Коментари - 12-годишно момиче изчезна безследно от Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Детето е намерено в София. Вече е прибрано при родителите си.

Църна мачка, Бели мачор (1998)

Мъжки времена

Днес още сутринта изчезнах от къщи. Как да резбера дали съм обявен за издирване?

Ludiamaus

Питай на 112

3евзек

Ако им съобщя къде се намирам, ще ми гарантират ли анонимност?

еми тате да готви сватба

Сватовете не са платили обещаното и родителите сменят статуса от омъжена на отвлечена. Айде стига цигански сериали....

Илинка на 11 години последно видяна в 23.30........ Не че не съм правил магарии на тази възраст, но това момиче на 11 в полунощ ....много спокойни родители бе. Пък и какво да правят, като не го пуснат има телефон за оплаквания на малтретирани деца . Имам една приятелка с дъщеря ня тази възраст. Казва: Притеснявам се, ама какво да правя -само И казвам Гледай да не ме направиш баба на 36

Deus Vult

А едно време Макаренко си казваше тежката дума...

Ludiamaus

Ами не, какво да кажем, не е въпрос до Макаренко, макар че педагогиката му беше прилагана в социалистическото общество. Ето аз имах елитна кучка, гледана добре, обгрижвана и за разлика от много други животни вдигна опашка преди осмият месец. Оставаше да съм като родителите на тази Иринка и след 60 дни щях да гледам поне 5 бебета от обновен ген. Така че се пита в задачката -това моме майка нямаше ли си, не е ли видяла, разбрала че и е време да вдигне опашка (краката) и да е по бдителна. Сега какво, дано да е живо детето, ама ако е от милета цената и е паднала като на кола трета ръка, ще и спукат консервата ....

На Надежда Христова и граматиката й е брилянтна. В български език обикновено питаме КЪДЕ е изчезнал някой, а не ОТ къде. Съответно заглавието трбява да е изчезна В Перник, а не ОТ Перник. Ако съответно Надежда Христова е искала да каже, че детето е от Перник и е изчезнало, то тогава тя няма абсолютно никаква представа как да формира правилен словоред и да струкрурира изречение на български език... ... което поставя логичния въпрос какво прави толкова неграмотен човек в (уж) уважавана медия.

Ами пак не сте прав; защото не се знае дали е изчевнала В Перник (не се знае дали е в Перник) или вече е изчезнала въобще ОТ Перник; все пак са минали поне 48 часа

Закрила на детето да се самосезира и да зададе въпроса къде и било и защо е било само в 23:30 едно дете навън

Ако родителите ограничават ПРАВАТА НА ДЕТЕТО -голям проблем Ако родителите дават бош пак голям проблем. Някак си е изместен центъра на тежестта на влияние на семейството , особено с този телефон за домашно насилие над деца

Ludiamaus

Или както Дон Кихот обяснява законите на природата на Санчо: И ЗАПОМНИ ДОБРЕ, САНЧО, КОГАТО ГЪРНЕ ПАДНЕ ВЪРХУ КАМЪК -ТЕЖКО НА ГЪРНЕТО! КОГАТО КАМЪК ПАДНЕ ВЪРХУ ГЪРНЕТО -ТЕЖКО ПАК НА ГЪРНЕТО!

Особености на българското възпитание. Това показват коментарите.

Позволявате всякакви идиоти да се изказват на гърба на 12г. дете.

Как е времето в Холандия?

Е да де, ама това дете отдавна преди 11:30 е трябвало да си е в къщи. Не напразно момиченцата и в Русе и във Варна казват " ПРИМЕРНОТО МОМИЧЕ ЛЯГА В ОСЕМ (20:00) ЧАСА, ЗА ДА СЕ ПРИБЕРЕ В ДЕСЕТ (22:00)ЧАСА. Сега не се знае колко идиоти му се изреждат на г..а на това 12 годишно дете

Тамън на възраст за женене във въпросния етнос... Нищо чудно да са я продали, да не са получили парите от сделката и да са я обявили за изчезнала...

във всеки здрав и незаразен от хедонизъм етност да не мислиш че твоите прабаби са чакали "да си поживеят" преди да пръкнат на 40 едно едничко разглезено и презадоволено келешче, както ти ще направиш?

Особености на етноса. Догодина ще е майка вече.

Мдам...

Това не е ли дъщерята на Голямта Мечка?

Пак Боков ГЕРБавюгенд!!!

КЪДЕ в 23.30 часа върви 12 годишно дете и то момиче ???? НА МАЙНАТА СИ !!!!!

12-годишнат Иринка къде се е разхождала в 23,30 през нощта??? Децата по това време спят, защото са на училище и имат уроци за учене.

Българите продължават да напускат държавата, а циганите се плодят и раждат на конвейр. И държавата ги отглежда безплатно за тях, но с нашите пари. Уникална държавна политика имаме!!!

На всички е ясно - Айшето е откраднато за булка от друг цигански клан. Това е ясно, сега я държат затворена някъде и сигурно вече е бременна. Какво занимават полицията с техните простотии?!

Göt veren postak.

Млада булка къпана, с керемида търкана

На 12 год. няма момичета сред циганите, тази вече е трудна! Зер идат избори, електората трябва да се увеличава!

Като гледам боята и възрастта, не е изчезнала. Бременна е и е избягала с "мъжа" си.

ТО И ЖЕНИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ И В МОМЕНТА СЕ ЧУКАТ С ЦИГАНИТЕ ОБОЖАВАТ ГА ЧЕРНИЯ БУЗДУГАН

Колко да си българче... от собствен опит ли пишеш?

