Коментари - 1141 нови случая на коронавирус и 12 починали през последното денонощие в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости, нищо повече!

Едно допълнение. Ваксинационен курс е валиден шест (6) месеца след набождането. След това валиден е дедовия или ново набождане.

Ало, Амиии, тролице проста, Валиден или невалиден, и в двата случая е завършен. А ти научи вече ли какво означава "реципрочен" и по какво се отличава от "пропорционален", или математиката от 5-и клас още ти куца?

Кой не вярва е свободен ..................да си ходи.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Който вярва на Кромид простотията е терорист , да си ходи в кенефа!

ДАНЪЧНИ, Здравни инспектори и МИтничари КРАДАТ ЕВТИНИЯ ток, и затова ТОКА ПОСКЪПВА.. Трябва да МАХНАТ всички КЛИМАТИЦИ в Данъчното, Здравната Инспекция и Митницата... Да им ЗАБРАНЯТ да ползват Климатик.. И сега, през месец август, да ги накарат да ходят НАВСЯКЪДЕ с ВЪЛНЕН кожух, ШАПКА и ШАЛ на врата... Да видим дали оня олигофрен- Кунчев, Здравния министър и Директорите на РЗИ, ще искат да носят и МАСКА ???

Някой може ли да обясни, какво е ваксинационен курс?

Преди бустерите

Как навивате толкова много хора да точат лиги в тези притивни тестове? Абе, оставете народонаселението на мира!

В Англия тази година имало увеличена обща смъртност с 1000 човека на седмица и се чудят, от какво ли ще е. Боц, боооц.

Ало, Радостин, троле наш, Само в последните 6-7 седмици ли има Боц, бооооц? А не му ли казват епидемична вълна вече? Защо и ти няма да си сред нас след още 2-3 седмици, когато пак се върне на обичайни нива, да ни разкажеш за впечатленията си? https://www.statista.com/statistics/1111804/weekly-deaths-in-england-and-wales/

"Троле наш", тъжно е, че интелигентен човек като Вас, изкарва прехраната си по такъв низък и срамен начин. Не се хабете да ми отговаряте. Желая ви любов!

3евзек

Ало, Зевзек 1, троле учтив, Първо искам да благодаря за доброто пожелание, да теи се връща х3! Първо не си изкарвам прехраната в тоси хубав съботен ден и второ, какво срамно или низко има в това да питам дали само през последните 6-7 седмици има Боц, бооооц, и да гледам как се надпреварвате да отговарярте на някакъв друг въпрос? Ало, дир-а, защо пак триете бе? Мислите си, че няма да го напиша пак ли?

Казват, че скоро клетвата "чумата да те тръшне" щял да бъде изместен с "три пъти да те бустерират, дано"

3евзек

Не е просто клетва, вече от години е реалност. Ваксините против ненужни тролове рядко достигат до трети бустер. Не е останал нито един жив от онези, които преди две години разправяха, че БЦЖ-то ни пазело. Да не би да мислиш, че от естествена смърт са си отишли всичките?

не се досеща, че тъпите ТРОЛОЗевзеци са бакалаври и магистри, които си карат журналистически стаж. Ама онлайн, целта е да станат пълноценни, грантови журнаЛизди.

3евзек

Ало, Как никой, троле прост, Нали за да се сетите, трябва да ви заповядат? Карам си стаж в областта на съботата късния следобед - малко вали, но приятно.

Говори се, че ще почнат изкуствено да увеличават случаите и да удължат мерките до 8-ми септември

Те за това дават сега електронни направления за антигенни тестове на личните лекари, за да увеличат тестването и случаите.

Така е

Къде са другите ваксъри, гледам само Зевзека останал? Изпукаха ли? Браво, браво планетата се самопречиства. Дарвин го е обяснил.

Ало, Dfgh, Що питаш бе? Да не би антиваксърите да сте повече от двама? Другите се ваксинираха и вече прегърнаха живота. За разлика от мен, не им се занимава с глупаци, които по цял ден недоволстват и злобеят в коментари под статиите.

Наболи се, получили тромби, прегърнали букета и ритнали камбаната...

3евзек

Ало, Или, тролице наша, Иска ти се, ама няма. Сега... ако погрешка са ги наболи с противотролската ваксина, то си е техен проблем.

Ало, тролската гилдия, Къде е днес колегата в с име "къде са починалите", за да сметне средната възраст? Или пак след сметките е получил забранено за споменаване число?

Щом случаите са повече от преди седмица да очакваме оправдание за удължаване на мерките още месец...

Отиваш в болница с болки в коремната област. Лекарят установява нужда от спешна апендектомия. Но видиш ли - при приема ти правят тест за Ковид. Положителен е. Нареждане - първо да се излекува Ковида, после апендектомията... Късмет, че не е била толкова спешна операцията, че всичко е наред с човека. Да посоча ли болницата, или няма нужда?

Т.е. лекарите са отложили операция, която не е чак спешна, заради вирусно заболяване. И ти ли не усещаш как се излагаш?

