17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все се надявам да прочета някакава нова конспирация, ама те все едни и същи.

Ковида и ваксината ни правят патриоти - стигаш до пенсия и умираш или от Ковид, ако не можеш умираш от ваксината. Това е берекет версин за политиците - потоци от пари се вливат в държавата от неизплатени пенсии и еврофондове и програми. Ашколсун машаллах дюзел дилаййла...добре измислено, ето защо политиците , медиците и всички които са в машината дават такъв силен напън. Не искахте пандемии и да колят животните, ето ви сега пандемия при вас, дявола не бездейства.

Как това работи за държави с ковид извън ЕС?

Погледнете тук, на коя дата съм казал какво точно ще се случи: https://dnes.dir.bg/comments/idva-redat-na-oshte-edin-nov-opasen-shtam-na-koronavirusa-c-1-2?page=5 Ето какво ще се случи с ПЛАНдемията. Да видим ще позная ли :) Безспорно е, че извънредната простотия ще бъде удължена поне с три месеца. Това като начало. /точка за мен/ След това, нещата ще се развият по този начин: 1. Горе-долу втората седмица на септември ще има "пик". Ще се опитат да затворят това-онова, като посещенията на някои места ще са запазена марка за набоцкани. /вероятността да позная е към 90%/ 2. Ще се въведе носене на маски на открито /вероятност: 90%/ Кулминацията: 3. След средата на ноември ще започне спадане на бройките. Това обаче НЕ озанчава край: Точно тогава ще се появи нов щам, който ще е 60% по-заразен от "делта"-та, и ще е по-опасен. Ваксините няма да са напълно ефикасни. Ще се наложи трета и дори четвърта доза. /вероятно ще е преди средата на ноември, но нещата ще се развият ТОЧНО по този начин;/ 4. Ще се появят дежурните ковидари - кунчев, ангелов, кантарджиев, витанов, гломб и т.н., които ще започнат с ежедневни апокалиптични прогнози. /някой съмнява ли се в това????/ 5. За пореден път ще бъде удължена извънредната простотия. Сега повторете точки от 1 до 5 толкова пъти, колкото мислите, че овцете (т.е. ние) ще търпим. Няма да има край, докато фарма мафията и голяма част от докторите не пуснат кокала. А те няма да го пуснат лесно - много безотчетни пари са това. И докато лекарското съсловие получава стотинки, то фарма мафията трупа милиарди. Комисионните, които плащат на лекари, журналисти и политици да поддържат страха и паниката за тях е много, ама много добра инвестиция.

Ако поддържат страха, защо бройките на ваксинирани не се увеличава супер бързо? Нещата които си обяснил са част от протокола за действие който пработи. Откриваш топлата вода друже и искаш да ти се кланят.

Съвсем случайно, поредните вълни съвпаднаха с масовата ваксинация и това няма как да се скрие! Вие кьорави ли сте или доволни кретени?

Искаме да сме кьорави за това как се правиш на тъп публично.

Трите вълни преди масовата ваксинация можеше и да ти се вържем. Но понеже се случиха, сега единствено установяваме, че си идиот.

НАСРЕД "СТРАШНИЯТ ГРИП" МИ НЯМАШЕ АБСОЛЮТНО НИЩО , НО БЕШЕ ДОСТАТЪЧНО МОДЕРНО ДА СЕ БОДНА ВЕДНЪЖ И ДА МИ СЕ РАЗХЛОПА СЪРЦЕТО И ДА ЗАПОЧНЕ ДА МЕ БОДЕ... ВТОРА ДОЗА - НЯМА ДА ИМА ! ВИРУСЧЕТО Я ТЕ ЗАКАЧИ Я -НЕ, А ДАЖЕ МОЖЕ И ДА ГО МИНЕШ БЕЗ ДА ГО УСЕТИШ, ...НО ВАКСАТА КАТО СИ Я БИЕШ - НЯМА ДА ПОДМИНЕ! НИКАКВА ВТОРА ДОЗА НЯМА ДА ИМА ! АЗ НЯМА ДА РАЗБИЯ ОКОНЧАТЕЛНО СЪРЦЕТО, ПРИ ПОЛОЖЕЛЕНИЕ, ЧЕ БЯХ ЗДРАВ! ЧЕ АЗ СЕГА СЛЕД ВАКСВАНЕТО ПОВЕЧЕ МЕ Е СТРАХ ЗА ЗДРАВЕТО СИ, ОТ КОЛКОТО ПРЕДИ ВАКСАТА! САТАНИСТИ УБИЙЦИ, МАМА ВИ ДА ЕБА!

