1 млн. лв. за защитни средства на учителите в детските градини

В София отварят 200 забавачки и 24 ясли, персонал има, всички минават през скрининг

Обратно в новината

Коментари - 1 млн. лв. за защитни средства на учителите в детските градини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз се чудех що ме боли чепа.

А нещо за икономисаните милиони от режийни да ни кажат???????докато бяха затворени????

Благодариме ти кметицо и учителке наша за добрите грижи в онлайн обучението градския транспорт, синята зона,зелената зона и твойте ненадминати решения и предложения до министри и щабове, твоя управленски опит и строителство на метрото, буферни паркинги и велоалеи, и за тротинетките ти благодариме!

В Младост помощния песонал сам си шие защитните облекла и маските от стари чаршафи. Къде са тези 1 м лева ?

Искам да попитам ще има ли КОВИД19 - групи за заразени деца и ще се дават ли по 1000 лв отгоре за работа на първа линия?

Хубаво, много хубаво, че отваряте детските ясли и градини и осигурявате защитни средства за персонала, отваряте заведенията, раздвижвате туризма и отпадат карантинни мерки за влизащи през границите ни! Но простите ми въпроси са: - как ще се спазват анти епидемичните мерки от децата при техните активност, импулсивност, изключителна подвижност, енергия и контактност?! - всичко това не обезсмисля ли оставането в сила на все още действащите и наложени като задължителни анти епидемични мерки за населението?!

Ще им се раздадат китайските защитни маски които са в складовете на БЧК, но не са нито медицински, нито защитни (поне така го показаха с документи в тв предаване).

Да, сега ще им дадат защитни облекла, както дадоха на лекарите и после учителите ще станат най-заразената група, както са в момента лекарите въпреки защитните им облекла. И представи си, отива ти детето на ясла или градина, а там го посреща космонавт. Учителката в защитен костюм със цял скафандър. Много ще е щастливо.

Налагат строга карантина до 05 юли.Ние защо толкова бързаме.След като за учениците не беше толкова спешно,макар че много от учебния материал е минат отгоре,отгоре,за малките деца какво е толкова спешно.Може би таксата от милион на месец,която събира общината е по - важна.

НИТО Е ВРЕМЕ ЗА УЧИЛИЩА НИТО ЗА ГРАДИНИ ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА!!!!

НИКАК!!!!

идиотизмът няма граници....

Те са и опасни, защото били дефектни, тоест мислиш си, че имаш нещо и подценяваш, че нямаш абсолютно никаква защита!!!!

В тази държава има ли поне малко останало сиво вещество? Детските градини въобще не трябваше да бъдат отваряни, а сега и 1млн. лв. ще им налеят за предпазни средства. Цъфнахме и вързахме от излишък и сега се чудим как да разпиляваме имането си. Повече от мен и една стотинка данък няма да видите. Отивам в сивият сектор и поне да не ме е яд като видя подобна новина, че пари от бюджета се харчат за излишни разходи.

Ако защитни средства значат само шлем и маска, здраве му кажи.