130 русначета са извозени по спешност със самолет от България

Ангелкова се намеси, след като туристи се оказаха заложници у нас

Обратно в новината

Коментари - 130 русначета са извозени по спешност със самолет от България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама, защо по този начин е формулирането на новината? Иначе децата са си деца, няма значение откъде идват.

Руснаците оше не са се научили как се прави бизнес. Дай им само продаване на газ и олигарси.

Вчера една рускиня ми каза, че само фашистите се развали за връщането на Южна Добруджа. Отиваха на руски митинг със знамена и кожени мотористи но бяха без моторите...

ОТ РУСИЯ С ЛЮБОВ БЛЯДОВЕ

Прокажени болгари, как ва не изклали турци, пет века где спали?!?!

русска свиньо!

Пий си лосиона бе колхозник въшлив.

Последните няколко месеца доста български фирми пострадаха от неплатени суми от руски партньори. Взимат, а не плащат. Няма да се учудя, ако имат заповед да не плащат. Така че, давам съвет към хора имащи бизнес с Русия - първо парите, тогава стоката. Иначе изгаряте.

Последните няколко месеца доста български фирми пострадаха от неплатени суми от руски партньори. Взимат, а не плащат. Няма да се учудя, ако имат заповед да не плащат. Така че, давам съвет към хора имащи бизнес с Русия - първо парите, тогава стоката. Иначе изгаряте.

Скоро Бьлгария няма да я има и малкото останали бьлгари трябва да избират или сьс славянска Русия или да слагат фесовете. Или кои какьвто се чувства отвьтре. Мислете, нямате много време !!!! Часовника тиктака... тик-так, тик-так, тик-так......

Че то в Русия има повече чалми на глава от населението спрямо тука бе, тролчо заблуден )) Я провери къде Путьо откри най-голямата джамия е Европа, заедно с Ердоган.

Аз моето синче го пратих в САЩ. Какво да прави в Русията? Да пие лосион и да взима 9500 рубли/120 евро ли?

Как успя в толкова малко думи да събереш толкова много путкински, опорни, пропагандни точки? Еничар копейкаджийски!

Според мен трябва да изгоним всички руснаци от родината си. Да ходят в Турция и гърция и да не ни се явяват повече. На тяхно место ще дойдат платежоспособни хора от европа.

XA XA XA ...TYPAK !!!

Васко канадаския педерас ООО пак е тук.

"туроператорът, направил тура чрез "Турово""

Абе тия "русначета" на снимката на по 60 години. Не се излагайте със тия съвсем неадекватни снимки. Като не сте намерили откъде да откраднете истинска снимкла да бяхте сложили снимка на самолет или на летище примерно...

Блядове тука не ни требват ама хич.

Ако не са тези "блядове" туризъм по морето йок чожум,те са важни за туризма като слънцето и водата за всяко живо ъсщество ахаххахха както българските туристи за гръцкия туризам ако не са те туризма от еладата е капут.....капиши чадо айде гид бурда.

Значи ако бяха 130 ингилизчета що сълзи и сополи щяха да пролеят соросопитеците не ти е работа!!!Но понеже са Русначета - еби им мамата,чий го търсят в България,да си стоят в кочината!!! Българската сороска идиотия и Българският гейропски идиотизъм край нямат!!! това са деца бе УРОДИ!!! пожелавам ви вашите деца да "артисат" така в някоя гейропска демокрация!!!!!!!!!!!!!

Майките на тез русначета са все сочни и хубави газелки,туй с е...нето изглежда привлекателна идея ахахаххах

Бедните дечица

Трябваше заглавието да е "Руска фирма държи руски деца като заложници у нас"

Що не кажете КОЯ българска компания е взела парите на толкова народ и не си е изпълнила ангажимента??Щото не е смеете, мутренската ТИМ аджийска България еър, коя друга.

Купили са си билетите от РУСКА фирма, която не е в състояние да осигури полетите.

Тъпако, самолетните билети вече са били платени на самолетната компания, чието име не се споменава!!!

И освен това никъде не пише кой точно е прекъснал договора между руската и българската фирма- медиатор, пак мутри

Более 2,5 тысячи россиян после 24 августа не смогли воспользоваться билетами на рейсы авиакомпании Bulgaria Air в Болгарию. Все билеты были приобретены в "Турово". Причина отказа в перелете – задолженность российской турфирмы перед болгарским туроператором "Ной Травел". Сумма долга — 216 тысяч евро. 27 августа удалось вернуть в Россию из Болгарии группу из 97 детей. Билеты им выписал "Ной Травел" после вмешательства Ростуризма и консульства Болгарии в Москве

ЧУДЯ СЕ ОТКЪДЕ СЕ НАВЪДИ,КОГА СЕ НАРОДИ ТОЛКОВА ЗЛОБНА СОРОСОИДНА ИЗМЕТ В ТАЯ ПСЕВДОДЪРЖАВА

Защо руският туроператор не може да осигури обратните полети и какво общо имат „соросоидите“ с това?