Ами, ок!

колко тъпо звучиш, при милиарди дози поставени вече и наличие на държави в които почти 100% от пълнолетните са ваксинирани? Дори да не си трол и да не лъжеш и освен това да не си и куку, излиза че си като кретените дето обясняват че цигарите са им едва ли не полезни понеже пушат от 30 години и са си супер, а е вредно да ги намалиш или спреш. Освен с науката и статистиката влизаш в директен сблъсък и със здравия разум.

КАК ТИ "ЗВУЧА" ! АЗ НЯМА ДА СИ ДОРАЗБИЯ СЪРЦЕТО, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НИЩО МИ НЯМАШЕ И ИЗОБЩО НЕ МЕ БЕШЕ СТРАХ ОТ НИКАКЪВ "ВИРУС" ! А СЕГА ВЕЧЕ МЕ Е СТРАХ ....ДАЛИ УТРЕ ЩЕ СЕ СЪБУДЯ ИЛИ ДАЛИ ВЪВ ВСЕКИ ЕДНИ МОМЕНТ НЯМА ПАК ДА МЕ ПРОБОДЕ, ТОЗИ ПЪТ ФАТАЛНО! НИКВА ВТОРА ДОЗА НЯМА ДА СЛАГАМ! АЗ НЯМА ДА НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ САМОУБИЯ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НИЩО МИ НЯМАШЕ!

Никой не те кара да си слагаш втора доза. Твое право си е да откажеш ако не можеш да поемеш втора, но това не означава че трябва да я заклеймяваш за другите само защото ти си имал такъв опит с нея. На доктор отиде ли да потвърди че ваксината е проблема? Може да се окаже че си емоционално чувствителен.

На по-малко антиваксъри им плащат да работят в неделя виждам

Имам приятели - ваксъри. Двама от тях са дори леко радикализирани хипохондрици, но всичките твърдо заявяват, че повече няма да се дупчат...

Ами хубаво! Незнам какво да правя с тази информация, но мерси че я сподели. Нещо друго можеш ли да ни кажеш за приятелите си?

Мога да ти кажа... Живеят в силен стрес.

И ти как им помагаш да не живеят в стрес?

Пускам им да ме таковат от време на време и така им помагам

Тези ще да са изключение. Понеже ваксинираните които аз познавам, пък и аз съм в това число, от ваксини не се притесняваме очевидно. От вируса също не се притесняваме. Все пак починалите ваксинирани до 70г. са само 2% и вероятно са с фалшив сертификат като онзи 27 годишен младеж. Докато антиваксърите които познавам се разкъсват от терзания дали вируса или ваксините са им по-страшни.

В Интернет има един материал казва се "Планът Ран-ът" там се казва цялата истина

Мързи ма.

А бе нали ваксените уж не умират, а поне 10 % от умрелите са ваксени, при 30% общо ваксени. Значи, при 90 % ваксени, смъртните случаи при тях ще са 30% , а при 100, 33 %. Това значи , че ваксинирането намалява смъртността не повече от 3 пъти, като това крайно оптимистична оценка.

Демек все едно дали ще играеш руска рулетка с един или с три патрона в револвера. Нищо разлика от три пъти. Нищо разлика дали бронята на танка не е три пъти по тънка. Антиваксърите съвсем сте загубили връзка с главния компютър.

