17-11-2017 20-11-2018

Коментари

младите, богати украинци излезли през границата с натруфените си женички и парички??? За тях няма ли заповед за принудителното им връщане в Украйна?! Или парите си казаха думата. А те знаеха за военните действия и се изнесоха скоропостижно от страната!!! Пак на гърба на бедните украинци, които нямаха пари и връзки, за да се изнесат със семействата и родителите си! Изроди! И ще ми говорите за конфискации! А какво направи целия свят с руската частна собственост?! Корабите са частна собственост... Значи и ние можем да ги конфискуваме!!!

Г-жо/г-це Чалева, Моля да уведомите форума споменатите от вас "чужди" кораби дали пък случайно не са украински? Щото, ако това е вярно, републиките имат право на пропорционални материални активи. Както самата Украйна, между впрочем, когато се отдели от СССР. Мисля, че не трябва да подвеждане форума по такъв елементарен начин - това не е журналистика. Или поне слагайте лого "Платен материал", че да знаем и да не четем.

Трябва да се върне всичко на Русия както е било.

А Урал и Сибир на монголите

За какво са и на усраина кораби, като няма излаз на море :)

Слава на кокаина. Зеления вярно ще воюва до последния украинец. Новия командир, ветеран от Сирия, им разказва играта. Урките бягат като мишки. До Киев е равно и няма къде да се скриеш, освен в град или завод от соца. Урките и наемниците ги блъскат с артилерия, след това кадировците разчистват. 200 наемника са дали фира тия дни, вече не ги взимат в плен.

Качвам се на караба ми, и отивам за риба.

Не могат да влязат в чуждо пристанище. Корабособственика ще си получи застраховката. Пък някой друг руски кораб ще бъде конфискуван и някъде другаде, но за разлика от тези ще бъде конфискуван напълно законно и ще бъде използван.

Gugnelid

По коя клауза се изплаща отнет и национализиран плавателен съд?

По клаузата за пиратство. Или не знаете че този акт се нарича пиратство???? Вие можете да си го наричате както искате но за всяка държава по света този акт се нарича пиратство. Така както действието на Русия се нарича в бойна и така както убийствата на цивилни от вашите любими руснаци наричат военни престъпления.

Няма задтраховка при война.

Загинала е жена вследствие на масирания обстрел,което е загуба на за семейството И , но снощи в София без обстрел са загинали две жени, а в Кърджали един келеш на 15 години с автомобил също убива една жена .

Другаря Путин бивш агент на кгб управлява Русия. Другаря Рашков управлява министерството на вътрешните работи в България.

Другарят Джорд Буш - баща е бил 15 години щатен агент на ЦРУ и 10 години негов (на ЦРУ) официален директор !

Нещата са ясни. Краiна капут! До края на лятото Донбас ще бъде свободен от американска измет, а наесен следват Харков и Одеса!

Аре лекар с нож за всички укропедерасти :)

Днес колко ли укросвине са се срещнали с Всевишния!

Твърде малко.

Нека бълг. власти дадат инфо за възрастта на избягалите в България от Украйна. ПРАВИТЕЛСТВОТО НА България е длъжно да се съобрази със заповедта на Украйна. Нека нашите власти изпълнят заповедта- иначе -не си изпълняват обещанието -да са строги, но справедливи!

Да ги изловим и предадем на Кулеба, да ги еба :)

Дори на обесен негър не бих се зарадвал, пацифист съм по душа и мироглед! Но сега ми е някак радостно, тържествено ...

Уж изгониха цялото руско посолство, че тролили ... Пък пак е пълно с хора, желаещи смърт за укрофашистите! Нелепо, някак ...

Зеленски къде е , защо не е на фронта ?

"Зеленски къде е" Преди около един час си взе дозата и в момента пътува в космоса. Периодично прави връзка със Земята чрез кратки клипове в ютуба.

Нали ви пратиха новите гаубици от базата Рамщайн бе! Що бегате като зайци пред фаровете на Москвич?

А може ли да ни кажете защо руснаците биха стреляли по пазара? Явно пак укрите са изкарали убитите военни цивлини за да не платян обезщетение на близките им За това че укрите взривяват всички жизненоважни обекти в градовете когато бягат от там и убиват цивилните няма нужда да ни казвате нали?! Сега понеже палячото го е страх да си покаже носа от бункера, е измислил всички да си седят в къщи и си мисли че така ще му се смеят по-малко

Ма ми стана драго ...

Майна :)

Schilo

Що така, украинците не искат да мрат за Зеленски?

То пък щото руснаците искат да умират за джуджето.

Schilo

Като следя събитията, не се налага да мрат за Путин. Превземат си град след град, нови територии.

