1 млн. лв. за защитни средства на учителите в детските градини

В София отварят 200 забавачки и 24 ясли, персонал има, всички минават през скрининг

Обратно в новината

Коментари - 1 млн. лв. за защитни средства на учителите в детските градини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако защитни средства значат само шлем и маска, здраве му кажи.

В тази държава има ли поне малко останало сиво вещество? Детските градини въобще не трябваше да бъдат отваряни, а сега и 1млн. лв. ще им налеят за предпазни средства. Цъфнахме и вързахме от излишък и сега се чудим как да разпиляваме имането си. Повече от мен и една стотинка данък няма да видите. Отивам в сивият сектор и поне да не ме е яд като видя подобна новина, че пари от бюджета се харчат за излишни разходи.

идиотизмът няма граници....

Налагат строга карантина до 05 юли.Ние защо толкова бързаме.След като за учениците не беше толкова спешно,макар че много от учебния материал е минат отгоре,отгоре,за малките деца какво е толкова спешно.Може би таксата от милион на месец,която събира общината е по - важна.

НИТО Е ВРЕМЕ ЗА УЧИЛИЩА НИТО ЗА ГРАДИНИ ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА!!!!

Да, сега ще им дадат защитни облекла, както дадоха на лекарите и после учителите ще станат най-заразената група, както са в момента лекарите въпреки защитните им облекла. И представи си, отива ти детето на ясла или градина, а там го посреща космонавт. Учителката в защитен костюм със цял скафандър. Много ще е щастливо.

Хубаво, много хубаво, че отваряте детските ясли и градини и осигурявате защитни средства за персонала, отваряте заведенията, раздвижвате туризма и отпадат карантинни мерки за влизащи през границите ни! Но простите ми въпроси са: - как ще се спазват анти епидемичните мерки от децата при техните активност, импулсивност, изключителна подвижност, енергия и контактност?! - всичко това не обезсмисля ли оставането в сила на все още действащите и наложени като задължителни анти епидемични мерки за населението?!

НИКАК!!!!

Искам да попитам ще има ли КОВИД19 - групи за заразени деца и ще се дават ли по 1000 лв отгоре за работа на първа линия?

В Младост помощния песонал сам си шие защитните облекла и маските от стари чаршафи. Къде са тези 1 м лева ?

Ще им се раздадат китайските защитни маски които са в складовете на БЧК, но не са нито медицински, нито защитни (поне така го показаха с документи в тв предаване).

Те са и опасни, защото били дефектни, тоест мислиш си, че имаш нещо и подценяваш, че нямаш абсолютно никаква защита!!!!

Благодариме ти кметицо и учителке наша за добрите грижи в онлайн обучението градския транспорт, синята зона,зелената зона и твойте ненадминати решения и предложения до министри и щабове, твоя управленски опит и строителство на метрото, буферни паркинги и велоалеи, и за тротинетките ти благодариме!

А нещо за икономисаните милиони от режийни да ни кажат???????докато бяха затворени????

А аз се чудех що ме боли чепа.