10 хил. души останаха без ток в София

От "ЧЕЗ Разпределение" призовават фирмите да координират с компанията работата си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През соца всеки ден ви спираха тока

Скапани дилетанти! През Соца такива неща нямаше! Сега всеки с пари е Инвеститор и Свещена крава, и не му пука за друго

Гарантирано от ГЕРБ !

Спука ми се водопроводът /отклонението от магистралния/. Дойдоха да копаят, питат "къде ти върви тръбата". Вие планове нямате ли, питам аз. Не, нямат. При копаенето скъсаха подземен телефонен кабел. Дойдоха от Виваком за кабела. Питат "къде върви кабелътхп". Вие планове нямате ли, питам аз. Не, нямат. Толкова с предварителното уведомяване къде ще се копае, и ЧЕЗ са същите нещастници.

живеехме 20 пъти по-добре

dimankaf

Всички бързат да строят, да не изтърват случайно някой срок!

Глупости. Там където се раждаше българина, там си умираше. боклуци.

Аз пък съм виждал с очите си как през соц-а багер пробива водопровод насред панелен столичен квартал. Само че тогава за същността на аварията разбраха хора от 3-4 блока, а очевидците на самия пробив бяха още по-малко. Вероятно в други 30-40 блока са усетили липсата на вода, но вечерта по програма Время не са им казали защо. Мога само да фантазирам какво още са пропуснали да споменат.

ГРОБ-копаеме дюни , кабели , всичко по желание на клиента.

БСП-усвояваме пари всякакви. Без да копаеме.

ДПС-ние вече сме ги усвоили. Копаене, какво е това!

Обаче, по закон не можеш да пръднеш в имота си без да имаш проект, виза, становище, оценка за съотвествие, одобрение на проекта, предварителни договори, пълна кръвна картина и благословия от вселенският патриарх.

Бъдете БЛАГОДАРНИ,че Ви управлява еди кой си.Питам се обаче дали е така?Подръжника на отбора на НАРОДА.Дали да не го прекръстим от Левски на ЛЕЕВСКИ,белким стигнем до отговора,кой управлява ДЪРЖАВАТА,футбола,строителството и т. н.

Две седмици предварително да искат становище на ЧЕЗ?! А на ВиК, БТК, Булгаргаз също ли по две седмици предварително?! Абе в тая държава няма ли кадастър,където да е отбелязана инфраструктурата?!? Който ще копае някъде, поглежда в кадастъра и вижда на какво може да се натъкне. Що за безумна система в 21-ви век!!!

Подземен кадастър има, но никой не го актуализира. Данните са от 1982г.

Абе ако го бяха продали този ЧЕЗ на Гинка, сега нямаше да има такива проблеми.

В соца водата в софия беше с мога малко хлор, мека, помня как лочехме от чешмата. Човек не можеше да и се напие. Сега само бутилирана.

https://www.facebook.com/groups/eltechBG/ група за електротехници http://electric-tech-services.blogspot.com/