112 нови случая на Covid-19 у нас, излекуваните - едва 18

Жертвите на инфекцията станаха 216, след като един човек изгуби живота си през последното денонощие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че за един тест за модиня вирус плащат - болниците, шефовете на предприятия, частните болници, държавните болници, частни лица, от даренията. А клиничните пътеки вървят и се начисляват от познатата ни Здравна каса или кой знае кой, за наша сметка отново. Шести път поне! Ликуй, народе - плащаш 5 пъти за едно нещо със съмнителен и неокончателен резултат. Искам да съм потник на гърба на здрав работник!!! Може и престилка, на корема на хотелиерка и ресторантьорка...

Затворете границите-никакво влизане и излизане от и в страната!

Затворете границите-никакво влизане и излизане от и в страната!

От еба.е хваща ли се?

Не дават...иначе кой му пука дали хваща измислени вируси....

утре,ще имаме рекорд!над 200!

Най-важното условие на карантината е - не садайте по пейкиет в парковете. Защото според пенсионирания счетоводител на здравеопазването коронавируса се предавал през задника. ПС. Вероятно министъра на здравеопазването си мисли че коронавирус и глисти е едно и също нещо.

Гледах интервю на М. Цънцарова с доц. Кунчев. На въпроса как се определят хората, на които първият тест /бърз, не винаги точен/ е положителен, а следващи два - вече PSR, са отрицателни, той отговори, че щом са влезли веднъж в системата, остават положителни. Тогава колко всъщност са потвърдените случаи?

Кърджали - 1 Забележете - в Кърджали само 1 контактен. Защото е забравил да си изпие аналгинчето. Всички други си пият аналгинчетата и си живеят живота - тях термометър не ги лови. Да, разбирам, че тютюмопроизводството е важен отрасъл за България, но не е единствения важен отрасъл. Но всички други трева да пасат. Даже мисирката на туризма другарката Ангелакова си джитка с обувките за 1500 евро (гледайте господарите на ефира) и обяснява как "подпорните стени щяли да го спасят туризма... а на министъра на околната среда даже апартамент са му обещали там (кой уж като го казал това не го бил казал). Та така е в България на кривите огледала, където след голяма многомесечна операция били задържали висши полицаи да закрилят няркотрафика... която изведнъж се оказва че била въпрос на случайност когато обикновен полицай случайно открил наркотика в колата, с който го пренасяли. На печелившите честито. На останалите - да гледат снимките на боко на чекмеджето и да пълнят очи.

https://covid19.healthdata.org/bulgaria 01.10 ~ 3000 на ден Продъжавай, Ганьо! Ще стигне и до майка ти, не че ти пука за нея.

Тоя па плужек.....ае марш бе мухъл ..

Няма вирус, беееее ...

https://covid19.healthdata.org/bulgaria Дневен брой новозаразени (доказани + недоказани, прогнозна стойност): 01.07 ~ 430 01.08 ~ 650 01.09 ~ 1350

тикви с фъстъци. заразени с оздравели за някой си ден. явна манипулация!

ГАНЮ Е БАЛКАНСКИ БОКЛУК. ДНЕС ЕДИН МИ ОБЯСНИ, ЧЕ ПЛАЩАЛИ ПО 2000 ЛЕВА, ДА СЕ ПИШЕШ БОЛЕН. ВСИЧКО БИЛО, ЗА ДА КРАДАТ ДОКТОРИТЕ ЕВРО СРЕДСТВА. ТОВА СЪЩОТО СИ ГО МИСЛЯТ МАСА ГАНЮВЦИ. КАКВО ИСКАte ОТ ТАКИВА ИДИОТИ?

Идиота си ти драги ми смехурко! И стига го писа тва - ше хванеш мазоли...

Високият брой заразени лекари и персонала показва, че скафандрите от снимката едва ли помагат, какво остава за маските. Носете бе, ходете, то за това се казва хирургическа маска, защото е за хирургията.

А НА БАС, ЧЕ ДОКТОРИТЕ И СЕСТРИТЕ ДОРИ НЕ ЗНАЯТ КАК СЕ СЛАГА МАСКА FFP3. ТОВА НЕ Е КАТО ДА СИ НАХЛУЗИШ ГАЩИТЕ! СЛЕД СЛАГАНЕТО НА МАСКАТА, ДОРИ МИРИЗМА НА ПАРФЮМ НЕ ТЕЯБВА ДА МИНАВА. БОГ ЗНАЕ, НАЩЕ НЕКАДЪРНЦИ КАКВО ПРАВЯТ. ТОВА НЕ Е КАДО ДА ЛЪЖЕШ КАСАТА С ФАЛШИВО ЛЕЧЕНИЕ! ПРОСТ НАОРД, СЛАБА ДЪРЖАВА!

НИЕ СМЕ МАЛЪК, АМА МНОГО ПРОСТ НАРОД. НЕ МЕРКИ И КПП, А ТРЯБВАШЕ ДА ИМА БОЙ С ПРЪЧКИ И 2-3 ОЛИГОФРЕНА НАРУШИТЕЛИ ДА ИМ ТЕГЛЯТ КУРШУМА ПУБЛИЧНО. ГАНЮ САМО ТОВА РАЗБИРА. АМАН ВЕЧЕ ОТ ГЛУПАЦИ, С ЕДВА-ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ДА СЕ ИЗКАЗВАТ ПО КАКВИ ЛИ НЕ ТЕМИ! ТАПАНАРИ ДЕТО НЕ СИ РАЗЛИЧАВАТ ЛАКЪТА ОТ ГЛАВТА, ЩЕ МИ СЕ ИЗКАЗВАТ ЗА ПАНДЕМИЯТА. АБЕ ЕЙ, Я СИ НАЛЯГАЙТЕ ПАРЦАЛИТЕ.

Сърбите май са първите, които ще заразят цялото си правителство- нови министри и заместник министри с К 19. Сърбите са балканските ербапи, а гърците- балканските лъжци! Нашенските тулупи ще се върнат от Гърция яко заразени и ще взривят епидемията у нас! Вече се почна!

Ооо forever_stupid !! Как сме днес? Гладни май а?! Сядай сядай...че няма папоооо...

И какво от това? Колкото по-бързо го изкараме този грип - толкова по-добре.Даже повечето от нас вероятно са го изкарали още в началото а годината ,май 2 пъти имаше грипни епидемии и затваряне на училищата

Сериозен ръст на новите случаи в България- 112 нови за последното денонощие, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, Румъния и Хърватска. Само гърците крият и лъжат за техните случаи. Гърците лъжат , както лъгаха за гръцкия дълг и икономиката си цели 30 години! После се наложи цяла Европа да спасява тях и алчните германски банки! Сега имаме повторение на гръцка криза, само че в епидемиологичен вариант- Гърция ще изпозарази цяла Европа... , понеже лъже за размера на епидемията на територията си! Същото, като турнира на Джокович, само че в голям мащаб!

ГЪРЦИТЕ СА ДОСТА ПО-БОГАТИ И ИМАТ ДОСТА ПО-ДОБРО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. СЪЩО ТАКА, ТАМ МЕРКИТЕ БЯХА МНОГО ПО-СТРОГИ. КОРОНАТА СКАЧА ПРИ НАС, ЩОТО СМЕ ГАНЮВЦИ ФИЛОСОФИ. ПРИ НАС НАРУШИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ ТЕГЛЯТ КУРШУМА!

forever_young

Мерките в Гърция наистина бяха много по строги от нашите, но сега говорим за друго- че лъжат.

Щото Боко и българските лекари само истината говорят.

Ти си завинаги тъп,бре!!!

Такава пародия на карантина светът не беше виждал. На хората беше забранено да ходят в паркове и на Витоша, а Борисов ги пусна по Великден в църквите. Дори Папата не си позволи такова нещо. Борисов беше тръгнал на лов за избиратели, а сега ще лови заразени и умрели.

МУТРОСТАНЦИ - ВИЕ СТЕ ОБРЕЧЕНИ И БЕЗ ВИРУС ВАС ВИ ГАЗИ ПРОСТОТИЯТА И ОТ ТОВА НЯМА ДА СЕ СПАСИТЕ

Ганьо, Ганьо, ще затриеш маса народ и няма да ти мигне окото.

ГАНЮ Е БАЛКАНСКИ БОКЛУК. ДНЕС ЕДИН МИ ОБЯСНИ, ЧЕ ПЛАЩАЛИ ПО 2000 ЛЕВА, ДА СЕ ПИШЕШ БОЛЕН. ВСИЧКО БИЛО, ЗА ДА КРАДАТ ДОКТОРИТЕ ЕВРО СРЕДСТВА. ТОВА СЪЩОТО СИ ГО МИСЛЯТ МАСА ГАНЮВЦИ. КАКВО ИСКАШ ОТ ТАКИВА ТАПАНАРИ?

