1000 машини на мирна демонстрация по Цариградско шосе

Строителите протестират заради несправедливи, според тях, обвинения в корупция от страна на опозицията

Обратно в новината

Коментари - 1000 машини на мирна демонстрация по Цариградско шосе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е за кво бе? Нямало корупция... Глупости на търкалета...

Искат да ни проверяват работата!

Протестираме, защото не желаем да се проверява качеството на работата ни! А то е безупречно-ВЕРВАЙТЕ НИ!

Да подкрепим строителите, но добрите. Минавам по магистралата Егнатия, 99 тунела и всички работят, магистрала Хемус е с 4 тунела, не помня случай през последните 15 години да са били отворени всичките.

Проблемът е един печели търг а работата я вършат подизпълнители за нищожни пари ! Мой приятел изгоря в строежа на Тракия. Забавиха му парите около година,през това време банката му взе машините и къщата!

Най-нелепия протест за последните 30 години.. по нелеп и от протетс на травесрите от площад Македония.

такава наглост!

Kalin

Смешна история-пратили работниците си да защитават некачествената им работа.Проблема със строителството идва от некачествена работа но не защото раотниците са виновни а защото ги карат да работятат така за да се пести от материали или да се ползват некачествени такива.

Айде, цвъцко подкарва трейсаджиите да бранят остатъците от гербаджийския леш. Друса ли ви по "магистралите" им? Друса и дрънчат паричките, които откраднаха, та ушите кънтят!

НЯМАЯ ЛИ ДА СЪСТАВИШ АКТОВЕ НА МОШЕНИЦИТЕ КАТО НА ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ, Е БЛОКИРАТ ИНФРАСТРУКТУРАТА?

НАЙ МЕ Е ЯД НА РОБИТЕ, ДЕТО ЩЕ ИЗКАРАТ МАШИНИТЕ! ЗАСЛУЖАВАТ СИ СЪДБАТА! И МИЗЕРНИТЕ ЗАПЛАТИ!

Какво е блокирано

и ти ли така правиш

Те хубаво са ги изкарали на протести, но защо никой не иска да бъде проверяван??? Щял да се урони престижа им. Другари крадливи гербаджийски строители, ако вие сте си изпълнили качествено работата, една такава проверка би ви донесла допълнителен престиж, а няма да го урони. И най-глупавият знае защо не искате проверки. Освен това, 100% от всички ОП са нагласени да се спечелят от точно определени фирми. След спечелването, действителната работа се върши от подизпълнители, които в повечето случаи не си вземат и парите. А това КСБ е узаконен мутренски рекет, без никакъв смисъл и защитава единствено големите фирми, а малките да го духат. С удоволствие бих следил резултата от една проверка от Европа-тогава ще ви лъснат насраните и крадливи задници.

Ае стига,бре!И тези хрантутници ли! Презастроиха всичко,за качеството няма да говоря,гушнаха милиарди!И протестират! Остана ли някой мързеливец,да не е протестирал? Видяла кокошката,че подковават коня и протегнала и тя крака,заваличта!

Доживяхме протест срещу продложение на опозицията.Така се прави!

Прави са хората ! Да протестират срещу малоумните искания на червените вампири !

не сте ли много нагли да протестирате . не правете хората на балъци-вие най крадете,подменяте материали и какво ли не само да гепите парите наглеци не се излагайте!

Гузен негонен бяга!!!!! Ако се смени властта няма да има лапачка!!!!

протест срещу опозицията?? това е нещо ново в световен мащаб! дано не поискат оставката на бсп!!

изкарваш 2 танка на контрапротест. и удри, удри.....цела машина да не остане.

И МАФИОТИТЕ излязоха на протест.СМЯХ.

ето ги: Бойко Борисов – приет в БКП, кандидатствал във факултет „Държавна сигурност“ на Школата на МВР в Симеоново. Цветан Цветанов – син на шофьора на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС. Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен Съвет в Плевен. Николай Младенов – министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998). Сергей Игнатов – министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП – Видин, ректор на соросовия Нов български университет. Аню Ангелов – партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП. Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП. Вежди Рашидов – получил приз от Илия Павлов „Главен мултак“. Ивайло Московски – първа щатна работа в Мултигруп. Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.

