17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американската мечта в действие!

cheeseus

"Моят зет пък е бил навън по време на стрелбата и е чули изстрели, които летят покрай къщата ни"... Ко речи, ко?

Къв комплекс? Тва са някакви бивши "свинарници", превърнати в общежития. По зле от циганско гето. Представям си само какви са обитателите им.

Айде, малко останаха !

Тука някои пишат за ценностна с-ма, поведение и възпитание в сащ- скоро и унас. Народа изкукуригал до 80%- някои схвърлят пачки пари от терасите, тийнеджърите ни са вече хибридизирани,вместо да разговарят си играят с електронните джаджи за по 500-1000лв. Правописа им-ръкописа е като арабската азбука, един 15г. държал химикалката и попитал къде да натисне да прехвърли на латиница.

Виж си собствения правопис, смешник.

Нормално ежедневие, в държава, която се изживява като "най-миролюбивата" в света ! Учудващо е, че вината за тази престрелка още не е прехвърлена на руски или китайски хакери !

У нас Пена като не пусне на Вуте някоя вечер се иска оставката на правителстото. Протести, НПО-та, не знам си какво. Там, уж най-великата демокрация на света, на всеки няколко дни се пуцат по училища, кина и къде ли не. И никой никакви оставки не иска.

САЩ е, и винаги ще си остане един див и плиткоумен запад.

И тия ми проповядват МОРАЛ!?

Американо-еврогейски ценности :(

За САЩ или добро или нищо...

ЕЖЕДНЕВИЕ !!!

Битовизъм , ценностна система , обичай и нрави ....

цигани сър....

САЩ! Какво повече има да се каже. Ако липсва някоя седмица така новина от там, значи нещо не е наред! ;)

Тъй като гледам в сгрдата, едва ли в нея живеят бели хора! Най-вероятно са негЪри или латиноси, които по такъв начин уреждат различията помежду си!

къде си Трумп????? това из дивия запад ли е или в големите сащ????? нация тъпа!!!!

ОК! А джонито макейн къде е ???