1/2 от хотелите оставят настанените при тях украински бежанци срещу помощ до 15 лв. на ден

Новата хуманитарна програма на държавата започва от 1 юни и не покрива допълнителни услуги като почистване на стаи и пране на бельо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

децата на пишещите тук глупости побягнат от бомбите на путин? Няма да ви е приятно да четете подобни глупости за тях в чуждите сайтове, нали? Проста българска сволач!

Ще се кефите да наричат децата ви изроди и да ги питат какво правят в чужда държава с тези джипове, мерцедеси, майбаси.... А? Това за пишещите минуси/руските подлоги/.

В 2/3 от Украина война няма! Що ще ги хрантутим ние тук????Щот сме много богати ли???? Марш в кочината си,паразити! На целия свят омръзнахте! Или се чупирайте при господарите си,директно в Кравария,при главния каубой Бай Дън ,да му чистите оборите!

Малко са ви парите, алчни копелдаци. Иначе сте много състрадателни хора пролетно време.

Ако съм на мястото Кирил таз от агенцията я уволнявам директно това което се случва е капан на герб Тролове поставете се на мястото на украинците

Четете надолу от този коментариий. От българската простащина по-долу няма. Простащината забрави за българските проститутки на запад и по нашите магистрали.

Дудатана украта е стегната. Поря ги срещу 50 лева през ден в Мотописта

ВОДЕЩИ НОВИНИ / ПОСЛЕ 1:1 Руски публицист: Толкова сме зле, че и България ще ни превземе 22 Май 2022 авторАЛЕКСАНДЪР НЕВЗОРОВ5 248 YouTube / екранна снимка ...Като невъобразима по значението и мащаба си военна победа путинската пропаганда тържествено ни поднесе окупацията на Херсон. Редно е да отбележим, че тази военна победа, този героичен щурм, този боен подвиг на путинската армия се получи толкова убедително, само благодарение на това, че в Херсон и околностите му украинската армия просто я нямаше. От путинската армия се искаше само да се изсипе и да окупира неохраняемия Херсон; да набучи навсякъде знаменцата си и да удуши по мазетата тия бабички, които заплюваха путинската армия в лицето. Това е единственото, което можа да направи армията за три месеца война. Това победоносие на Путин излезе по-скъпо от всички войни, които е водила Русия от XV век насам. Виждаме някакъв абсурден и особено ярък пример на военно-политическа гъзообразна некадърност, нещо сензационно. Такива неща поначало не се случват. Но Путин някакси успя да го постигне. И това е единственият резултат от три месеца война. За тази проява на всемирно величие цената засега възлиза на около 30 000 руски трупа. Пикантна подробност е, че пълното отсъствие на боеспособна армия е видимо за всички. Вижда го целият свят. Ние знаем, че около Русия сега се е струпала тълпа очевидци на този позор - внимателни очевидци, предимно недоброжелатели. Те виждат, че с такава армия Русия може да бъде превзета с голи ръце дори от България, може би. Всичко и за всеки е очевидно. Става ясно, че единственото, което умеят защитниците на руското отечество, е да се скрият по-далеч от противника и да мятат ръждиви съветски ракети. Ако може някак от безопасно разстояние да тряскат на късмет това съветско желязо в по-голямшки градски мишени от типа на културни домове, детски градини, болници и други крупни цели. Командването е хаотично, бездарно и алкохолизирано. Тоест умеят да убиват с ракети, да грабят градове и да насилват. За това ги бива. И нищо повече засега. Но всички тези фокуси, които показва сега путинската армия в Украйна, няма да вършат работа при една отбранителна война на собствена територия. Ето това е позорната истина, уви. _ Александър Невзоров (р. 1958) е съветски и руски журналист, бивш депутат в Държавната дума (1993 - 2007) и бивш приближен на Путин. От 22 април 2022 е в списъка с т.нар. "чуждестранни агенти". От 4 май 2022 е обявен за издирване. В момента Невзоров е извън Русия. Източник на текста е YouTube каналът на автора, който се поддържа с дарения

ще си трае. Списък няма да има. Поради това моля сънародниците от морето да дадат информация за хотелите, в които има настанени курортисти от Украйна. Хората, които са на място знаят тези неща. Много ще сме благодарни.

П.П. А иначе смятам, че държавата следва да задължи хотелите, които са приели такива да го отбележат задължително в рекламите си. Лошото е, че няма време да се изготви и приема такава нормативна уредба, като се предвидят санкции, за да издържат после наказателните постановления в съда.

Не се връщат в Украина, а се местят в Румъния. Там наемите и недвижимите имоти са по-евтини. А и издръжката на живота, както и перспективите за намиране на работа са по-добри. Поне в представите на украинците.

