17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или учителят е изперкал от хубав живот и прекрасни ученици, или си го е заслужило, или пък малкото ц. лъже...

Това със световъртежа ми намирисва на друго.

ЗАЩО НЕ СЕ ПОЛЗВАТ ДА НАБЛЮДАВАТ ЧАСОВЕТЕ?ДАЛИ НЕ Е ЗАРАДИ ИЗНЕНАДАТА НА ПОВЕДЕНИЕ НА ИЗРАСТВАЩИТЕ?КОЛКО СЛУЧАЯ НА ПРЕБИТИ УЧИТЕЛИ ОТ РОДИТЕЛИ?

Ако наистина го е трепал учителят по физическо, да си понесе последствията! Но като знам как ги е страх учителите от родителите и от системата, просто не ми се вярва! Нека внимателно се погледнат и съучениците, защото има много нагли деца, нямащи страх от нищо. И стига с това "школо", не прилича на журналисти/ка! На български се нарича УЧИЛИЩЕ.

Вижте сега-учениците били такива или онакива, но истината е че доста от учителите нямат място в системата

ЗАРАДИ РАЗГЛЕЗЕНИТЕ И РАЗЛИГАВЕНИ КОПЕЛЕТА НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СТАВА УЧИТЕЛ.

Има нещо гнило в разказа на детето. Не ми се вярва учителят да го е бил, защото няма причина за насилие. Ще му пише двойка, ще го изгони от класа и въпроса ще приключи. Възможно е детето да е тръгнало да бие учителя, което в някои училища е етническа "традиция", наследена от родителите, (който бият полицаи).

Това ако се случи на някое от децата ми, ще нанеса същия побой над учителя пред детето ми и пред целия клас! Аман от неизявени боклуци, знаеи да се правят на по-силни пред слабите в случая децата!

Малкото дебилче явно е внук на камунез. Тия са по-нагли и от дедовците си. Правилно са го третирали.

Хайде на бас, че детето е цигане, което се е държало нагло и гадно. Изпросило си е боя, че после да ореве орталъка как са му накърнили циганските свободи. Ако това дотук е вярно - браво на учителя по физическо.

А ако учителят няма нищо общо, а детето е решило да послъже?

Има и нагли и гадни българчета със също толкова нагли и гадни родители.

А може и да го е карал да скача и да бяга, и то да е решило, че ще му го върне за "тормоза"

Единствените дето лъжат почти колкото циганите, това са децата. За това трябва да има камери на всякъде. и разрешение, учителите да бият не децата, ами родителите им, защото за да се стигне до там учител да удари ученик, значи родителите са за бой.

АКО РАЗБЕРЕШ ЧЕ ДЕТЕТО ТИ НА ПОДОБНА ВЪЗРАСТ КАЖЕ НА УЧИТЕЛ БЕЗ ПРИЧИНА - ЩЕ ТИ РАЗКАЖА ИГРАТА?

Не одобрявам ако е имало насилие от страна на учителя . Подкрепям идея за камери в училищата,но да има и звук И нека всички родители да видят и чуят децата си

Надявам се, че нямаш деца!

Само да не забравяме.че детето е от циганско училище във Връбница. А те както знаем лъжат безобразно и нагло.Може още от вкъщи да е бито.

Викайте ООН и Съвета на Европа!

Ако, ако, ако баба ми беше мъжка! Факт е че детето е бито и прието в пирогов. Пак ви казвам, молете се да не сте на мястото на учителя ако това се случи с мойто дете! Да разбирам ли че всички сложили минуси, одобряват някой да пребива децата им?

:) а защо му е казало така. Разбира се че ще го подкрепя, сина си разбира се.

Абсолютно съм съгласна, особено децата на някои, които се имат за баровци и втълпяват на децата си още от малки, че са нещо повече от другите! Нагледала съм се на такива още от детската градина на внучката си!

