13 души с коронавирус починаха, над 1800 са новите случаи

В болница са 1014 пациенти с диагноза Covid-19, от които 60 са в интензивно отделение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вторник е все пак. Вирусът е най-силен тогава :-)

В България живеят много прости хора. Така и не можаха да разберат,че Ковид наистина има и че то зи Ковид отне много животи.

При тези условия и здрав да си влязал, пак ще се поболееш и може да умреш. Имаше хора се самоубиха - скачаха през прозорците, защото не можаха, да понесат тези условия.

Ало, Разказаха много хора, тролице проста, Добър опит, обаче знаеш ли какво разказаха оцелелите след скока през прозореца? Цитат от статия за такъв случай: "Реанимацията е на първия етаж, но откъм парка пред отделението височината е 3 метра. След инцидента е върнат обратно в отделението, обяснил, че не може да издържи на гледката с прикованите на легла болни." Хем знаеше за този случай, хем излъга защо скачали. Не те ли е срам бе?

Ей, Мушморок, троле наш палав, какво стана, нали обеща да дойдеш у нас, знаеш защо? Къде се бавиш, да не се уплаши от COVID? Няма страшно пет бустера съм си набол и пет маски ще си сложа специално за тееееееб, коте.Чакам те с отворени бузи. Така де, ръце /хихихи/. Цунки, троле наш!

Адаш, троле наш, Сигурно си много щастлив от факта, че притежаваш свободата да си педерст под чуждо име.

Ох, троле наш, хич не се прави на скромен. гхпфспф, ох не мога да дишам от маските, много си ненаситен.

Да!!!Да!Дааааа!Продължавай така смело да спамиш антиваксърите, страаашен си! Само чакаш да си го извадя и веднага ги почваш

3евзек

Сигурно са ви много малки пешките, шом така ги развявате по итернет, сякаш няма къде другаде.

Ало, тролската гилдия, Защо в последните 5 дни не смятате какъв е процентът на починалите ваксинирани? Чак толкова ли е сложно?

Няма Зевзек, ваксинираните са безсмъртни :) https://twitter.com/disclosetv/status/1558421290930900992

3евзек

Ало, 56, троле наш, Да не би да усещам неистова радост от това, че на сайта на CDC е пише за мРНК и за протеина само на две места, вемсто на три? То е ясно, че трябва да ви се повтаря по много пъти, но и то трябва да е с мярка. Ало, дира, защо триете пак бе?

Това с маските за последната "КРОМИД" вълна беше тест. Да се види колко от индивидите ще се подчиняват на новите заповеди наесен. И за съжаление резултатът не е радостен, гледайки последните дни изтрещелите с маски по превозните средства. Още по-жаркото е че много от тях са млади, здрави и прави хора. Жалко! Много жалко!

Ало, Амиии, тролице проста, Разбирам че ти е жаРко заради желанието на младите да спазват наложените правила. Също така е тест за проверка на какъв процент от хората да не носят маска им е всиша ценност в живота, по висша от живота на останалите. Малцинство сте.

За ваксинираните с положителен тест няма място в ковид отделенията, където да бъдат лекувани адекватно. А неваксинираните хора, в тежко състояние, въпреки отрицателните тестове за ковид, вместо да бъдат лекувани от основното им заболяване, ги изпращат да умрат в ковид отделени. Политика - какво да се прави! Колониална политика!

Трета година получавам неизпитван досега в самотния ми миризлив животец множествен оргазъм при такива "новини", а сега и с вибратора отзад срещу маймунския вирус, еуфорията е пълна. Продължавайте с глупостите, много михаресва как тероризирате лековерните си жертви. ОООООхххх, ОООххх скоро пак ще въведат маските и пак ще тероризирам хорицата дошли магазина да си купят храна. ООООх, Котьо.....

Ах, ти палавник такъв. Ела у нас да ти покажа моя. Няма да се целуваме, ще носим по пет маски, но ще си разменяме вибраторите да пробваме кой е по-ефикасен. Чакам те с нетърпение.

3евзек

Г-н Мушморок, Тук е за ковид, не гей чат. Да не би да са ви хакнали сайта за запознанства, че налазихте други канали за комуникация?

Да, да и пак да! Чакам те, троле наш, не ми трябва лубрикант, добре съм разработен!

Ало, адаш, троле прост, Как хем трета година го получаваш този множествен оргазъм, хем е неизпитван досега? Бив али така елемнтарно, още с първото си изречение да ставаш за резил пред цялата зевзешка общност?

Много ме възбужда като се правиш на недостъпен. Знаам, че не си такъв, коте, не се прави.

3евзек

Ало, Мушморок, троле прост, Бъркаш ме с адаша. Цялото Възраждане ли сте такива прости, че два зевзека не можете да различите? Пусни си още порно и си представяй че съм аз!

Нека близките на тези хора, кото са постъпили в болница с ИНФАРКТ, ИИНСУЛТ,РАК,ХРОНИЧНИ СЪРДЕЧНИ И Т.Н. ЗАБОЛЯВАНИЯ да знаят, че ако не беше масовия целенасочен геноцид вече трета година ВАШИТЕ БЛИЗКИ МОЖЕ БИ ЩЯХА ДА СА ЖИВИ, а НЕ захвърлени в ковид отделение за да вземат тлъстото направление 1600 лева, да ги захвърлят без да ги лекуват и НИКОЙ ДА НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ. При по-младите може и органите да им взимат, няма как да разберете като ви ги връщат в затворен ковчег. Дори не знаете дали е вашия близък. НЕ ВИ ДАВАТ И ЕПИКРИЗА, виновни няма.

