Коментари - 1218 нови случая на COVID-19 у нас, 47 са починалите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки ден едно и също от две години почти! Не ни интересува, който иска може да си намери информацията в измисления им национален портал. Бъдете живи и здрави и се радвайте на живота,като е време този негативизъм да се прекрати!

стяга мерките заради новия вариант на ковида,който удря по-силно младите ,децата ,а нашите дебили какво правят? Канят се да пуснат и по-големите присъствено! И то при положение,че сме 25% ваксинираме и сме със смъкнати гащи пред новия щам!

Кажи го на майките, бащите, братята, сестрите и децата на 30те хиляди жертви. Но си носи кесийка да си събираш зъбите!

Хем нищо не правим, хем нищо не се променя. Що така?

Сутрин, обед, вечер в продължение на 2 години. Радио Москва ряпа да яде.

Да кажеш нещо на в пъти повече починалите от сърдечни заболявания и катастрофи? За тях нещо ще прочетем ли, поне веднъж за 2 години?

Още не сме си отдъхнали от Делта, идва вече нов вариант. А Модерна вече били почти готови с ваксина?

Колко човека са 91.49 процента от 47?

Не измряхте ли вече бе мама ви необразована ковидарска

гащите по принцип, пък каквото дойде- щам, игла, чеп, паричка...

И какво да направим? Да затворим държавата като Израел и да мрем ли?

ВАКСИНА ИЛИ НЕ Е ВАКСИНА В официалния сайт на Moderna подробно се обяснява, включително с илюстрации, че иРНК технологията няма нищо общо с ваксините, но има много общо с генното модифициране. И на няколко места се набляга, че след като веднъж нано платформата е инжектирана (например с „ваксина“ за дадено заболяване), впоследствие тя може да се (пре)програмира за всевъзможни „терапии“ и на други болести. Да, точно това гласи първото вътрешно заглавие в това описание на Moderna. Подробно се обяснява, включително с илюстрации, че иРНК технологията няма нищо общо с ваксините, но има много общо с генното модифициране. И на няколко места се набляга, че след като веднъж нано платформата е инжектирана (например с „ваксина“ за дадено заболяване), впоследствие тя може да се (пре)програмира за всевъзможни „терапии“ и на други болести. Производителите на РНК „ваксини“ не лъжат, когато упорито настояват, че не целят чипиране. Чипирането просто не е необходимо при тяхната технология. Тяхната технология всъщност разглежда човешките биологични клетки и тъкани като „несъвършен компютър“, който може да стане по-мощен и по-ефективен, когато се управлява от изкуствена „операционна система“, създадена от не безпогрешни експериментатори. 1. РНК технологията не подсилва имунната система, ами я разглежда като пречка; 2. Все още не са решени редица проблеми с иРНК технологията, което означава, че всеки, който се инжектира с тази платформа („софтуер“), е доброволец в експеримент с много неизвестни. Можем ли да говорим за ваксини (серуми), когато производителят в прав текст казва, че това е нещо съвсем различно? — Не можем. Можем ли да говорим и за имунизация, когато производителят признава, че имунната система е една от най-големите пречки за неговата „софтуерна“ платформа? — Не можем. Можем ли да твърдим, че иРНК технологията е ефективна, когато производителят не крие, че тепърва му предстои да преодолява предизвикателства и пречки? — Не можем, ако сме честни. Можем ли да твърдим, че „ваксините“ са безопасни, когато производителите им честно заявяват, че още експериментират и търсят как да инструктират клетките да произвеждат правилния протеин в правилните количества? — Можем или не можем.

Някой познава ли ваксинирани - интересно ми е тези дебили наистина ли вярват, че иде нов щам и ваксината пак ще ги спаси? Докога така?

че починалите от катастрофи са повече? Да оставим че през 2020г. са починали 463-ма от ПТП спрямо двайсетина хиляди от ковид, ама тази седмица поне не помните ли че в деня в който разбрахме че са загинали 46 македонци, разбрахме че са починали 253-ма българи от ковид.

Незабавна отмяна,на всички-НЕЗАКОННИ,ИЗВЪНРЕДНИ ИЗВРАЩЕНИЯ!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-ПРОДАЖНИТЕ ПОДЛОГИ-АДОВИ ИЗЧАДИЯ!!!

от полуграмотни дето учат хората на разум. Аман и от гнусни тролове умишлено заблуждаващи хората. Да си забелязал количествата заблудени дето умират, заради вас? Да се надяваме че ще забележат службите най-сетне.