СЕГА ОБАЧЕ ЩЕ ИЗКАРА ПАРИ КАТО НАТОПИ УЧИТЕЛ !!!! СЪВЕТВАТ ГИ АДВОКАТИ -БЕЗПЛАТНО !!!! А СЕГА ГИ ИНТЕГРИРАЙ , НАКАРАЙ ГИ ДА УЧАТ !!! ЗА ТАЯ ЦИГАНСКА ПАСМИНА -САМО БОЙ !!!!

По закон е забранено да се използват камери със звук при наблюдение!

Благодаря за информацията. В такъв случай камерите са безмислени Родителите винаги ще застанат зад децата си,ще обвинят учителя,а истината може и да не се разбере. И когато родителите гледат на нас като на престъпници няма как да очакваме нещо по различно от децата им

Какъв побой ще нанесеш пък ти бе, мики маус? Клавиатурния Чък Норис. И чавето ти ще шамаря и теб ако има нужда. Като си го възпиташ на дисциплина и послушание тогава ще се ежиш. И му пусни един тест за наркотици.

това са глупости, отишло си е на училище пребито, не стига че тормозят учителите ами и сега ги биели, навремето наистина ни биеха и хора станахме, айде стига глезотии, правите деца после или ги хвърлите на държава и училища и детски градини да ви гледат, я стига!!!!!!!!!!!

Уверявам Ви, че няма учител, който да посегне върху дете без причина. Много добре знаем какви последствия може да има всеки даже елементарен акт, който се тълкува като насилие над дете. Ако един учител е принуден да стигне до физическа сила, значи има някаква изключителна ситуация. А и понякога се налага да действа, ако има опасност за здравето на самото дете. Например ако двама ученика се сбият и изпаднат в неовладяна ярост, едно потупване дава резултат, укротява ги и няма никакви последствия. Родителите трябва да са наясно с това, повече да работят с децата си в домашната среда и да ги учат как да се държат на обществено място.

Всеки учител, посегнал на дете, незабавно на кариерата да чука камъни доживот.

Може и да няма, ама ако все пак има, или ще има, още от сега да тръгва спаринг партньор и да го играе боксова круша. Не за друго, ами просто да да свиква.

И мамите и татковците, възпитаващи говеда, редом с него. На двойна норма.

Виж ги първо родителите какви дебили са /повечето/ и не живей с илюзии. Малкото възпитани деца се губят в стадото и минават за "смотаняци"

Ако някой познава директор на българско държавно училище, който: -да не се държи като овчар спрямо учителите и като послушник спрямо шефовете си; -да се интересува от нещо друго освен да запази мястото си докато се пенсионира; -да е професионалист и свестен човек, а не партиен парашутист, нагаждач и мижитурка, моля спешно да ми се обади. Държа лично да видя този единствен по рода си екземпляр. Защото учителите и учениците са само продукти на една прогнила система, в основата на която стои несменяемостта на директорите. Те отдавна са се превърнали в животни, които главно пазят територията си. В условията на най-пропадналата в ЕС страна, в която безнаказаността е държавна политика, това е пагубно. Напоследък чувам от мои скромни източници, че в образованието са навлезли някои съвременни иновации . Говори се, че длъжността "директор на училище" вече се продава и купува, а парите се избиват от различни проекти. Чудя се дали това е вярно или пък е долна лъжа? Като имате предвид кой управлява нашата любима кочина и естествената човешка склонност да подражаваме, какво е вашето мнение по този въпрос, драги колеги коментиращи? Поздрави на всички!

Учениците-роми са извратени, да чукат камъни те.

ТОВА Е УЧИЛИЩЕ А НЕ ВЪЗПИТАЛИЩЕ!ТАКА ЧЕ ПРИ НЕВЪЗПИТАНИ МАЛЧУГАНИ КОИТО СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ПОКАЗВАТ ТОВА В УЧИЛИЩАТА ДА СЕ НАНАСЯТ ГЛОБИ НА РОДИТЕЛИТЕ И ТО ГОЛЕМИ!