Работата е там, че не се излагам. Звучи абсурдно, нали - обаче явно имат нареждане първо да лекуват Ковида. На мен ми звучи нелогично, виждам че и на теб също...

И, ако забелязваш, не коментирам дали е бил ваксиниран човека. Коментирам идиотщината пациенти с Ковид да се лекуват първо от Ковида.

3евзек

Г-н Майна, Напротив, излагаш се. Кое звучи нелогично или абсудрно? От десетилетия е по протокол да се избягват операции при наличие на остро вирусно заболяване. Ако е невъзможно, тогава друга работа.

Значи е съвсем нормално човек да пукне от спукан апендикс, защото тестът му се е оказал положителен. Ако беше се спукал и пациентът си отиде, Ковид ли щеше да е вписан в смъртния акт за причина? Защото виждам, че си вещ по въпроса.

3евзек

Г-н Майна, Спуканият апендикс се брои за случаите, в които е невъзможно. Обаче не всеки апендикс за отстраняване е спукан. Нали тъкмо до преди малко казваше, че в посочения случай не било чак толкова спешно? За това дали ще го пишат ковид, не мога да ти отговоря. Ако го бях виждал, бъди сигурен, щях.

Езив уточняващ въпрос.... Човека бил ли е болен от Ковид? Да не се е чувствал добре заради това или е бил само с коремните болки, иначе всичко друго шест. От какво ще го лекуват, ако е бил без симптоми? Ако е можел да диша нормално, на апарат ли ще го слагат? Ако е нямал температура, ще му дават медикаменти за да я смъкват ли? Ако не е бил зле заради Ковид, ненужно антибиотици ли ще му бият? Как се лекува човек, който не се чувства зле, а само му е открит някой вирус или фрагменти от него?

3евзек

Ало, Крали Маркото, троле наш, Ако се чувстваш добре, това не означава, че си здрав. Нищо не пречи пневмонията да си я имаш без да се чувстваш зле. И не само пневнмонията. Освен това днес е едно, ама какво става, когато оперират човека и той вземе че развие симптоми баш през възстановителния период, когато нито кръвните му показатели са като хората, нито общото състояние? Сякаш сте родени преди 2 месеца...

Да ви умрат децата и внучетата дано !!!

2 милиона булгаристански идиота... то затова е в такова отчаяно положение България вече 30 години

Ало, д-р, троле наш, Не беше ли България с най-малко идиоти, спреямо останалите Европейски държави? Не се ли усещаш как се излагаш бе? Трол! Ало, дира, защо пак триете бе? Честта на трола ли браните днес пак?

Смях в залата.

56

Добро утро, Не се поддавайте на тия нещастници да ви развалят настроението в този хубав ден! Даже и Зевзека отиде на море след вчерашната заповед :)

Значи знаеш, защо няма лекарство срещу рак все още. По-изгодно е лечението в момента.

Ало, Крали Маркото, троле руски, Партия Възраждане ще разреши ли този проблем на 2-и октомври?

Кой проблем точно, малко човече? Нямам представа, какво ще решава "Възраждане" на 2 октомври? Що не ги питаш по телефона? С радост ще те отсвирят и ще ти кажат, да не им губиш времето. Предполагам.

3евзек

Ало, Крали Маркото, троле руски, В случай че си пропуснал да прочетеш какво си написал, ще ти обясня аз. Проблем е, че няма лекарство срещу рак все още. Няма да ги питам по телефона, защото много добре знам за кого агитираш. Питай ти и ми кажи за отгвора. Не се прави, че си тук за гъби!

3евзек

Ало, Турбо канцер след поредните дози за Ковид19, троле наш, Къде в изследването са контролните групи? Да не би пък естественият ритъм да е спрял, след като през 202 г са се появили много хора, вече преболедували ковид? Би било редно да са ясни неща от сорта "Изследвахме случаите на рак на гърдата сред 5 000 000 население, сред тях еди колко си са ваксинирани, еди колко си не са, еди колко си са били ковид положитлени, еди колко си не са били. Честотата на рак сред ваксинираните е толкова на милион ваксинирани, сред неваксинираните - толкова на милион неваксинирани. Честотата на рак сред преболедувалите е толкова на милион преболедували, а сред незасегнатите - толкова на милион. В никое от вашите любими "изследвания" не се споменават такива "подробности". Защо ли? Случайност?