Мдаа. Не му се вярва на гореподписания писач....но за съжаление си е чиста истина....

преброихте заразени според някакви тестове, а заразените са много повече! излекуваните обаче ги броите само от хаспитализирани в по-тежко състояние! схващате ли разликата?

"според някакви тестове"

Много хора си мислят, че като носят маски не трябва да спазват дистанция, но това не е така. Дистанцията е най важно средство за предпазване от респираторни вируси и зарази, не е трудно.

но безработни, заради тая глупост - да!

Иди в болницата в Пазарджик без маска и ще се запознаеш, селски дебиле.

Аааа ти беше ли там а? Пишете глупости ангро.. айде бегай у лево трол..

си в село бе село

Неуважаеми троле, да го духате всички платени драскачи.

ама яко не щат да мрат!

Според мен, онези, който считат проявите на инстинктът за самосъхранение, за ирационален и безсмислен страх, който трябва задължително да бъде изкоренен, осмян и обруган, просто бъркат. Препоръчвам им да излязат от конспиративните си теории или просто да се самозаразят с ковид-19, да го изкарат, без да получат нови увреждания на организма си от ковид-19, да оцелеят и чак тогава да поучават другите и да ги критикуват кое е нормално и кое- не.

На същите хора им препоръчвам и друго- вместо да сте движени от инстинктът си за самосъхранение и да дърпате ръката си всеки път от огъня, за да не се изгорите, ПРЕНЕБРЕГНЕТЕ този инстинкт, и ПОСТОЯННО слагайте ръката си в буен огън- нали не се страхувате, че ще изгори, нали НЕ ВИ ПУКА, че собствената ви ръка ще изгори, нали този инстинкт е нещо вредно, порочно и недобро, срещу което човек трябвало да се бори и да го преодолее, м?:) Но искам свидетели- очевидци или неманипулиран запис с камера на всеки ваш опит- а да ви видя тогава:D

Пич що се бригаш заради простотията на тулупите! Мангъра им каза че трябва да има сухи селски пръчки за да се.поддържа огънчето...Проблема е че покрай сухото гори и мокрото, затова като видиш дебилен тулуп бегай далече....

Аман от тебе ма!!!.....беше адвокат, после за малко лекар... Ти си май дялан камък - като баце.

Ще пиша, докато ти и такива като теб проумеете, че няма нищо осъдително в проявите на инстинкта за самосъхранение, а именно- носене на ЛПС, спазване на социална дистанция и дистанция от 2 метра в обществените места, както и добрата лична хигиена и нормалното миене на ръцете след посещение на тоалетна или преди/ след хранене.

Няма как да не получиш увреждания ! За съжаление след прекаран COVID-19 ставаш ходеща аптека !

:)))))))))))) имаш чувство за хумор.

Казаха го спазване на трите добаче кой да слуша и защо в другите страни мачовете са без публика само тука се разреши давам пример купата на България 12 000.души ние да не сме по велики от Господ

Във България Заразените са 200 пъти повече от тези в България на 1000 направени теста . Катастрофа която ГЕРБ Крият с нищожният брой тестове които се правят !

200 пъти повече заразени в България,сравнено с Франция..

Да правиш каквото и да е в подкрепа или за удобство на търговските дружества наречени "здравна система" в БГ би било проява на крайна глупост. Правете нещо само ако смятате че е добро за вас и близките ви.

Единственото което спасява България от катастрофа сега е, 1. вирусът е доста по слабо вирулентен ( смъртоносен ) сега , отколкото в началото - това е доказано в Италия, Испания, Франция и т.н. и 2. имунитетът- защитните сили на хората са доста по- добри през лятото отколкото през зимата и особено пролетта, когата беше началото на пандемията. Но 3. българите са много лоши социални същестава и не пазят себе си и околните

При 12 на ден беше страшно, при 120- не. Що е то?

Мафия на власт !