Защо "търкалят" машините? Работниците нека да си стоят на топло. Да излязат "босовете" заедно със секретарките и счетоводителите. Те са отговорните за некачествено/качествено строителство. Тях да ги види народът и да им поиска сметка за "вълничките", за "цъфналия" асфалт, за ремонтите след ремонтите, за огромните пари, които им плащаме и т.н.

Що речи?

Новатори сме.

Горките ,за това ли трябва да протестират?В защита на престъпниците ,които им дават трохи вместо реални заплати.До къде е стигнало падението на държавата.Ние сме във феодализма.Сбъркана държава,управия никога няма да има тук.

Забравяш да споменеш основната причина за некачествената работа, комисионните по веригата. Един прост пример. Европейски експерти ти казват, че 1 км. магистрала със сравнително равнинен терен струва между 1 и 2 милиона евра но нашите строители строят за около 5 милиона евра. После ние не крадем!?

Наглеци- защо се страхувате от проверките на независими лаборатории? И без лаборатолни анализи се вижда състоянието на пътищата,състоянието на новопостроените сгради- след няколко години експлоатация са с напукани мазилки и наводнени мазета,за качеството на санирането да не говорим. Сега пък асфалтират върху сняг!! А кой ще плати за мъката на близките на загиналите по пътищата? Ще протестират те-интересно защо са накарали работниците си да стоят на студа,докато великите строители си седят на топличко по офисите.

Е, е дръж се малко. Аз какво общо имам? БСП са виновни, искат проверка. ОСТАВКА, ОСТАВКА! ДОЛУ БСП!

"Босовете" обикаляха два месеца жълтите павета да обясняват на всички политици да не загробват с недообмислените си приказки бизнес, който храни 2500000 човека. За нередности има прокоратура ОЛАФ и когато се докажат, всеки да си носи последствията. Защото ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО. И като знаеш толкава, кажи къде е най-разбитата част от магистрала - не е ли тая с коловозите преди Стара Загора и защо БСП-то не иска проверка там?

Тези наглеци бетонираха всяка педя земя, от която могат да изкарат пари- обсебиха плажовте по морето, и развиха " алкохолния туризъм". За столицата да не говорим - такова презастрояване не може да поеме града. Къде са хората в Младост- да излязат против плановете да издигнат още 60 блока по 10 етажа в Младост - няма протести - Иванчева е в ареста!!!

Крадците на протест! Несправедливо? Има ли смисъл да се изброява колко качествено са направени пътищата в България! На ремонтите ремонт и т.н.! Нагли сте!

И до тук стигнахме! МАФИЯТА НА ПРОТЕСТ! Тези, които с лъжа и измама работят със 700 % печалба, тези, които с появяването си предизвикаха вълна от инфлация, тези, които не плащат на подизпълнителите си с години или изобщо не плащат! И сега има десетки хиляди изгорели от тези мафиоти. Има много хора дошли до самоубийство защото тези мазни мутри не са разплатили заработеното!

Така и така са на едно място, от КТИ могат да им направят един технически преглед. Че те от както са купени само на хартия се проверяват.

Я кажете как ПЕЧЕЛИТЕ КОНКУРСИТЕ ВСЕ ВИЕ,КОЛКО ВИ Е КОМИСИОННАТА ЗА ГЕРБ/ОТ 50 ДО 80 %/,ЗАЩО РАБОТИТЕ НЕКАЧЕСТВЕНО,ЗАЩО НЕ ИСКАТЕ ПРОВЕРКИ ? А? За всичко ни народО плащаме. Осрахте се тотално ,няма обект.който да не е свръх скъп/чрез анекси/ и да е качествен. Ремонти след ремонта и ЛАПАЧКА. Ееее НЕМА.

