17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Като убият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

носи единствено и само смърт ! ДА СЕ ЗАКРИВА !

Газът е опасно нещо, а тук го прокламират в последно време за газификация. Където на познати в Берлин махнали от 3 блока газификацията. Отживелицата от незнам кой век, сега я налагат. Да не говорим за водородни двигатели. Такива бомби ще ставата, като тестваната 1961г. водородната Цар Бомба с 58.5 мегатона тротилов еквивалент, дето ударната вълна била обиколила 3 пъти Земята, измерено с уреди.

Зашо не прочетеш малко книжки (или да влезеш в Гуглето) и да научиш "малката" разлика между водороден двигател и водородна бомба? Специално за теб - за да асимилираш по лесно разликата: Нерде Ямбол, нерде Стамбул!

За новия вирус, вземат превантивни мерки, отрано.

Жълтите идиоти пак са правили някакъв експеримент с хора. Но не много успешен, само 12 загинали.

В Германия по новините преди всеки втори ден съобщаваха за взривена къща от газ. После махаха газовите инсталации.

Американците и Бил Гейтс са виновни, нали!

Очаквам нова чума да тръгне от там . Най вероятно от новата чума вече са заразени в Москва.

И защо тази "новина" трябва да ни интересува?