17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОК! А джонито макейн къде е ???

къде си Трумп????? това из дивия запад ли е или в големите сащ????? нация тъпа!!!!

Тъй като гледам в сгрдата, едва ли в нея живеят бели хора! Най-вероятно са негЪри или латиноси, които по такъв начин уреждат различията помежду си!

САЩ! Какво повече има да се каже. Ако липсва някоя седмица така новина от там, значи нещо не е наред! ;)

цигани сър....

ЕЖЕДНЕВИЕ !!!

За САЩ или добро или нищо...

Американо-еврогейски ценности :(

И тия ми проповядват МОРАЛ!?

САЩ е, и винаги ще си остане един див и плиткоумен запад.

У нас Пена като не пусне на Вуте някоя вечер се иска оставката на правителстото. Протести, НПО-та, не знам си какво. Там, уж най-великата демокрация на света, на всеки няколко дни се пуцат по училища, кина и къде ли не. И никой никакви оставки не иска.

Нормално ежедневие, в държава, която се изживява като "най-миролюбивата" в света ! Учудващо е, че вината за тази престрелка още не е прехвърлена на руски или китайски хакери !

Битовизъм , ценностна система , обичай и нрави ....

Тука някои пишат за ценностна с-ма, поведение и възпитание в сащ- скоро и унас. Народа изкукуригал до 80%- някои схвърлят пачки пари от терасите, тийнеджърите ни са вече хибридизирани,вместо да разговарят си играят с електронните джаджи за по 500-1000лв. Правописа им-ръкописа е като арабската азбука, един 15г. държал химикалката и попитал къде да натисне да прехвърли на латиница.

Айде, малко останаха !

Къв комплекс? Тва са някакви бивши "свинарници", превърнати в общежития. По зле от циганско гето. Представям си само какви са обитателите им.

Cheeseus

"Моят зет пък е бил навън по време на стрелбата и е чули изстрели, които летят покрай къщата ни"... Ко речи, ко?

Американската мечта в действие!

Виж си собствения правопис, смешник.