Лесно е да си седиш на топло зад клавиатурата и да пишеш "умности". А тези хора се хранят семействата и са над 2500000. Може ли някой тъпанар да ги остави без работа защото иска власт. И НЕ Е ВЪПРОСА В ПРОВЕРКИТЕ А В ПРИКАЗКИТЕ. Никой не е отказал да гопроверяват. Молбата е докато не докажат нещо да не приказват защото съсипвас страната си. Но безродник като теб как да го разбере.

Уважаеми протестиращи,ще си измерите ли след този протест праховите частици или преди това ще си измиете улуците и да кажете колко процента от замърсяването на въздуха се дължи на вашата дейност,ало ЕКОЛОЗИ

Лесно е да си седиш на топло зад клавиатурата и да пишеш "умности". А тези хора се хранят семействата и са над 2500000. Може ли някой тъпанар да ги остави без работа защото иска власт. И НЕ Е ВЪПРОСА В ПРОВЕРКИТЕ А В ПРИКАЗКИТЕ. Никой не е отказал да гопроверяват. Молбата е докато не докажат нещо да не приказват защото съсипвас страната си. Но безродник като теб как да го разбере.

ще ги проверява? Вучков корумпирания алкохолик?

И Вие не сте написал кой знае какви умни думи! Тези хора,които хранят семейства,както казвате имат достойни професии и могат да изкарват прехраната си достойно,а не да стават подлоги на олигарсите,които им подхвърлят смешни заплати. Ако престанат да им слугуват хайде да видим кой ще им изкарва паричките за измисления иим "долче вита".

Коректното заглавие трябва да е " Корумпетата на Боко изкараха робите си на протест". Искам да видя как, ченгетата на цвъки масово им проверяват документите . Ако протестиращите са на работа -какъв протест е, ако не са на работа нямат право да управляват машините. ЯВНО НОВ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОЧИН-властта протестира срещу опозицията. И ний сме дали нещо на света...

Облажилите се от Обществените поръчки предприемачи в строителството на протест с камионите на подизпълнителите си. Защо са срещу проверки за качеството на строителство на магистрали и пътища? За ремонтите да не говорим .Те са правят определено некачествено.Реално погледнато от непрубедените българи ,това си е паракселанс предизборен и имиджов трик на пропагандната централа на Герб.Това личеше и от интервюто по ТВ от ,,Цариградско" с боса на асоцияацията на предприемачите строители .

Заради измамите на тези крадци останаха без средства за оцеляване семействата на милион и двеста хиляди, следователно няма да е голям проблем и тези да останат на улицата. А ако не са техните оперативни програми ще сме на печалба защото сега България събира данъци, изпраща едни пари в Европа, а след това половината от тези пари се връщат и Бойко Борисов ги раздава на тези оядените - все негови приятели или роднини!

ДжиПи изкара раята и машините на улицата в защита на корупцията.

Прокуратурата да мине и да ги събере както са на едно място, а не после да ги търси по чужбина

Първо да докажат некачественото строителство, после да искан проверка. Мама ти гробарска!

Това че се строи некачествено е една от малкото истини изречени последно време от политиците.Трябва да се направи анализ защо е така може би строителите не са виновни но ако трябва да се даде 30-40% комисионна и се влагат некачествени материали заради това то други са виновни и това трябва да го кажат строителите ако не ги е СТРАХ.Само да вметна в момента правят ремонт на моста при Божурище на пътя за Калотина вчера направиха едната лента днес я пуснаха и пак друса!

Ама те тези,които са за прокуратурата не са навън на студа-там са робите,които им заработват милиончетата,онези са в предколедни воаяжи по топлите страни.

... направо с валяците та на "Позитано" № 20 в гнездото на червените дебили от партията мафия БСП...!!!!!! Само тогава ще се оправи България, това и Чили а и много други страни дори само с тотална лустрация на червената зараза са го доказали...!!!!!! А първата дама на червените дебили Нинова, е първата в списъка на корумпираните със сделката за Техноимпекс и има наглост да говори за корупция - ТИПИЧЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЬОСУРАТЛЪК...!!!!!!