1169 мъртви в САЩ за ден, Тръмп прави втори тест "от любопитство"

Круизен кораб с болни от Ковид-19 пътници акостира във Флорида

Обратно в новината

Коментари - 1169 мъртви в САЩ за ден, Тръмп прави втори тест "от любопитство" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мдаа... такие, вот дела !

Тези ще превъртят оборотомера скоро. Капитана, дето го е грижа за моряците го уволняват, а за политиците дето прозяпаха пандемията и сега хиляди загинали - нищо. Еваларка!

Тайтаник ли бе, Титаник ли, скоро ще ги няма Щатите

Демек американския флот е загубил вече войната. (!?)

само не разбрах как се е качил на сомолетоносача вируса? Тези хора не плават ли в открито море?

Спирали са във Виетнам.

По думите му капитан Брет Крозиър е "демонстрирал изключително лоша преценка" като е изпратил до твърде много хора писмото и така то е изтекло в медиите. Крозиър е трябвало да уведоми само преките си началници Значи ето кой укривал данни за размера на пандемията в щатите!

Глупав извод! Всички военни укриват истинските данни,само в Русия ги оповестяват от-до.Ха!

а сега не можеш да си бройнеш минусите, пиленце.

Виж, нерегистрирания. Нали в това беше разликата и Русия укривала, а демократичния либерален свят всичко е на показ.

Уволнили човека задето поискал публично началниците му да си свършат работата и да се загрижат за живота на 4000 свои подчинени военнослужещи ?!! Фашистко мракобесие, пълна некадърност и military intelligence (оксиморон, както е и business ethics)

Да си прибират краставите краварските задници, разхвърляни по всички краища на Света!!!

тръмп да вэеме крайни мерки да иэолира карантинира всички американци в домовете болните в болници и полеви болници и да ги лекува да вэеме крути мерки да не оставя хората на стадна карантина това не са животни да остави да работят най важните предприятия эа жиэненоважни эа хората лекари полиция болници иначе няма да има хора эа работа утре

няма на кого да се продава, ако вирусът овършее навсякъде. Колкото хора има, ще си създадат производство, което да посрещне търсенето и толкова. няма нужда от сегашния обем производство. Мисли малко.

Що ни занимавате с Тръм като Иванка е интересно как е ?Щото след тия усамотявания с хора от ЦРУ го беше пипнала и беше в изолация .Та дали и дошъл ъкъла ?

Как е тя ? Здрава ли е ?