10 000 души от силите за сигурност пазят 72-ма държавни лидери на честванията в Париж

Във френската столица за честванията на 100-годишнината от края на Първата световна война и Форума за мир

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

протест срещу Тръмп във франция???? И какво искат във франция - да мисли за тях ли, или са поредните мигранти, или мюслите които вече завладяха Франция, или ощипани преди 36 г жени, или разни джендъри ???? Тръмпи настъпа бая такива и сега пищят, ами пак ще го изберем, а вие се обръщайте към макрончо и меркелица, те нали ви приемат с отворени ... обятия, тях търсете, Тръмп само може още да ви срита.

Хехе смешни работи Путин сам еднолично ще ги разхвърля и ще почерпи всеки с новичок ! Давай, Путин !

Май никой от пишештите по долу олигофрени не му е ясно за какво за какво служи охраната на такива мероприятия и от кой точно пазят лидерите и какво би станало ако стане някой сакатлък(примерно пръснат нечии мозък - на малко ниско джудже...лидер на голяма държава)

явно много ги обичат.... и повече ще стават....

Как да не псуваш и кълнеш при това положение ! Омразата към тези персони била от завист към привилегиите и жизнения им стандарт !?! Не, не ! Ето ето това за което се съобщава тук е причината - ниска стойност и провинициално на.иране когато ти падне възможност да се правиш на важен.

Малко са. Поне 100 000 трябват. Вместо да пазят границите, службите пазят "лидерите". Бах ти демокрацията и ценностите!

Пазят идиоти като Путин и Тръмп. И какво общо има демокрацията и ценностите

Чудя се от толкова малко акъл къде намерихте нещо за да пишете??? И Путин и Тръмп си имат лична охрана дето не е хилядна ама добре обучена така че не им дреме от поредния цирк дето го правят някакви на някакви си тържества в Париж дето и Айфеловата си кула почнаха да рапродават от колям ''напредък'' като останалите..

Голямата всенародна любов много ги плаши тия :)))))))

от кво ги пазат ? тия нали са демократични и праат добро на секи без разлика на цвет на кожата . религия или пол?!? Уж тръмпо и путя са най - лоши ма и тех не ги пазат по 10000 души?!?

Абе бастун - еми че нали точно заради тия двамата е огромната охрана

като са разрешили митинг ПРОТИВ ГОСТА СИ...бахти дмеократичните идиоти!

Еми това е демокрацията - свобода. Никой не те кара на сила да протестираш,но и никой не те спира да изкажеш това което мислиш. Такива идиоти като тебе спокойно могат да отидат да живеят в С.Корея или Русия.Там за твое успокоение не можеш да говориш това което мислиш,щото ще ти резнат зелката.Но вие идиотите русофили сте мазохисти така че...

ела ми на гости и ще пусна на манго да те опне...гледам ще се искефиш демократинчо.ако не щифърли един бой ,че си го пренебрегнал и не ти е аресало! съвсем демократино и свободно,а?

Ей сега точно е момента, Народите да се освободят от политическите наглеци...!!! Жалко за Париж и за парижаните, но жертвата им ще бъде за свято дело...!!! Дааа...!!!