17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Центровете за контрол и превенция на заболяванията тихомълком публикуваха тази седмица нови насоки относно ваксинационния статус на COVID. Вече повече от година Центърът за контрол на заболяванията, Джо Байдън, д-р Тони Фаучи, демократите и СЗО изискват американското население - от децата в начална училищна възраст до възрастните хора - да бъде ваксинирано с експерименталните правителствени мРНК ваксини. Десетки хиляди американци както в публичния, така и в частния сектор загубиха работата си и доходите на домакинствата си заради това, че се противопоставиха на правителствените изисквания и разпоредби. Над 29 981 души са били убити от ваксините COVID по данни на https://openvaers.com/covid-data . За над 170 000 хоспитализации са обвинени ваксините. В началото на тази седмица CDC най-накрая призна, че има да третира ваксинираните хора по различен начин от неваксинираните, когато и едните, и другите могат лесно да получат и разпространят вируса COVID. От https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/71/wr/mm7133e1.htm#:~:text=CDC's%20COVID-19%20prevention%20recommendations,severe%20illness%20from%20their%20previous . "Препоръките на CDC за превенция на COVID-19 вече не се разграничават въз основа на ваксинационния статус на лицето, тъй като се случват пробивни инфекции, макар че те обикновено са леки , а лицата, които са боледували от COVID-19, но не са ваксинирани, имат известна степен на защита срещу тежки заболявания от предишната си инфекция" https://www.thegatewaypundit.com/2022/08/cdc-quietly-drops-vaccine-status-discrimination-finally-admits-vaccines-not-prevent-anyone-getting-spreading-virus/

Тва е написано от някой който има предрасъдъци към ваксините и правителството. Абсолютно не е независим източник.

Мангъров все още не се е заканил да лекува ковид болните.

Защо триете бе, дирци? Ще го повторя тогава Спрете с манипулациите! Потвърден означава, че е направена повторна проверка на резултата след първия тест последством Втори тест или по друг начин подобен начин. Много добре ни е известно, че повторни тестове си правят хората, но по желание на самите тях и за тяхна сметка.

Изчакайте да свърши лятната ваканция и всички т.нар. антиваксъри тука да се върнат обратно на училище.

Най-страшното в цялата работилница на пандемичния театър е неудържимата тенденция за налагане на нова норма в общественото пространство. Маската служи за алармен сигнал, който непрекъснато трябва да ни стресира и да ни напомня как от всички страни ни дебне опасен невидим враг. Това ли е социалната норма на бъдещето, която искаме да изградим заедно? Това ли искаме – нова норма, в която останалите хора са маскирани врагове, а дистанцията е ключово определение за понятието социум? Наистина ли ще продължим да подкрепяме извратените представи на един малък елит, който смята по-голямата част от човечеството за вредни термити, които лазят по гредите на собствената им къща? Нормално ли е да оставим децата ни да забравят какво е човешко достойнство? Не трябва ли да държим съзнанието им будно, че да не търпиш такива унижения е базово човешко право? Наистина ли не забелязваме, че този сценарий няма да спре да се преповтаря? Били облекчавали мерките!? Били имали мерките ефект!? Днес сме по-спокойни и облекчени, защото, видиш ли, в пространството между магазините на моловете вече можело и без маски. Що за абсурд и унизителни подигравки? Докога ще им позволяваме да експериментират с нас? Как се чувствате, когато видите човек с две маски на лицето? Останало ли е все още нещо човешко и това ли е образът, който искаме да се отпечата за цял живот в психиката на децата ни? Искрено питам. Това ли искаме да завещаем на бъдещите поколения – една „нова нормалност“, в която хората нямат лица? От нас зависи дали ще допуснем това да се наложи като норма и дали днес се въвеждат нови мерки, които спазваме или не. На немски съществува глаголът „vorleben“, който означава да даваш пример, живеейки нещо. Тази година съм отказал да нося маска и не съм нанесъл допълнителни психологически щети в съзнанието на поредната смазана от изкуствени мерки детска психика. Бъдете за пример и махнете маските. Ако не го направите заради вас, то поне го направете за децата ни и за едно по-достойно бъдеще, в което това извращение няма да бъде норма!

В Япония от десетилетия ползват маски когато има вероятност да заразят някого. Все още са една от най-големите икономически сили на света и са си запазили културата. Така че аргумента ти отпада.

Добър ден тролове и тролици, Дойде време за обичайноте днешни пожелания. Затова искам да пожелая на всички присъстващи тук хора здраве и късмет. На останалите присъстващи пожелавам да им изсъхнат тестикулите, а специално на полит-агитаторите - по още 4 крака..

Никой не го интересува, какво пожелава някакъв кукумицин, като тебе.

