1200 лева за лекарите на първа линия при пълен работен ден

Двойно е увеличението на плащанията за Covid пациенти през тази година, съобщи проф. Петко Салчев

Обратно в новината

Коментари - 1200 лева за лекарите на първа линия при пълен работен ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един алкохолик се е разминал!

Що за тъпотия?! Заплатата им била 1000лв. Лекарите трябва даполучават поне 2500. А ако са кадърни и повече дори. Те за това въртят всичките тея далавери, щото явно парите са им малко.

Все повече лекари и медицински персонал отказва да работи в ковид отделения. Други просто се пенсионират. Даже днеска сутринта съобщиха за поредния пенсионирал се лекар и съответната болница дето трябва да си закрие детското отделение щото пък другия лекар умрял. Познайте от какво.

Стига с тая първа линия.

Колко % от медиците са ваксинирани? И те имат вина! Какъв пример дават?

Това го няма никъде! Медици - антиваксъри - 70% !!!! Ууууу

Това да е само за ваксинираните лекари.

Абсолютно подкрепям коментара. Скоро попаднах на реклама на Лилд, за стартова заплата 1200 лева. Не искам да умаловажавам труда на никой и всеки заслужава достойно заплащане, но лекар на 1ва линия за тези пари е смешно.

Като не ти харесва - мри в къщи / или ходи в Лозана /

Предизборната кампания на Радев започна! До сега нямаше пари, но изтеглиха нов заем и започна голямото раздаване, нищо че ще палаща целият български народ за ПР кампанията таози човечец! Надявам се, гласоподавателите да виждат и разбират какво се случва!

Дават добър пример.

Кацата са сетил!

Това в така защото шефа на болницата си пуска 90 000лв месечно заплата, а лекарите слугуват на 1000лв.

Таман ще го докарат до заплатата на продавачка в супермаркет. И на първа линия заразяването е почти гарантирано. Ще има и екстра, както са написали в статията: "До края на месеца забавянията на тези плащания ще се регулират. " Ще ви "регулират забавянията", демек ше видите пари "по някое си време". и пак ще ви се изп..ят на образованието и труда.

Достойна награда за 1во място по смъртност, за ударниците стоящи цял ден в кафето и не влизащи при ковид болни. Още 1000 да им дадат и за връщане на тежко болни. Абсурд!

По тия критерии продавачката е на по-първа линия от доктори невлизащи в отделения.

,

Мунчо ке падне.

Що? Щото казвам, че царят е гол? Тия със скритата камера по ТВ и те ли са тролове?

Щото все плямпаш, че Ковид е нищо болест и за пЛандемии. Сега как така казваш, че има ковид болни

Човек трябва само да прочете коментарите отдолу, за да разбере защо сме на този хал. Важното обаче е, че оня злодей Бил Гейтс няма да успее да ни чипира коварно с експерименталните си ваксини.

и кой ще инсталирате?? герберджиков лизачев ли? Не знам с какво лизане се става ректум на университет, ама в сравнение с това посмешище и плювнелиев-чехльов изглежда като мъШ :)))

Нека се дават само при намалена смъртност, както разделят на зони областите, така и парите - при над 50 починали на ден за последния месец - 0 лева, при над 35 - 400 лева, при над 20 - 800, при под 10 на ден - 1200, пари се дават за свършена работа, и аз искам без да правя нищо и да нямам резултат в работата да получавам 1200 лв от въздуха, кога мислите че ще свърши тази пандемия с тези бонуси - никога, че кой ще се откаже от 1200 лв, накрая и пеленачетата ще ги пишат заразени

Не е добре работата, когато парите които вземат болниците зависят от броя хоспитализирани .... ще има пак клипчета като с онея мангали дето ги бяха хоспитализирали да точат здравната каса, и после нямало легла....

ся разбрахтели що сико е само ковид болни? а вакцините лекували и зъбобол и преяждане нощно напикаване и мухъл в кухнята...

забрана пари от здравна каса на часни сергии за здраве опапаха милиони а 1 легло нямат и никога не приемат з а лечение ковидирани.

