100 евро месечна глоба за гръцките пенсионери без COVID ваксина

Има известни изключения за онези, които са получили разрешение от медицински комисии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е без сертификат няма узо

Да защото ваксинацията е доброволна.

Тази сутрин пишеше 50 евро, кога успяха да ги вдигнат на 100?

Ще прежалят великденските добавки. Тъкмо ще им покрие глобите за година.

да глоби нашите пенсионери със 100€? И да ги остави с 50€ на месец? А пък пенсионерите на социална пенсия, дето вземат 85€ ще имат да дават...

Ако се ваксинират, няма да дължат! Какво им пречи да се ваксинират?

Как какво им пречи? Това е диктат и принуда да вършиш нещо против волята си, никой не може да ме накара насила да се инжектирам с каквото и да е. много диктатор, много нещо в тези форуми бе.

Пенсиоери не му трябват .

Реално всичко се прави, заради зеления фалшификат. Фалшификатът засега важи 9 месеца. Девет месеца по 100 евра, са 900 евра. Това ще доведе до отлична пазарна ниша. Подбиваме цената и за 450 евра, вместо да евтаназираме чилякът, инжектираме субстанцията в канализацията. И всички са доволни, даже производителят, на когото му е все едно как ще бъде употребена експерименталната течност, стига да бъде купена и фашисткото правителство, което е издало още един сертификат и инжекторът, защото е спасило още един човек и човекът - че му се е забавила смъртната присъда с още един месец, макар че е принуден да плати и за осмъртяването си и за неговото отлагане.

Мдааа... За сега само с глоби, а по-нататък... може и принудително въдворяване в специални селища за "опасни за общественото здраве". Защо не? Всичко е за доброто на човека. Грижа за неговото благополучие и здраве. Кой може да упрекне някого? В Германия така се е започнало - принудително откарвали "на лечение за държавна сметка" хора с най-различни недъзи - ментални, физически... политически... Откарвали ги учтиво, със специални линейки, придружавани от учтиви "лекари". Е, било е до време. Също от грижа за човека въдзворявали евреите в специални селища (наричани по-късно концлагери) за да предпазят от гнева на праведните арийци, докато организират извозването им да древната им родина, днешен Израел. Е, организацията нещо се закучила, та трябвало и да работят, за да заработват прехраната си, ама това е друга тема. Важното е, че всичко се прави в името на Доброто и Благополучието, особено на тия, дъртите, дето всяка сутрин благодарят на Бога, че са виделе за пореден път Слънцето. Та така, значи, с грижите.

Тука тва нема да стане, наште нямат 100€ .

Ще им ги удържат от пенсиите.

Те са по 200 лв :)))

Казваш, няма как да стане? А знаеш ли, че евреите, когато ги събирали и откарвали в лагерите, също не вярвали, че ще ги избиват? Казвали: "Ееее, това са разни конспирации! Живеем в 20 век! Как така ще избиват цял народ?" В съобщенията, които им изпращали, нацистите пишели, че трябва да си вземат най-необходимото - бельо, документи, пари, ценности... И лъжата се разбирала едва след като ги вкарвали в "банята". Днес това е немислимо. Само разни конспирации... Живеем в 21 век, нали?

Не мисля че ще срещнеш много симпатии за евреите в антивакс-агитката - там преобладават уонаби (среднокафяви) арийци..

Евреите са христоматиен пример за това, как се манипулират хората до степен, сами да отиват на смърт. Разбираш ли, зверството е толкова огромно, че човек просто не е в състояние да го възприеме. До последният момент той вярва, че това е нещо от разни конспиративни теории, разпространявани от психари. А евреите уж имат опит с гоненията и не би трябвало да са чак толкова доверчиви. Но... фактите са налице. Сега не е ли същото? Официално се оповестява, че нещо не върши работата, за което се казва, че трябва да я върши, а дори напротив - вреди, че и убива даже. И това го казват учени хора. Но... народа вярва в това, в което му се иска, защото всеки си мечтае за хубавото. Именно това е причината пророците да не пророкуват за хубави неща, а само за лоши. Хубавото винаги е добре дошло, но за лошото трябва да си готов. Човек не иска да вярва в лошото.

Такса "тъп плоскоземец"! Такава трябва навсякъде. Не само в отделни държави. То на там отива, така че има надежда. Дано това да е първата стъпка към други неща като образователен ценс за гласуване на избори. Който мисли че това е "фашизъм" или че му накърнява "свободата", да ходи в Афганистан или С.Корея...ама чакай...те и там ги насилват да се ваксинират! Тогава да чакат ракетите на Мъск да станат готови и да идат с него на Марс за да се чувстват "свободни" в собствената си простотия!

Като си без образователен ценЗ, какво да те правим? Инжекция след инжекция да видим колко дълго ще изкараш преди неочаквано да издъхнеш?

" образователен ценс " явно няма да си от допуснатите да гласуват :) ценЗ!!!

Ще си го преместя в другия крачол.

Когато несправедливостта се превърне в закон, съпротивата се превръща в дълг.

Това е по страшно от хитлеризма и Сталинизма взети заедно ! Кой идиот може да глобява 80-90 годишни хора за.това.че не искат ваксина която се доказа като не ефективна и пълна със странични ефекти! Това ще продължи и с бустерите ,на всеки три месеца инжекция...

Съжелявам че няма как да си еврейн в Треблинка или враг народу по гулаците в Сибир за да разбереш каква е разликата между това и ваксината! Ще ти се размине само с глоби...

СъжАлявам. Нали бяхте много интелигентни не Ганьовците?

Да ги съдят! Тия заслужават да отидат на трибунал. И да обяснят как умират около същото количество хора броени констатирани с ковида, от преди ваксините. В Гърция декември 2020г. имат ден с пик 121 починали, а декември 2021 имат ден с пик 131 починали.

Добре че БГ им е близо. Една екскурзия и ще се сдобият с така желания сертификат хахаха. На тях поне пенсиите са им нормални и могат да си го купят.

Гърците се оказаха потрисащи фашаги. Тая "пандемия" извади най-лошото навсякъде.

Мързеливите противни византиици трябва още да ги натискат. Нека ги боцкат.

А малоумни българин трябва да се стреля направо .... щото той не е мързелив , той е малоумен :)

Гърците научиха ли се да броят хората и да събират данъци? Щото ако са като преди....не ми се мисли

Да живеят фалшивите сертификати!

Каква е тази евтаназия? Да те задължават да се набодеш с течност, която не е в@ксина, а е в процес на одобрение? И то в момент, в който ковид-истерията отшумява? Нямам думи.*

Ама с тези боцкания я удължават.

От кошарата: Гръцките овце са като българските, но едните ги стрижат "на голо". Хау!

Направо да им спират пенсиите и на нашите, които не са ваксинирани - също!

И да ми я спрат пенсийката имам още мангизи !

Направо да те оправят с кожена ваксина.

Да спрат пенсията на майка ти, първо!

не знам екперименталните мишки за какви се имате? - злобни, противни, никога на един човек чаша вода не сте дали, НО били виждате ли загрижени за света.... ами вие сте мръснин страхливци. Страх ви е само и единствено за собствената ви прогнила кожа. Господарите ви именно от такива малоумници искат да се отърват. И за това са ви забъркали едни препарати.