откачения никога не триете изстъпленията. Защо?

Ние сме най-слабо ваксинираните и сме най-добре от целия ЕС! Цифрите това показват! Починалите са жертва на ограбената здравна система, пневмонии са лекувани и преди този вирус, но при други обстоятелства и добра здравна система!

Дори не мислят по този въпрос. Ако го правеха, нямаше да се инжектират. Сериозно си мислят, че като го направят са защитени. И като им напомниш, че инжекциите не работят срещу 3 от 4 щама и сменят темата.

Новият Омикрон за секунди превирна ваксинираните в неваксинирани! Хайде сега всичко от начало.

Такава Ето още едно доказателство че само аз бях прав, както винаги! Какво казвах аз? 1. Ковид 19 е обикновен грип, който ще отмине сам, дори и нищо да не правим. Е, вече започна да си ходи и сам! Очевидно е за всички! 2. От ваксините няма никакъв смисъл, даже вредата е очевидна! Колко милиона починали има с ваксини знаете ли? Ами много! Повече отколкото без ваксини! 3. Нови щамове ще има само и само някой да си набутва ваксините! Милиарди се правят от това, спомняте си че ви казвах! 4. И в заключение, живейте си живота както преди. Ясно е че безсмъртни няма, Числата само показват че съм бил абсолютно прав!

Вярата не изисква доказателства, иначе няма да е вяра, а науката се гради на тях, иначе няма да е наука. Предпочитаме науката точно заради това.

Една констатация - повечето ми познати, които се ваксинираха, го направиха за да могат да ходят свободно в моловете, на фитнес и да пият кафе в Рим, например... Това да ви покаже на какво интелектуално ниво са ваксаните.

Да се подготвим за шамовете "ь", "ю" и "я". След това вируса ще прескочи в китайската азбука и ще се самоубие.

Научни ФАКТИ: Ваксинация по време на пандемия не се прави Ваксина се изпитва между 5 и 10 години за дългосрочни ефекти Ваксина се прави само срещу изолиран вирус Нали за наука говорим, не вяра? Щото нещо мнението ти не отговаря на фактите, а е вяра в това което ти кажат по талавизора

Ние обикновените българи, румънци и сърби (повечето от нас неваксинирани) сме загрижени за високите нива на разпространение на коронавируса в западна Европа и сме обезпокоени, че това може да доведе до нови по-опасни мутации на вируса! Наздраве, западняци! Ще седнете на мангъровия баш за Коледа :)))

Журналисти от Дир'а, продължавате да празнувате хелоин (halloween). Да бяхте само вие..., но за съжаление НЕ.

43.0003 човека.

Кое е откачено? Заради позитивни клечки,на:”БЕЗСИМПТОМНО БОЛНИ”,700-800 души с усложнения от-ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ,ОБЯВЯВАНИ ЗА БЕРТВИ:НА-БЛЯ-БЛЯ-ПОЧИНАЛИ ОТ ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ДА ПРОДЪЛЖАВА ИЗВЪНРЕДНОТО ИЗВРАЩЕНИЕ В-СЕДЕМИЛИОННА БЪЛГАРИЯ?,ДА СЕ УПРАВЛЯВА СЪС ДЕЛРЕТИ-ДЕН ПО ДЕН,ИЗДАВАНИ ОТ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ-ТРЕТОРАЗРЕДНИ ЧИНОВНИЦИ..!!! ДЕБИЛИ!

1. Ковид никога не е бил грип, че е и десетки пъти по-смъртоносен. Не знам къде се намира главата ти в момента, но по някаква причина не успяваш да се огледаш. 2. Наблюденията ти за ваксините са по същия начин. Продължаваш да обясняваш, че някакви били много. Колко са доказани и описани в статистиката? Че много и малко са доста субективни понятия. 27000 трупа от ковид у нас само, за вас очевидно не са много. Колко са другите, че ти се виждат много и как така никой не ги е видял освен в твърдения на такива като теб? 3. Новите щамове си възникват понеже вируса мутира, а той мутира защото си е такъв и защото има много неваксинирани и където ги има. Милиардите нямат нищо общо. Милиардът дето спечелиха банките само от такси и само в България заради мутациите ли е? 4. В заключение ще е рисковано да се следват съвети от човек, на който не е ясно къде му е главата и за какво я ползва.