Д-р Крюгер е повикана да разреши спор между семейството на починал човек и доктора, подписал аутопсията. Фа и техният лекар смятат, че е резултат от ваксината Covid тези, които са извършили аутопсията, не са излезли с никакви заключения в подкрепа на това и не са свързали смъртта с ваксината. Когато д-р Крюгер извършила собствената си аутопсия, тя открила данни за миокардия и васкулит - възпаление на съдовете в белите дробове. Оригиналното аутопсиране или е пропуснало тези сиг ументи, или не ги е потърсило, и е било правилно. Д-р Крюгер сподели мнението си, подкрепено от друг сляп патолог от Германия, че смъртта наистина се дължи на ваксината "Ковид". Д-р Крюгер очерта 3 основни проблема, свързани с начина, по който в момента се извършват аутопсиите в практиката: 1. Информацията за пациентите е небрежна. Лично д-р Крюгер е имала няколко случая, в които лекарите са написали, че пациентът не е бил ваксиниран преди аутопсия, докато всъщност в досиетата им е било документирано, че са били ваксинирани за Covid. 2. Типичната аутопсия не прави достатъчно дълбоки изследвания, за да диагностицира първопричината за някои медицински находки. Те не правят строги хистопатологични изследвания на тъканите, в които вероятно се проявяват уврежданията от ваксината, но които са необходими за откриване на маркери за увреждане, предизвикано от ваксината, като имунологични инфилтрати или шипкови протеини в миокардните тъкани. Крюгер провежда по-задълбочено изследване открива миокардит и възпаление, които са пропуснати при първоначалната аутопсия. 3. Липсва опит в оценката на тези находки, както и а на желание за правилно контекстуализиране на случаите. Освен това повечето лекари, извършващи аутопсии, не докладват случаите на FDA. Макар че свидетелството на д-р Крюгер по своята същност е анекдотично, като дългогодишен патолог от най-високо ниво нейните опасения трябва да се приемат много сериозно и да се проучат допълнително. Разбира се, за това е необходима честна система за регулиране, каквато в днешно време като че ли силно липсва. Д-р Крюгер заяви, че според нея ваксинацията е спусък за бързоразвиващи се тумори и автоимунни заболявания. Тя наблюдава много възпаления покрай туморите и, разбира се, това не е само ракът на гърдата. Много други патолози са съобщили на д-р Крюгер, че виждат повишаване на броя на раковите заболявания, на раковите заболявания в множество органи и на редките видове рак. Тя завърши с думите: "Изучавах медицина, защото исках да помагам на хората. Но сега имам чувството, че гледам как убиват хора и не мога да направя нищо". Първата стъпка към разрешаването на всеки проблем е да се признае, че има проблем. Имаме огромен проблем и за да започнем да го решаваме, той трябва да бъде признат. Време е да започнем да оказваме натиск върху лекарите да говорят открито. Всеки лекар, който е достатъчно съзнателен, за да разбере, че нещо не е наред, трябва да започне да се занимава с проблема. Допълнителна мотивация може да бъде натискът на съзнанието, че всичко това ще избухне и те не искат да стоят на мръсната страна, когато това се случи.

Нищо не знаеш, смешко. Само си мислиш така. Само тролове са ти в главата. Иди на лекар да я прегледаш

3евзек

Ало, Крали Маркото, троле руски, Ти си доказаният полит агитатор тук, който скача като бик на червено, когато му нападнат партията, така че недей да чуруликаш много!

3евзек

Г-жо Добавка, тролице наша, Досега не е имало аутопсия, която да намери находка във формата на табелка, на която пише "този васкулит е от ваксина" или "този увреден бъбрек е от ковид". Аутопсията може да предположи на база предишни наблюдения и на базата на клинични данни. Д-р Крюгер може да ги разправя всякакви, но без наблюдения над големи групи хора няма начин да определи. А допускаш ли, че тя може да е пропуснала нещо или да й се е привидяло, понеже много го е искала?

Толкова дълго ще го има тоя "вирус", колкото дълго официално ги подкупват със скъпи клинични пътеки за него.

Интересно за първи път обявяват толкова много в този ден от седмицата. Тоест вече планът не е да ги събират, че да ги изкарват във вторник или да ги разпределят в следващата седмица, според дали целта е ШОК И УЖАС и увеличаване на мерките или бетониране на настоящите. Сега явно целта е другата седмица да паднат случаите, които ни показват и да се обяви, че мерките работят и трябва да се удължат. Разбира се това не е вярно, тази имитация на мерки не би проработила при толкова заразен щам, както го рекламираха. Показват ни моркова, за да им играем по свирката, а наесен ще ни покажат тоягата. От нас зависи, идват избори. Да изберем бъдещето, което искаме! Гласувайте!

това са случаите за петък - утре и други ден - неделя и понеделник ще обяват по-малко, след това ще ги съберат във вторник за да има шок и ужас.

Те обикновенно събираха и от петък случаи за операция "ШОК И УЖАС" през следващата седмица. Има промяна в тактиката им.

От РАК, мама ви да еба продажническа!

Ало, И "само" 50 починали, Това са починали от всичките 50-100 вида рак. За добро или за зло, от това се умира през 21-и век, не от вируси. Не като през 19-и, където дружинката ви иска да ни върне.

Що не си ЕПМ ? Тъпи журналисти.

Тъпи, но тарикати.

Не са тарикати - глупаци са.

дофторите не се научиха или не искат да лекуват тоя вирус ,за да взимат всеки месец кеш хилядарка а сега им увеличиха и парите по здравна каса