13-годишно момиче е пребито в Южния парк в София

Момичето е ритано в устата, откарано е в "Пирогов" за преглед

Обратно в новината

Коментари - 13-годишно момиче е пребито в Южния парк в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаете, нали, че децата са жестоки и безпощадни помежду си.? Тези в случката са май съученици и вероятно всички живеят наблизо. 13 годишни! И с такъв речник! Би трябвало да ги разпитат, също и битото момиче, психолози. Дали ще се случи?Би трябвало. Децата знаят повече едни за други отколкото родителите им за тях, а пък неволните свидетели на грозната случка с пребиването на това момиче са както се казва, съвсем в неведение за какво става дума за да се случи. Случилото се в Южния парк ми напомни почти идентичен случай преди години в кв. Дървеница. Беше в първите години на новата ни "демокрация". Едно момиче май на такава възраст също започнало да се вози всеки ден в рекс по линия 88 при шофьора, изкарвала си деня така докато той си работи смяната. Не ходела на училище. Била влюбена в него, така после казала. Беше направило впечатление на хора, пътуващи редовно по този маршрут на рейса, но отначало приемали, че му е дъщеря. Докато един ден нейни съученици я пребили. Поводът - започнали да я обиждат със същите думи като в сегашния случай.

До Една: За високо морална личност имате доста грозен и агресивен омразен изказ. А това вече е чалга. Как едно етично и високо морално извисено социалистическо поколение създаде толкова примерни граждани, които създадоха и възпитаха поколение , чието поведение коментираме в момента? Как така се сринаха толкова бързо и масово моралните устои ? За такава скоростна и чудовищна деградация е необходима подходяща здрава основа, нали "другарко "?

Като виждам как се пише по форумите-изрази,речник,цинични думи.Това е възпитанието на родителите на такива деца.Тогава как искате тези ученици да бъдат добронамерени и възпитани?

на ТВУ-тата е много страх сред овцете, но не само от Корона Вирус Комеди,а от закона и наказанието. И за млади олигофрени и за олигофрените,които са им родители. Само бой по орките...

А защо не е имало полиция в парка ? Доскоро обикаляха като гламави по празните паркове да следят дали някой няма да премине през тях, а сега като се напълниха с народ, никакви ги няма. Ми Ганьо има нужда от непрекъснат контрол. Той няма нито акъл, нито възпитание, нито самоконтрол. Трябва някой все да му натиска празната кратуна... За него демокрацията е себеунищожителна. Както се и вижда всеки Божи ден.

Курви ще попаднат на ебач и ще ги ебе и бие и тоя джендъра

Ами самият факт,че псуват и удрят учители, какво ни говори.А има и родители,които тормозят учителите. На това едно време му се викаше "слободия".

Побоят е организиран от Васил Божков и цели да компрометира България и правителството на Пеевски?Доган?Борисов

Детето е пребито. Дираджиите: "Три екипа на полицията и линейка са били на място." И въпреки това детето е пребито? "Детето е пребито от 10 нейни съученички, съобщи Нова телевизия." "Побоят е заснет от момче." "Издирват се извършителите." Значи хем се знае, уж, че 10 девойки са пребили една, хем се знае, че младеж бил снимал, но извършителите се издирват. Аз нещо не успявам да го осмисля това... Вие, списвачите, имате ли поне средно образование завършено? А редакторите ви? Що ли питам, всъщност. То си личи.

Забравих, ДИР, да ви кажа, че си снимах поста. Сега спокойно можете да го изтриете, ако решите. Както обикновено правите.

Ето докъде води "FaceBook" мръсен вирус влязъл в младите хора, много много по лош от кроната :-) Вместо тези деца да спортуват да учат те са на "FaceBook" ... e няма по лошо !! Аз съм почти пенсионер и след 10 год "Silicon Valley съм щастлив че нямям и не се разболях от "FaceBook" :-)

Най-голям бой заслужава келеша, който е снимал. Изчадие на новото поколение чалга родители. Чалгата е най-големия враг на българското население. Ще се усетите ама късно...

Каквото повикало такова се обадило - 13 годишна курвооо - сто процента си го заслужила - и следващия път внимавай скъпа, че ще е още по-лошо.