да си яко изрод да ти е все едно дали 100 или 300 човека ще умрат. Представи си ПТП. Все едно ли е дали един или трима са загинали? Остави връзката го компютъра. Губите връзка с човещината и психичното здраве вече.

Да оставим всичко друго и да се обърнем към неоспоримото и неизбежното, а именно, че във всяко производство има някакъв процент брак. За съжаление дали конкретната доза ваксина е годна се разбира чак след като се инжектира. Нека приемем условно, че негодните ваксини на всички производители на планетата са петнадесетхилядна от процента (0,015%). При сложени 7,88 милиарда дози в световен мащаб (https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=OWID_WRL) това са над 1,18 милиона хора със странични ефекти или смърт. Я си представете, че процентът брак е не петнадесетхилядна от процента, а петнадесет стотни или петнадесет десети? Числата стават страшни - над 11,8 млн. или над 118 млн. Никой не е казал, че бракът трябва да е под един процент, а ако е повече както в много други производства? Можете ли да смятате?! В момента всичко се замита с "няма доказателства, че тази смърт е свързана с ваксинирането". След пет или десет години, когато започнат да се проявяват и дългосрочните ефекти всичко ще бъде отречено пак със същия аргумент. В противен случай ще има световен бунт, а смъртта на алчните, лъжците и политиците прокарали това ще е ужасна.

Нямам време да чета есета на свободна тема.

Ми недей се инжектира. Какво ти пука изведнъж за здравето на другите? Ще кажеш че преди ковид ти пукаше за здравето на другите, било то физическо или психическо!

"След пет или десет години, когато започнат да се проявяват и дългосрочните ефекти" ОПА! Другитие казваха 2 години. Плашещи тактики! Хайде на боклука!

БООООЦ С ЛЪЖИТЕ НА АНТИВАКСЪРИТЕ! И Африка се оказа пълна с вируса!

Нямам търпение да дойде омикрончето и да се хиля в муцуните на ковидиотите. Малеееееее, страх, криене по дупките, купуване на тоалетна хартия и консерви, после се редиха на опашки, то не бяха рентгенови сними на всяко покашляне, тестове периодично, някакви щипки за пръсти да мерят нещо. Тъкмо си шибнаха бустерчетата и станаха заядливи и хоооооп, пак се започва.

Олегофренията не прощава. Да не те мине омикрончето?

Мерси за загрижеността, а ти се пази от страничните ефекти на фъкцината. На дозата всъщност, защото всяко боцкане е риск от анафилактичен шок, пък после и за имуннат система, а на 5,6 път шанса за автоимунно заболяване е вече огромен.

от вируса е огромен. Шанса и риска от ваксините е минимален и пренебрежим. Нали се сещаш, че определенията за голямо и малко зависят от това с какво ги сравняваш.

Аха, аха. В Италия направиха преглед на документацията по лечението на близоо 110те хил. починали. От тях само около 4000 заради инфекцията от вируса. Всички останали са жертва на лечението..

не е забелязал какво се е случило през изминалите две години. Да не си бил в кома през това време? Звучиш като удрян по главата, така или иначе.

Ами случи се вариант, който плющи ваксинираните и то яко.

ясновидски способности. В днешна статия пишат за открити 6 случая в Европа. Така че науката още не знае нищо по въпроса за Омикрон и ваксинираните още. Просто още няма информация. Ти откъде черпиш мъдростта с която ни озаряваш?