Всички ще се срещнат с Ковид по един или друг начин. Въпрос на избор. Но моля тези, които си чакат реда, да не вият, че им се пграничавали правата или някой ги задължава за нещо. Никой не ги гони по улиците или по къщите да ги насилва да се ваксинират. Въпрос на личен избор е. Само да не се бутат при вече създалите имунитет (документиран със сертификат).

и източниците на което се базира дадено твърдение. Би ли го направил и ти?

мълъчи бе, плоскоземец с две дози . разхождат ми се разни само с две дози и безнаказано сеят зараза и смърт . като се набодеш трети път , тогаз ше се пенявиш

Е учебник по клинична вирусология, учебник по молекулярна вирусология, световна история на 20 век. Ти в пещера ли живееш? Въпросът е сериозен.

Тези дни ми направи впечатление по улиците. Много новоразлепени некролози с 40 дни от смъртта на един кой си 50-60 годишен. На някои входове и по два некролога. И всички от есенния, предизборен период. Та се зачудих, дали нещо необичайно се случва напоследък. Знаете ли нещо?

Айде всички, които смятате че е обикновен грип, заповядайте на разходка 15 минути в ковид отделение, което е най близо до вас. Да видите какво означава борба за въздух. И аз бях смел като вас до преди 17 дни.... Неваксиниран... Чипиране, 5Г...е сега се сблъсках с реалния живот... Да, всички ще се заразите, които не сте го минали. От вас зависи, дали ще лежите на моето болнично легло или на вашето удобно у дома за 7 дни... Ковид не е просто грипче... Повярвайте ми!

Събират бройките за вторника, до тогава може да включат и новият щам!

Да ама извънредната обстановка е удължен. Апропо защо? Какво и е извънредното вече 2 години? Освен, че оставяме разни незаконни и постоянно променящи се заповеди да объркват нормалния поток от хора, без никакъв видим ефект до момента? А щетите от извънредното положение кога ще ги обсъдим - и не говоря само за финансовите? А порутебата здравна система не е ли редно най-накрая да се постави под директеб контрол на правителството, както ние гражданите сме? Защо получават пътеки след като сме “извънредно болни” и правят печалби от кризата? Защо лабораториите не тестват безплатно с доставени от държавата реактиви след като сервитьорите, доставчиците и общо 300 хиляди души са оставени без доходи на база заповеди? Защо само обикновения човек е обект на извънредни мерки, а тези които имат отношение към “пандемията” я монетиризират безскрупулно и без да им се търси отговорност и съпричастност? Много са въпросите. Отговори няма да има. Парите си вървят към едни и същи джобове и заради тях умират много хора за които на никой не му пука.

Инжектиране с експериментални ваксини. За друго необичайно не се сещам.

Всъщност - не. Не всички ще се срещнат. Мангъровистите сте почитатели на научните данни и дългогодишните изследвания, а Мангъров си прави изказванията на базата на чисти спекулации и махленски слухове, напълно игнорирайки от самото начало дори малкото факти и публикации относно пандемията, което не му пречи да се извърта и нагажда според ситуацията с времето като змия.

"Внезапно" починали!

Това излияние в кенефа на телефона ли го начатка под напъна на природата или си си неграмотен по принцип?

Пиши максимум до три изречения, такива дълги постове никой не чете.

Ме повали като бях на 22. Премина в двойна бронхопневмония. Същото е и с короната. Повечето го карат на крак, но тези изтеглили късата клечка стигат до пневмония. Както и при нормалния грип.

Абе шматка накарай първо докторите да влизат там и не ми се прави на експерт щото видяхме вече кво е положението - санитари от време на време и никой друг. Кво очакваш да е положението? Цветя и рози? Поне кашоните за пикане да им сменяха редовно…

Няма как да те разберат, докато не им дойде на главата

Я дежурните :). Как е опъват ли ви ушите за несоравяне с пропагандата :).

Как разбра? Специалистите казаха, че две седмици ще продължи изследването на щама, докато могат да потвърдят, какво му е влиянието. А вие от клуб БГмама вече излезнахте с епикриза.

До сега няколко души се похвалиха, че са го изкарали леко и на крак, след което са им направили изследвания и са им казали, че са изкарали пневмония и са с намален капацитет на белия дроб и други увреждания.

Са хората невярващи в науката и медицината. Все надничат от ръбът на земята и гледат някой да не ги прецака, някой да не ги проследи или да не забогатее на техен гръб. Още твърдят убедено, че вирус няма, че ни пръскат със самолети и че БилГейтс ги чипира и наблюдава с 5G. Тъпаци