10 са спорните въпроси, които ще обсъдят Байдън и Путин

Сред тях са Украйна, Беларус, НАТО, енергийната криза в Европа и др.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Където е стъпил руския крак и хората и държавите са в батака-Беларус,България,Сирия-които наритаха руснаците се оправиха-Полша,Чехия,Словения,Словакия

Почти всички въпроси са пряка намеса във вътрешните работи на Русия !!! Слабоyмния не е ли доста нагъл?

Бай дън ще може ли да брои до 10?

Ще обсъждат бълга.ското вето за начало на преговорите на РСМ и РА за членство в ЕС. САЩ ги е страх, че България може да слага вето на който си иска...

Напоследък Байдън се представя с думите - Аз съм мъж на Хейли/жена му/ при официални визити ...

Първата дама е Джил Байдон.

Джо и това е забравил

Дядката Джо не може да помни до 10. Сигурно ще приказва за внучетата

То тези въпроси са спорни сао за янките...

Защо путинси губи времето с тия, вместо да ходят за риба с Шойгу, айде да замръзва почвата и да анексира най-накрая Донецк, че да е ясно веднъж завинаги кой командва

Списък с теми е очевидно американски. Интересно ми е да погледна и руската версия.. От тези теми като възможни за решение виждам само оправянето на посолствата в някаква степен и размяната на затворниците. Очевидно ,че от Виктор Бут нищо няма да измъкнат, време е да го разменят

Понечи ли Украйна да влиза в Нато или Донбас ще яде хурката, та ни Америка ни Европа ще я спаси.

За миналата година коя държава е с най много патенти ( иновации ) Или по държави кои са с най висок среден IQ

Като всичко е лъжа. Ето Тесла е сърбин, а не бяхме чували дори името му. Едисон е изобретил само електрическия стол за екзекуции, а доскоро друго мислехме. Добре, че южноафриканеца Мъск си кръсти колата на първоизобретателя на електромобила от преди сто години. Не вярвам аз вече!!!

Да ви сера и на IQ тата джендурчета смотани. Я бе говньо ми кажи защо след толкова изобретения и патенти милиони деца си лягат гладни и болни, и защо бедните по света стават все по бедни. Май е време да ви изпотрошим тиквите та свта да си отдъхне от богати и джендъри

е рекордьора в патентите за последните две години... а преди 3 годинаа беше наравно със САЩ.

Обсъждат Черно море, защото тук всичко ще се промени драстично в близките двадесет години с разпадането и подялбата на територии на държавата Република Турция.

Разделянето на Турция между съседите и Гърция, България, Армения, Иран, и Русия.

Какви територии на Русия са в Турция? 80% от Турция е КЮРДИСТАН!

Такава държава Турция въобще не съществува!

НАТО не може да дава гаранции за статута на държави нечленки. Още повече писменно. Правилникът на НАТО указва, че страна нечленка САМА трябва да заяви желание за членство. Грузия и Украина ще влязат в НАТО защото те желаят а не какво е желанието на Лилипута да се обгради с държави буфери за да ограбва руснаците. Турция е вече завинаги в Кавказ и Лилипутин го преглътна защото щеше напълно да изчезне Армения. Заради русия.

Повярваха си дивото агарянско племе, че са нещо.

турската армия с НАТО-вска стратегия за седмици буквално размаза руската тактика и оръжие на Армения в Карабах. Турция свали руски боен хеликоптер не в Карабах а над Армения. И Путя замълча. Турция свали руски боен самолет уж в Сирия а туркоманите буквално се гавриха с пилотите. И Путя преглъщаше. Руския посланик в Истанбул буквално бе гръмнат....и нищо. Само вестникарски шум. Армения бе заложник на война не с Азербайджан а война между Турция и Русия за Кавказ. Армения бе само Козла опущения! Вася, в Кавказ има ТУРСКИ ВОЙСКИ и те са НАТО-вски. Цял турски генерал е началник на турска военна база в Азербайджан. Имаш ли представа на това ниво на присъствие?

Я по- кротко, че да не станеш набързо Асен!

Стана ли вече достатъчно евтина за бърсане на гъз? ХаХаХа

10000000000000000?

Байрактарите им сложиха украински Мотор Сич и полетяха най- сетне. Турция рекламира убийствата, които извършва. Виж Русия си мълчи, обаче ебе здраво агарянина. От онези туркомани в Сирия някой остана ли? Не и живи. Колко пъти след някой зулум на кривоверните излизат новини как турски аскер е бомбардиран или попада в засада с 40-50-60 убити. Ха?

Ама там пише, че ако държавата х има териториални проблеми не може да бъде приета.

Има ли по- скапана държава в Европа, а може би и света днес от Украйна? Да ти решават съдбата САЩ, докато ти мълчиш и нямаш глас. Да си най- бедната колония със $40 заплати, а да си най- голямата страна в Европа. Да избираме Лорел и да ставаме като тях!

Украйна е много по-добре и напред от България. И Украйна само ако влезе в ЕС и НАТО, както България, ще се превърне във Втора Полша за 25 години. Димитър Талев не-случайно е лежал в КОМУНИСТИЧЕСКИ КОНЦЛАГЕР за ПРОРОЧЕСТВОТО си, че последният комунист на Света ще умре в България. Дори не и в Русия!

За разлика от Република Турция, най- бедната държава в Европа - Украйна не е смъртен враг на България и българите. Просто е жалко да гледаш как САЩ и Турция ги завладяха. А Турция не е завинаги в Транс Кавказ, (защото Кавказ е в Русия), защото Турция ще изчезне скоро от картите!

Когато Русия е насила накарана от Ротшилд да проведе Рускотурсщата война 1877/8 г ....на Кавказкия фронт е НАПЪЛНО РАЗБИТА. ДОРИ АРМЕНЦИТЕ НЕ ПОМАГАТ! Отвори си Патриарха и 100 пъти преди сън прочети: Млади Опълченци, на вашата сила царят(руския) повери ....прохода, ВОЙНАТА и СЕБЕ ДОРИ! Дали ще има Турция или Кюрдистан, Кавказ няма да е Руски.

Кавказ е руски днес! Турски никога не е бил. Питай черкезите руски ли е Кавказ. Армения искаше да се украинизира при Пашинян и руснаците им предадоха урок. Азербайджан и Турция са просто изпълнители и бенефициари. Но конфликта беше за урок на Армения

Важните разговори вече се състояха/ще се състоят: 1.Вашингтон - Пекин -да 2.Вашингтон - Москва - да/предстои, този всъщност е и най-важният от всички, затова й ще се разговаря повече от веднъж 3.Москва - Пекин - да 4.Москва - Делхи -да Това са всъщност и основните центрове на сила на бъдещия световен ред, като всеки един от тях ще има собствена зона на влияние.

Да, така е! Само един тънък нюас ти убягва , че разговора Путин - Байдън вече на половината се състоя! Ще припомня: Путин рече - Всяко военно присъствие и военна помощ за Украйна е ЧЕРВЕНА линия! Байдън отсече - Въобще не ме интересуват вашите червени линии! Мой коментар: Украйна е тук, а САЩ са на 6000 км! Естествено тази цифра за малоумниците дето се радват на анимациите със супер, хипер, и т.н. глупости нищо не значи!

Някои хора тук не са в час.

Кога ще е Делхи- Пекин?

Защото Китай и Индия си ги мерят. Дори си ги показват на Тибетската граница. А путя сега пътува натам да им сФети.

Китай и Индия са зависими от руските военни технологии. За Китай прогнозата е, че може и да отхвърли тази зависимост, но няма да е скоро. Индия има друг подход. Виж ракетата БрахМос например. Българите трябва да разберем, че САЩ не са хегемон в Азия както в Европа. Освен в Япония, която е мъртва държава, колония на САЩ.

Има два начина света да миряса! 1. Байдън да помоли Путин доброволно да премести границата между цивилизована Европа и Русия /Беларус скоро ще се закачи към първите/ да минава по Урал! 2. Байдън да каже на Путин че границата между цивилизована Европа и Русия /Беларус скоро ще се закачи към първите/ ще минава по Урал! Китай вече настъпва в Сибир!

Само трябва да въоръжим майка ти да пази цивилизацията откъм Урал...

По- добре братушки (по Иван Вазов), отколкото роб на черни агаряни или подлога на разни Мустафи и Уорлици!