Путя е наринал само джагал в усраина :)

Къде ще бягат, всищко улраинци ще идат курбан за здраве на евреина фашист....

Нелепото е, че в крайна сметка и той ще висне на въжето!

В руските форуми не се радват толкова на разрушенията и убийствата, колкото тук. Трол, тъпак, трол, тъпак, така са се подредили.

Малко ме е срам :)

Бааайй Дъннн ...

Пуцай кумее :)

Баце :)

Браво Русия, само така.

Увага! Зеленски вечеря с чиния пълна с кока. Русия вече владее територия, по-голяма от България. Долара потъна. Изгонихме дипломатите по поръчка на САЩ. За сметка на това , ще плащаме по 10 лв бензин наесен. Не знам кой е по-тъп, българите или македонците.

Освобождение чрез вандализъм и разрушение. Руска работа

Зеленски знае как да поправи това и се опитва да ни го каже във всяко свое видео. Но никой не е в състояние да го разбере понеже Зеленски говори на украински.

Само реве ... И скоро ще умре ...

"Зеления не говори! Само реве ..." Дългите години живот сред украинци сериозно са разклатили психичното здраве на Зеленски.

Червените боклуци са на пост пред мониторите и целуват гъза на Путлер....Хи -Хи-Хи

Нали ги изгонихте бее :) Що така пак тролят, а :)

Малко след като си вземе дозата Зеленски ще запише следващото видео и ще го сподели с нас.

Кирчо "истината" и хомо дружинката около него също!

Вечер е. Някъде по това време Зеленски взема поредната доза.

А ти копейките....

Обменният курс на гривната към рублата варира. Рано или късно на Зеленски ще му стане по-изгодно да си купува дозите за рубли вместо за гривни. Тогава ще видим рязка промяна във външнополитическия му курс.

Украйна вече я няма.В новия атлас ще бъде Донбас!

Докато Путин не стигне до Берлин, световната криза няма да изчезне.

И германците па ще правят Трабант....Ухаааа

Идиот!!!

Малоумен кретен!

Да ли ще предават на живо погребението на Путин? Това на Брежнев беше много интересно и тържествено....

Моля се Медведев да ви подкара ...

Зеля да си купува вратовръзка щото иначе ще дъвче големия...

Четата на Кадиров настъпва….следва Славянск,Одеса,Киев ,Берлин ,Вашингтон ….хохохо

Идиот.

Башибозука не е чета! Руски педал!

Кой тикток армията ли?

Като не им харесва, да бягат към западна Украйна.

Всички от диванните войски на z-армията да си лягат. Трьбата свири "Лека нощ!"

Аз немога всичко мивзрха

Към Лвов там ще победим

В Добас има находища на литий за трилиони, така че усилието да го превземат си заслужава. Всички други аргументи са за глупаците.

Така че слава днр!!!!!

"В Добас има находища на литий за трилиони" В Донбас има всичко освен украински военни.

Находища на недоубити укропедерасти!

Путин вече има само един изход- да вземе да се гръмне сам !

Мечти на мишките

русия издъхва , над 130 дена се Zанимава да превzема некви мижави градчета и паланки , да не говорим, че направо са раZмаZaни москалите в черно море потопиха им флагмана москва и ги накараха да се иZнесат на пожар като прани кюлоти от остров Змийский ! това са последните конвулсии на разпадащата се империя , чийто население се смалява като шагренова кожа ! населението на Московия е около 144 млн , от които 34 млн мюслита + 10 млн пак мюслита гастарбайтери от бившите средноазиатски съветски републики Киргистан , Таджикистан , Узбекистан , Туркменистан ! сам си направи сметка какво означава това за една уж православна страна , за това е и този бяс , тази агресия към украйна , ботоксовия плешив седемдесегодишен пигмей вовата , мечтае да присъедини 40 млн украинци славяни + на по късен етап и 10 млн белоруси , като последен опит да се противопостави на ислямизацията на Московия !

Не е вредно

що бре, малумник?... сащисаните колко територия превзеха от Ислямска Държава за 3 години война?.. ами ИД увеличи територията си 3 пъти за това време. Сега... ФАЩ никога, НИКОГА не са воювали срещу 60 млн. страна с армия и под безпрецедентни санции срещу тях и подпомагане на противника всячески. И какво се получава от подопомагането?/ Укропитека яде як пердах.

кому е нужно да го правят ?!?!?

москалче ти нещо бъркаш , в сирийското блато има москалета ( РФ) , иранчета( Иран ) , турчета ( Туркия ) и е на мачу пичо у царевичака , на няколко хиляди км е от янките ! а тук това е до самио праг на мечата бърлога и москалите не могат да направят нищо същественно вейке над 4 месеца , панимаеш ли раZликата , капиши , ферщенден москал неден ?