"Genialna" или "Genitalna" си, че да не стане грешка.

Следващия път предлагам баща и или някой неин приятел да им го върне тъпкано в празните кратуни!

Здравейте, вчера точно минахме покрай тази групичка с приятеля ми карахме колела и чухме как я обиждат, но тя беше с гръб и не видях да има следи от побой. Сигурно се е случило след това... Но това, това което исках да кажа е,че минавайки покрай тях чух едно от невръстните девойчета да я обижда викайки на населено място следното: Къде отиде тая... Ей малолетна курво! Бях стъписана, че чувам това от дете посред бял ден, на оживено място с толкова народ! Тук говоря за възпитание нула! Да не говорим, че проблема повечето пъти идва от речника на родителите! Е, страхотно! Това дете ще запомни 1 Юни, не с подаръци и щастие, а с това, че е била пребита! Травма за цял живот!

Зарежи го тоя и ме хвани да ти стана приятеля имашнужда от истински мъж

Дай кординати и като дадеш кординати ще имаш истински мъж за приятел

Браво Веселке прекрасно си се намесила.Горда ли си че нищо не си направила ?

Притеснително е, че в ден неделя когато Южния парк е залят от "любители " на чистия въздух това дете е пребито посред бял ден! Толкова ли никой от възрастните не е видял товя, което се разиграва като от готически филм? Ами родителите на тези момичета къде са в неделния ден и защо не са с децата си?

Аз също това се питам! Толкова ли нямаше кой да и помогне в прак с толкова народ! Междудругото не се е случило към 18:00 часа, а между 16:30-17:00, защото след като минахме покрай тях, след 30 минути в парка пристигнаха полиците и се чудехме какво се е случило. Имаше полиция на входа на фонтана, на входа от Нишава и полиция с мотори, които ги издирваха. Чак днес от новините разбрах, че е било заради онези ''добре'' възпитани деца.

Да се намесите? А после а Хелзингски комитет де, а организации за защита правата на корвети и пошлигари де!?!? С петилетки няма да се оттървете от съд и глоби - гаранция Франция. А може и ефективно да си го отнесете! C'est la vie в демокраДцията след 1989 г.

Всеки се е снишил от овчедушие и след като не го засяга пряко, изобщо не се интересува, какво става около него.

Не всички

"готини" хлапета се развъждат на ул. "Нишава", в един "интернет" клуб, малко по-навътре по улицата от входа на парка...

Ей смотан що гивориш глупости

Ивчо, а да се смоташ в собствените си сополи?

Плашеща е агресията при децата. Да не говорим колко много момичета напоследък са с такива агресивни разстройства. Господ да ги пази!

Притесняват ме сериозно доста от коментаторите тук- невъзпитани, да не кажа прости, с манталитет като на олигофрен, позволяващи си да коментират други себеподобни! Сериозна деградация в обществото! Трябва да можеш да се прецениш! Иначе това е печалният резултат!

При 10 на 1 се пита каква е боята на биячките.

И какво става с тях, когато станат над 20...?! Изгубено чалга-поколение

До 123. И по времето на соца и сега в някои "демократични" държави се налага наказание. През соца ТВУ, от където излизаха по-големи престъпници, а в капиталистическите неправилно наречени"демократични" държави има ред и закони. Цялата лумоеншина и агресия плод на медиите и умишлено насаждане се контролира. Полагане на обществено полезен труд. И тук има начин. Чупене на пейки и обществена собственост , детето и един от родителите поставят и боядисват пейки три месеца. Почистване , садене, плевене, помагане на инвалиди. Не е проблем демокрацията,тук такава никога не е имало, а позицията на управляващите, контролиращите и законодателни органи, телевизията, пресата и църквата. Един поп анатемоса концерт на Мадона, ама мълча години наред за предавания като Биг Брадър, детектори на лъжата и всякакви подобни умишлено водещи до морална деградация народа. Не можем да очакваме от всеки висок интелект и култура в поведението, но можем да изискваме премахване на агресивата и уродливанполитика на медиите и властта. Защото децата са си просто деца. Те нямат вина за живота в държавата, за това, че родителите им работят по 12 часа на ден , институциите са абдикирали, а обществото блее и вечно чака и цъка поплювки по форуми . Демокрацията е начин на мислене и култура в поведението уважение към закона и хората,и няма нищо общо с анархията или дивият капитализъм.

