1000 лв. глоба за майката, изоставила бебето си на паркинг

Социалните служби настаниха момченцето в приемно семейство

Обратно в новината

Коментари - 1000 лв. глоба за майката, изоставила бебето си на паркинг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Илядо лева минимум зимат от помощи - гарантирано. За какво ги е поарчила, това е друг въпрос.

Това не е присъда ,а помилване.Ясно е ,че няма да плати 1000лв,а вероятно ще роди пак и плащащите данъци в тази държава ще поемат издръжката на поредното циганче.

Дали 1000 или 1 000 000 все тая, няма да ги плати, защото е от видовете под опека на БХК.

Браво на съда! Тя изоставила бебето си щот няма пари да го гледа, те ѝ налагат глоба 1000 лева...

НЕ Я УПРАВДАМ НО ХОРАТА НЯМАТ РАБОТА........... НЯМА ДОБРО ОБРАЗОВАНИЕ............... ЗАПЛАТИТЕ СА ПО 600ЛВ. МАСОВО А КАК СЕ ГЛЕДАТ ДЕЦА С ТОЛКОВА????????

На приемното семейство колко се плаща за да го гледа?

Ами кой ги кара да правят деца?

жИЛИЩЕ 55 М2. ПАНЕЛ ОТ 60-ТЕ ГОДИНИ ПОРУТЕН ЗА 50-60 ЕВРО А ЗАПЛАТА 600ЛВ КОЯТО НЕ СТИГА ЗА ТОК ВОДА И ПАРНО......... А АКО СИ ПОД НАЕМ.........А АКО СИ САМОТЕН РОДИТЕЛ....................... СРИНЕТЕ ИМОТНИЯ ПАЗАР!!!!! ПУКАЙТЕ БАЛОНА!!!!!!

тИ ЯВНО СИ КУМУНЯГА ДЕТО БАБА МУ Е ВЗЕЛА ЖИЛИЩЕ ЗА 5-6 ЛЕВА И СЕГА БАЛОНА ГО Е НАПРАВИЛ 50-60 0000е И СЕ МИСЛИШ ЗА БОГАТ................. НАПРАВИ 2 ДЕЦА И ДА ТЕ ВИДЯ КАК ЩЕ ИМ КУПИШ ЖИЛИЩА................. АГРЕСИВНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ НА ВСИЧКИ НИВА ПРИЛА ГЕНОЦИД КЪМ ВСИЧКИ НЕ САМО КЪМ ТЯХ.................

"ЗА 50-60 ЕВРО А ЗАПЛАТА 600ЛВ" ми ела у софията 45 кв панел за 600 лв а заплата 800 лв

ми да и намерят работа

ЗАЩО показвате лицето на това дете, а криете на престъпниците??? Какво е виновно то, че се е родило в това семейство? Пълни смешници сте

1000 лева глоба? От умрял писмо, ако ще да са 20 лв.. Кой ги прави тия безумни закони, като се знае кои си продават, захвърлят и изоставят децата си? Разчитал е изведнъж да почнат да работят като компютърни специалисти и да си платя глобата ли? Що се подигравате с правосъдието, бе наглеци, с тия формални присъди, ден да мине, друг да дойде. Обществено-полезен труд за тия паразити, поне да компенсират една стотна част от милионите, течащи към плейбоите, впити в тялото на мизерстващите българи. Какво ни има, че сме толкова прости?

Като нямаш пари да гледаш дете, не го правиш, а не после да го захвърлиш като отпадък на улицата и да прехвърляш собствената си отговорност на други хора. В 21 век сме, има контрацепция, един капут струва стотинки...!!!!!

много добър въпрос!

Деца се правят от този, който може да си позволи отглеждането им. Останалото е извиване ръцете на социалната система на държавата. Този случай е именно такъв. 1000 лева е незначителна глоба при средствата, които ще отдели страната, за да направи това дете пълноценен човек.

Да глобиш циганин, е все едно да глобиш вятъра!

Какви стотинки? На ТЯХ в махалите им ги раздават безплатно!! Ама те ги дъвчат! Мислят ги за вечни дъвки.