3евзек

Ало, Добре ама, тролице наша, Теб като не те интересува, защо отговаряш така, сякаш се чувстваш засегната? Нормален човек би благодарил, а ако не го интересува - би си замълчал.

ЗЕВЗЕК или МУШМОРОК - оставаш си един гърбав педал!

3евзек

Ало, Амиии, тролице проста, И ти ли се почувства засегната?

се включиха в яростна виртуална битка с институциите! Урааа. Напред.

ДАНЪЧНИ, Здравни инспектори и МИтничари КРАДАТ ЕВТИНИЯ ток, и затова ТОКА ПОСКЪПВА.. Трябва да МАХНАТ всички КЛИМАТИЦИ в Данъчното, Здравната Инспекция и Митницата... Да им ЗАБРАНЯТ да ползват Климатик.. И сега, през месец август, да ги накарат да ходят НАВСЯКЪДЕ с ВЪЛНЕН кожух, ШАПКА и ШАЛ на врата... Да видим дали оня олигофрен- Кунчев, Здравния министър и Директорите на РЗИ, ще искат да носят и МАСКА ???

Абе, България, 500 години е била по Мюсюлманско РОБСТВО и НЕ сме носили арабски МАСКИ, бурки фереджета.. Тъй че Предателите в РЗИ и Здравния министър да бягат към Саудитска Арабия или Иран и там да носят маски.

Трябва да МАХНАТ Здравния Министър, она Данъчен( Здравен) Инспектор- Кунчев и Директора на РЗИ в Сфия.. А после да им ЗАБРАНЯТ да се занимават със Здравеопазване в продължение на 5 години... и да им РАЗРЕШАТ само да ПРОДАВАТ чорапи като оня "" Митко с чорапите "" от Пловдив ( Митко , а НЕ Митьо).. И СЛЕД 6 месеца да ги попитат- ""ИСКАТ ли да носят МАСКИ , докато работят, продават чорапи"" ??

Внимавай какво си пожелаваш, че ако започнат да продават чорапи, ти ще купуваш и на главата ще си ги нахлузваш. Още от сега се разработва тролска версия от найлон, през който не може да се диша, така че имай и още едно наум.

Бе тъпанар!!! Не се наврещя еййй

3евзек

Г-жо Чиба, тролице проста, Тръгнала си да даваш оценки кой бил тъпанар, обаче я се виж сама какво име си избрала. Уважене към себе си нямаш, какво остава за околните. Не те ли е срам бе?

Къде е Зевзека?

Мое да се е гътнал от поредната доза...

3евзек

Това да не са ти тролските ваксини, с които ви боцкат в дупето през 3 часа?

Ало, ...., троле наш, За работа ли ти трябвам? Не можеш да изпълниш нормата ли?

Ти си ни талисмана на форума, другите факсинатори изчезнаха, само ти остана.

3евзек

Другите прегърнаха живота, докато вие още работите преди изборите.

Кой прегърнал живота, кой босилека.......

Средната възраст на записаните, като починали с положителен тест обявени днес е 75.5 години. Средната продължителност на живота в България, изчислена за периода 2019 - 2021 г., е 73.6 години От десет, има пет, за които към момента няма информация за "придружаващи" заболявания или все още не са въвдени в системата. Всички останали имат сърдечно заболяване и други. Те са: мъж на 73 г. със затлъстяване, онкологично и сърдечно заболяване; мъж на 72 г. със сърдечно заболяване; жена на 86 г. с диабет, хронично белодробно заболяване и астма; жена на 62 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 82 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 75 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 81 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 64 г. със сърдечно заболяване; жена на 76 г. със сърдечно заболяване и затлъстяване; мъж на 84 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания.

Ало, Кои са починалите, троле нагъл и прост, Не те ли е срам пак да сравняваш средна възраст на смърт със средна продължителност на живота бе? Хем ти обърнах внимание, хем още не си се ограмотил. Още ли не знаеш, че увеличеният брой починали сред родените през дадена година намалява средната продъжителност на живота? Винаги. А ти пак си трол!

Явно ти сравняваш и го преписваш на друг.

3евзек

Ало, Аха, тролице проста, Можеш ли да ми кажеш с каква цел са първите две изречения: "Средната възраст на записаните, като починали с положителен тест обявени днес е 75.5 години. Средната продължителност на живота в България, изчислена за периода 2019 - 2021 г., е 73.6 години" Кажи бе! И се преписва в училище. Друго си искала да кажеш, но не си успяла.

А кога ще кажете от рак колко пачинаха? А от инсулт, инфапкг и др. ? Жалки мишоци! Никой вече не ви вярва! Заврете си новините отзад!

Бройка са тези починали.

Дано не го разбереш лично по трудния начин, че си е съвсем вярно.