Айде, айде...Излизали по-големи престъпници от ТВУ. Познавам двама, минали оттам. Дори не знам какво им е било провинението, но никога не бих допуснала, че са минали оттам. Става дума за мъж и жена... Аман от изопачаване на факти и оплюване на онова време, когато имаше уважение между хората, а децата бяха истински деца, които уважаваха възрастните и съучиниците си. Днешните "дечица" са агресивни гамени, чалгии, без елементарно възпитание, ценностна система и никакъв морал. Те дори не са вече за ТВУ, а за зандана. Онова, за което навремето се минаваше през ТВУ-тата за дребни нарушения, днес е нормално, а ненормалното днес не може да се осмисли дори от нормалната психика....13 годишни момичета, толкова агресивни и злобни, жестоки и бездушни....Това е истинска трагедия ! Представям си и в какви " модерни" "семейства" растат и се отглеждат ...подобни боклуци ! Моля ви, не ни произвеждайте от безценното си семе подобни уроди ! Не се чувствайте длъжни да ни затрупате обществото с просташкото си семе ! Друсайте си кючеците, но не ни заливайте с чалга лапетиите ви, нямаме нужда от още простаци ! Аман от дивашко племе и простолюдие !

Насилие от деца над други деца е много сериозен проблем, който се подминава някак!

Поредна презентация на идиотчетата, които възпита поколението на "демокрацията"! И са на такава възраст, че още нищо не може да им направиш. А те растат и се оформят , вече, като престъпници.

Potenzialni prestapni4ki nakasanie da ima mngo goljamo v detzki satbor kakto e v usa, nali bg gerb vse ot usa vsimate primer

Има решение, забраняване с закон всички социални мрежи и връщане на детството на децата , там на площадката и на игрището е истинската социализация а не в измисленият живот , който дава интернет .

Чудя се къде е българската журналистика? Това не е статия , а полицейска сводка. Защо не виждам в статията гражданската или човешка позиция на автора? На дир, бг? Безчувствие, безхаберие. Търсене на сензация. И естествено съпътстващи дебилни и просташки коментари на оскотели, деградирали " мъже'. Кой възпитавал такива деца? Погледнете в коментарите! Въпросните оскотели простаци ,лошата журналистика и десетилетия чалга и насилие бълващи от всички медии. На мястото на родителите на пострадалото дете, бих осъдила всички медии и лица разпространяващи видеото.

Какво ви става, деца? Какво става в главите ви? Какви родители и учители имате? Жал ми е за вас. Вие нямате детство, нямате щастие!

Профилът на момичетата-биячки е добре известен. Маниакален стремеж за превъзходство и доминация чрез сила над другите - както жени, така и мъже, съчетани със социопатия и психопатия. Абсолютна липса (повече, отколкото при мъжете с такива наклоннисти) на милост, човечност, да не говорим за емпатия и разбиране! Ханибал Лектър направо е невинна девица в сравнение с такива жени. Как се появяват те? - В еволюционно - етологично отношение този профил съответства на алфа вълчицата, но най-вече на алфа-хиената - същите генетични характеристики!.За голямо съжаление, такива жени впоследствие добре се пласират в живота - реализират се в ММА спортовете, по-малко в бокса, борбата и други екстремни спортове (което далеч не означава, че всички жени, които се занимават с такъв тип спорт, са с отклонения)! Някои дори се реализират в групи за изпълнение на мокри поръчки (поради това, че са еднакво безмилостни и към мъже, и към жени). Други участват в групи за измами. Трети стават високо платени гардове (ситуационно това е много добре представено във филма "Пътят на честта", в турския сериал "Вътрешен човек" също имаше един такъв образ - на Фюля). Превъзпитание на такива жени няма и не е необходимо. Те често се надушват една-друга в живота и си съперничат (по възможност, с бой, оръжие и др). ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ Е ТАКИВА ЖЕНИ ДА НЕ СЕ СРЕЩАТ И ДА НЕ ВРЕДЯТ НА ОСТАНАЛИТЕ НОРМАЛНИ ХОРА, БИЛО ТО МЪЖЕ ИЛИ ЖЕНИ! Една такава средностатистическа жена УМЕРЕНО ПРЕВЪЗХОЖДА ФИЗИЧЕСКИ един средностатистически мъж (има доста повече адреналин). Така че за хората е най-добре възможно най-бързо да разпознават такива жени и пълно игнориране при среща с тях.