Зууперзле си

Да ама извънредната обстановка е удължен. Апропо защо? Какво и е извънредното вече 2 години? Освен, че оставяме разни незаконни и постоянно променящи се заповеди да объркват нормалния поток от хора, без никакъв видим ефект до момента? А щетите от извънредното положение кога ще ги обсъдим - и не говоря само за финансовите? А порутебата здравна система не е ли редно най-накрая да се постави под директеб контрол на правителството, както ние гражданите сме? Защо получават пътеки след като сме “извънредно болни” и правят печалби от кризата? Защо лабораториите не тестват безплатно с доставени от държавата реактиви след като сервитьорите, доставчиците и общо 300 хиляди души са оставени без доходи на база заповеди? Защо само обикновения човек е обект на извънредни мерки, а тези които имат отношение към “пандемията” я монетиризират безскрупулно и без да им се търси отговорност и съпричастност? Много са въпросите. Отговори няма да има. Парите си вървят към едни и същи джобове и заради тях умират много хора за които на никой не му пука.

Това излияние в кенефа на телефона ли го начатка под напъна на природата или си си неграмотен по принцип?

Я дежурните :). Как е опъват ли ви ушите за несоравяне с пропагандата :).

Пиши максимум до три изречения, такива дълги постове никой не чете.

Събират бройките за вторника, до тогава може да включат и новият щам!

Айде всички, които смятате че е обикновен грип, заповядайте на разходка 15 минути в ковид отделение, което е най близо до вас. Да видите какво означава борба за въздух. И аз бях смел като вас до преди 17 дни.... Неваксиниран... Чипиране, 5Г...е сега се сблъсках с реалния живот... Да, всички ще се заразите, които не сте го минали. От вас зависи, дали ще лежите на моето болнично легло или на вашето удобно у дома за 7 дни... Ковид не е просто грипче... Повярвайте ми!

Ме повали като бях на 22. Премина в двойна бронхопневмония. Същото е и с короната. Повечето го карат на крак, но тези изтеглили късата клечка стигат до пневмония. Както и при нормалния грип.

До сега няколко души се похвалиха, че са го изкарали леко и на крак, след което са им направили изследвания и са им казали, че са изкарали пневмония и са с намален капацитет на белия дроб и други увреждания.

Пълни тъпотии. Който е карал пневмония знае за какво става дума. Злия клозетен дух няма представа за какво говори

Абе шматка накарай първо докторите да влизат там и не ми се прави на експерт щото видяхме вече кво е положението - санитари от време на време и никой друг. Кво очакваш да е положението? Цветя и рози? Поне кашоните за пикане да им сменяха редовно…

Няма как да те разберат, докато не им дойде на главата

За да разбереш, трябва да имаш мозък. Когато нямаш мозък, трябва да се опариш като червей, за да обърнеш посоката, в която пълзиш. На човек можеш да обясниш и да очакваш да те разбере. Червей си пълзи.

Тези дни ми направи впечатление по улиците. Много новоразлепени некролози с 40 дни от смъртта на един кой си 50-60 годишен. На някои входове и по два некролога. И всички от есенния, предизборен период. Та се зачудих, дали нещо необичайно се случва напоследък. Знаете ли нещо?

Инжектиране с експериментални ваксини. За друго необичайно не се сещам.

"Внезапно" починали!

Е колко ваксинирани масово познаваш? Говоря за България, не за Израел.

Нали бяха 30% в България? Това не е масово ли?

Те умират повече от колкото са ваксинирани бре!

Всички ще се срещнат с Ковид по един или друг начин. Въпрос на избор. Но моля тези, които си чакат реда, да не вият, че им се пграничавали правата или някой ги задължава за нещо. Никой не ги гони по улиците или по къщите да ги насилва да се ваксинират. Въпрос на личен избор е. Само да не се бутат при вече създалите имунитет (документиран със сертификат).

