Коментари - 100 моторни превозни средства на пияни и дрогирани водачи отне МВР-Бургас за месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джендараси!

Хахаха Хахаха Мвр са на заплата при кримиконтингента и децата от детската градина го знаят това!!!!!!!! Кога ми конфискуват кола за над 100 000 евро тогава да се бият в гърдите, а не некви трошки събрали и вече конфискували!!! Всичките тия със скъпите коли у нас са пернаменто дрогирани или пияни!! Ама нали имат познати я в мвр я в прокуратурата я някой престъпник и минават метър! Закони у нас няма за тия с парите мисля,че примери бол!!!

200 дела, загубени от държавата.

Не са 200. Около 5 процента ще са. Демек около 10. Държавата може да си позволи този разход.

Хора пазете се от фалшиво положителнте тестове на кат .

Как?

Като карате по правилата за да не се набивате на очи и да не ви спират.

Как

Върнйети кулити на хората

с малоумното Калина бе или то се ползва с “царски привилегии” ?!

Не им трябват повече паркинги. 200 тонна преса им трябва.

Мечта ми е! И не е шега. Наистина обикалям улиците с мършавото ми опелче, та да ме спрат за нарко-тест. Предвид лекарствата ми /описани в телк-решениеото/ ще грейна. Вземате ми опелчето за 3000 лева? Няма проблем. Проблемите тепърва ще пристигат. Аз и до магазина не мога да отида пеш - съответно ще ползвам такси. Ама аз имам и социален живот - посещение на приятели, театър, кино - ползвам такси. Ама чакайте, аз си искам почивката в родопите - ами с такси ще е. За пред съда не се притеснявайте, касови бележки от таксита ще имам. Излизат ми пробите - чист съм. Ама опелчето ми след една година необслужвано вече не е автомобил. Ама чакайте! В багажника имах осцилоскоп и инструменти за 30 000 лева! Няма ги! Къде са? Чочки сладки, иска ми за година без автомобилчето ми ще е за минимум 100 000 лева. Преки щети. А за това, че сте ме набедили за наркоман ще е отделно. И да, българския съд не е последна инстанция. Пенсионер по инвалидност съм, имам цялото време на света. В европейския съд вече иска ми ще е в други пари. Обикалям си с опелчето и мечтая.

Кат си инвалид се пиши в някоя от програмите за инвалиди - да ти носят кльопачката и да те ранят кат прасе на обяд. И ква почивка в Родопите те е подгонила? И къде се е чуло и видяло да се разнасят осцилоскопи?

Ще ти платят.... цървули.

Няма никакво значение какви лекарства вземаш по лекарско предписание. Ако в тях се съдържат наркотични или упойващи вещества или техни аналози нямаш право да шофираш. В закона няма изключение от това дали лекар ти е предписал опиатите например. И си увеличи дозата щото много фантазираш което е симптом на психически проблем.

А, колко хора са изгорели напълно невинни покрай тези тестове, в другите медии има доста писано и е пълно с хора с отнети коли без да имат никаква вина, без да са пили и да са се дрогирали, да им живеят фалшивите тестове на МВР... Защо спряха тестването на служителите си в МВР, а безобразието продължава с народа?

100 са малко, гледам че колите и пишман шофьорите се увеличават по улиците. Нещо от рода на 10 000 ще звучи по-добре колкото и да си грачим, факт е, че това е единственото което спира поне за малко 'ще пойна и ще се боцна и ще се прибера с колата . Добитъка е непоправимо иначе.

Решението се оказва добро и има видим ефект. Е , винаги по български детайлите и изпълнението куцат, но да се надяваме, че ще се загрижат и конфискуваните возила ще се продават прозрачно, проверките ще са завършени за дни, съдебните дела няма да се точат години. Време е МВР да започне и проверки и санкции за модифицираните МПС и те също да се спират от движение, конфискуват, а на водачите налагат тежки глоби за нивата на шум - безобразията са само и единствено в България от цял ЕС, а това пак ни прави да изглеждаме ...

Отивай в орландовци там няма шум,това е съвременния свят!

Единствено съда може да отнема! Полицаите са ги задържали и вероятно половината ще ги върнат в едно с обезщетения , които трабва дасе платят от бюджета .

Понеже можем да имаме доверие на съда, че ще осъди нали?

Общината ви даде място за паркинг; общината да ви го покрие; хората да ви плащат заплатите.... още нещо да искате? Дир, защо сте спестили, че има 36 върнати коли заради фaлшиво-положителни тестове? Някой журналист ще си позволи ли да съобщи какви обезщетения ще платим всички заради тази поредна излагация на "политиците"-мишки?