандали, обиди, цинизми, плач, несигурност, ненужност...О, СТИГА! И ТАЗИ ВЕЧЕР ЛИ ? ПАК? НЕ МОГА ПОВЕЧЕ, НЕ ИЗДЪРЖАМ! ................ТЕРАСАТА....... СКОКЪТ........ аДРЕНАЛИНЪТ НА ТИНЕЙДЖЪР ЛИ ? ИЛИ БЕЗКОНЕЧНАТА ГОРЧИВИНА, БЕЗНАДЕЖДНОСТ, НЕСИГУРНОСТ...................... ЕЍйййййййййй...., РОДИТЕЛИИИИ...., УРОДИИИИИ........ СПРЕТЕ СЕ! СПРЕТЕ СЕ! СПРЕТЕ СЕ !!!!!! ЕГОИСТИ мръсни, зачитащи само себе си! Защо сте създали дете ? Защо ползвате живота, детството му като арена на вашите битки за надмощие и правота ???? МРЪСНИЦИ !!!! МИСЛЕТЕ ПРЕДИ, а още повече СЛЕД като се създали деца ! Длъжници сте на децата си ! Уважавайте живота и ДУШИТЕ им, дадени от БОГА! Имайте поне страхи почит към Бога ! НЕ унищожавайте децата си, душите им, защото когато поостареете и няма да ви интересува другия пол и вашето собствено ЕГО, смачкано от живота, тогава ще платите страшна, страшна цена, виждайки съсипаните съдби на децата си !

Писна ми все аз да се съобразявам с децата и моите родители, а никой да не го интересува, какво мисля аз! Целият то живот преминава в това да се съобразяваш с някого!

Вината си е твоя, байно.

Безхарактерно джендърче не можещо до понесе малко нерви.

теб те следя от много време. добре описваш себе си

Сигурно е гледал "Денят на бащата"

Горкото дете! Родители, опитайте да прикривате неразбориите помежду си, не че децата не усещат всичко, но все пак - та нали те са ви най - важните. За всяко дете няма по важно нещо от това да има семейство - сигурност, подкрепа, любов. С вечните скандали и караници, всичко това се убива, детето е несигурно, не се чувства обичано и спокойно. ако ще последа се утрепете да му обяснявате кобко го обичате, делите ли се, мразите ли се помежду си, правите ли го на буфер в отношенията си ... всичко друго е напразно.

Само да те информирам, комунизъма свърши! Всичко вече е прозрачно и на показ!

Само да те информирам - това са пълни глупости. Комунизъм, социализъм, омразната ви демокрация - никой не е виновен за невъзпитанието, липсата на уважение в семействата (интересно това кой го възпита, дали не са възпитаниците на любимия комунизъм) .... Всъщност, съжалявам, но коментара Ви е изключително глупав!

Пубертетче всичко може да се очаква. Родителите са виновни .

Добре де, какво иска малкото келешче, само и само да няма караници да се върнат мрачните времена когато жената кротко се е подчинявала на мъжа като робиня ли?

е браво, е нека.