мълъчи бе, плоскоземец с две дози . разхождат ми се разни само с две дози и безнаказано сеят зараза и смърт . като се набодеш трети път , тогаз ше се пенявиш

Са хората невярващи в науката и медицината. Все надничат от ръбът на земята и гледат някой да не ги прецака, някой да не ги проследи или да не забогатее на техен гръб. Още твърдят убедено, че вирус няма, че ни пръскат със самолети и че БилГейтс ги чипира и наблюдава с 5G. Тъпаци

Всъщност - не. Не всички ще се срещнат. Мангъровистите сте почитатели на научните данни и дългогодишните изследвания, а Мангъров си прави изказванията на базата на чисти спекулации и махленски слухове, напълно игнорирайки от самото начало дори малкото факти и публикации относно пандемията, което не му пречи да се извърта и нагажда според ситуацията с времето като змия.

Журналисти от Дир'а, продължавате да празнувате хелоин (halloween). Да бяхте само вие..., но за съжаление НЕ.

Ние обикновените българи, румънци и сърби (повечето от нас неваксинирани) сме загрижени за високите нива на разпространение на коронавируса в западна Европа и сме обезпокоени, че това може да доведе до нови по-опасни мутации на вируса! Наздраве, западняци! Ще седнете на мангъровия баш за Коледа :)))

Да се подготвим за шамовете "ь", "ю" и "я". След това вируса ще прескочи в китайската азбука и ще се самоубие.

Една констатация - повечето ми познати, които се ваксинираха, го направиха за да могат да ходят свободно в моловете, на фитнес и да пият кафе в Рим, например... Това да ви покаже на какво интелектуално ниво са ваксаните.

Такава Ето още едно доказателство че само аз бях прав, както винаги! Какво казвах аз? 1. Ковид 19 е обикновен грип, който ще отмине сам, дори и нищо да не правим. Е, вече започна да си ходи и сам! Очевидно е за всички! 2. От ваксините няма никакъв смисъл, даже вредата е очевидна! Колко милиона починали има с ваксини знаете ли? Ами много! Повече отколкото без ваксини! 3. Нови щамове ще има само и само някой да си набутва ваксините! Милиарди се правят от това, спомняте си че ви казвах! 4. И в заключение, живейте си живота както преди. Ясно е че безсмъртни няма, Числата само показват че съм бил абсолютно прав!

1. Ковид никога не е бил грип, че е и десетки пъти по-смъртоносен. Не знам къде се намира главата ти в момента, но по някаква причина не успяваш да се огледаш. 2. Наблюденията ти за ваксините са по същия начин. Продължаваш да обясняваш, че някакви били много. Колко са доказани и описани в статистиката? Че много и малко са доста субективни понятия. 27000 трупа от ковид у нас само, за вас очевидно не са много. Колко са другите, че ти се виждат много и как така никой не ги е видял освен в твърдения на такива като теб? 3. Новите щамове си възникват понеже вируса мутира, а той мутира защото си е такъв и защото има много неваксинирани и където ги има. Милиардите нямат нищо общо. Милиардът дето спечелиха банките само от такси и само в България заради мутациите ли е? 4. В заключение ще е рисковано да се следват съвети от човек, на който не е ясно къде му е главата и за какво я ползва.

Ами да се бяха ваксинирали за грип хората бе. Нали грипните ваксини са "ТЕСТВАНИ" с години вече. Защо не се ваксинират? ААААХ! ЗАЩОТО СА АНТИВАКСЪРИ!! И колко хора на година умират от грип спрямо умрелите от ковид? Пахахахахахаха!

Новият Омикрон за секунди превирна ваксинираните в неваксинирани! Хайде сега всичко от начало.

Как разбра? Специалистите казаха, че две седмици ще продължи изследването на щама, докато могат да потвърдят, какво му е влиянието. А вие от клуб БГмама вече излезнахте с епикриза.

Те от клуб БГ мама преливат от акъл, че в дира се изливат. Като видят че им се противоречи, и го вземат лично.

Ние сме най-слабо ваксинираните и сме най-добре от целия ЕС! Цифрите това показват! Починалите са жертва на ограбената здравна система, пневмонии са лекувани и преди този вирус, но при други обстоятелства и добра здравна система!

