17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Необразоваността в комбинация със селски дебилизъм не водят до нищо добро. Нещо подобно стана преди време в кв. Аспарухово, където селските дебили и циганите секли, секли дървета, направиха свлачища и при първия пороен дъжд се изпоудавиха и им заминаха колибите. После - помагайте, братя българи с пари....помагайте за нашия дебилизъм...пък ние ще висим по кръчмите и ще ебем курвите и ще си стоим с недоразвити мозъци.

Това се получава при капитализма, когато парите станат по-важни от хората, някой ще попита каква е връзката, има един филм на Стивън Сегал "Огън под земята"...

Това новинарски сайт ли е или исторически?

Като си простак, поне прочети.На първи май 1966г. в село Згориград ( Врачанско) се къса дигата на хвостохранилището.Загиват над 500човека.

Айде сега ти прочети: 3 декември 1984 американска фабрика на Юниън Карбид в Бопал, Индия обгазява населението. Убива повече от 15000 човека! И причината не е човешка грешка, а факта, че се работи със старо оборудване...

свлачището "комунистическо управление" отнесе 30% от населението и превърна страната в пустош.

И да поздравиш евроатлантическата си и демократична майка.

"става една от най-големите световни трагедии" щом мрат западнали всичко е във Вселенски размери. Това във окупираните от ФАЩ И ЮК Афганистан,Ирак, Либия и т.н постоянно стават. Фашистите избиха 1 млн деца в Ирак, никой не говори за Либия.

Тъпльо, Индия нали е във вашия брикс! Ко да чете!

Майоре, 1984г няма БРИКС. Но, дори да имаше, фабриката е АМЕРИКАНСКА.

Гръмна управляваната по комунистически АЕЦ Чернобил.