Такаааа! Я да видим кое робство е за предпочитане: 1. Например Турското- в момента по телевизията тече предаване..... От 24 джамии в София при земетръс са останали здрави само 4....... Сега в свободна София има само ЕДНА!!!!! 2.Руско - В свободна София -Руски паметник, паметник на цар, освободител, ул.московска, бул, руски, Дом на българо-съветската /руска/ дружба, ул.граф игнатиев, паренсов, и т.н. и т. н.

доста се посмях със твоя Урал... Някой ти е ИЗУРАЛ мозъка.... Байдън името не може да си спомни бре...тъпан.

Братушка! Докато по нашите земи бродят проруски подлоги като тебе България ще разчита на такива като Байдън, па и на такива като Ердоган!

Всъщност ще уговарят зоните на влияние на новия световен ред...

САЩ ще продават Украйна и Грузия в обмен на Русия да отстъпи за Иран, Индия, Китай.

САЩ нямат потенциал да задържат нито Украйна, нито Грузия. Скоро предстои да наблюдаваме бягството им от Ирак, по подобие на това, което наблюдавахме в Афганистан...

Украйна и Грузия искаха защита на реалната им независимост от Русия. И за един кратък момент имаше надежда, докато не се разбра, че САЩ само ги използват.

Жужето иска да го забележат.

Срещата е по искане на САЩ!

Ще обсъждат колко струваха на България като членка на НАТО загубените войни в Ирак и Афганистан. В пари и човешки животи. Още ще обсъждат, защо САЩ, НАТО и ЕС принудиха България да отдаде на Турция един от най- важните енергийни проекти без никаква компенсация!

Ама и в Ирак ли са изгубили войната ..ти да видиш

Спечелиха ли я войната в Ирак?

Ще обсъждат как едни талибани с мотопеди и по чехли биха най-най-най успешния и силния военен съюз със супер силата САЩ барабар. По старите помним какво стана, когато СССР ги биха в Афганистан. И сега САЩ се мъчат да отложат краха на империята си.

Да бяха само талибаните... ми ония в Сомалия и Йемен?!

От 75 години САЩ все са във война уж в ролята на силните и все ги бият. Просто досега бяха без конкуренция. И загубите не им се отразяваха. Западноевропейските колониални империи им ги разрушиха. Япония я бастисаха барабар с Корея. СССР им беше конкуренция, но неравностойна. Виж сега е друго. Западна Европа завзе и колонизира Източна Европа и пак са империя. Освен Британия, те самите доброволно се превърнаха в колония на САЩ, заедно с Канада, Австралия, Зеландия.

Какво Русия (СССР), какво САЩ? БИЛ СЪМ ГИ! Барабар с НАТОвска България!!!

Ще моли Путин да ги защити от Талибан, че много лошо ги биха в Афганистан. И след боя, който ядохме съвместно с тях в Ирак взе да боли. НАТОвска България загуби вече две поредни войни в съюз със САЩ. Интересно за това никъде не се пише?

Искат Китай да бият ама късно се осъзнаха, че Русия не е заплаха за хегемонията им а Китай, обаче Русия не е и толкова слаба, че да я катурнат и да я ограбят като просяшка Украйна. И сега търсят, ако може да обърнат играта. Както Никсън навремето вербува Китай срещу СССР.

Не се научихте , прости руснаци! Със Запада и 100 договора да имате, нищо не значи. Винаги ги нарушават!

Той американзера иска срещата, а не руснаците. Лошото тук е, че Русия ще блъска тъпата Украйна по главата, докато не се осъзнаят къде се намират. И САЩ ги използват за калитковци укропите- евтино месо за пушките. И България е в подобно положение...

Абе няма ли да говорят що Краварите си бият негрите?

То сега вече в ЩАС негрите бият и эбат белите!

Жълтите ако решат и се вмъкнат в Сибир, какво ще направи кремълския полуръст? Русия не е СССР и полуръста не е Сталин, даже с Анропов не може да се мери. Да вземе да продаде Сибир, както навремето Аляска. Поне ще вземе някой юан :)

Абе СССР има едно общо нещо със САЩ - эбаха ги в Афганистан!

Не е точно така - това е единствената война при която не са назад с човешките загуби. Неофициално на един убит руснак стотина талибана са отишли при девиците.

Част от руската военна стратегия е винаги да надуват цифрите. Ето 2008 като разследваха в Южна Осетия и от обявените хиляди жертви намериха 30+ гроба. Същото правиха другите в Босна, Косьо, и т.н. САЩ винаги крият жертвите си. Ето в пустинната буря се оказа, че и самолети са губил, танкове. Имат стотици жертви, а навремето друго лигата. Русия, СССР и днес държави от бившия съюз винаги надуват цифрите. За олокоста няма да пиша кой ги брои милионите, че е незаконно. Първата жертва при конфликт е винаги - ИСТИНАТА.

Това което саш и не харесва в поведението на Русия те самите спазват ли го?!?

От Бай ДЪн не зависи нищо. САЩ си отива от световната сцена...бавно и мъчително за всички.

Прав си, ако Байдън си отиде, САЩ ще си бъдат същите, но ако Путин си отиде, Русия няма да е същата. Там е разликата. При американците това е изградена система и отделния индивид, било то и президент, не е от особено значение. Системата си работи. Проблемът е, че иска да контролира всичко. И още, тази система е тренирана от много години да извлича позитиви при негативни ситуации, всъщност даже тогава е най-силна.

САЩ е била, е и ще бъде световна сила номер едно. Всички иновации дължиш на САЩ. Интернета дължиш на САЩ, уеб сайтовете дължиш на САЩ, програмите дължиш на САЩ. 80% от продуктите, които ползваш в ежедневието са американски.

Ще обсъждат ли името на протока между Мексико и Канада?

Путин отиде на крака в Индия... а с Байдън ще разговаря от Сочи по жицата, докато си почива след преговорите с Моди.

Защото не му пука на Путин какво мислят САЩ откакто има свръхзвукови ракети, такива каквито САЩ още нямат.

Нещастник! Я прочети за "КРУЗ" и "ПЪРШИНГ"!

Свръхзвукови ли са бе цървул, крилати ли са, стратегически ли са, обсег на действие? Не сравнявай несравними неща!

Россия е производна на САЩ.Две страни на една монета..

Русия има къде къде по- дълга и интересна история от САЩистан. Отделно руската култура е далеч по- многопластова от Американския поп ширпотреба. САЩ като ги принудят един ден да се откажат от мечтите за глобално робовладение може и да развият култура. За сега освен сутеньорската гето култура на негрите друго нищо нямат!

Путин отдавна е умрял,разкарват негови двойници насам-натам.

Американската мечта отдавна я няма и затова мумии и психопати на 8то десетилетие от живота си са и лидери!

Вовката само ще му скръцне със зъби на дъртия изкуфелняк и ще го накара да се изпусне в памперса.

Всичко е проформа , правят се на велики , но нещата се променят . Китай тихо и кротко трупа пари и технологии !

Отделно благодарение на НАТО Китай си осигури най- огромния възможен буфер. Ако успеят да направят стабилен териториален конгломерат като САЩ- Канада в Северна Америка, тогава с хегемонията на САЩ е свършено.

Преди седмица Русия и Китай подписоха споразумение за стратегическо сътрудничество във военната област. Ден след това Байдън се зашматка да преговаря с Путин.

А относно Калифорния и Аляска няма ли да говорят?

Алцхаймера ще моли г-н Президента Путин ! Да не Кара И Китай Да Се Откаже От Американсканстката Таолетна Хартия $ !!! Че тогаз съвсем ще се Усерат Краварите !!!

С терористи и крадци като Путин не трябва да се разговаря

Аз не разбирам, защо трябва да се обсъждат, каквито и да са въпроси с един убueц, какъвто е лuлuПутuн .... Този трябва ада бъде завлечен принудително на Съд престъпления спрямо човечеството !

За престъпления като? Примерно, заливането на мирно население с Напалм и Агент Ориндж? Заради последния до ден днешен във Виетнам се раждат деца с жестоки деформации. Или заради убиването на над 1 милион мирни граждани в Ирак, Афганистан? Или заради ликвидирането на множество демократично избрани лидери и подмяната им с диктатори из цяла Южна Америка, че и Близкия Изток? Примерно, като преврата в Иран, докарвайки аятолаха, който премахва светската власт и започва да фундаментализира населението? Примерно, като докарването на валст на талибаните в Афганистан? Примерно, като Садам Хюсеин, който е сложен на власт от ЦРУ, но после се обръща срещу тях ... Така, е! Путин за всичко е виновен!

На теб принудително трябва да сложат специална риза.