къде еполицията да патролира в парка а не после да се трупат и да констатират нарушенията след като не могат да намерат дребни хулигани за какво им плащаме за да пазат примиера от народния гняв

Кадса граждан'ту да им бият по две-три пестници и по шут в гъзо и кой откъдья йе!

За трети път постъпва в Пирогов за три месеца от побой !!!!

Има си неща, които не можеш да направиш през компютъра!

Когато детето ми стана на 3 год и започна да зяпа cartoon изхвърлих телевизора И аз се почувствах по добре без ТВ Но има хора за които да гледат ТВ е основно развлечение, дори бях свидетел на следния разговор: - купих си нов телевизор - какъв? - Професионален Без коментар, когато гледането на телевизия става професия:)

Проблемът не е във вашия телевизор, а в отношението към децата и възпитанието, което им даваш- любов, личен пример, семейна среда!

Не мисля че е от това, по-скоро е въпрос на личен пример. Децата повтарят това, което виждат родителите им да правят. Картуун Нетуърк си има политика, но не е нещо кой-знае колко опасно "Никой не е съвършен Всеки има си стил като теб и мен"

модерни времена...сигурно са били емемейци и емемейки, скарали са се или за дрога или за това кой с чие гадже е преспал

Изпуснато поколение, бъдещи проститутки, затворнички, паразити...

Бийте 13 годишните курвета където ги видите.

Вече се бият само момичетата, момчетата не искат да си скапят маникюра. Положението е трагично.

По леко натискай клавишите на клавиатурата да не счупиш и ти някой нокът!

ХАХАХАХАХАХАХ смешник, такива като тебе са силни от далече отблизо бягате като бити питки... Като ми го кажеш в очите тогава ще те призная, че си смел. Т.е. НИКОГА.

Не само ще ти го каже а ще те размаже

Тебе ще ти счупат тиквата проста отворко

и твоите деца ли правят така? Или само чуждите?

На Савушкина? Или на Пазитана?

13 годишните курвета на София са хиляди, всички пушат, пият, дрогират се, скубят си веждите и си бръснат пичките,.. и пази Боже да направиш на някое такова уродче забележка....

И от кого са се научили? От скромните си, грижовни и обичливи майки, които са бдели над тях всяка секунда и минута, пожертвали са кариера и всяка свободна секунда за да обръщат внимание на детето и изведнъж ... Не си правете илюзии както за всичко градивно, така и за упадъкът са нужни поколения!

А бащите къде са в картинката? Не може да са виновни само майките.

Грубо. Коментарът ти показва, че и ти не си от сой!

"Побоят е заснет от момче." И по мое време момичетата проявяваха агресия към други момичето, но в днешно време момчетата тотално се излешпериха. Ще седи там да снима женски бой, вместо да се опита да дръпне бясната кокошка настрани. Женчо!

Какъв е проблемът? Питайте всеки ганювец да ви каже, че боят изграждал хахаха! Или Ганю пак ще се опита да се самозалъгва, че това са цигани, хахаха!

Хубаво беше при другаря Живков като не съобщаваха такива неща.

И последствията за извършителите не ги съобщаваха, но рецидивисти нямаше.

На времето {90-те} също имаше проблеми от подобно естество. Само че вместо да те снимат, ти сваляха маратонките, чантата, якето и тн... В София си е така...който го е страх, да се прибира в прованса.....

Те столичани били много яки копелета бе,само да се има в предвид ,че София е нямала и една павирана улица преди да я направят столица и само 5 % от днешното население са с корени от София всичките другите сте от "прованса",който не може да оцелее в провинцията отива в София че там са по меки!

