17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха, Ха,...1000 Лв.?????? Мислите ли , че циганката НЯКОГА ще ги плати, а???? Смешници в тоги на правораздаватели...ама че смях!

Лъжливо племе! Една дума не вярвам. А ако телефонът й е толкова скъп, то да се конфискува и продаде и парите- на пострадалата. Да й дадат една нокийка, че да си говори за шишенцата по нея.

А поведението на сестрата не представлява ли обществена опасност.?

Първо, не е сестра, а фелдшер - не четете ли преди да пишете. Второ, тя е бързала да транспортират детето до болница, а майката се е размотавала заради "шишенцето" вероятно, но има наглостта да удари.

Веднага свинята се сетила, за болно сърчице, за това че живее с нащи пари - защото свинята 1 ден не е работила. Гнусна паплач - като ги хванат за задника веднага се сещат колко бедни и нещастни. Да се прибере сумата от детски

Геноцида продължава....

Бас хващам, че има пред къщата си автомобил БМВ или Мерцедес, като е толкова бедна откъде пари за телефон, сметки за телефона. Това не са Български съдии а цигански. Тази не плаща здравни, няма нито един ден трудов стаж, лекува се безплатно, понеже постъпила по спешности за благодарност налита на бой.За тези трябва или ефективна присъда или обществено полезен труд.

Циганин и глоба. Смях. Айде кат видите 5 стинки от самотната майка го отразете в сайта. Това вече ще бъде новина!

Тя пари на сметка няма,заплата няма,помощите не могат да и ги вземат т.е. правосъдието има да взема,тя има да дава ,докато всички задължения отпаднат по давност и може да бие следващия лекар.

Правилно е постъпила жената. Жалко, че са я осъдили.

Ами и тя като теб е за ветеринар.

Като съм виждал какъв тон държат по болниците преполагам, че точно и така е направила фелдшерката. Това разбира се не оправдава боя, има си закони. Но едва ли има човек, който да не е ставал свидетел на такова отношение. И медицинските работници са хора и има всякакви - справка Емилия Ковачева.

Българското КРИВОСЪДИЕ отново във вихъра си

Все едно че не са я осъдили. И лев няма да плати. А защо изобщо плащаме заплатите на тези съдии? Защото ние ги плащаме реално.

ОБЯВА плащам 1000 лева на парче.Искам да пребиете трима души,които не са ми симпатични!!За връзка,пишете на реплика.

Ами той телефона и беше повече от хиляда лева, на тая пръдла!

Нямала пари, а в репортажа беше със скъп смартфон.....Ебаси лъжите!

Къде видяхте побой и черва бре? Задминахте и талибаните с крайни коментари и злоба!

Винаги е много странно, когато изявени наглеци които се държат с останалите хора като с боклук, в съда започнат да търсят съжаление, съчувствие и разбиране. Или се изкарат от болни по болни, направо едва кретащи развалини. Все неща, характерни за мутрите и циганите. Ей я тази тук, шишенца нямала тогава, детенцето и с порок на сърчицето, бедна, на социални помощи. Ама знае как да разбива устата на доктор.

Правилно решение. Жената е неосъждана,единичен удар с телефон, а не побой. Можела е да поиска служебен адвокат и да бави делото. Или да вдигне температура, като българина Миньо. Д

Мога ли да разбия сурата на съдия срещу 1000 лева?

Може да разбиеш устата на съдията. Много герои, но пътя към бесилото е индивидуално и самостоятелно!

Във БГ всичко е възможно

Добре, побоят над съдия или прокурор трябва да струва също толкова! Има решение, взето е, запазете си тази новина, важна е!