Я пак! 12 г., 23.30 ч. - видяна за последно... И къде е видяна в този късен за нейната възраст час?!

Жива да не бях!! Вече и ЦИГАНИТЕ проплакаха от .....циганите. Хахахахахахахаха

Ма, тука са се мангали, ма!

Свързани ли са стова някакви цигански турци- Митьо-вци, Мечки, Чора- джийчета ??? Ако искаш да живееш добре, тия Мечки трябва да бягат надалече от държавата ти и къщата ти.. Тия за помагачи на араби и турци.

Вкарвайте незабавно ,, Смъртта ...,, в Правосъдието!?

Е нали мангалите си имат мешерета и българските закони в България не важат за тях. Ами тези от мешарето да си я търсят! Защо занимават българите с циганските им номера?

Щото веке са повече от ...балканяшките мелези тука!

...ха ...ха ..Братушки!..?

Да проверят родителите да не са я продали ? Случва се при тези от гетата. Много са различни от нас и трудно ще живеем заедно ако не се цивилизоват.

Толкова врява за една добре развита и готова да ражда (според циганските стандарти) циганка. Докато се правите на ощипани, няма да промените нищо!!! Защо институциите си затварят очите за педофилията и опознаването на невръстни в циганските махали?

В сайт на Перник пишеше, че си тръгнала от баба си 23:30. Къщата на бабата и на родителите и била на една и съща улица. Явно е нормално да пуснеш само дете да върви по улицата по това време.

Открадната е .. или е продадена. Циганска съдба.

да я търсят в Куциян или Калкас там при себеподобните си.

Къде е видяно 12-годишно момиче толкова късно вечерта? Нима не е била вкъщи под родителски надзор?

Малко е закъсняла, на нейната възраст от техния етнос вече са майки, че то детските трябва да се увеличават. Дали медиите ще ни съобщат по-късно къде са я намерили? Дали ще заведат дело срещу родителите от закрила на детето? Едва ли, електорат е все пак, това им е традиция.

Да не я мислят, омъжила се е. Скоро ще народи малки джебчийчета.

Кой и къде я е видял ? Ако е била на улицата !?!?!?! къде са били нейните родители, че не са я прибали ?

не си е заработила надницата, че да я прибират.

я убичът и я праат бременна

А какво прави това 12 годишно момиче посред нощите на улицата?

от къде тази Ваша информация. В съобщението не пише, че е забелязана на улицата. Може последно , да е забелязана в стаята , докато се приготвя за сън.

В такъв случай, дебело щеше да е подчертано, че е изчезнала от дома си.

В друг сайт пише че си е тръгнала от при баба си по това време

На 12 не е ли майка за втори път вече?!

Карала е в насрещното...

Като я гледам ква е вече работата е ясна. Може да си чеша крастата някъде. След няколко месеца ще я върнат оплодена - киндер сюрприз по български. Те малките са опасни бръмчалки. Уж са мили и добрички ама работите за големи ги разбират и знаят на 100 %. Кви креватни танци въртят не е за вярване. От рано са навлезли в древната професия.

Ти тъп ли си или да?! Говорим за 12-годишно дете бе олигофрен!

Дете е само на теория. Иначе за игрите за възрастни си ги знаят и прилагат без проблем. Не са толкова балами колкото си мислиш. Днешните малки са опасни. Тва не са като децата от едно време - стеснени и захлупени, да се пускат чак на 18 - 19 год. Сега масово като ги удари хормона на 12 - 13 се почват нещата. Даже първите признаци са още на 11 год. Общо взето са деца до към 10 год най - много в смисъла на тая дума. После много бързо влизат в крачка.

ПИчч и да не ти се вярва тва е положението. Днешните малки се отхлупват доста рано във всяко едно отношение и си влизат бързо в крачка. Ама истината винаги боли и е трудно да се приеме.

Дете, казваш? Ами като е дете, какво търси само навън в 23,30 ч. Децата (нормалните) по това време са си вкъщи. Никой не е отменял Закона за закрила на детето. А там ясно е написано, че се забранява децата до 12-годишна възраст да бъдат оставяни без надзор и грижа, ако с това се създава опасност за тяхното физическо, психическо и нравствено развитие... След 20 часа малолетните трябва да имат възрастен придружител, ако са извън дома си. При условие, че родителите не могат да придружат детето лично, те са длъжни да го пуснат навън само с друго пълнолетно дееспособно лице...

Иване, на тези "ДЕЦА" им плащаме майчински с нашите пари! Никъде не се води статистика за това, колко деца се раждат от майки под 18 години, но от мои наблюдения, поне няколко стотици са... За съжаление. Защото ако бяхме държава, като държава детски и помощи на МАЛОЛЕТНИ нямаше да се плащат. Щяха да ги въдворяват в специализирано заведение, а децата да се отнемат и дават на чужденци, срещу "дарение" за държавата.

Взимай си хаповете и лягай да спиш - утайка нещастна, като я гледал, каква е - и каква е?

Дано да я намерят невредима

Дано дано, ама едва ли! Секса с непълнолетни е ЕТНИЧЕСКА особеност на циганите.

Лято е, щаба разреши сватбите на открито....

Да я търсят в циганските махали. Може вече да е оценена и оплодена от 13 годишен МЛАДЕЖ от махалата.

Като майка ти ли?

Кажи си мъката, МАЙОР-е, какво ти наредиха да хулиш този път?