що народ изпоизтрепаха... бизнеса е много доходен с този ковид. Пландемията ще приключи, когато спрат да я финансират. Далаверата е пълна - докторята са в завера и с погребалните агенции и изкарват пари и от умрелите

че повече български лекари и сестри работят в чужбина отколкото в българия. Защо ли? Медиците у нас работят при ужасни условия, кошмарна организация и смешно заплащане, но пък са длъжни на всички и винаги виновни.

Двойно е увеличението на плащанията за Covid пациенти за деветмесечието през тази година Точно за това и има ковид. Спрете им парите, и ковида ще изчезне за дни

с доста по-добро здравеопазване е казано: Лечението е изкуство, медицината е наука, здравеопазването е бизнес. Колкото по-бързо изхвърлите ръждивите сърпове и чукове от главите си и го осъзнаете, толкова по-бързо ще получите нормално здравеопазване.

Слава на другаря Радев, другаря Кацаров и цялото правителство за огромното увеличение на заплатите. Победа още на първи тур. И още 2 мандата

3000 лева трябва да са

И една пукната стотинка не бих им давал. Даже щях да пратя наблюдатели където броят повече умрели, да решават кои отиват на аутопсия. И ако не е от ковида, глоби. Да им остане за месеца минимална работна заплата. А ако са виновни за смъртта на човека, на прокуратурата. Друг е въпросът каква е тя. Докараха 36-40 хиляди починали с тази фобия в България.

Какво значи пълен работен ден ? Ако си консултант /а това става непрекъснато в отделенията/ и днес 6 ..7 пъти се обличаш и събличаш и влизаш при ковид болен-това не е ли пълен работен ден ? Или трябва с хронометър да засичаме колко време си бил при болния?Или вируса не те закача ко си бил половин работен ден. И кой ще ги смята тези часове и минути? Илизаа че специалист кардиолог ,невролог,хирург -ще получава по 50 стотиник на посещение за консултация при ковид болен Пълни глупости

призовавам всеки с поне малко останал интелект да гледа/чуе и двете видеа - първото е на руски, второто е адвокатка от България https://rumble.com/vnxjer-40195971.html https://www.youtube.com/watch?v=ffgylHdHcms Моля разпространявайте - водим гнусна война на живот и смърт

да те видим утре когато закихаш и закашляш при кого ще идеш

Всъщност, както е видно от “никнейма”, говоря срещу истерията покрай ковида, насилствената ваксинация с неясен потенциал за предпазване (вече под 30%) и абсурдните мерки срещу инфекция от въздушно капков тип, която не може да бъде спряна с частични затваряния (пълни са невъзможни), правещо всички мерки част от един безсмислен и безрезултатен план, ерго и термина пландемия.

При тия условия кой ще се съгласи да лекува бе, тъпунгер

и сега се чудим как да замажем нааканото. Как да обясним тези 214 починали българи вчера?

Ние, всички лекари от нашето отделение ще дарим увеличението за предизборната кампания на великия Радев. Вечна слава

Не съм много убеден, че ако не лекуваха, а се караше като при нормален грип, починалите щяха да са повече. Като нищо може и да са по-малко. Трябва да се нормализира здравеопазването ни, че се доказа статистически най-лошото в Европа - починали къмто констатирани още от предната година досега. Както и наблюдение с какво ги лекуват и анализ. Да не ги убиват с нещо.

Ясно е! Борисов е виновен

Скоро няма да имаме лекари. Няма причина да учиш 7 години и след това да специализираш още четири, само за да ти се подиграват примитивите. За отговорността да не говорим.

По-добре ги дайте за повишаване на квалификацията. Тези отчетените от фармацевтичните представители също.

Направо да ги разстрелят

Тези пари за лекарите не ги ли спрат ковид цирка няма да свърши. Иначе лекарите не искат да се ваксинират, сигурно както казват троловете тук, най вероятно защото лекарите са Ганьовци

Ами като учехте не ви се подигравахме. Ама сега като се налага даже за инвитро(добре финансирано) да се ходи в Турция и да се плаща от джоба, ще мълчите и ще се срамувате.

А защо за пенсионерите само 120, и само 3 месеца.

Затова ще емигрирам в Германия!!

Да са живи и здрави докторите! Дано не напуснат България.