Сега ще ги издирят ще им говрят убеждават....и след като ги пуснат с думите това да не се повтаря...още при затварянето на врата ще се чуе ...а бе я си е....йте майката придружено със средни пръсти....органите ще отчетат дейнойст случаят ще е приключен...и всичко по старо му докато следващия път някой пребит вземе та умре..или не прегази с автомобила си някой друг Милен Цветков.... Аз не си спомням по време на соца подобни побоища...дори в тинейджърска възраст да си разменим по някой друг шамар ритник или юмрук другите се намесваха и ни разтърваха...сега или гледат сеир или и те се включват..това е раликата...другата разлика беше че стане ли нещо подобно правият път и белият хляб за теб от тук насетне вече ги няма нищо че имаш цял един живот и си само на 15....затова всеки занеейки последиците гледаше да не прекрачва границата...сега знаят че ще им повикат попеят но наказание няма...и така до следващия път....

Какво общо има соц-а и новината!? Липсва ви соц-а и го намесвате, където ви падне? Ако се върне соц-а няма да има подобни новини, не защото не се случва, а защото нямате право на информация. Но вие си ллюбите, тачите и милеете за соц-а, да ви обгрижва физическото и психологическото здраве.

Джендър не се изказвай по теми случки и събития и времена за които само си чувал от други джендъри....

Това е присъщо на първобитните общества.Българите все повече изпростява и затъпяват ,поради липсата на грамотност.И ще става още по зле докато някой се пъчат с магистрали и неначесано его , а не обърне внимание на грамотността и културата на народа си.

Хайде сега, магистралите са виновни!

Е за т'ва г-н Шамареску.... прави се на интересен, зяе, чупи, бие се.... Баааам шамарите зад вратО, ама здравата. Па да се оплаква на кой ще. Ама баща му бил еси кой си, майка му, леля му.... Баааам шамари и на тях. Честно, ако не дай си Боже стана свидетел на подобна ситуация.... Шамари и откъснати уши ще хвърчат минимум. И ГРАМ НЕ МЕ БРИГАТ ЕВРОГЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ, ДА СИ ГИ ЗАВРЕТЕ У ГЪЗО!

Знам какво ще предизвикам с изказването си, но децата винаги са се били помежду си. Независимо от управлението, било то соц или друго. Лично аз като дете в соца бях бита два пъти от съученици, един път имах синина на окото, друг път ме удряха в бъбреците. В кварталното ми училище беше така, после в гимназията имаше контрол. Много ми е смешно като пишете, че било от строя.

Нямаше толкова агресия такава. Сега са агресивни от яслите.

Какво може да очаква човек от деца, чиито бащи киснат по фитнес зали, обезкосмяват и се татуират, вълнуват се от ММА, а майките основно се шляят по молове ….

Лош материал създава лош материал. Закон на територията с лош материал.

Барба Ганьос everywhere...

Какво се чудим. За гледайте се в детските тв канали като Cartoon Network, по стойте няколко часа и ще разберете откъде се насажда насилие, викове и крясъци у най малките. После вижте какви компютърни игри се продават, а най накрая се за слушайте в песните на "известните ни рапъри и рапърки" дето всека втора дума е за пиене, секс, пушене, мотаене. Къде е СЕМ, трябва да действа незабавно. Лично по моето дете усетих промяната след годините с Cartoon network

"Според неофициална информация нападението е станало вследствие на скандал в социалните мрежи между нападателите и пострадалата. Детето е пребито от 10 нейни съученички, съобщи Нова телевизия. Момичето е ритано в устата, откарано е в "Пирогов" за преглед. Побоят е заснет от момче." Една жена преди време беше казала: Като знам какви са ми колегите в офиса, какви да са им децата? Та, дами и господа, като си знаем, че 90% от българите са дебили, като знаем какви хора управляват страната вече повече от 30 години, като знаем каква ни е културата и какво ни е образованието, има ли защо изобщо да се учудваме на случващото се?

Там имаше конна полиция. Къде са? Трябва да има навсякъде полиция! Не може посред бял ден да случват такива неща! Нямало ли е възрастни да се намесят? Тези от какъв етнос са?

На конната полиция не ѝ работа да се занимава с такива неща! Тяхната роля е усвояване на средства за конната база

Видях скандала.Няма да ти пусна,Квоооо-шамар,няма да ти пусна,Квоо-шамар около стотина пъти.Като не пускат кво искат

Доста прости хора се изказват, със същия манталитет като на биячите! Не се излагайте поне!

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в >> Sexcris.Com