Май приятел на 36 години без никакви заболявания в момента е на командно дишане от последиците на ковид. Но ни си поредния безсмъртен Ганя

Май приятел, май трол....

3евзек

Трол от възраждане, нали?

Ало, Аз, троле прост, Добре че пак събра накуп 100 болести за тежест, за да ги сравниш с една единствена. Не те ли е срам бе? Ало, дир-а, защо пак триете? Не стига че ви оправдавам защо не давате на човека желаната от него информация, а вие ме триете. Неблагодарници!

с какво ги лекувате така успешно, че аз от месеци го влача този вирус и взе да ми става неудобно от колегите и хората по моловете дето ходя.

Човек как с ходене на работа и на мол не си успял да се излекуваш?!?

Лечението е симптоматично - чайче, аспиринче, парацетамолче, тръба в гърлото... кой от каквото има нужда. Опитай!

В рекордно ваксинирана Испания всеки ден над 100 ваксъра умират от ковид. Те всички вярваха в науката от телевизора.

Не я гледаш статистиката? При една вълна и то първата и най-смъртоносната, повече в 47 милионна Испания имат 111 хиляди жертви на ковид. Излиза че спрямо населението имат в пъти по-малко починали от нас. Май вярата в науката им се отразява здравословно. Или вярата в платените тролове и разпространители на фалшиви новини у нас ни е подействала смъртоносно. Ти реши кое е от двете.

За да пробутат ваксините писаха умрели от всичко друго за ковид. Няма никакви 30 000 умрели от ковид в България нито 110 000 умрели от ковид в Испания. И не, в това, което пиша няма пари. Парите са в пробутване на ваксините, това, което ти правиш.

на едни мижави 5000 теста на ден нито заболеваемостта нито смъртността от ковид знаем каква е у нас. Със сигурност данните от общата смъртностт ще покажат, че е по-сериозен проблема. У нас.

Проф. Доброслав Кюркчиев - началник на Лабораторията по клинична имунология към УМБАЛ "Св. Иван Рилски“. Тенденцията е, че вирусът се опитомява - заразява много хора, без да предизвика тежки последствия за тях. По отношение на боледуването той представи данни на университета на Вашингтон: "80% от заразените изкарват заболяването почти без симптоми. Смъртността в момента е на най-ниското си ниво, откакто въобще съществува пандемията. Данните за Европа (Германия, Франция, Италия и Испания) сочат, че едва 0,1 % от заразените са в тежко състояние. "3,6 % се очаква да влязат в болница при този вариант. Това са данните за Европа, САЩ и ЮАР. От тях 1% го карат тежко. На "пророците на Апокалипсиса" това няма да им хареса - но, вълната отминава, така е и в Португалия, откъдето започна всичко. САЩ, Франция, Германия и Италия са стационирани".

3евзек

Ало, Веръ, тролице проста, Защо пак лъжеш бе? В България не 30 000, ами 70 000 души има починали над обичайното. От какво ли? В Испания са много по-близо до обявения от ковид брой. Парите са в депутатските места на партия Възраждане. А ти също си трол.

Стига сте ни занимавали с глупости! Никой не ви вярва на измислените новини за короня и статистиката. Платена медия която иска да подклажда страх и паника. Пропагандата е на път да свърши!

Ако от 10 починали за деня 4 са ваксинирани, колко процента е ефективността на ваксината?

Няма никакво значение, влака с ваксините замина.......до 2 месеца никой няма да говори за тях, по една или друга причина :)

3евзек

Ало, 56, троле наш, Информация ли пак ще укривате пак бе? А знаеш ли че по закон сте длъжни да я давате?

Мангъри от всички страни съединявайте се

Престанете да ни занимавате с този обикновен вирус. Регистрираните случаи сега са познатия на всички летен вирус. Наврете си тестовете в г.за

На гатанката на дебила. За деня всички починали са неваксинирани. За последните 14 дни, от 115 починали, ваксинирани се водят 13 човека. И понеже опорките са ясни, ваксиниран според статистиката се води човек с две дози от двукратните или една от еднодозовите варианти.

Не се разбра от статията ,колко от позитивните и починалите са били ваксинирани, имам предвид свършили ли са работата си ваксините ?

да ни занимавате с някаква си хрема!!! Никой вече не вярва на ковид тъпотиите!!!

Свърши тая........Американското РЗИ вчера изби рибата, няма вече карантина (даже и да имаш симптоми) няма тестове,маски и ..........няма разлика дали си "ваксиниран" или не! Спорред мен има, но ваксинираните ще го разберат до края на годината.

вместо в носа си наврете тестовете в джендърските сороски гъзове долни извратени сатанисти ни по малко от народен съд и разстрел за вас ковид фашисти и пропагандисти!