1200 от общинските пътища са в лошо състояние

Около 60% имат необходимост от ремонт или реконструкция

Обратно в новината

Коментари - 1200 от общинските пътища са в лошо състояние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Строители ще вдигнат и цените, както ви мразят. За 10 дни 3000 лева, само дребни поправки от предишни работили. Даваш им ключ и накрая 3000, а това са оари за една година на пенсионер. Не лъжете народа, че без дпс ше оправите нещата. Никога. Отдалече лъжете всички, докато вземете от бб кокала и ще зачочнете както тях да грабите и увилнявате и назначавате. Смрат, кочина пи голяма виждам аз. За нас де... Крадоха, крадоха и сега искат, а бкп номенклатура, ела да видиш кво става, нищо че не ми дават.. Кво искат да правят.. Крадат за писледно. Ит 11 г и преди над 70 годилен стс служебна кола бабата, дядото.. Алчни, но ако усетят и се започва.. Ние не крадем.. Бедна нали бг, откъде в лукс ористи хора живеете, иапе сте соец техници.. Кой спец, краде.. Едни същи ви крадат. Дай да сменим бкп с другото бкп. Мерси. Безразличен..

Кирил Добрев : като дейде нинова, мая, славитое ви оправи пътищата, само изчакайте, че още не е паднал бибитко. Като падне ела ни вижте, нас мая, нинка, славка хе-хе, ша вземем ръчиня на хасан ибряма

Ще се направи ли ревизия? Къде са потънали парите от данъци? Ми то повече от половината пътища не стават според този доклад..

mISHO

Само 1200?!?

Всички ама всички общински пътища са в окаяно състояние.Поне в Козлодуй е така.Е прави се нещо,но само нещо и краят му не се вижда.Е сега всичко е замряло.А за това протестите ли са виновни.

А тиквата строи магистрали дето няма да има хора да минават след 20години

Е и какво като строи и как ги строи. Стои ги така че да стават все повече катастрофи с все повече жертви.А това се вижда всеки ден.

Пътя Православен-Драгойново е трагичен . Дупки и пукнатини в който ратсе трева. Кмета на Първомай ще почне да ни глобяват че газим тревните площи. Трябва ли някой да пострада за да се вземат необходимите мерки.

Предизборната пропаганда започна!! Че то има пътища дето 30 години не са пипани бе!! Магистралите на Бойко не могат и една година да издържат на старите пътища!

Какви ти 30 години.Имам чувството че улица Царибродска в Козлодуй,която аз наричам Автомагистрала Тракия не е пипана поне 130 години.

Че в България има ли общински пътища. Аз само знам магистрали и метро.

Е как така. Щом вече асфалтираме Рила, значи всички други пътища трябва да са перфектни.

Нали сега взимат пари от тол такси да ги дават само да пътища като ги прави АПИ нали имат фирма да пътища -

Акциза който се плаща на всеки литър заредено гориво уж също е за пътища , но при 760 млн. за 15км. до никъде .

Споко строителят на магистрали,след като ремонтира новите магистрали,ще оправи и останалите пътища. Следващите 10 г. ще ги оправи,вие само го изберете пак.

"Аз строя заводи и магистрали...."

Градим България. Ние сме ГЕРБ. 2 години не ремонтираме, а подготвяме данните.

Боковата АПИ сигурно пак ще каже, че е нормално заради атмосферните условия.

Това е в резултат на мъдрото ръководство на управляващата ни партия вече над 10 години.

Ма как така ще посягате на паричките на Боко за магистралКи, аааа ма ха?

Само не разбрах, тези 1200 пътя за бройка ли става дума и колко километра са това? Че така 1200 пътя, 900 пътя много общо ми звучи.

Ако го напишат в километри и на оня от пътностроителното в Банкя ще му посърне още повече джуката.

Дариткова в петък вечер се насра пред БНТ...

В кофа за боклук и после в жандармерийска униформа, за да сме точни.

Да не би в Македония се труди?

Само ГЕРБ!!!

Бате, до ботвеградското шосе има едно село Желява (на около 10-20 км от софия) а над него един манастир, по който се стига по старото ботевградско шосе. Значи като караш по тоя път се едно гледаш "земята след хората" по дискавъри. Буквално са оставили пътя да го измие дъжда. На места е станал на пясък асвалта. Просто са го оставили е така ..... "Ниско ниво на управление" е може би най-обективната фраза която описва мандата на ГЕРБ. Въобще няма нужда да се говори за другите неща, за да се опише колко са зле. Просто държава не се прави с мутри и гащници.

май повече прилича на престъпно ниско ниво..

Някога имахме Правешки хитрец,а сега имаме ШМЕКЕР ОТ БАНКЯ.

Ако си мислите , че след смяната на Бойко общинските пътища ще бъдат ремонтирани с три годишна гаранция , се лъжите . Ще смените Бойко ,но Васил Божковците ще си останат и ще продължат да крадат от държавата - моля извинете !

Абе я го духай.Виж.че новите магистрали на Тиквата се ремонтират или плачат за ремонт.

по-голям крадец от Бойко няма, и Слава Богу, няма да се роди друг такъв крадец в тази държава!

Аз съм оптимист - може и по-зле (дори вярвам, че така ще стане - още по-зле, дори може отново да яхне белия кон, като миналия път)

А ти откъде знаеш, че няма?

това не може да бъде, БНТ лъжат , че нали Ташунко Сапа ви построи европейска инфраструктура. Във всяко интервю го изтъква, какви пътища и магистрали е построил.... В България да има дупка на пътя, да се размеква или надига асфалта, да липсва изцяло такъв, да друса пътен участък - тцъъъ, това е мираж и не е истина ;)))....

Бойко, чуваш ли? И затова трябва да си ходиш. Защото плащаме данъци за пътища и винетки и караме по разбити улици. За да може дребните мошенници от общинската и областна администрации да си правят скъп живот с държавните пари. И ти, Бойко, колкото и да обикаляш Брюксела, нищо не можеш да направиш срещу дребната и сериозната корупция и просто си мълчиш и оставяш това да вирее. Казваме КРАЙ!

Това скеч с Китодар ли е?

Глафния Буяджия на държавата ней финовен, финовнуй шкафчиту МУ, дет гълта Бибитки ( 500 ефрови пачки)

Ako не се вземат мерки веднага,догодина магистрала Тракия ще изглежда по същият начин,както пътя на снимката.

Конграчулейшънс, г-н Асфалт Паша!

Гарантирано от ГЕРБ.

Нали строим магистрали по 46 милиона лева на километър. Затова няма пари за пътищата. Крадливата хунта изяде парите за пътищата на България

46 милиона на километър, а по Трякия има участъци с ограничения от 90...

Даже има участъци с ограничение 80. Вчера ми дойде глобата!

няма нужда да ходиш чак до Лом, между Вакарел и Ихтиман е същото и то по републикански път

А не може да бъде, нали от 12 години цъфтим и магистрали, магистрали, една след друга с повече ремонти, една от друга по скъпа, и по големи комисионни. А общинските, че чий са кметовете на тези общински, спомняте ли си кой се хвалеше, че има най много кметове. Май много ама много ни лъже някой, нали му знаете името, знаете и всичките му народни имена.

Преди години трябваше да пътуваме на първа скорост между Видин и Лом заради дупките. Какво се оказва, че парите за магистралите се финансират от държавния бюджет, а парите на ЕС за магистралите кацват в швейцарските банки. Нашият Мобуто скоро ще яде лобуто.

Отиват с дрона на президента в чекмеджетата на Боко!

Оставка и разследване за Каракачанов! Защо 2.2 милиарда лева отиват за безсмислени 8 самолета, и то след 4-5 години, а пенсиите на хората остават безумно ниски!

Той иска закупуване на още 8 самолета!

Предлагам да поръчат още 16 самолета, да ги платим сега, да фалираме държавата и след 10 години да ни ги доставят американците, че да имаме най-морално остарелите самолети в света - на 56 години модели. Тогава ще са ни много полезни за музеите и антикварните магазини

Оставка и за Фандъкова, не само за Гешев и Б.Б.!

2009 г. Магистралите "Тракия", "Люлин" и "Марица" ще бъдат завършени в рамките на този мандат, заяви пред Би Ти Ви експертът на ГЕРБ в областта на регионалното развитие Росен Плевнелиев

Що бе нали Боко строи пътища.....или по тези общински пътища няма да минават танковете на американците та не са важни?

Стига лъжи! Пътищата изобщо не са в лошо състояние! Те са в изключително лошо състояние!

авторите на този материал? 1200 КАКВО? КСледват културата на тулупа, който ще оправя европейците с 200.

Какво не е ясно? Не става дума за 1200 километра, а за 1200 бр. пътища, всеки от които е по незнам си колко километра!

След това 1200 "процента" ли сте изпуснали?

Е как бе? Нали при цар Тиква всичко е щастие и рози

Те тия пътища комунистите са ги счупили на времето. Сега пак искат да вземат властта да чупят още

Няма нищо, важното е, че Бойко за 10г. построи 100км. магистрала на цената на 300 и ви го повтаря по 3 пъти на ден, докато не започнете да си мислите, че са 1000км.

1200 са само в София

години подготвяли информацията . Да бяхте направили едно допитване до хората за месец щяха да ви подадат данните. Макар, че както е написал предимен Gtr - нормален път в България няма !

Така ще да е , след като политиката на държавата е "Майната им на останалите пътища, важно е да се строят нови магистрали..."

магистралите са толкова направени.

Така е, но то тая работа с магистралите е малко "Гащи няма , гайда иска"

Няма нормален път в България!

Абе, предполагам че въздушните пътища са нормални.