100 българи работят за "Майкрософт" в Сиатъл, заяви в американския град Илияна Йотова

Имам една мечта - да работим заедно за България; единение на всички българи по света – тази цел води президентския ни екип, заяви вицепрезидентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

я ВИЖ ти ! Да не е плод на тайно споразумение , щото ние нищо не знаем за подобно ДАВАНЕ

Разбира се, че е добре българи да работят на такива позиции. Съвсем друг въпрос е обаче дали България им липсва и дали искат да се върнат.

Г-жа Йотова е много горда, защото комунистите изгониха тези хора в чужбина.

Както казваше Батето много е грозно да се изказваш неподготвен , а в случая ти си вицепрезидент на държава, верно че е България, но все пак ... Дали след това изказване още програмисти няма да тръгнат към Микрософт, защото това за пореден път показва умствения капацитет (а не партийния) на хората, които ни управляват?

А занесла ли е армаган на сина на курнела?

червено куфарче или пликче от Техноимпекс .. оооо забравих, май пликче от Булгартабак ...

Дано забегналити чак в САЩ и постигнали всичко с много труд и лишения, не се вържат на тъпата Йотова и започнат да дават пари за некой измислен от нея фонд за Б-я, щото всичко ще бъде откраднато.

Таа па! То в територията няма обединение, тръгнали по света. Бягаме от българите на 10000 км по права линия!

Да, въпреки че са родени в България, въпреки че са загубили много години в мизерията България, са успели! И много ви е яд, че не се занимават с политика и не можете да ги ползвате за вашите долни цели! Вие и гербаджийската мафия!

Не вярвам на очите си. Тази цоцолиска не знам какво дири в Сочи, ми обяснява че над 1000 българи работят в руски военни заводи и създават свръх мощни ракети. Е това ме кара да съм горд и ние ще дадем приноса си в онищожаването на човешкия разум.

Някои пишат тук всякакви нелепости. Аз лично бих се радвал,ако българите в САЩ са добре,на прилични позиции,с добри доходи.И няма никаква завист. Ние тук си имаме много проблеми,но щом сме останали,значи сме преценили,че за нас това е правилното място.И си го обичаме.

Не ги мисли българите в САЩ, добре са! Много по-добре отколкото ако бяха останали да живеят в Тикволандия! Това е САЩ , а не превзетата Европа дето не можеш да дишаш от данъци!

Тези велики българи, работещи за МС, за кого гласуват в САЩ? Хм, обещахте им тясна връзка с България, значи ще продължат да гласуват и за България. Нека са живи и здрави, вече далечните ни роднини.

ЗАЩО ТЕЗИ УМНИ, ТАЛАНТЛИВИ И РАБОТЛИВИ НАШИ СЪНАРОДНИЦИ РАБОТЯТ ЗА МАЙКРОСОФТ, А НЕ ЗА БЪЛГАРСКА КОМПАНИЯ? НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ТАКЪВ ИНСТИТУТ И У НАС, КАЗВАШЕ СЕ "ИНТЕРПРОГРАМА", И СЪС СИГУРНОСТ АКО НЕ ГО БЯХА ЗАКРИЛИ, ЩЕШЕ ДА Е НА НИВОТО НА МАЙКРОСОФТ ПОНЕ. ЗАЩОТО ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ С АЛЧНОСТТА И ПРОДАЖНОСТТА СИ, СЪСИПАХТЕ ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА, ЧЕ ДОРИ И ЧАСТНИЯТ БИЗНЕС!

Интерпрограма го открадна един ДС хубавец. Придоби и продаде сградите. Продаваше след това Dell, сега май някък вирее ... с далаверки ...

НИКАКВА!

A kaква е ползата за България от такива неграмотни добичета като теб! А?

Тая какво прави в Сиатъл,я бегом към Москва.

Ако не са изиграли едно хоро нищо не са направили. Тая дебелана що дири в САЩ. Сетила се да търси българите по света. Хайде няма нужда.

Сигурен съм, че доста хора са напуснали БГ-то в последите години, защото не издържат да гледат как едни двеста кила, избрани на висока държавна позиция, се търкалят в краката на офицер от службите на чужда държава. В същото време началникът на двестате кила ляга и става с мисълта за защита интересите на същата тази чужда държава. Не е за чудене. На много хора не им издържат нервите... Важното е да има стабилност!!

Да те осветля тези които са Майкрософт са от двадесетина години когато смляха лева и го направиха 3000 за един долар. Казвам го защото само 4 момчета и момичета има от нашият офис в американската компания. А сега всички които започват работа за Майкрософт предпочитат да останат тук защото е по добре за тях и работят от разстояние.

Като истинска соросоидка госпожа Илияна Йотова ще посрещне националният ни празник 3-ти март в САЩ. Повода за посещението звучи смешен,истината обаче няма да я научим. Може би инструктаж за президенството. Истинските бг никога няма да се еинят с подобни хора като тази,които убиха душата на БГ и народа и.

Хиляди българи работеха в отрасъла в България. Голяма хвалба, няма що.

