Коментари - 10 г. затвор за Манол, убил жена си Янка с 10 удара с чук по главата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО НА ТОЗ ЮНАК!!!!!!

А за 70-80 хил евро поискан подкуп 20 г - хахаххах. Ей това е правораздавателна система. АШКОСЛУН на свободна и демократична България!

10 удара-10 години кофти е да си некадърник! ако беше успял с два удара щяха да му присъдят две години

не му начекат чукя отзади ,ами ние ще муплащаме прастоя на топло ! трее смъртно наказание-демократично като в усато -инджекция!!!

смеГчаващи? Моля за корекция на правопида

Защо пускате снимки с кръв? Вие в кой свят живеете?

защо? кръвта нещо необичайно и срамно ли е?

"смеГчаващи вината обстоятелства...."?............. Никакви обстоятелства не могат да смеГчат усещането за неграмотност на редакторите.... #кирилиметодий

дир ,какви са тия ужасни снимки...

Добре е да си наясно с нещата преди да пишеш. Човекът (не го наричам изрод, защото не знам каква им е била семейната драма) се е признал за виновен и се е съгласил на съкратено следствие, при което законът автоматично задължава съда да му даде по-ниска присъда. Измислено е с цел по-бързо и лесно приключване на делата и не на последно място - подобряване на статистиката с осъдителните присъди. Един вид като сделките по американските филми. Иванчева е друг случай. До последно се правеше на ни лук яла ни лук мирисала. Корупцията на служител на висш държавен/обществен пост е сериозно престъпление с особено висока степен на обществена опасност и следва да се наказва строго. В Китай за това до скоро ги разстрелваха. А колкото до доказателствата срещу Иванчева, а тях ги има аз знам едно - пушек без огън няма.

Е кажете ни го това доказателство де!

А, за Иванчева 20 години... Чудна съдебна система си имаме.

АУУ!Иванчева ако си бе признала щяха и под 10 да е,а за този са малко и се надявам да има протест от прокуратурата.Колкото и да е дрът за убийство с особена жестокост го наказали с възможния минимум,като при обвинение за обикновено убийство.И много трия за тази Иванчева,два коментара идентични под ника на Иван Гешев ми изтриха по незнайни критерии на някой си.Ами обявете си го сайта си за вътрешно ползване тогава.Ама,че критерии!АУУ!

да признае нещо което не е извършила

в затвора ще се осъзнае, ще се поправи и в бъдеще ще бъде примерен гражданин

Виж на колко години е все пак.

Умишленото убийство е по-леко престъпление отколкото "поискан" подкуп (невзет, пък и недоказан) според цацаратурата. Затова Иванчева получава двойно по-голяма присъда. Ако беше просто убила Ваклин щеше да лежи само 10 години.

АУУ!На Иванчева няма да и намалят присъдата,защото ще я осъдят и за получен подкуп след протеста на прокуратурата.Я,сега да видим от сайта дали ще го изтрият и за трети път този ми коментар.АУУ!

зависи от броя на ударите с чук по тиквата на ваклинчо- 10 удара - 10 години

Може би ако се направи статистика ще излезе, че има повече домашни престъпления със смъртен случай от колкото от друг тип. Това всичкото е от акумулиране на неразрешени емоционални проблеми от които не искаме да отстъпим. Колко сме глупави понякога хората.

процесорът няма емоции

Чука го видяхме, сега покажете и възглавницата

Погнусена съм от тази присъда и от българското правосъдие, в случая!!!

Повече кървища трябваше да аранжирате за фона на статията ! Това на нищо не прилиича .

Кака Деси да беше го била оня ваклия с чук по главата по-добре... Сега щеше да вземе 10 годинки и как да е ама нейсе - те ти сега 20!

Даже ако го беше ударила веднъж, щеше да излезе след 1 година.

Ама Деси е лакома п..ка и иска кинтииии. Тя за това е загърбила фризьорството и е станала кмет.

Човекът убил жена си с чук по главата и получил 10 години затвор. Десислава Иванчева взела /недоказано/ подкуп и получила 20 години затвор. И от нас се иска.....доверие към съдебната система.

Осъдена е само за искане.

Недоказано е според тебе.

смеГчаващи? ей неграмотни!

Толкова си могат, не им намирайте кусури. Не сте ли чули, че това лято за едно място в т.н. УНИВЕРСИТЕТИ в България се борят ......... един човек???

И ако чука беше меГ, а не твръд.

за пореден път оставаме безмълвни и втрещени пред българското правосъдие..... 10 години ?!?!

Разбил главата на жена си с чук с поне 10 удара и я дпзадушил с възглавницата... Но самопризнанието и това, че е съдействал на полицията са смеГчаващи вината обстоятелства???

в затвора ще бъде свекърва

50 години и накрая му е паднало пердето

За искане на подкуп без да е дозана вина 20 години,за жестоко убийство само 10 години!

Да питам сега . Ако размажа на един политик главата и после си призная и съдействам на следствието и на мен ли ще дадат 10г ???????

Нямаш грижи, само гледай да не поискаш подкуп че тогава 20 години не ти мърдат.

Може и условно. Само внимавай да нямат общи финансови интереси

Лошото е, че за всеки политик ще дадат по 10 години, а те са най - малко 240. Ще го биеш като политик, ще го лежиш като за човек.

Ако не си платил на когото трябва ще получиш най-малко 20. Дори и само да си помислиш да го направиш.

Пробвай....направи ни кефа....