Коментари - 1000 лв. глоба за младеж, нахлул със самурайски меч в студентско общежитие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не защото е прав, а защото този "велик самурайски меч" НЕ МОЖЕ да се конфискува в полза на държавата! Впрочем тази "така наречена държава" какво още иска да конфискува в своя полза? Бизнеси и банки на невластващи хора? Прави го, отдавна. Недвижими и движими имоти на низвергнати? Това също не е новина. Нещо относително новинко е ,че вече ще си го прави не със разрешение на Съда, а въпреки неговата присъда. Което пък е добре защото внася яснота в казуса за "трите власти", а именно : Те са си братчета и сестриче, но все пак си има пооо-голяяям! А иначе са равнопоставени и са с напълно налични права. В конвенции ни вкара, пи6к..е и пу..ите ни искат да регулират, а на финал да ги конфискуват, за общо ползване! Сега и мечовете ни искат!!! Поне да си запазим достойнството! С какво ще си направим харакири или сепуко, а нещата очевидно вървят натам? Ще измрем от глад, като обикновени селяни по време на "Голодомора" или ще ни пуснат циклонен газ в банята? Като няма да има живот какъвто искаме, то поне смъртта да е такава, каквато я желаем! Катана искам! Достоен асистент също. Аз мога и с джобно ножче, но не е по правилата и кодексите. Всъщност май греша. Тях пък кой ли ги спазва? Само ги пишат в стил "хайку", та да не ги разбира никой, освен посветените на вишневи, сини, червени и пембени цветове, които са много красиво-грозни. Така че, искам си меча! П.П. Можете да ми го продадете за 0.50 лева. Като няма самураи, кой купува мечове? В противен случай ще изгние, закачен на килимчетто на стената на някой си началник-отдел в НАП или Министерството на сабите, мечовете,шпагите и кинжалите. :) :) :)

Кретени всякакви...

Да му го наврът в г..мозъка..

Ама той се е провалил в мисията си. Не е ли трябвало за срама да си направи едно харакири? Сигурно е недочел нещо и си е направил дайкири.

Много са го сърбели ташаците, искал е неистово дамата да ги почеше...

Тоя е готин самурай... ама му взели меча, преди да си направи харикири... или нещо още по-лошо на дамата на неговото сърце :)