Ало, ДА СЕ ЗНАЕ, троле наш, Вече не сме средата на 20-и век, хората в ковид отделенията имат лични телефони, пък и повечето от тях излизат живи. Мислиш си че нямаме познати, които да разкажат ли? Като че ли ти трябва да знаеш, че пневмонията и пълните с микросъсиреци бели дробове по никакъв начин не помагат на хората с инсулт, инфаркт и т.н. заболявания. Живи ще ли да бъдат... Живи щяха да са, ако се бяха разболели с Омикрон, вместо от самото начало да ги карате като сухи съчки да хващат опасните щамове, срещу които ваксините имаха прилична ефективност, стига да има кой да ги дочака жив.

О, те разказаха. Имаше го и в новините даже, как убиха детето на търновски адвокат Денев, как стаята е със стол с дупка и леген в нея за голяма нужда и бутилка от минерална вода за малка, като това се прави пред другите хора в стаята, как експериментираха с него, докато го уморят! Ще бъдат осъдени! Манипулаторите - ще са овъзмездени.

3евзек

Г-жо Разказаха, Не ти ли се струва, че всичките случаи, които са ти разказали, са от преди вече няколко месеца, а не повсеместно ежедневие? От мен няма да чуеш, че разказното не е вярно. Но пък да ми разправяш, че винаги и навсякъде било така... Не те ли е срам бе?

При тези условия и здрав да си влязал, пак ще се поболееш и може да умреш. Имаше хора се самоубиха - скачаха през прозорците, защото не можаха, да понесат тези условия.

Не бе Зевзек нали виждаш според други вирус нема ,е те такова животно па нема.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Изглежда евтаназията е покосила всички, които до преди седмица разправяха колко много починали има в държави с голям процент ваксинирани, например в Израел. Един жив не е останал да разкаже как е там в последната семдица.

Амнезия му викат, пенсийо Алцхаймерска! За евтаназия нямаш кинти да те огрее. Влез в ковид отделение и набързо ще те евтанизират. Ще те изпапкат като топъл хляб.

Дирци! До края на живота си ли ще четем за заразените... извинете, заболелите, клиничните случаи, умрелите "от" Ковид? Що не пускате същата статистика за заболяванията взимащи много повече жертви. Или всекидневна сводка за жертвите от войната по пътищата например.

Ало, Карали Маркото, троле руски, Ако ви плащат толкова дълго тогава нямате избор.

По пътищата са умрели у нас около 1000 човека за предните две години. А от ковид около 40000. Ето ти информация за размисъл.

13-годишно момче почина след тежка катастрофа, но името му се оказа в системата, вписано като жертва на COVID-19. Случаят се развива на територията на две области, но финала е в държавната болница в Плевен. Между Луковит и Златна Панега е село Петревене. В понеделник вечерта лек автомобил с четирима души се удря челно в тир на изхода на населеното място. Сред тежко ранените е и 13-годишният Васил. "На пациентите, които попадат за лечение, се вземат тестове. И неговият тест е излязъл положителен", обясни говорителят на УМБАЛ "Г.Странски" Момчил Цветков. 13-годишният Васил Петков е качен в хирургия, но по-късно почива от тежките травми. Така е отбелязано и в смъртния акт. "Причината за смъртта на момчето са травми несъвместими с живота получени при тежко ПТП", добавя Цветков. Това е обяснено и на родителите на момчето. На следващият ден, обаче, в единният информационен портал излиза ето тази информация: 13-годишно момче е сред жертвите на коронавируса, като нямало информация за придружаващи заболявания. Справка в системата показа, че информацията е подадена от плевенската болница и става дума за същото момче, починало след катастрофата. Този факт предизвика учудване в село Петревене и родителите на починалото дете. От Спешното отделение на плевенската болница отказаха информация кой е вписал починалия Васил в системата, като жертва на COVID-19.

Хмм...интересно, да видим статистика и на тези които умират здрави не само болни. За безсмъртните като Зевзека и Ваксо не се интересувам много :)

3евзек

Ало, 56, троле наш, Ти не беше ли на почивка в Родопите? От войната ти загатна за умрелите здрави. От трудови и битови злополуки и самоубийства са още от порядъка на 1000. Подсказвам ти каква статистика да търсиш, едва ли няма такава. А ти можеш ли да посочиш 3 болести, от които има починали повече хора? Само недей да събираш всичките 50-100 вида рак, за да ги пробутваш като една болест. Много моля предварително!

Оооо Зевзек, в Родопите съм но, имам и интернет :) Разходки...киснене в мирото, знаеш как е. Въпрос: Виждал ли си смъртен акт в който да пише, починал от ковид? Лек ден!

