11 дни мръсен въздух в Русе от началото на годината

Проблемът идва от битовото отопление, смятат от местното РИОСВ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най малко от 8000 години човешка история, хората се топлят на огън от дърва …. От преди 10 години стана модерно пушекът от дървата да се нарича "замърсяване" … Така наречените "фини прахови частици" са едно предположение за потенциален вредител върху здравето на хората, същото каквото бяха НИТРАТИТЕ в зеленчуците, за които вече никой не говори …. ако разбира се стадото си въобще помни ...

Като се има предвид, че производствените фирми започнаха работа от 6-и, то е ясна картинката. Всеки ден мръсвн въздух. А тези от РИОСВ да вземат да си вършат работата както трябва, не да мерят някъде около опърдяните си от дълго стоене столове и бюра. Аман от тази бездушна, нагла и прогнила отвсякъде администрация.

А БЕ КОЛЕГИ, квартал "Възраждане" е на централно отопление!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тази станция мери замърсеността на въздуха в парка на възрожденците и то в края на парка до руското консулство, където тази замърсеност е минимална - нека се монтират: до новата църква на плиска, на липник, до дунав мост в близост до тец-а.

Щото най много жители Русе има "до дунав мост в близост до ТЕЦ-а" ??? Затова ли там да монтират уреди …. И на Плиска няма никаква нова църква, а възстановената Всех Святих, но ти явно си от онова поколение дето не я помни оригинала на мястото на грозният "пантеон"….

11 от 16. Можеше и по-зле да е (ще кажат властимащите).

Да бе да, как ли пък не...

ЗАЩО САМО В РОДИНА МЕРЯТ ЗАМЪРСЯВАНЕТО, ТО И НА ЦЕНТЪРА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДИША!