13-годишно момче от Ловешко седна зад волана и се похвали в социалните мрежи (видео)

"За първи път виждам този клип. Шокирана съм, че непълнолетни лица шофират по улиците на село Дерманци", заяви кметът на селото Галина Спасова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дерманци май беше известно с едноименната порода свине!? (пъстра дерманска свиня)

А малкия мангал и "родителите" кога ще бъдат наказани? И как?

Конфискация на автомобила ще е едно малко наказание за родителите.

Като станем повече от вас, ще видим кои са нормални.

Няма как да стане това защото колкото повече ставате толкова повече ние се изнасяме. Ще сте много но няма да има пари за вас, щото държавата ще остане с все по-малко приходи, а ние като възнем няма да има и какво да крадете.

Вероятно след 50-100 г. ще сте преобладаващите. Тогава може да се сблъскате в битка с афганистански заселници. България ще е на нивото на Анадола, а вие ще си избиете с мигрантите. Белите българи - е те ще са в други държави и ще се разправят с тамошните африкански мигранти. Бог да пази България /ама надали ще я опази/.

Брао, пичага! Остави ги тиа да са пеняват. Само напред. Президент ша станеш някой ден. Яката музичка и яката кола. Тва е животя дай....дай....богарите ги видеме как се оправят. Сайде кат нас са. Застанале 20 човека и млатят едно момичешко в снего пред молат. Аре нема нужди да се прайм.

Ето, това е циганската пасмина! Чалга, селящина, простотия, мързел, курвалък, който майката му упражнява в Испания. Дъртия циганин къде е - в панделата ли? Нямаме държава, защото Българите се предадоха и се предават! Ако се вземат в ръце и поискат да си вземат и възстановят държавта - няма кой да ги спре, но уви! - не искат ...

В Дерманци и Торос не-ромите са малцинство. Нормално е в разпусната държава без закони да стават такива неща. А по езика на тялото на кметицата се вижда, че лъже като .... , че не го е виждала да кара

по-добре да седи в Интернет, нали! и да го учат на либерални ценности? аман от либерасти!

мангау. на клипа се вижда ясно, а снимката в новината е на друго, русо дете.

Разговори били водени, пълни глупости! Смилаш го от бой манагалето и то вече знае, отваряш се - ядеш бой - ма хубав, здрав бой, да държи!

Тия сиганье!

Тоя е изпръхнал тотално. На 13 да слуша такава мазна чалга, абе веки човек не става от него! Сигурно на 20 ще се размаже с некое бмв у некой орех или дирек и туй ще му е!

Аз съм доволен от видяното и казаното: „здрави момчета, буйни“. Винаги има нужда от индианци-бачкатори! Ще има персонал, възрадвах се!

Всяка държава има нужда от лумпени ,но в България тяхното ниво е критично високо.Може пък родителите му ,да са част от завърналите, изтекли преди години "мозъци"

На клипа май косичката е черна, а не руса. Що така бе миме.

За съжаление ,тези които аз познавам и вършат подобни дивотии съвсем не са манговци! Не защитавам циганите, но другите са по големи и с претенции! Ако закона се прилага както трябва ,ще има някаква промяна, за която ни обещаваха! Но кой да прилага законите, когато на високо ниво виждаме ,че дори за конституцията се търсят вратички….и аз чакам промяна ,ама кога, не …обещават!

Кирето и той лъжеше за гражданството

Това момченце дава надежни ,че от него ще израстне един пълноценен лумпен-дегенерат,с каквито има в изобилие в нашата страна.

Пълно е с такива идиоти, особено по селата! Всичко се знае, но никой не обръща внимание! Карат моторетки с родител или дядо ,возят се малки деца на предната седалка,и….и…и… ние хората ги виждаме, но полицията не ги вижда! Интересн сценарии….но ,нали са наши хора….

Дано успеят да закрепят положението с някое евро от нискоквалифициран труд в Испания, че ще вземе да се върнат тук, а това би било доста тъжно.....

Браво на келешчето! Майка му и баща му - по 6 месеца в затвора да търкат кенефите, а олигофренчето - в ТВУ пак за толкова.

5-годишната ми племенница също сяда зад волана. И тъй като е доста любознателна и гледа какво правят хората зад волана, може да пуска фарове, мигачи, чистачки, пръскалки, радио, клаксон ... сигурно ако ѝ дам ключа и ако може да стигне педалите, ще може и да потегли с колата ... шофирането не е нещо сложно. Но дали това би било отговорна постъпка от моя страна (или от страна на който и да е възрастен)? Дали това не би оказало лошо въздействие върху възпитанието на детето? И дали подобна постъпка трябва да остане ненаказана?

Боже, 300 думи изписала и какво всъщност казваш?....

Елементарно е. Шофирането е проста работа, децата са като гъби и попиват всичко, което видят. Отговорност на родителите е да контролират какво може и какво не може. Жалко, че четенето с разбиране се превръща в такъв проблем и че 5-6 изречения са "1000 думи". В такъв случай наистина прочитането на една книга в живота ще се превърне в нещо нормално по нашите земи.

Имаймуните попиват,дали пък да не им се разреши и те да шофират

Дано да го хванат в Испания как ги прави тези неща... Поредното пендалче

Извън Българя няма да го бавят малкия циганин. Само да го пипнат зад волана.

Единственото хубаво в цялата работа ще е наистина повече да не се връщат в България.

Фончо Мама Гений на Природата!

Дива селяндурщина, тия са по-близо до маймуните отколкото до съвременния човек

Ето такива кандидати са ни нужни за Герб-СДС , за да продължим да пълним чекмеджетата и да хапваме харни суджуци !