3евзек

Ало, 56, троле наш, Въпросът ти е некоректен, може би неграмотен, защото в смъртния акт причина не фигурира. Това е все едно в акта за раждане да пише подробности за раждането. Само че такива фигурират в медицинската документация, затова причина за смърт се споменава в съобщението за смърт. Там вече записват код на заболяването или външната причина. На базата на съобщението за смърт се издава смъртен акт. Ако не вярваш, виж в нета картинки на образци на споменатите документи. Има отделени кодове за ковид (U07.1-U07.2), така че няма никаква пречка. Ако ме питаш дали съм го виждал... не ми е работа да гледам такива документи. На НСИ обаче им е работа и всяка година ги броят колко са.

Въпросът ми беше просто въпрос но, ако те радва да кажем неграмотен. Не знаех и ми е интересно да науча. Да кажем че: мъж на 88 г. с диабет и онкологично заболяване влиза в болница и се пренася в отвъдното с положителен ковид тест. В медецинската документация ще бъде кодиран че е ритнал кофата от ковид,да?

3евзек

Г-н 56, На моменти печелиш уважение, може би защото си в Родопите ;). Да вземем примера с 88 годишния мъж. Има едни таблици с вероятности за преживяване от Х години до Х+1. Там пише, че (пак да кажем) 96% от доживелите 88г, доживяват до 89. С всичките им диабети и онкологични заболявания. Обаче в последните 2 годни тази вероятност е спаднала (пак да кажем) до 93%. Това директно означава, че освен диабетите и онкологичните заболявнаия има още нещо и е директно обвързано с корекция в посока надолу в сметките за средна продължителност на живота. Не е важно само на каква възраст за били починалите, ами броят им във всяка възрастова група също е важен.

Жертвите са ОТ други болести, още от самото нчало дори журналята го пишат. И са починали С ковид, НЕ ОТ. Дори от катастрофа наскоро пак го бяха писали ковид, близкитеалармираха. Дори убитата с грешна анестезия родилка пак се опитаха журналитутките да я изкарат че е от ковид, МАЙ го била прекарала по- рано........Грозна история без край

3евзек

В такъв случай защо жертвите с ковид и други болести са 20-30 пъти по-често срещано явление, отколкото жертвите през последните поне 20 години, които са били просто с други болести? И най-вече защо са с петцифрен брой повече? Има ли обяснение някакво?

Ти идиот ли си? Ако проверяваш за жертвите с вируса на херпес ще имаш 95% положителни резултати, защото такъв процент от човечеството си го носи. Ако проверяваш за жертви със стафилококи всички ще са такива, щото всички сигурно си ги имаме. Освен това, все още се ползват PCR тестовете, които са доказано ненадежди, не се правят повторни проверки, не се правят истински лабораторни тестове, нищо от класическия арсенал. Само това, което са им дали от някоя компания производител на тези тестове. Дори не е проверявано, тестовете за какво тестват. Всичко е на доверие. Да спомена още, че самите тестове тества и за една камара още патогени. Та, какво е открил теста, не е много ясно. Нещо говореше за бройки? На какво точно?

3евзек

Ало, Крали Марккото, троле руски, Не аз, а ти си идиот. Смъртта с херпес не е по-често срещано явление, отколкото смъртта без херпес. Ако за даден период от 100 хил души с херпес умират 100 човека, то за същия период от време от 100 хил души без херпес пак умират 100 човека. Това е еднаква честота. Обаче при ковид не е така. От 100 хил души с ковид пак за толкова време умират 2000. Това вече не е еднаква честота. Разбра ли, троле?

Ооо, милия! Така ли се смята. Ти изобщо разбра ли, какво ти казах? Умират сто човека. Проверяват дали имат вируса на херпес и деветдесет и пет от тях го имат. И заключават, че това е причината за смъртта. Това се прави в момента и с Ковид. Ако човека е положителен, се пише, че е умрял от Ковид. И това се заяви пред камери. Че за смърт от Ковид се счита всеки случай, при който е открид вируса. Независимо от причината. Искаш да ми кажеш, че това е нормално ли? Идиотизъм в най-чист вид.

Спрете да ни занимавате с тоя вирус,няма да се махне,цяк живот ли четем за него

Много умен вирус! Изчаква и във вторник се активира...

тъп трол. Колко години са ви необходими за да научите работното време на статистиците?

Знае се отдавна и въпреки това много често във вторник пишат "починалите за денонощие са едиколко си" без да поясняват. А ти си вземи мерки за нервите, че си се сдухал нещо.

Ако ти напишат кой в колко часът е умрял, картината много ще се промени.

Ама това, ама онова... Да не пишат във вторник "починалите за денонощие са", не е толкова сложно.

Понеже си тъп и не можеш да се сетиш? И няма да измислиш друга глупост за която да се хванеш? Също толкова съществена?

Какво работно време на статистиците? Това са просто данни? Качват се някъде на сървър, където са общодостъпни. Пишеш си скрипт, който ги взима и дори който може да ти ги публикува тук всеки ден. Само си правиш шаблон на статийката и актуализираш цифрите с новите данни. Работното време няма нищо общо.

3евзек

Ало, Крали Маркото, троле руски, Данните се обновяват в реално време само на сървъра на Св. Петър. Качването на останалите сървъри се извършва с известно забавяне. Да пишеш скриптове и да не пишеш, когато деловодството в болницата не работи в неделя, няма начин скриптът ти да извлече информация от бумагите върху бюрото на секретарката, която ще въведе всичко натрупано за уикенда чак в понеделник, когато дойде на работа. Вече повече от две години не го научи. Трол!

