1118 ученици от 46 училища заминават на безплатна лятна почивка

Туристическият пакет за всеки участник е на стойност 500 лв., трябва да включва транспорт, настаняване, храна, застраховка, културна, спортна или друг вид социална програма за шест дни

Обратно в новината

Коментари - 1118 ученици от 46 училища заминават на безплатна лятна почивка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах кой ще плати безплатната почивка.

Ние.

На морето е пълно с руснаци и румънци /без писиар/. Не бих си пуснала децата.

Никой - нали е безплатна?? п.п. това ми напомня едновремешните ,,зелени'' училища. Дали не е същото

Ало, какви са тези надписвания? 500лв. за 6 дена- тези какво правят? За тези пари, дедето трябва да почива 2 седмици, а тук дори няма и пълна седмица.

Нали уж щяха да са 30 000 ученици, а всъщност ще са 1168.

много ученик,много нещо,бе!

Зелени и бели училища има и сега

Денков защо не си скъса дипломата?

Заради ковида, в последната година явно е позатихнала работата по европроекти, свързани с обмен и пътувания до различни страни от Стария контитент за избрани учители и придруажаващи ги ученици, така че и почивката на нашето море се зачита. Избрани учители и ученици ще почиват безплатно, като учителите ще вземат и съпътстващите занятието командировъчни. На печелившите - честито!

Като се плати на самия хотел, на туроператора, на директора за организацията и накрая за командирвки за учителите... Можеха да го направят всеки родител завел детето си на почивка да получи някаква сума. Сега пак някои ще са по-равни от други.

От 500 лв. махаме 50 лв. отиване и връщане транспорт, после от 450/6 се получават 75 лв. на човек ол инклузив.

Против съм! Това е поредната идиотия! Или има за всички, или за никого. За пореден път едни са по-равни от други. Тази държава попстоянно дискриминира хората тук и то по какъвто си критерии реши. До кога?

Поне да бяха пратили сирачета и деца, които няма кой да заведе на море, че и те да видят нещо хубаво от живота. Сега пак ще уредят тарикатчетата и връзкарчетата, които и без това ще отидат поне 3-4 пъти на морето това лято. Отвратен съм!

Това какъв процент е от всички ученици? Капка в морето. Всяко начинание в България е свързано с "усвояване "на пари