Мама и тате като пенсията им стане жълти стотинки а баба и дядо като идат при свети петър ще видите че порутен панел с мухъл балонирал от престъпници не струва и 5 стотинки............. А жената ти като тръгне на главата си и те осъди за издръжка............

Нещо не мога да схвана: Родители Галя и Григор, дете от друг мъж, дето го гледа бабата, баща от пловдивска махала Аджисан, детето пък се казва Мехмед!? Значи има двама мъже и две деца, кой мъж на кое дете е баща? Така излиза, че двама души с християнски имена са сложили на детето си турско име!

При нас се определят от наредба на общината - 1000 лв влиза таксата за паяка, наказателен паркинг, разходи за репатрация и съдебни и други служебни такси за принудително събиране и лихви!

ето този материал остава тук, това ще лекуват лекарите, това ще "образоват" учителите, но тези хем ще ви бият, хем няма да ви плащат, вие ще им плащате, и няма да ви робуват, господа управляващи, мислете му какво ви чака, а е честито!

Мюсюлманско е името, използвано е и в много други държави. Всички с предимно ( да не кажа - само) мюсюлманско население.

Тази мисъл ми минава през акъла всеки ден, бах му мамата, винаги когато чета или гледам новини.

Спокойно, лицето е на друго дете.

Нищо ново

а в кой банков клон да преведе парите??

Деца и борчове се правят най лесно , че и дори е приятно. Интересното е обаче от къде ще вземат пари да платят глобата, след като са оставили детето си от безпаричие! Има нещо сбъркано в системата на наказанията. Можеше наказанието да обществено полезен труд например.

"...26-годишната Галя е безработна и неосъждана." 1000 лв викате, а. Ше и фанете .... цървула.

Снимката само беше достатъчна да се разбере "трагедията" на Галя и Григор. Била безработна....Стотици безработни като нея на 26 заработват покрай турските тирове и паркингите за ТИР. Нямала пари за детето, а пари за пътни имала! Сегакато кукувиците, снасят яйцата си в чужди гнезда а други се грижат за люпилото

Ами то трябва и да се прочете, да се научи, и после да се пише и пита. Първата работа след заселването на катунарите,, бяха паспортите и имената. Навярно не ви е известно че има ромляни дето казват че са български, и ромляни които твърдят че са турци. Сега когато се появиха и ромлянски имами е твърде вероятно тази Галя и този Григор да са кръстили детето си с арабското име. И какъв е проблема дали ще е буре или ще е бъчва -един образ и подобие. И вероятно ако имама им даде пари и паспортите ще си сменят, не само имената.

Няма как да го схванеш, драги! Още Дунавският валия Митхад паша, го е казал за населението, Християни, турци и мюсулмани (към последните е включил цигани, власи, гагаузи, българомохамедани) Когато турските войски се изтеглят от България 1878 година с тях заминават баш турците с челядтта и каквото успеят да вземат със себе си. На много места се говори за заровено имане след това изселване (в началото на демокрацията идваха дори граждании от РТ да питат за къща с кладенец в нея, или в двора знам поне две такива места... Та продължавам де, тези с турските имена бяха преккръстени преди българомохамеданите, на тях им беше все тая дали е Асан или Асен пиеха и ръкия и пращяха свински уши и опашки, и сланинка с чесън. Смед тях подкараха помаците; Много от тях се безпокояха, тъй като след ВСВ доста от родата е остаанала извън границите на РБ, и как сега щели да се разпознават. Най тежко го преживяха тези след 1985 година -екскурзиантите. Днес с нашествието на имамите е твърде вероятно да се увеличат тези с мусулманските имена; пък инали 1/6 от България е включена в картата на Неоосманската република (Доктрината Йозал и изпълняващият я Ерсдухан)

това нещо най добре да го продадат за резервни части! тая дето го е изс...рала също!

Кво приемно семейство ??? Тая Туркиня се е еббала с някви негри. Да изхвърлят Ислямската змия- маймуна от някоя пропаст или в морето. Когато ислямски маймуни умират, България РАСТЕ.

Явно майката е била етнически толерантна към бащата...

....кастрация и з абащата, и за майката.