Ти изобщо не знаеш, за какво говориш. В закона регламентирано ясно. "Данните за почивните и празничните дни се предават на следващия работен ден, разделно за всеки от предходните дни." Не можеш да сумираш. Освен това се изпраща ежедневна информация за регистрираните. Така е по наредбата на министърчето.

Мангъра сега си пие чайчето в леглото от пачки за дето го викат по телевизиите да убеждава хората че ваксините не работят.

Тия с ковид мерките потвърдиха сумати неща казани от Мангъров. Твоите постигнеха за 2 години с мерки 68+ хиляди повече починали. Твоите при изключително ниска смъртност лятото с мерките постигнаха видимо увеличение на общата смъртност. Не бъдат ли спрени, ще умират хора повече хора докато са им мерките.

3евзек

Ало, Някой, троле наш, Можеш ли да обясниш днес по-късно, когато НСИ обяви починалите за седмица 31, защо след въвеждането на по-строгите мерки броят починали намалява? Нещо си се умълчал напоследък с онова "мерки = смърт". Защо?

Точно сега без мерките намалява броя. С мерките стигна пика, а сега без тях спада.

3евзек

Ало, Аха, тролице проста, Мерките ги намалиха през седмица 32, а сега е седмица 33. Какво ще кажеш за 31 обаче, когато тъкмо въведоха носенето на маски в магазините и жертвите тутакси намаляха?

докато не ги избесим тези малоумници няма да се спрес с ковид измамата. ... ще ги пишем умрели от ковид (което ако се замислите ще си е точно така).

От сърпичук на главният мозък от сто години се мъчите всички проблеми така да решите. И все не става...

човешката раса от над 10000 години така решава среиозните си проблеми... твоите измислени "цивилизовани" западни малоумници (които наскоро убиха морж, че им пречел нещо)... са построили скапаните си имерии върху купища избити хора...

От сърпичук на главния мозък, подобна шизофрения е типична. Впечатляваш се от кончината на добичето, ама агитираш да се бесят хора. И не съм казал че сте открили топлата вода. Просто се срещате по-често от останалите фашизоиди и други изроди, по това време и на това място. И гледам, че правилно съм те усетил и тебе.

Ако единствения начин да ги спрем с тези глупости и терора е да ги избием, няма да се замисля и секунда. Какво наказание очакваш за човек, тероризирал цял народ?

3евзек

Ало, аха, тролице наша, Можеш ли да прочетеш "Напаст божия" на Елин Пелин и да ми кажеш колко избесени са решили проблема с измамата за заразния водоизточник?

стига сте ни плашили МЕРКАНТИЛНИ ТЕСНОГРЪДИ МЕКЕРЕТА МЕДИЦИ ГАЗ ,ГАЗ ГАЗ ,КОВИД, КОВИД ,КОВИД ,ГАЗ ,ГАЗ,ГАЗ,КОВИД КОВИД ,КОВИД....

ДАНЪЧНИ, Здравни инспектори и МИтничари КРАДАТ ЕВТИНИЯ ток, и затова ТОКА ПОСКЪПВА.. Трябва да МАХНАТ всички КЛИМАТИЦИ в Данъчното, Здравната Инспекция и Митницата... Да им ЗАБРАНЯТ да ползват Климатик.. И сега, през месец август, да ги накарат да ходят НАВСЯКЪДЕ с ВЪЛНЕН кожух, ШАПКА и ШАЛ на врата... Да видим дали оня олигофрен- Кунчев, Здравния министър и Директорите на РЗИ, ще искат да носят и МАСКА ???

Трябва да МАХНАТ Здравния Министър, она Данъчен( Здравен) Инспектор- Кунчев и Директора на РЗИ в Сфия.. А после да им ЗАБРАНЯТ да се занимават със Здравеопазване в продължение на 5 години... и да им РАЗРЕШАТ само да ПРОДАВАТ чорапи като оня "" Митко с чорапите "" от Пловдив ( Митко , а НЕ Митьо).. И СЛЕД 6 месеца да ги попитат- ""ИСКАТ ли да носят МАСКИ , докато работят, продават чорапи"" ??

Бас държа, че причината за смъртта на тези хорар Бог да ги прости, не е коронавирусната инфекция: мъж на 72 г. със сърдечно заболяване; жена на 85 г. със сърдечно заболяване; жена на 75 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 63 г. със сърдечно заболяване; мъж на 93 г. със сърдечно заболяване; мъж на 65 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 78 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 92 г. със сърдечно заболяване; мъж на 72 г. със сърдечно заболяване; мъж на 88 г. с диабет и онкологично заболяване; мъж на 68 г. с онкологично заболяване; жена на 68 г. с хронично неврологично заболяване; жена на 84 г. със сърдечно заболяване. А на изродите с бели престилки пожелавам със здраве да си похарчат ковидните пари за лекарства!

Изродите с клавиатурките така и не разбрахте горките кретени, че откак не е извънредно положението на никой нищо не дават за ковид. И всички умотворения и теории нататък не стават за друго, освен да се излагате. Понеже сте мишоци по принцип, анонимно.

Значи цялата тази мъка е да възстановите ковидните. Нещастници!

Ало, кои са починалите, троле прост, Защо те нямаше вчера да сметнеш среднатата възраст? А защо те нямаше онзиден? Да не би да познах, че числата да не са ти уйдисвали и затова? А колко пъти трябва да ти казвам, че средна възразт на смърт и средна продължителност на живота са две различни неща и сравняването им не е достатъчно за извод? Знаеш ли, че в ичисленията на средната продължителност на живота с равни тежести участват родените през всяка година, без значение дали са 100 000 или 60 000? Знаеш ли че всяка допълнителна смърт на 84 години намалява средната продължителност в групата на родените през 1938, съответно на общата средна продължителност? Или това е много сложно да го разбереш? Кажи бе, трол!

За твое сведение от поне 3-4 години преди ковид България е първа в света по смъртност. И голям принос затова имат изродите с бели престилки, които за съжаление са част от лекарското съсловие. Които източват парите от касата с фалшиви диагнози и ненужни операции.

3евзек

Ало, дьо Зевзек, троле прост, А знаеш ли, че втората държава по смъртност преди ковид сега е извън десетката? И там ли голям принос имат изродите с бели престилки? Можеше и ние да сме извън десетката, ако нямаше такова количество тролове дезинформатори. Срам нямате. България е първа в света по смъртност, защото България сигурно е единствената в света държава, в която раждаемостта спада почти постоянно от 1950 година насам. От застарялото население е. Ако не беше така, нямаше средната продължителност на живота преди ковид постоянно да расте.

Не ни интересува стъкмистиката - всеки вторник шок и ужас. Не са умрели от ковид, а вероятно с ковид. От друго вече сигурно не се мре. Ако те удари влака и си положителен ковид, ако те удари кола - положителен, ковид, ако пръднеш - положителен ковид. Хайде стига вече сте ни занимавали с тази хрема, кихавица и настинка.

Когато ваксиниран тъпанар ковидар пукне от ваксина, която той е пробутвал и на другите, това добре ли е за обществото като цяло? Ами Дарвин казва, че е добре. Бооц.

че в страните с много "пробутани" ваксини жертвите в пъти по малко на глава. Според тебе, къде действа естествения подбор по добре?

Първо се информирай преди да пишеш глупости.

Защото съм се информирал пиша.

Що мрат и ваксинираните?!

Витамин D ?

Новините трябва да са от рода. Например: Вчера починаха 30 човека от ковид мерките, 20 от тях поради липса на кислород от маските в болнични заведения. Така общият брой на починали от ковид мерките става 60-70 хиляди човека. И почват да редят: Мъж на 125 години, със сърдечни проблеми, белодробни, бъбречни, прострелян пада на шосе и го прегазва самосвал. - Приблизително подобни броят за ковида. И така с мерките докараха за 2 години (април 2020 - март 2022) над 68 хиляди починали. И сега лятото като въведоха мерките общата смъртност литна, от изключително ниска преди това. Ковид мерки = смърт, разруха, срината икономика, образование, потъпкана конституция, закони, права, свободи и демокрация. Всичко да вярваш за ковида, пак има да бъдат съдени за десетки неща. Лично съм подавал сигнал в прокуратурата, където освен доказателства и статистика какво постигнаха, съм казал, че за мен те са едни масови убийци, които трябва да бъдат съдени на доживотен затвор без право на замяна. Не бъдат ли спрени, ще броим починалите повече по време на идиотските им мерки.

Мерките обрекоха и убиха кратно повече хора от чумата на 21-ви век.

Най-малко хора умряха, когато бъзикахте Лойко за пейките. Може и да беше от паника и популизъм и да беше пресолена манджата по този повод, но цяла вълна скатахме. И то най-смъртоносната. С малко повече акъл можеше много народ да оцелее после. Ама от де?

Скатали уж въображаемо вълна, умрели много повече от друго, но не съобщени в продажните медии.

В световен мащаб ковид кризата отшумява, но ние защото не се ваксинират още година, две ще се влачим по традиция след света, докато всеки го изкара.

Обясни как в Африка, където почти не знаят що е то ваксина, са пъти по-добре от България? Може да си вярваш и в Аллах. Същото е, като с изискващите чалмите - упс маските. Статистиката и фактите са показателни. И дори в статията не са посмели да дадат колко от тези са ваксинирани, защото сигурно е неудобно. Обикновено на заразените над процента ваксинирани в България.

Знаеш ли каква е средната възраст в Африка? А колко е добра информацията за развитието на тази епидемия, можеш да видиш в момента и у нас. Понеже скрининга ни е горе долу африкански. Ама не се притеснявай. Както сте я подкарали тролове и популитици скоро ще си станем африканска държава, като цяло. Централно Балканска Република.

Да и най-зле в дадени времена по Израел (задължителна ваксинация), после Франция (задължителна ваксинация за типове работа). Какво ни говореха. За какво бяха наци сертификатите. И защо смъртността се увеличава при налагане на ковид мерки, като сега!

Русия защо пропусна. Първата ваксина. Пък тя в имунизационния календар. И за много професии абсолютно задължителна. И затвор за организиране на протести срещу мерките.

3евзек

Ало, Някой, троле прост, СМъртността се увеличаваше през седмица 29 и 30. Увеличаваше се заради ковид и както винаги, например в края на юни миналата година - заради големите жеги. Какво ще кажеш обаче за седмица 31? Нагоре или надолу е смъртността след въвеждането на по-строгите мерки?

