10-годишно момиче написа писмо до премиера, Кирил Петков отиде да се запознае с детето

Александра разказа, че откакто започнала пандемията от коронавирус, разбрала, че има политика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятно евтин PR

И децата разбраха кой е най -искрен към тях !Само тълпите блуждаят още !

Няма такава платена пародия !!! Жалко че използват дете за това!

Да всяка сутрин ставам от леглото и спазвам принципите си - патологични лъжи и баране за г*за на чужди булки... Евала на тоя принципен премиер - закара ни в четвърта глуха за 6 месеца...

Едно говори ,друго прави.Цени ужасни,хладилник празен ,а тоя плещи врели некипели

И как не го беше гнус детенцето?

Боже, толкова е прост!

Не той, а тия дето го избраха

Просълзих се :)

"Много мило"... а розичка имаше ли? Тоя е объркал тв шоуто.

На нова година игра шах и загуби.

Тъй го правим ние, умните и красиви...

Я, туй девойче искало и то "да работи цар" (!?!) Мечтаела, като порасне веднага да се курдиса на държавната софра, без да е принесла нищичко на нея.. тая е по-зле и от Грета Тумберг!

Нещастници1 И до децата опряха!

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Г-н Петков спечели умовете ,душите и сърцата на милиони българи.. даже и на децата. Песни се пеят за него, стихове се пишат. България не е имала такъв способен премиер. Айде на есен и Президент да стане.

Я вземи да спретнеш и някой химн в прослава на Вожда... в стил Деса Поетеса :)))

Отработена процедура за манипулация на стадото - с използване на деца за реклама на мръснишки личности. Нищо свято не остана за нашия политически "елит"... дори и децата.

Голям смях е това писмо на 10 годишно дете! На фона на тоталната некадърност на Петков, на всичките му лъжи и ненормални решения и издънки, това е просто пародия от някой журналист натегач! Ха..ха..

Оставете децата да си изживеят детството!

Мале, че плоско, чак вдлъбнато...

Евтин ПР

изцвъкаха тонове слонски г..на върху всяка област на държавния и обществения живот и сега за пиар размазват отгоре килограми сополи. ако на някой му се вижда твърде груби това описание на реалността ни, да знае, че това е най-нежното възможно, което да се каже.

Няма такава платена пародия !!! Жалко че използват дете за това!

ако аз му напиша писмо какво мисля за него и неговата политика - дали ще го отразят медиите? Май не.

това е защото не съм на 10 и не може да ме излъже лесно, както излъга хиляди хора, които гласуваха за него, заради красивите му обещания!

Геша требе да му пише депеша :)))

е много дърто! Трябвало е да изберат някое 6-7 годишно, не повече!

Бахти жалката пиарка имаш Кирчо, толкова е малоумна, че ти измисли някакво "мероприятие", което би отивало на Бай Тошо. И какво му каза на това дете? - Не само ти ще плащаш цял живот, ами и твоите деца също. Това ли му каза, Кирчо, идиот с идот, чудо невиждано?

Това дете да внимава, този бара.

Не е вярно, гарантирам за него. Много е точен педераст.

имам дежа-вю. 10-годишната американка Саманта Смет написа писмо на ген.секретар на КПСС Андропов. Той я покани в СССР, за да се срещнат лично. 10-годишно дете от Велико Търново написа писмо до премиера Кирил Петков и си пожела да се срещне с него. Днес той пристигна на посещение в старата столица и се запозна с Александра Стефанова, ... (Този пиар ход дали ще замаже скандала от вчера с купените депутати от ИТН?)

Саманта Смит

То нивото на Кирето е горе долу колкото на 10 годишно дете.

Подобно сравнение би обидило не-малка част от десетгодишните деца!

Вие си плюете по пиара, но просто знам, че женската половина от фенбазата му се разтапя от кеф.

Ким Чен Ун получи мокро писмо от млада труженичка ... не се научихте да превеждате еййй

Браво, бравоооо

Такова лицемерие и по Живково време не е имало.

Кризисен пиар!

Малка е още - лесно се лъже! Ще поотрасне и ще види как политиката е мръсна работа и Кирчо не е месия, а национален предател!

Малка е, но вече знае, че иска да лъжеш добре е предпоставка за просперитет, какъвто с други средства (освен проституция, примерно) трудно би могла да постигне. Но Куролацио Птков не е добър пример за лъжец, че са му сълите лъжите с бели конци, той по-скоро е ква.

Измяната. Някой има ли идея какви са присъдите за държавна измяна. Злоупотребата с държавни пари в особено големи размери в страните, в които има смъртна присъда, е смърт. У нас как е?

А писма от Трудови колективи, кръжоци, ППО-та ще има ли??? Всички прилики с истински лица и събития са случайни (това са демократични трудови колективи, кръжоци и ППо--та) и премиера е демократичен и пропагандата е демократична.... само че пак е пропаганда.... от къде на къде ще гласувам за една партия а после депутатите й ще обръщат резбата....??? като не им харесва политиката на партията на парламентарната група - Напускат..

Ленче ти ли цъкна минус? Кога успя?

Много американско. Браво! Сигурно писмото е на английски. Тъпо е да се прави политически PR с деца!

Ами в очите на хората изглежда добре премиера да отиде при дете - просто при него е с подмолна цел. 100 % киро си е казал малко да позамаже рсжотата в очите на хората. А в същност е един мръсен, корумпиран родоотстъпник. То този Радостин Василев си го каза, че ПП ги подкрепят други хора. Тоест на Киро му се казва какво да прави, готов е да се откаже от майка си за да им лукс. Новия поп Кръстьо - ще хо ьапомни историята ако остане история след него. Плужек давай си оставката!

Поп Кръстю НЕ Е ПРЕДАЛ Васил Левски!!! Човекът е бил свестен, но са го наклеветили!! Чети историята преди да пишеш!

Тази среща с дете е по примера на Вълко Червенков! Вчера беше обявено, че Киро ще ходи при пострадалите от наводнението в Трявна, а той е във Велико Търново, където в неделя Борисов направи пореден опозиционен фурор! Имитатори, сър, че и смотани!

v Veliko Tarnovo. Idnata beshe omazhina za miliziuner. Po - tochno KATafzhia. I sas 2te imah preliubudeania...

Pravilnoto E : ,, Za koeto blagodaria.... a NE blagodaria za koeto,..,,

Мога да дам други предложения, но и това си е достатъчно тъпо. Ама някой ще се върже. Не сме най-умните, сещаш се. После продължаваме промяната както си знаем.

По-тъпа рекламна акция не можаха ли да измислят?

На тъп премиер какъв да му е ПР-ът?