Незабавна отмяна,на всички-НЕЗАКОННИ,ИЗВЪНРЕДНИ ИЗВРАЩЕНИЯ!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-ПРОДАЖНИТЕ ПОДЛОГИ-АДОВИ ИЗЧАДИЯ!!!

откачения никога не триете изстъпленията. Защо?

Кое е откачено? Заради позитивни клечки,на:”БЕЗСИМПТОМНО БОЛНИ”,700-800 души с усложнения от-ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ,ОБЯВЯВАНИ ЗА БЕРТВИ:НА-БЛЯ-БЛЯ-ПОЧИНАЛИ ОТ ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ДА ПРОДЪЛЖАВА ИЗВЪНРЕДНОТО ИЗВРАЩЕНИЕ В-СЕДЕМИЛИОННА БЪЛГАРИЯ?,ДА СЕ УПРАВЛЯВА СЪС ДЕЛРЕТИ-ДЕН ПО ДЕН,ИЗДАВАНИ ОТ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ-ТРЕТОРАЗРЕДНИ ЧИНОВНИЦИ..!!! ДЕБИЛИ!

ХА! Друг път! Отивай си обратно в кошарата ревльо!

Някой познава ли ваксинирани - интересно ми е тези дебили наистина ли вярват, че иде нов щам и ваксината пак ще ги спаси? Докога така?

Дори не мислят по този въпрос. Ако го правеха, нямаше да се инжектират. Сериозно си мислят, че като го направят са защитени. И като им напомниш, че инжекциите не работят срещу 3 от 4 щама и сменят темата.

Вярата не изисква доказателства, иначе няма да е вяра, а науката се гради на тях, иначе няма да е наука. Предпочитаме науката точно заради това.

Научни ФАКТИ: Ваксинация по време на пандемия не се прави Ваксина се изпитва между 5 и 10 години за дългосрочни ефекти Ваксина се прави само срещу изолиран вирус Нали за наука говорим, не вяра? Щото нещо мнението ти не отговаря на фактите, а е вяра в това което ти кажат по талавизора

и източниците на което се базира дадено твърдение. Би ли го направил и ти?

Е учебник по клинична вирусология, учебник по молекулярна вирусология, световна история на 20 век. Ти в пещера ли живееш? Въпросът е сериозен.

Кой ти каза, че ваксинация не се прави? Фейсбук?

и кориците не си му виждал. Отделно се мъчиш да ни обясняваш, че твоето мнение е по-меродавно от мнението на хора, които пишат учебници. Иначе ето ти кратка справка от историята на ваксината на Солк срещу полиомиелит примерно, която доказва, че и с историята си също толкова скаран. Хем за да направиш справка не е необходимо да четеш цял учебник. The Salk vaccine had been 60–70% effective against PV1 (poliovirus type 1), over 90% effective against PV2 and PV3, and 94% effective against the development of bulbar polio.[89] Soon after Salk's vaccine was licensed in 1955, children's vaccination campaigns were launched. In the U.S, following a mass immunization campaign promoted by the March of Dimes, the annual number of polio cases fell from 35,000 in 1953 to 5,600 by 1957.[90] By 1961 only 161 cases were recorded in the United States.[91] Вижда се че ваксините се използват и за преодоляване на епидемия. Между другото през лятото, къде бяхте? Ваксини ли нямаше?

Така и не видях никъде източниците от които взимаш информацията. Видях че обиждаш колегата обаче. Незнам как това взе приоритет в доказателството ти, но не и източниците ти. Както и да е. Видяло се е че си ял фейсбоклук, до степен такава че ти мирише коментара от километри.