Споко след изборите ситуацията рязко ще се подобри

Ще се подобри само ако е възраждане иначе локдаун като дойде зимната грипна вълна

Стига сте пръскали,защото чумата ще Ви тръшне гадове такива. Заврете си фалшивите отрови и бустерите в задниците и летете в космоса и без това на земята й дотегна от гадове като управляващите от всякакви хазаро-кабал кални клоаки...

Че има толкова плюсове за подобен коментар, говори повече от всичко друго.

500 души по-малко от миналата седмица на този ден, починалите също са по-малко, с трима.

Освен С Ко19 тези хора, Бог да ги прости!, са се споминали и с високо кръвно, с дископатия, кариез, подагра и кой знае какво още. Въпросът не е С какво са се споминали а ОТ какво!

Видни ковидари Btv и dir.bg Плашат и печелят На гърба на народа Станишева Кой,ще харчи тези Кървави пари???

Трол от "Възраждане на СИВ"!

са пълни инфекциозните отделения посред лято с грипави, на някой би трябвало да му светне червената лампичка в главата и да вземе мерки. Ако сега сме така, какво ще е като захладнее?

Трол от "Възраждане на СИВ"!

Нещо много си се заблудил. Чупиш ръка или крак. Постъпваш в болница. Тестват те, излизаш положителен без да имаш кьорая симптом за ковид, но попадаш в съатистиката за болен-хоспитализиран. Июа една точка 14 в заповедта, с която се създава системата за отчитане и там е описано. Докторите искат да си получават ковисните 1000 кинта ако можв до безкрай. Просто е.

Си се объркал. Докторите нищо не получават. За тях в момента ковид е само затруднения и допълнителни разходи за болниците. Които никой не покрива. Още една причина да се покрива реалната ситуация.

Минуси. Не ви ли харесва реалността? Съжалявам. Това е.

Не ти ли минава през главата, че лятото да хванеш грип означава, че имунната ти система не е наред. Защо си мислиш, че зимата е по-различно? Студеният сезон не е проблем. Проблем е рязката смяна на температурата, когато влизаш и излизаш от топло на студено и обратното. Което е шок за организма. Разликата в температурата, за да не се получи такъв шок, не трябва да е повече от 5 градуса. Като дете съм си играл по цял ден навън, краката ми са били мокри и премръзнали, но не съм се прибирал с часове. И не съм настивал. Защо според теб? Я се образовай малко!

Neville pisna s taiaizmama ve4e.samo ot tova lise ymira Dave eba v kovid idiotite.

пиши на български говедо

Простият народ и безпринципните тролчета нямат търпение да пуснат сутринта статитята, за да почнат да се упражняват в лъжене, мажене и плюене. Коронавирусът вече може и да се изкарва по-леко, но това не означава, че е станал безобиден. Разболелите се и отново оздравели хора още месеци наред след това, а понякога половин година се оплакват от: 1. тежка, хронична умора 2. спад на концентрацията и когнитивни проблеми, дезориентация 3. дълбока депресия и ментални проблеми 4. сърдечни проблеми 5. дихателна недостатъчност 6. тежък косопад итн. Малко ли е? Пожелавам на всички да се здрави, дори на простия народ и безпринципните тролчета!

Много грипни вируси водят до същите резултати. Най-вече по-възрастните от това си отиват, а не от старост. Сега има само ковид и целия бизнес около него.

Трол от "Възраждане на СИВ"!

Освен ковид, има толкова други сериозни заболявания, от които хората се възстановяват трудно, или изобщо не се възстановяват. С последици за цял живот. Освен с ковид, хората умират и от други тежки болести. Само дето за тях не пишат всеки ден. Така че, нека не драматизираме излишно. Няма нужда от такова фокусиране върху ковид. Ако се замислиш и видиш потока на парите от къде на къде върви, сигурно ще си отговориш на толкова много въпроси. Ако имаш желание и воля, разбира се

Това Марине беше до пролетта. В момента единствените хора, които го карат тежко този вирус са бустерираните през февруари-март. Хайде стига истерии! Същите последствия има и след тежък грип. За твое дведение всеки вирус може да доведе до сериозни усложнения. Като се притесняваш, носи маска, бустерирай се на всеки 3 месеца и не се завирай в ттълпи от хора.

Трол от "Възраждане на СИВ"!

Аре живей в страх и не ни обяснявай до какво водел измисления "вирус", ясно? Олигофрен! Има доста други болести, които водят до същите проблеми - грип и тн, ти си наденяй намордника и се страхувай доживот...Аман от психично-болни хора в тая пародия на държава!

Спектърът на нежеланите реакции след ваксинация с активни/генни ваксини Covid-19 е много по-широк и по-необичаен, отколкото е бил известен досега при конвенционалните ваксинации (https://osf.io/gh9u2/). Прегледът на обширните доклади на EudraVigilance (системата за докладване на ЕМА за европейските страни), подредени по групи реакции, показва цялата степен на разнообразие и тежест на нежеланите реакции. Към средата на февруари 2022 г. това включва 1,5 милиона души, засегнати след прилагане на активни генни/ваксини Covid-19, с общо приблизително 3,7 милиона нежелани реакции, от които почти 40 000 са с фатален изход, като тенденцията продължава да се увеличава. В допълнение към очакваните, много чести локални и/или алергични/имунологични реакции, симптомите засягат всички основни органни системи, като периферната и централната нервна система (приблизително 16-20% от съобщените странични ефекти), опорно-двигателния апарат (приблизително 16-20% от съобщените странични ефекти) и други. 12-14%) и сърдечно-съдовата система (приблизително 2,2-3,4%), дихателните пътища (приблизително 4%), чревния тракт (приблизително 7,5-9,3%), кожата (приблизително 3-5%), кръвта и лимфната система (приблизително 1-2,8%), репродуктивната система (приблизително 1,5-4%), сетивните органи, бъбреците и черния дроб и/или ендокринната система. Смъртността от нежелани събития варира от 1,8% (Vaxzevria) до 4,9% (ваксина Janssen). Неочаквано смъртността, свързана с оплаквания на периферната и централната нервна система (10-14%), е висока, като съответства на тази след сърдечни инциденти (8,4-14,5%), инфекции (около 8-10%) или респираторни симптоми (10,6-13,7%). Това подчертава сериозността на оплакванията на нервната система, която досега е била пренебрегвана. Оплакванията, които се различават по тежест и изглеждат с психосоматичен характер, често оставят хората в недоумение, особено след като досега не са били известни във връзка с ваксинациите и не са провеждани информационни кампании. Обикновено те се проявяват в различни комбинации при един и същи човек, понякога като групи усещания (иглички, изтръпване, мравучкане), внезапно пробождащо главоболие, замъглено зрение, замаяност, парализа, кожни симптоми или комбинации от сърдечни аритмии, отклонения в кръвното налягане и пулса, помрачаване на съзнанието, задух и мускулни дисфункции, като потрепвания по цялото тяло и др. Информацията за продукта, както и официалните доклади за безопасност, не са поучителни в това отношение и затова засегнатото лице се лута от едно неинформирано лице на друго, сменяйки спешни клиники или болници и накрая търсейки съвет от други засегнати лица

ТАЗИ КОРОНА ?

Докато има пари в тая корона, така ще е. А се видя, че пари има. Много ясно, че ще продължи сериалът до тогава, докато има интерес. Има една приказка за интереса и феса.

Мошеници,лъжци,измамници ,мафиоти в бели престилки. Никой не ви вярва.

Няма да се оправим докато не махнем пейките в парковете...

А според мен по належащи са тия в НС и да се преместят в съда.

Гледам че броят на хората в болница и реанимация не намалява. Пък намаляват мерките и изискванията. При толкова малко тестове на ден никой не може да каже точно какво става. Нещо не е наред в цялата картинка.

телевизора и картината се изчиства.

Има една инструкция, пописана от Сърбиг@зова. Там се казва, че ако си имал положителен тест и умреш дон30 дни след това - записват те в системата като починал от ковид. Напослвдък този срок го поувеличиха. Другото е, че отиваш в болницата с инсулт или счупвн крак. Имаш положителен тест и директно отиваш в статистиката.

Такава инструкция. И даже умишлено се покриват случаи. За да не ги дърпат защо не са ги изолирали.

Подполковник Тереза Лонг е лекар във Форт Рукър и е един от най-добрите летателни хирурзи на американската армия и експерт по обществено здраве. Д-р Лонг се грижи военните пилоти да са готови и способни да управляват сложните и смъртоносни самолети на Америка. Д-р Лонг от самото начало е скептик на така наречените експериментални ваксини Covid-19. След месеци на медицински наблюдения на опустошителните ефекти от тези инжекции тя стига до заключение, което не се харесва на висшите армейски началници. Когато я питат дали би препоръчала ваксината CV19 на пилотите, които оценява, д-р Лонг, която не е ваксинирана, казва: "Ако си помислите за момент, че същите тези лекари, политици или който и да е, които са ви казали, че това е безопасно и ефективно, ако чакате и затаите дъх да се върнат и да кажат, упс, направихме грешка, това е опасно и смъртоносно, това никога няма да се случи." А ако един армейски пилот влезе в кабинета на д-р Лонг и попита дали ваксината CV19 е безопасна? Какво би им казала тя? Д-р Лонг казва: "Бих им казала: "По дяволите, не, не мисля, че е безопасно". Какво вижда д-р Лонг от първа ръка след инжектирането на ваксината CV19? Д-р Лонг казва: "Виждала съм всичко - от инсулти, до съсиреци в далака и черния дроб, рак, болки в тестисите, безплодие, спонтанни аборти, нередовна менструация, проблеми с белите дробове, нарушена функция на щитовидната жлеза, неравномерен сърдечен ритъм. ... много неща, които не виждам при някой, който лети със самолет. . . . Можете да видите миокардит и перикардит седмици и месеци след ваксинирането." Военните в САЩ са добре запознати с проблемите, за които подполковник Лонг съобщава. Д-р Лонг свидетелства н а изслушване в Сената през ноември миналата година заедно с лекари и медицински изследователи, които лекуват увреждания от ваксината CV19, както и с пациенти, които са имали нежелани събития, дължащи се на ваксината CV19. През септември 2021 г. д-р Лонг също така направи широко оповестена клетвена декларация срещу ваксиналните мандати на администрацията на Байдън като информатор по Закона за защита на военните информатори. Военните началници са добре запознати с това коя е д-р Лонг и с многобройните проблеми, за които тя съобщава с т.нар. ваксини. Какво й казват нейните началници? Д-р Лонг казва: "Винаги е обезкуражаващо, когато хората идват при мен и ми казват на четири очи: Напълно съм съгласен с теб. Напълно съм съгласен с теб, че трябва да спрем тези ваксинации, но публично ще се отрека от теб. Това не е лидерство. Това е чисто и просто малодушие, когато знаеш, че правиш нещо погрешно, и отказваш да се промениш." Д-р Лонг изчислява, че има "от 200 000 до 400 000 военни, които не са ваксинирани", а Пентагонът и министърът на отбраната Лойд Остин заплашват да изхвърлят всички тях от службата. Толкова ли са глупави военните ръководители, толкова ли са компрометирани или просто извършват предателство? Молбата на д-р Лонг към военното ръководство е: "Молете се за мъдрост и смелост".