там където има руснаци пари няма - стара поговорка

Защото при руснаците има злато, петрол и приоден газ, освен интелект, нали!

Руско български бизнес....това е

Бели хора, които са руснаци, не не са хукнали да заселяват БГ. За съжаление няма тази опасност. Не се притеснявайте. Да, някои (много "огладнени" и "оръфани") купили тук имот за да починат месец-два. И толкова. При това измамените руснаци е голям процент,че вече се отказват да правят тук имотни сделки. Що касае туристи, техния брой тази година е намалял предвид "гостоприемството" на българи и официално обявяване Русия за враждебна държава (добре, че не всички руснаци са осведомени за това революционно събитие). Има и друг наистина голям проблем що касае демографията и учени сериозно алармират за него. Български етнос (православни славяни, образовани хора) катастрофално намаля по известни причини. Нарушава се баланс - расте брой на необразовани, не добре социализирани хора, предвид ръст на циганското население, изтичане на мозъци на млади и образовани (каймакът на нацията) и напиране от юг на пришелците от арабски държави и Африка. Прогнозата за години напред е много негативена. И на този фон да бълнуваш, че славянски и православен етнос (руснаци) да бъде в противовес гонен и недопуснат дори за почивка е вредоносен за БГ. Ало? С кого ще останете и кои ще бъдете?

Какви славяни те гонят бе, советский товарищ? Руснаците ДОКАЗАНО не са славяни и никога не са били. Даже ген Решетников го потвърди. Останалите ти манипулации са безкрайно изтъркани руски опорни точки, на които могат да се хванат единствено непросветени мужики. А след като не сте хукнали насам, какво търсят почти 500 000 руснака у нас. Или я карате по изпитаната съветска процедура - изхвърляне на местното население и заселване с руснаци. И после - ама това са изконни наши територии - и други подобни тъпотии...

Не плямпай безумията, а приведи научни трудови,където има доказателства,че руснаци не са праваславни и не са славяни. И за броя на живеещи тук отвори Википедия - 15 595 руснаци при преброяване през 2001 г. и 9 978 — 2011 г. Не важи това,с което плашат някои вестници и соросоиди. И виж колко цигани има.

Първо научи българската граматика по 40 години стоите тук и пак говорите като аборигени.Второ българите НЕ СА СЛАВЯНИ,то и вие не сте ама това е друга тема.Трето който не му харесва не го държим насила,свободни сте да ес прибирате в Россия,ама повечето сте изпълзяли от руската глушинка разни Коми,разни други неизвестни деревни и горадки,така че нещете обратно.Четвърто когато ние бяхме православни вие бяхте езичници.Пето пишите на нашата азбука и говорите на нашия диалектен език и те пак да кажа НЕ СА СЛАВЯНСКИ.Славяни няма.Така,че стига викове!Закнитес и сидите тише.Все!

АМАН ОТ СКЪСАНИ РУСНАЦИ, СЪС СЕЛЯНДУРСКИ МАНТАЛИТЕТ. КОЛКОТО ПО-ДАЛЕЧ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ.

Добре са направили. Какво да ги правят бедните русначета? Рублата пада ежедневно спрямо еврото.Руснаците купуват една година предварително почивката, да ама курса рубла евро се е променил и кой да плаща разликата? На всичко отгоре и керосина в русия поскъпна

Поредна схема за преливане на държавни пари в частни, руски ръце! Браво Бойко!

Бизнес майка, бизнес с държавна помощ. Руско български бизнес - ние плащаме, Русия прибира парите.Без значение за какво : туристи, енергийни проекти, самолети. Колония сме на Москва.

И какво са виновни българите, че руският туроператор е прецакал работата. Я да затягат мерките за виза и да не идват повече тия впиянчени нещастници.

Прав си...! Вчера една новозаселена рускиня на опашка в Била беше сложила на лентата за плащане:2 бутилки водка Флирт,кутия маргарин и опаковка свински КОКАЛИ за 2 лева...И чакай от това чудо да се интегрира и да работи.

То се е отработило сега е пенсионер и ще харчи пенсията у нас,нашите пенсионери и това не могат си купят,щото рускинята пенсията и при всички случаи е 450 евра ако е ибла нещо счетоводител или дребна чиновничка,ако е даскалица поне 500 евра.....те така отворко...

abe kwo се случва тука, в дира на собствена територия рублофилите не могат да се вредят с постове))): Сигурно има контраатака от съюзниците от ЕС и НАТО!!!! Така е , пичове, казаха, че ще взимат крути мерки срещу руската пропаганда, а ние сме преден пост в БГ.

долара скочи спрямо рублата,всичко е бизнес.....ако падне долара пак ще има мангизи и ще наделее другия "клан" ахаххаха троловите са продажни и пишат за който плаща

българските данъкоплатци вече отглеждат и русначетата.... браво да живей партията майка....!!!