ВАКСИНА ИЛИ НЕ Е ВАКСИНА В официалния сайт на Moderna подробно се обяснява, включително с илюстрации, че иРНК технологията няма нищо общо с ваксините, но има много общо с генното модифициране. И на няколко места се набляга, че след като веднъж нано платформата е инжектирана (например с „ваксина“ за дадено заболяване), впоследствие тя може да се (пре)програмира за всевъзможни „терапии“ и на други болести. Да, точно това гласи първото вътрешно заглавие в това описание на Moderna. Подробно се обяснява, включително с илюстрации, че иРНК технологията няма нищо общо с ваксините, но има много общо с генното модифициране. И на няколко места се набляга, че след като веднъж нано платформата е инжектирана (например с „ваксина“ за дадено заболяване), впоследствие тя може да се (пре)програмира за всевъзможни „терапии“ и на други болести. Производителите на РНК „ваксини“ не лъжат, когато упорито настояват, че не целят чипиране. Чипирането просто не е необходимо при тяхната технология. Тяхната технология всъщност разглежда човешките биологични клетки и тъкани като „несъвършен компютър“, който може да стане по-мощен и по-ефективен, когато се управлява от изкуствена „операционна система“, създадена от не безпогрешни експериментатори. 1. РНК технологията не подсилва имунната система, ами я разглежда като пречка; 2. Все още не са решени редица проблеми с иРНК технологията, което означава, че всеки, който се инжектира с тази платформа („софтуер“), е доброволец в експеримент с много неизвестни. Можем ли да говорим за ваксини (серуми), когато производителят в прав текст казва, че това е нещо съвсем различно? — Не можем. Можем ли да говорим и за имунизация, когато производителят признава, че имунната система е една от най-големите пречки за неговата „софтуерна“ платформа? — Не можем. Можем ли да твърдим, че иРНК технологията е ефективна, когато производителят не крие, че тепърва му предстои да преодолява предизвикателства и пречки? — Не можем, ако сме честни. Можем ли да твърдим, че „ваксините“ са безопасни, когато производителите им честно заявяват, че още експериментират и търсят как да инструктират клетките да произвеждат правилния протеин в правилните количества? — Можем или не можем.

от полуграмотни дето учат хората на разум. Аман и от гнусни тролове умишлено заблуждаващи хората. Да си забелязал количествата заблудени дето умират, заради вас? Да се надяваме че ще забележат службите най-сетне.

Зако да си губя да чета цялото като знам че е украсено и извъртяно...

Колко човека са 91.49 процента от 47?

43.0003 човека.

Още не сме си отдъхнали от Делта, идва вече нов вариант. А Модерна вече били почти готови с ваксина?

Сутрин, обед, вечер в продължение на 2 години. Радио Москва ряпа да яде.

стяга мерките заради новия вариант на ковида,който удря по-силно младите ,децата ,а нашите дебили какво правят? Канят се да пуснат и по-големите присъствено! И то при положение,че сме 25% ваксинираме и сме със смъкнати гащи пред новия щам!

Не измряхте ли вече бе мама ви необразована ковидарска

гащите по принцип, пък каквото дойде- щам, игла, чеп, паричка...

И какво да направим? Да затворим държавата като Израел и да мрем ли?

Всеки ден едно и също от две години почти! Не ни интересува, който иска може да си намери информацията в измисления им национален портал. Бъдете живи и здрави и се радвайте на живота,като е време този негативизъм да се прекрати!

Кажи го на майките, бащите, братята, сестрите и децата на 30те хиляди жертви. Но си носи кесийка да си събираш зъбите!

Да кажеш нещо на в пъти повече починалите от сърдечни заболявания и катастрофи? За тях нещо ще прочетем ли, поне веднъж за 2 години?

че починалите от катастрофи са повече? Да оставим че през 2020г. са починали 463-ма от ПТП спрямо двайсетина хиляди от ковид, ама тази седмица поне не помните ли че в деня в който разбрахме че са загинали 46 македонци, разбрахме че са починали 253-ма българи от ковид.

Гледай ти да не си събираш зъбите? Но от мен! Ясен си ми мишко! Затваряй се в мазето и никакво излизане!

Хем нищо не правим, хем нищо не се променя. Що така?