А пък аз виждам над 10 милиона мобилизирани мъже от Украйна, оръжие от цял свят безплатно колкото могат да поемат през границите да влезне в страната им, подкрепа финансова, технологична и разузнавателна от цял свят и не могат да се справят със 200 000 Руснаци въоръжени с оръжие от преди 20 години. Нещо куцат сметките на запада.

пак са хванали орките с крадено жито.. мародерства мужика... то га е видяло изобилие... май за тва напредват бавно .. докато окрадат и изнесат всичко дето са прибарали... като скаклци са ние сме им яли попарата лично 4 години и после още 74 косвено до днес...

Z

Показват ..... Да убиеш страна която окрадохме за 130 дни!!!!

има ли туканката останал некой , който да верва че москалите имат армия способна да води бойни действия и да побеждава ? върнали остров Zмийский на добра воля :)))) ? все едно върнали Берлин на добра воля :)))) от април тече прочутата втора фаZа на специалната военна операция , Za над 80 дена от началото ѝ , москалите са напреднали десетина / дванадесет километра , само при иЗюм са напреднали с 23 км ! Смех в Zaлата , за 80 деня 23 километра , срам и поZoр Za руските военни !

направих големи :))) иZчисления и иZлиza , че Za 80 деня братушките са напредвали по 287,5 метра на ден

Дадоха Сезар на укропите дадоха !!!! Дадоха ранцер 2000 дадоха !!!! Е колко да дават ??? Като всичко в плен отива !!!! Гаубиците м777 ми те много малко останаха много се следи за тях и бум вече я няма

"Дадоха Сезар на укропите дадоха !!!! Дадоха ранцер 2000 дадоха !!!!" Дадоха и Цезарите и Панцера на руснаците. Украинците бяха само посредници.

Разбрали сте намека !!!! + 1000000

ВСУ е най-надеждната фирма за доставки на територията на бивша Украйна.

на тия не трябваше да им се пуска кино.. гледали са Карибски пирати и са се вживяли....

ало ,ало тук сокол , куцо евраZийско пиле правилно ли ви раzбрах , паднал е Берлин , да се готви Рим :)))))

ало жуков , Zавиждаш ли ми , вече няма да праZнуваме твоите победи на 9-ти май , а ще се праZнуват моите грандиоZни победи като превZемането на Лисичанск , а до няколко дни ще превZемем и украинския град Кума Лиса :)))))

Ще се празнува и девети май и превземането на Лисичанск

Готвите ли се американофили, скоро и на вас ще помогнат да се развиете като украйнците, пълната демокрация трудно идва, няма как...мъртви, но пък демократизирани, е това е кеф......

аферим , еваллла , машааалла с , бравоZ само така ! нашите славни кавкаZки мюслите бухат по православните славяни в Славянск , дет се каZва убава работа ама долнопробно москлска

У леву при лгтб

аре , аре , промосковско скрито вътраче все на деснио ми ташак налиташ и акуратно иZлизваш

НЕ СТАВА ЗА НИЩО ... И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ - ОСТАВЯ УКРАЙНА ДА БЪДЕ ПРЕВЗЕТА, СЛЕД КАТО НЕ И ДАВА ОРЪЖИЯ С КОЙТО ДА ОТБЛЪСНЕ НАШЕСТВЕНИКА ! ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ПОТУШАВА 30 ГОДИШНОТО АПРИЛСКО ВЪСТНИЕ .... НО ОСВОБОЖДЕНИЕТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ДОЙДЕ ! АКО АМЕРИКАНЦИТЕ ОСТАВЯТ БЛЯДОВЕТЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ , ЗНАЧИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ И СА КУХ БАЛОН !

"АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ И СА КУХ БАЛОН" Твърде много думи. Достатъчни са само горните девет.

Даде всичко!!! Повече няма какво да даде всичко се утилизира !!!! Ядрени ракети недава ме!!!!

НЕ СТЕ ДАЛИ ФАКТИЧЕСКИ ! ТОВА КОЕТО ДАДОХТЕ Е ПОДИГРАВКА !

ЩО МИНУСИ ВЕ ... НЕ СТЕ ЛИ СЪГЛАСНИ , ЧЕ САЩ СА КУХ БАЛОН ?! ХА СЕГА ДЕ ... БЛЯДСКИЯТ САЙТ КАЗВА, ЧЕ ЯНКИТЕ СА ГОЛЯМА РАБОТА!

Предполагам, че минусите са защото си твърде многословен.