12-метров стоманен човек сменя Бронзовата къща в София

Високотехнологичната интерактивна инсталация е дело на Венелин Шурелов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малей, тези творци от епохата на Петохуйника направо ме потрисат с креативността си... Въртят, сучат, все петохуйник им се получава!

Бе я вдигнете един монумент с лика на премиера. Ама по-голям от този на Буда!

Супер ,нещо различно.

ГРОЗНО Е!!!!!!!!!!

Върнете ми данъците.Не искам да плащам тази грозотия.

Им чи тя бронзова къща си беше хубава, кат са замисля.

само две съразмерни диско топки от двете страни на фалуса липсват...

Каква е таз изродщина, бе,??? П.с. Блокирай си колкото искаш IPта, няма да ме спреш да пиша, боклук. За разлика от теб обаче, знам къде си.

Едната глупост се заменя с друга .... Защо не направите един реален конкурс какво може да има полезно, практично интерактивно на топва място ами се чудите как да дадете нашите пари на някой ваш човек...

Като го гледам това иСкусвУ ....., майче е по-добре да върнем мавзолея

А програма "Некадърниците - вън!" ще има ли?

Е па кой ще му плаща тока на тва? платените бояджии и "ентелектуалните" либерасти умреха да подиграват Хайтов за очите-лемпички... А сега мълчат като наакани! къде е асан бояджията? къде е оново вечно стедентче дето се правеше на поет и се мяткаше по жълтите павета да прави реЗолюции?

Иде! На изборте да изрине гейберастите!

тези нови "инсталации", пърформанси, дигитален видео-арт и т.н. какво общо имат с изкуството? Този ЧОВЕК от екрани дали ще струва и 10% от една скулптура на Роден или от картина на Моне, Мане или Ван Гог? Надали! След 100 години никой няма да я помни даже.

но натрапена баш в центъра като гей-парада! ОТВРАТ!

Бати мизерията !!!

- Каква е разликата между "инсталация" и "пърформънс"? - "Инсталация," е когато се изсрш в задния двор на кооперацията и... извикаш съседите да разгледат! А "Пърформънс" е когато първо извикаш съседите и после се изсрш пред тях!

Схванал си съвременното изкуВство! Жив да си, че ни поясни и на нас! Сполай ти.

Не е ли по-добре да се остави мястото празно. Няма да е толкова депресиращо, колкото модерното изкуство.

Човекът е Георги Димитров -героят от лайпцигския процес, нали?

Следващата инсталация че е 18 метров уь и че фърла семе, на секи 10 минути.

Прав е човека.И от едното и от другото полза никаква.

Абе не трябваше да махат мавзола. Такъв хубав кенеф щеше да стане. Сега няма къде да пусне една вода човек, и като му се припика яко може да влезне в някое вестниче в което да го понаплюят, че е освободил мехура.

По-добре да си беше останал мавзолея, като музей на един отминал строй. Опашки от чужденци, а и не само щеше да има. Странен народ сме!!! Като го съборихме, да не би да не се е случвало....история се нарича. На запад пари от тва правят!!"

Махнахме Мавзолея за да изтипосаме това НЯЩО..........

все мавзолей ще си е. По добре да приготвите там постамента за Боко, щото само той може да му съперничи.

Направо чугунов, като главите ви...

Да, те чужденците баш това търсят да гледат. Ти виждал ли си чужденци въобще или гледаш само патките на село?

А на кво мерише наоколо? Шот не й на рози.

Няма драма. И аз така мисля. Но има полза от обяснението му! Половината форум тук, че и аз разбрахме разликата и приликата. Сещам се за един дето се бараше за художник и си ковеше тестисите на Червения площад Москва... после французите го прибраха и си взеха беля с него - запали вратите на Националната банка на Франция. И свърши и изкуството и пърформансите му и го тикнаха принудително в лечебно заведение... А как виеха преди това, че бил неразбран творец, че руснаците не му давали да се изразява...

Вместо "то" сложете едни пясъчни дюни, че по морето вече ги няма! Тъпаци

Е такова пика... оопссс!, да бъдем политкоректни... уриниране ще падне тогава... че само си викам "Дано!"

Недей! Ще ги застроят веднага! Е онзи от Младост с мироносата фамилия веднага ще ги налази!

Прилича на министъра на отбраната! Самочувствие 12метра,отвътре чугун

всеки ден се срещам с такива. И не си прав за интересите им към соца изобщо, а към мавзолея, не мога да преценя, защото го няма. Но по прицип се интересуват от нещата, които са символи. А виж, ти явно си на село сред патките, щом само тях виждаш. Така вечно светът ще ти пречи.

За кича и грозотиите разбрахме. Кажете сега кога ще сложите нещо красиво и смислено на това централно градско място? Идея: да се монтира супед-дупер-мега-як л.номет срещу Народното събрание. Като е гарга, да е рошава! Така ще смаем чужденците!

В Северна Корея и Венецуела е пълно с туристи с фотоапарати

Повечето коментари са "забодени" с по 1 минус... Чобанов, не свърши ли работният ден бе? В столична община да не би да ви плащат извънредни?

Къв е тоя майнкрафт...

След стамбулската конфекция, женките ша съ избият на чучура.

...POREDNA TAPOTIA,POREDNA GLUPOST>SLOJETE PAMETNIK NA HAN ASPARUH,A NE TIA KENZALOTINI!!!

По-добре полезно щеше да монтират фотоволтаици, който да захранва народното събрание с електричество

"Прилича на министъра на отбраната! Самочувствие 12метра,отвътре чугун" Добавям : Когато го препитават да му мигат очите :)

Вчера баща се самозапали от мизерия, днес дават 80 бона за изрод...

като някакъв кръст!

Символ на настоящето и бъдещето на България е на това място да бъде "издигната/издълбана" една дупка. Тя трябва е под формата на правоъгник с размер имал над 2 м дължина и 1м ширина, дълбочината да не по-малко от 2 м. Мащабът може да бъде увеличен x 10, все пак държава погребва.

Светнали са очите на Самуила бре. Щот Българоубиеца му ослепил вийските македонски. Не светят моите. На мене нещо друго трябва да ми свети, заради "Мъжки времена".

Предлагам тези "инсталации" да се инсталират пред столична община.Иначе хората ще си помислят , че е по желание на столичани.

ахахах, ама перформънсите са кой от кой по яки, а, ахахах :-) След 10 години ще организират кОнкурс за най тъп перформанс стоял на мястото на мавзолея. ахахах Конкуренцията ще е убийствена!

Би било също от това място леко и загадъчно да се подава една тръба, която тихичко да изпуска въздух от отходните канализации /зловоние/, та българинът като минава от там да се сеща какви миризливци има на около и той самият си е избрал да го управляват.