11 000 евро глоба за откъснато кокиче в Турция

Тези цветя са почитани в национален парк в южната ни съседка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И козите да ги "уважават" е същата глоба, но те си продължават да ги!

Как 1800 КИЛОГРАМА? Да няма грешка

Ако пожелаят да дойдат в моята градина ще им ги дам на промоция само 1000 евра бройката!!!!

Искате да кажете:„Контролът НЕ се извършва от РИОСВ.”

Акцията България без българите се води в две насоки. Тази пропагандна новина е пълна тъпня - къде е новината с информационни табели по въпроса? Ако човек едно време е брал кокичета, като дете, сега как да разбере кое може и кое не може да пипа? Как бива образован? Турция не я давайте за пример - тя е държава с диктатура където човека не струва, ако е от грешната партия. Диктатора изсра имение за милиони и еба майката на сумата и природа, но реши че кокичето е смъртен грях и то само 1. Не виждам проблем да има някакъв лимит 10 кокичета на берач. Турция е страната която качва населението си многократно в последните години и засира природа и планетата със икономическият си подем и т.н. Грешно е направил дира с тази информация, да я поднася така насреднищото.

Тъкмо цъфнаха, и през нощта някой ги е ошушкал до корен, сигурно да почете на гаджето за Св. валентин без да се охарчва, като не може с друго.

Обезателно да глобят Юридическото лице, дето ги е обрало!

Вероятно е "пред блока", а не "под блока", под блока може да имаш гараж или мазе ... може и някоя тракийска барлога да изкараш ако копнеш по дълбоко .... или метрото да намериш. Интересно пред блока ти Блатно кокиче ли расте ... жаби имате ли си :)

Има и варианти да има дори градина под блока. Ако са ми верни познанията, едно такова нещо са безистените.

е, и в мазето може да има градинка.Добре осветена, вентилирана, климатизирана..разбира се, не за кокичета.