Разпространението на вируса зависи напълно от интелекта и разума и благосъстоянието на населението в държавата. Най зле в момента са държави с просто и малоумно население: Бразилия - много бедно и просто население, САЩ - 85% от случаите там са черни и латиноси - бедно и просто население, Индия - бедно и просто население, България, Сърбия , Македония - бедно, просто и НАГЛО население. Боко и Щаба направиха всичко възможно, но от един момент нататък, всичко зависи от лъвовете- юнаци.

Изключително прост платен трол.

Човекът е прав! По- скоро ти си платен трол или хлапак, форумен тигър и всезнайко.

Боце нееднократно е заавявал, колко е доволен че е прост като народа. И за това този народ го избира.

Всичко в коментара е верно, с изключение на последното изречение. Да бяха обяснили на хората какво значи Дистанция и защо е важно да се спазва. Вместо това те повтарят дисциплина, с което отблъскват вместо да обясняват и да настояват за Дистанция, която наистина е важна.

1/2 тестове в неделя, 1/2 установени случаи. Утре ще е двойно, което си е напълно нормално. И ще бъде премината " психологическата граница" от 200 за ден.

Особено след като троловете не спирате да прокобивате от самото начало. Какъв щял да бъде живота след ковитодеветнайсе и прочие медийни опорки.

Вече почти всеки втори е болен. Няма покачване на смъртните случаи, но послушковците се увеличават. Стаден имунитет няма но стадо определено има.

Тъй както гледам повечето коментари тука, а и поведението на хората отричащи проблема с вируса и насочващи се само съм недолюбвания и от мен Герб, очаквам до месец- два голяма трагедия да сполети народа ни. Хора, врагът сега е Ковид, за Герб да мислим после. Скоро болниците ще блокират и ще има плач и скърцане със зъби. Но тогава ще бъде малко късно, разбрали срещу кого първо е трябвало да се борим. Мислете, а не да сте освирепели и ослепели от злоба...

те болниците блокираха преди 30 години, бе брачед....

Имаш проблем и то голем, с въображаеми врагове и очаквания, които са доста нездрави.

Избора беше да се затворим и с години да си влачим вируса или да се движим свободно и да свикваме с него.

не избора беше да де носят васки и са се затвжрят дискотеки о стадиони

когато няма много болни се пъчи до небето, а сега се е скрил на село.И все пак Станишев,Нинова,Орешарски и Радев са виновни !

партизан за бой се стяга, козирува и поздравява командирите си от бкп/дпс ...... !

Боко защо мълчиш ?! Вече 7 дена подред 100 и повече всеки ден ?! Леглата свършват ! Време за Арена Армеец да става болница !!!

България е абсолютен Шампион според Малкият брой Тестове и Многото заразени всеки ден !! Франция например преди ден е Тествала 200 хиляди и има 80 заразени или 0.04 % за Деня. България днес Тества 1.5 хиляди и има 112 заразени или 8% от Тестваните са Заразени Франция 0.04 % България 8 % 200 пъти повече Зараза в България. При 15 000 тествани вчера в България ...заразените щяха да са 1100 за деня . България е най-Рисковата в момента в Европа ! Затова много ЕС държави ЗАБРАНИХА влизането в България на свои граждани.

А бе ти не разбра ли, че в България се тестват само хора със симптоми и контактни? От Щаба обявиха още в началото каква ще е тяхната стратегия. Деба тулупите! Моли се да не станем като Франция, умнико!

Това изобщо не може да де каже на 100%. Има разлика между тествани хора и брой тестове! Тук се обявяват брой тестове, а не тествани реално хора. Да не говорим, че това изобщо нищо не означава, по принцип. Това не са болни хора. Какъв риск, какви пет лева? При това свободно движение, почти никакви мерки, това ли е големият проблем? То трябваше вече чували да вадим по тази логика, а процентно движението на регистрираните случаи е почти същото, като по време на извънредното положение. Така че с мерки и без се вижда, че няма съществена разлика. Само гръмки заглавия за сплашване. Добре е и да се мисли и анализира, ей така за разнообразие...

Днес се очакват резултати от PCR тестовете на всичките 750 служители в завода за автомобилни части в Смолян. Там през последните две седмици бяха установени 7 положителни проби за коронавирус. В това предприятие единствено ръководния персонал са българи,всички останали са цигани. Ето,че носят маски и ръкавици и пак се заразяват един друг,защшото маските и особено ръкавиците не предпазват изобщо! Дори с ръкавиците е грешно да се работи,те са само за операционната,не са за работа в заводите!

Носили са маски само докато са били на работа очевидно

Южното черноморие 70% влажност 33 градуса Халкидики - 49% влажност 28 градуса Северно черноморие 65% влажност 26 градуса

Вие какво избрахте и по какъв критерий?

тулупа да подава оставка НЕЗАЦАВНО-той умишлено води страната към голяма епидемия за до отклони вниманието от скансалите около сибе си затжва и мача с 12 000 го разреша тоя идиот

Да не говорим, че виновен и за 130 хил умрели американци

В Чукотка няма ковид 19

Има, лъжецо, и са над 9000!

Е- браво! Намериха се двамина, които са сложили минуси на коментара ми за нашето роднинско момче...Ами какво да ви кажа- като не вярвате- Ваш проблем...Жалко за роднините ни, но нали не се е случило на ваши роднини- какво ви пука- на чужд гръб и 100 тояги са малко, нали?

ще се оправи За тостестерона сте напълно права

Дано се оправи- хлапето завърши с отличие математическа гимназия, не е глупаво дете...И без това децата от тази възрастова група са доста малко като процент от населението ни, но няма как да бъдат опазени...

То на тебе само минуси са ти в главата.....беше адвокат, после за малко лекар... Ти си май дялан камък - като баце

Не "бях" адвокат- аз СЪМ адвокат, а преди това- лекар без специалност.

Зарежете короната дираджии, я кажете да записите на педерисов?

Аве чух, че за тренировка, бил избил 120 000 американца тоя шибаняк. Всичкото да вземе едни пачки от ЕС!

Най влияе влажноста за разпространение на ковид19 При 40% до 60% влажност трудно се разпространява При под 5 градуса също трудно се разпространява Слънцето и сапуна убиват вируса Климатика е вашия враг

Това твои изследвания ли са или го прочете някъде?

анализи

или ОНИЯ от кбула "300" не са у ред ? зимата, когато имаше буквално по 5-6 заразение, беше въведене тоталнаизолация, пълен блокаж по домовете ... а сега, когато са 10 пъти повече на ден - всичко е фрий ! избиват ли трансцендентните кукувоци на "новият" /дефакто - стар/ ред на "твърдата ръка" и електронно-банковият концлагер ?

щом като седмици пействаш едно и също

При температури между 30-35 градуса + влажност 50% вируса не може да се разпространява Ако е 40 градуса и 20% влажност е лошо Ако е 15 градуса и 50% влажност е лошо Ако е 40 градуса и 80% влажност също е лошо

Престани да се бъркаш в работата на Еволюцията.

'"....При температури между 30-35 градуса + влажност 50% вируса не може да се разпространява...' Това е невярно твърдение. Сред двестате държави в света, в които има ковид-19, има държави, разположени географски и в екватора, и в тропиците, и в субтропичен климат. Ако твърдението Ви беше вярно, защо в тези държави има заболели от ковид-19?

защото е или висока влажността - Сингапур или ниска влажността - Арабски полуастров Студено и влажно - Русия Швеция

Дъждовно време преди 10 дни - резултат Ukraine -1100 вчера днес 917 - абсолютен връх Romania -460 вчера днес 317 - втори връх Serbia 200 вчера днес 227 - втори връх Czechia вчера 168 днес 267 - втори връх North Macedonia миналата седмица по 190 на ден днес 148 абсолютен връх Bulgaria 168 оня ден днес 112 абсолютен връх Croatia вчера 95 днес 87 абсолютен връх

Защо да не е вярно? И в най-топлите страни не е навсякъде и през цялото денонощие 35 градуса.

Как разбра?

Онзи ден възторжено ревахме Ура, а сегодня +6,791 и 104 умрели. Даже српския министър на отбраната сме заразили. Ай...

Маските не носят нито вреда нито полза Дъждът е виновен

Най-вече е виновно Международното положение. Щом в Австралия пак изкупиха тоалетната хартия от супермаркетите. Ах, да. И санкциите.

Ukraine -1100 вчера днес 917 - абсолютен връх Romania -460 вчера днес 317 - втори връх Serbia 200 вчера днес 227 - втори връх Czechia вчера 168 днес 267 - втори връх North Macedonia миналата седмица по 190 на ден днес 148 абсолютен връх Bulgaria 168 оня ден днес 112 абсолютен връх Croatia вчера 95 днес 87 абсолютен връх