Тези султански фермани никой не ги чете....

Твоят тъмен идол също е ваксър. Руската вакса съдържа 100 милшарда аденовируса, а Янсен само 50 млрд от същото.

Чете, чете...

Е, стига вече сте зомбирали! Как пък извън България няма ковид?!

26-годишен неврохирург умира през юли, с което за две седмици умират седем канадски лекари Катрин Манинг https://dcweekly.org/2022/08/15/26-year-old-neurosurgeon-dies-in-july-making-seven-canadian-doctors-to-die-in-two-weeks/

Точно на млади лекари! А у нас 37 000 умрели не млади не лекари

Да де....ама не умират от ковид :)

Само да питам - кога излиза комбинираната вакса против ковид, грип, махмурлук и диария?... за един приятел питам.

В момента по-тежко го карат именно набодените, една позната от седмица кашля като магаре и с тежки симптоми, останалите ми познати без доза го минаха за 2-3 дни на крак. Чорбанов беше прав!

Да се затворят молове и барове , маски навсякъде. Иначе ще пламне заразата

Коя зараза? На сезония грип ли? Нищо работа. 7 дни с или без лакерства. И то за човек с 3 ваксини. Ако те е страх се заключи у вас. Моловете на хипохондриците не са им нужни.

Махнаха мерките и случаите са по-малко, отколкото, когато бяха в сила.

13 ! Ги починаха или ги писаха за цовид жертви...Омръзнахте ни с тези сводки. И оня от СЗО с маймунската си шарка.

Както очаквах операция "ШОК И УЖАС" продължава. В случая са избрали да подържат огъня, тоест ще разпределят починалите от уикенда през следващите няколко дни, тоест очаквам между 20-25% да са положителните и около 10 човека да са починалите в следващите 2-3 дена, следва спад и събиране на нови бройки за разпределяне през следващата седмица до есента ще е така явно. След изборите ще е новата атака. 5 април 2022 Припомняме, че във вторник данните принципно са по-големи, спрямо понеделник, защото в тях влиза информацията от уикенда, която е обработена в първия ден на седмицата.

Има вероятност и да е точно преди изборите, за да изплашат хората, да не гласуват, защото ще им внушат, че ще се заразят и умрат, което виждаме, че не е вярно, но когато наплашат много...

С 1000 теста по-малко отчетени от миналия вторник, предполагам, ще ги добавят за утре. Така беше петък-събота, незнам защо, те си знаят.

"Починали са 13 пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция." ГРЕШКА! Положителен тест НЕ Е ПОТВЪРДЕНА ДИАГНОЗА!

На 20.01.2021 СЗО обяви, че диагнозата Ковид-19 НЕ МОЖЕ да се поставя само въз основа на положителен резултат от PCR тест; ПСР-тест с над 25 цикъла (лабораториите масово правят по 30-35 цикъла) дава 56% фалшиви резултати, защото отчита частици от SARS-CoV-2, които остават в тялото до 100 дни след заразяване. От там идва и големият брой "безсимптомни" случаи. Доказва се чрез отглеждане на взетата проба в лаборатория и се следи дали се размножава. Това е основната причина СЗО на 20.01.2021г. да оповести, че положителният PCR тест сам по себе си не е равнозначен на инфекция и за да бъде поставена диагноза Ковид-19 трябва да има клинични данни за заболяване, доказани с различни методи.

Не ги срлушайте, продължавайте да се гевезите и ръгате като стадо на водопой по рейсове, магазини и дискотеки - от вас диска, от нас тека! Макар и оредяло, това стадо се нуждае от поразредяване, не може да се пръква току-така куцо и сакато от случайните улични комбинации. Трябва вече минимална селекция, та затова давайте и не бойте се! Ръгайте се, мучете, блейте ако щете, хилете се, коментирайте, не носете дори маски и се тепайте като пещерни питеци! С каквото можем, ще ви съдействаме.

Май на професионалист ми мязаш , ще те вземем да мучиш при нас.

Доста са ти опънати нервите още в 7 сутринта. Вземи си хапчетата, че до 9 ще си изпушил. Грипчето се кара леко. Ако си със заболявания се пази сам. 7 дни с или без лекарства, от опит го кзвам. Никой не ти е длъжен. И хапчетата за нервите да не забравиш!

Не знам дали забелязваш, но махнаха мерките и случаите падат.

Хайде да нямаме чак такива високи очаквания за хора, които дори не могат да мислят, а?