"100 българи работят за "Майкрософт" в Сиатъл, заяви в американския град Илияна Йотова" 1000 българи работят за Москва в София! Нито един българин не работи директно в Москва! Но иначе сме големи русофили, много обичаме Москва и много мразим Запада!

"Нито един българин не работи директно в Москва!" .... бах му майката .. НИТО ЕДИН?!?!?!?

Имам много приятели, познати и съученици в Щатите. Всички са на позиции от някакво си ниво, до добри такива. Само един си продължава да си бачка като фаянсаджия и си има двама-трима помощника, но пак си е добре. Слушайте тъпаци, отдавна мина времето, когато българите в краварника работеха, каквото и да е! Това с кенефите и чиниите вече е мит. Да, възможно е да има и такива, не споря, но те са малко. Панелките са май радиоактивни...

Не ме вълнува чинии ли миеш или памперси сменяш в Сиатъл. Вълнува ме какво Бг вицепрезидент прави там, при хора на които им е през онази работа за България ...

Правилно. Тук ще си останат само ГЕРБ и тъмния му електорат

A останалите 100 000 чистят кенефи за жълти стотинки.

Завист, завист :)

Другарите цакат с къртиците в Майкрософт. Страшно много са го закъсали щом вицепрезидент търси изкуствен интелект при Майкрософт, при положение има български патенти в областта дори в САЩ, на българи живеещи в България и на всичко отгоре плевньо вече направи каквото можа да пласира всичко окрадено на Гугъл. Ама щял да идва Медведев, сигурно ще пита защо за една-две години загубиха няколко ракети, военни и граждански. Някои си губеха сетингите и настанаха едни драми с Роскосмос, а другарите обичат да крадат и да аутсорсват... абе получава се като в търговския регистър, винетките и другаде, където е намесен българският комунистически гений. Дружбата на другарите с Майкрософт е много по-отдавна от дружбата на плевньовци с Гугъл, още от правешко време, когато Майкрософт потърси обезщетение за пиратирания DOS и го получи тихомълком от Живковия режим. После другарите буйно развиха дейност с Майкрософт, което доведе до това Майкрософт да остане само на табели на Cebit'95 и чак след 6 месеца представи Windows 95....

...да Илианче, и ти и всички червени комуняги идвате да наглеждате отроците си които учат и/или работят я в САЩ, я в Западна Европа другари комунисти...!!!!!! Да и ти Илианче, като лъжливата и крадлива "визионерка" и водачка на партията мафия БСП/БКП, а и децата на партийните велможи мафиоти от БСП/БКП все ги учите и оставате да работят все към САЩ и Западна Европа - А БЕ ЗАЩО НЕ ГИ ИЗПРАЩАТЕ ВЪВ ВАШАТА ЛЮБИМА МОСКВА БЕ ЧЕРВЕНИ ДЕБИЛИ...?!?!?! Нали видяхте и чухте, дори и дъщерята на Дмитрий Песков говорителя на КГБ-гнома Путин стажува в ЕС в Брюксел, а и самата дъщерята на др. Путин работи в САЩ - А БЕ ГНИЕ КАПИТАЛИЗМА, НО ДОБРЕ УХАЕ...!!!!!! БОЖЕ КАКВО КОМУНИСТИЧЕСКО ЛИЦЕМЕРИЕ И НАГЛОСТ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И таз и Радев каква роля имат, че работели?

Имам една мечта - да работим заедно за страната, която всички безкрайно обичаме------Россия

И какво от това че някакви си 100 ''българи'' се натресли да работят за успеха на други а не на България???? Хайде стига с това единение по света когато на собствена територия е пълна разруха.. Илияна барабар с Радев нещо взеха много да се грижат за хора с нищо не допринасящи за бюджета на България сякаш и те като боко вече смятат че в България всичко е ''стабилно и прекрасно''...Президентският ви екип да се погрижи както е редно за единение в България а не на някакви измекяри защото както е тръгнало само по света ще се чува за някакви ''българи''..

Ето как вицето се изложи като кифладжийка и показа, че не работи за България. Онези в САЩ работят за себе си и не им дреме за идиотите, които избират ГЕРБ и БКП. Тези тук избраха едни празни кофи, за да живеят на гърба на бедната и глупава тълпа. Дето се вика голям халал си стори народа с комунистите! И го стиска здраво. Дами, иде 8 март, пуснете комунистите те отдавна са свършили, празнувайте малко!

А в същото време 100, че и доста повече цигани, какво правят по селата?!

Йотова да отговори колко от бюджета на Президентството се дава за ИТ и подобрение на комуникацията им с гражданите. Защото нямаше нужда да е турист до САЩ с народни пари и да бълва глупости, когато можеше да инвестира в Президентски комуникационен център и да организира тези срещи и говорене през интернет.

Когато изгониш всички, за да печелят пари навън, монополизираш икономиката, овладееш ключови сектори, като енергетика, банки, застраховане, здравеопазване, строителство е много гнусно да говориш за единение, което всеки с малко интелект разбира, че се има предвид елате и си дайте парите на нас, да си ви грабим, както родителите ви и да печелим като наемате и купувате от нас. Прочистете си кочинката, поставете на мястото им крадците, обяснете приватизациите и покупките за милиони, заемите от банки за депутатските и министерските деца, събуде службите да си вършат работа и тогава има единение. Другото е комунистически призив "Елате да ви грабим"

Трябва ли да ме интересува?

"благодаря на държавата ви, че ни даде тези хора" Ха,ха,ха Хорвитц трябва да благодариш на комунистите( включително и на лицето като част от това котило), че създадоха условия , които принудиха младите хора да отидат чак в Сиатъл. Между другото климата там е отвратителен. А тази госпожа вместо да ходи в Микрософт на майната си, по-добре е да се запознае с Майкрософт академия в София и да си задеде въпроса къде отиват след тованай-добрите възпитаници на тази академия?

Тези млади още не са били родени, когато комунистите правеха далавери и генерираха емиграция. Тези млади ги изгони Вожда и Учителя Боко, който им каза в прав текст - "Като няма работа за програмисти, ще ставате овчари!" Е, те не станаха овчари, а си биха камшика.

още не си е върнал партийния билет на същата тази партия, защото преди да стане мутра, беше в системата на МВР, а там бяха все комуняги.

Ако съм разбрал правилно младите трябва да са на около 10-12 години ама мисля че са вече на 30,40 че и на 50+ години и не са тук, а някъде другаде. Не знам защо намесваш човека от Банкя?

Баце каза програмистите да стават овчари. Герб казаха , че София станал Лондона на балканите. Сички ИТ-та да се връщат. Ше изнасяме овчо и картофи на 3 континента и за цялата галактика.

Чудела се др. свинЙотова защо така сме им дали на американците добри специалисти, вместо да вкараме по затворите политическата класа и да си дойдат в България. Защото нейната партия ни докара до това положение. Между 9-ти и 10-ти никой не ходеше на Запад, защото по границите стреляха, не за друго. Защо преди 9-ти не е имало такава емиграция, а границите са били отворени. Защо са се връщали в България да работят следвалите в чужбина студенти, като е било толкова лошо по "фашистко". И защо тя така се ояде, докато беше евро депупатка и кога ще се разработи така, че да заслабне?

Защо не търсим по-упорито тези контакти, защо не използваме български общности" била казала хахах ми да потърси начин тази пача, а не да задава въпроси тип - " Що другите до сега не са ги направили" бъди пример и го направи ти като си напредничава и згарижена. Аман от руски маниери

Taя дебела леля, кой я пусна там? Та нали заради такива като нея кадърните българи напуснаха държавата...

Какво значение има колко българи работят за тази или онази фирма в чужбина. Ами много са. Да работим заедно. Е как като всеки има различни интереси. То само с приказки, Йотова не става. Всичко което може избяга заради сладките ви приказки сигурно.

А защо работят там , а не тук ? Това е въпроса ? А другарко Йотова? Защо си гоним децата ? Не свеждайте управлението до статистика !!!!

и отиде чак до САЩ за наша сметка за да констатира факт, който дори е грешен? Браво, добра работа..

Българите, работещи за Microsoft, са повече от 400. Тази информация е погрешна.

Жалко е,но децата на тези хора няма да са българи.

Прав си! Децата на тези българи ще са каквито решат! Което и по-важното! Границите са в миналото и ако по-бързо свикнете с тази мисъл ще ви стане и по-добре.

Особени искат да сме заедно по време на избори. Ромите не стигат ли вече?

Хората хал хабер си нямат, че една активистка от партията, която докара страната до просешка тояга, е отишла някъде си близо до тях, за да си вдига рейтинга.

На крив....все нещо му пречи. Типично Ганьовско мислене, дето все някой му е виновен. Ами що си траяхте тогава, бе шушумиго, всеки може да драска, пък и ако му плащат за това, двоен келепир.

ЕСЕ баце - и то голямо

:)))

Каква работа има заместничката на резидент Фатмаков в Сиатъл? Сигурно разузнава врага... Ама тия самолети много яки, ве.. Тя тежи поне двеста кила.... И много здрави седалки.. Браво!!

Какво общо има някаква пропаднала партия с електорат на изчезване с хора, които са успели да заслужат работното си място в такива компании ?

Е как какво?нов начин да се изложим пред чужденците (от българите)

Йотова, а не написали, че ако не бяха БКП и после БСП можеше да работят и в България?

Имала тя мечта, но мечтите нямат стойност,защото нещо, което всеки го умее,то пари не чини.

Другарката Йотова що не каже,какво се случи с ДЗУ/Заводът за дискови запаметяващи устройства/,въведен в експлоатация през 1972год. Не искам да пиша,как беше разсипан,продаден на унгарците за без пари.А те изнесоха оборудването. Нека Йотова попита,колко от тези 100 човека са свързани с ДЗУ. И как масово са напуснали България.