Правилно какво ще ми правят тука. Разкарвайте ги и да ги няма.

"Това СЕ СЛУЧВА, след като по-рано беше съобщено,...." - Има поне 10 много по-подходящи синонима на глагола "случвам се". Време е редакторите да се замислят за ограничаване на безогледната и безразборна употреба на "случвам се". Под влияние на медиите вече дори политици от ранг на министри и бивши президенти бяха "заразени"

От ДИР: Моля, коментари да пишат само симпатизанти на нашия финансов благодетел СОРОС иначе ТРИЕМЕ !!!

ДИР, как не ви е срам да триете мненията, които не ви изнасят на вас ???? Срамота. То бива , то може ама чак толкова ниско да паднете не е истина. Явно и вашите драсканици се финансират от посраносорос. Чат-пат прочитах нещо и от вас, но и вие ми станахте ясни. Бързо трите и този коментар и идете си вземете 2-3 долара от посраносорос за лоялност към него.

Руски тур оператор прецаква руски туристи дошли в България и България плаща за да ги извозим обратно в Русия. Ебаси простотията, да си дирят парите от Руснаците от къв зор ние ще им плащаме че идват да почиват тук?

Бизнес майка, бизнес с държавна помощ. Руско български бизнес - ние плащаме, Русия прибира парите.Без значение за какво : туристи, енергийни проекти, самолети. Колония сме на Москва.

Защо изобщо се допускат рашистки хибридни окупатори на територията на България? Санкции до дупка и забрана за влизане в страната докато не върнат Крим!!!

Това е визитната картичка на Русия. Жалко за обикновения руснак.

Праща---щото има!:))))))))) .... А бою тиквата----няма дори хеликоптер за пожари!:)))))))))

И да не се връщат повече

Какво са ти направили децата - или дай да мразим всичко руско ? Аман от злобари.

ТИЯ СА НЕТЪРПИМО ПЛЕМЕ. ИЗОБЩО ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ.

некадърна работа. Изгонихме норвежци, шведи, чехи, немци, англичани, само тия глупаци останаха да идват тука, но ще поправим грешката... Българска работа... После ще викаме нема кадри, нема туристи, няма туризъм,,

Е какво сега - да платим билетите на всички измамени от руския туроператор? Може би и обезщетение трябва да предвидим заради нарушения им комфорт.

Руската мафия надмина и сицилианската. Там поне децата не закачаха. Братята обаче действат безогледно. Трябва ли да се приберат пари всички методи и средства са позволени.

PEYTSCH

За благодарност ще вдигнат цената на природния газ на два пъти по 50%...Широка руска пр.дня...

PEYTSCH

Слугинаж по русофилско-кръвопииски ! Само един въпрос...Щеше ли руснака да изпрати със самолет българчета за България ?

НЕ

Минстърката да плати билетите! . Децата са на Путин и нека той да моли, а не простакинята на Борисков да я командва руски използвач. Стари хибридни номера, а имаха пари вчера да правят митинг на старата зоологическа градина.

Колкото по-малко рускоговорящи по нашето черноморие- толкова по-малко е опасно да го анексират руските окупатори.

оставете ги да плуват до руския бряг!

Заради увеличението на керосина и обезценяване на рублата - те събират пари цяла година за почивка

Деси, много слаб материал! Какво е" ръководителят на руския туризъм"? Може ли такава неграмотност? Купили си хората билети, ма те били невалидни? Обща култура=0! Съжалявам, но тва е картинката!

Браво на правителството. Щом ще ги депортираме обратно в Сибир аз съм -ЗА!!! Ама и всички други руснаци-куфар,гара,Сибир.

Туризма е изкуство в дългосрочен план. В Гърция и Турция туризма е религия.

егаси кефа, само 130 ли ? Всички от България да ги извозят така и да не стъпват повече тука !

Ами после, баба ти, от къде ще получава пенсия, че да ти дава по пет лева?

в жанра. Всяка година едно и също, а ти питаш за баба му. Не си ли спал добре ?

за тва са толкоз високи пенсиите...щото чакаме на руснаците...

По стар комунистически и робски навик бършем лайната и целуваме посраните руски задници. Фалирала е руска компания, защо ние трябва да плащаме, унизително е.. те ни заставиха да им платим милиард за някакви шибани реактори, поръчани от техните агенти от Посрано20. До кога ще превиваме гръб пред шибаните муджици, ай сиктир..

Оставка на Курнела!

Тони тодоров, тази нощ постави нов световен рекорд, удари си 20 чекий пред портрета на Боко

Турово им го турили по руски,а сега ние ще им плащаме билетите!

Ei, boklutsi dolni, niama da zakachate ruskite bratushki, che shte vi razkaja igrata, neshtastnitsi izduhani prosti !!!

Що не си купиш около 2 метра въже и просто не се ..... на него?