НИКАКВИ пари за бежанци.. Трябват ПРОТЕСТИ... Всички чужденци- араби и китайци, бежанци, мигранти, трябва да ПЛАЩАТ 10 пъти ПОВЕЧЕ от българите за ТОК, за да е ниска цената за Българските фирми !! За украинските бежанци, може да се направи ОТСТЪПКА да ПЛАЩАТ по- малка ТАКСА, в сравнение с арабите и китайците, Но и украинците трявба да ПЛАЩАТ месечна такса, например 5000 левва, ако искат да стоят в България. . А араби и китайци- по 50-100 хляди лева.. Иначе, да се махат !!! ВАЖНОТО е за нас, БЪЛГАРИТЕ да е ЕВТИНО и да живеем добре... Като запалят, съборят китайски ресторант или китайски магазин или арабин Дюнер-джия, ще има Пари и Работа за нас, българите... Украинците да си ходят ОБРАТНО в Украйна.. А там, ИЛИ да СТАВАТ отново Руснаци, както беше до 1990 г ИЛИ да се бият срещу руснаците.. ВЪН !!! Хората в България ГЛАСУВАХА за партия ""Продължаваме Промяната"" : ПЪРВО- да МАХНАТ маските и да ИЗГОНЯТ Китайците и негрите РАЗПРОСТАНЯВАЩИ вируси. Което е ПОЧТИ направено. Остава само да ИЗГОНЯТ китайците... ВТОРО- да ЗАКРИЯТ турско- негърските фирми А1 (ЕМтел), Вииваком и Йетел, които РАЗБОЛЯВАТ цяла България с РАК и Левкемия.. Някои дори Ослепяват.. После може да направят КОНКУРС и да изберат една фирма за цяла България , която да осигурява телефонните разговори с мобилни телефони... И да ги накарат да сложат станциите си на ПОНЕ 5 -10 километра от градове и села, за да НЕ ни РАЗБОЛЯВАТ... ПО- добре, разговорите с телефон да са СКЪПИ, както до преди 1999 г, но българите да са ЗДРАВИ и да РАСТЕ БЪлгария като население.. Щото като са БОЛНИ българите, НЯМА и кой да РАБОТИ... ТРЕТО- Да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци( направена от ФИлип ДИмитров, през 1992 г, за да го сложат турците-ДПС да управлява за една година) , да ЗАКРИЯТ Лагерите за бежанци ( направен от Боклук Борисов Банкя-лията). И после , парите, които са давали на башибозуците, да ги дадат на бедните българи. После може да ПРЕИМЕНУВАТ ""Агенцията за Българи в чужбина"" на "" Агенция за Истински бежанци- българи"". И да ЗАКРИЯТ Лагерите, които Боклук Борисов направи за да храни Ислямските башибозуци Нашественици и да им дава къща и пари, ВМЕСТО да дава на бедните БЪЛГАРИ.. Ето как българите-бежанци бягаха преди 100 години от тия араби- Нашественци, които сега НАПАДАТ БЪлгария.. Арабите да бягат обратно към Турция с РАЗПРАНИ гъззове, както бягаше Осман Ага през 1865 г. https://glasove.com/categories/skandalyt/news/polovin-milion-bezhanci-idvat-v-bylgariya-sled-balkanskite-vojni

официален списък на хотелите, които не желаят български клиенти. Всъщност и такива от чужбина ще се размислят. Не следва да се крият такива неща - необходимо е публично да се оповестят имената им. Може пък да получат официални поздрави от украинското и американското посолства. Също така може пък в тези хотели да дойдат много български и чуждестранни туристи, за да изразят съпричастност с укрите. Нека да проверим. Дали някой от подкрепящите ги в този форум ще се набута в такъв хотел.

Закуска: Яйце 30 стотинки, 150 грама брашно - 15 стотинки, олио, захар - 15 стотинки, ток - 10 стотинки, тотал: закуската с палачинки излиза 70 стотинки. Обяд, месо 150 грама - 1 лв, картофи и хляб - 1 лев, ток 20 стотинки, тотал 2.20 лева за яхния с картофи. Вечеря, кисело мляко 1 лев, две филийки хляб - 30 стотинки, тотал - 1.30. Общ тотал за деня - 4 лева и 20 стотинки. Не е кралска трапеза, но за 5 лева си е напълно достатъчно.

За български пенсионер - богат ден. Укрито ще ти запали хотела и ще се премести, а ти чакай застрахователите.

То не бяха спорове и чудо за 40-те лева. Ами на, оказва се, че и 15 лева за три хранения дневно са напълно достатъчни. Не забравяйте, че масовата пенсия в България е 450 - 500 лева. С тия пари 2 000 000 пенсионера се хранят, купуват лекарства, плащат ток, вода, данъци, кабелна, телефон, че някой и интернет. За дрехи и обувки, перилни препарати и елементарни ремонти по дома изобщо не споменавам. При добре направена сметка 6...7.. лева са напълно достатъчни за 3 хранения дневно. Естествено, без глезотии.

статия с колко процента се увеличават цените по българското Черноморие и Гърция. Сега излиза, че за някои хотели 15 лв. са достатъчни. Хайде моля - да видим списъка на тези гостоприемни и евтини хотели. Всеки да си направи сметката дали иска да отиде там. Или да си похарчи парите в чужбина. Поне да не се чувства прецакан тъпак.

Не са им достатъчни , цялата работа е в бройките - реланите и обявените .

А дано фалират родните алчни морски крадци ненаситни !!!

Сетих се за нещо - когато украинката с 2 укрита се пльосне на 2 чадъра и 4 шезлонга. А да видя как концесионера ще се пребори да си вземе таксата /вероятно завишена - има да се избива от Ковида/. Интересна гледка и по-голям бой отколкото за заводчето.

Ами. Украинците ще се хвърлят пешкирите с украинско знаме на различни места, за да са им запазени според както се мести слънцето и каквото им е настроението. Ти само 2 чадъра предвиди на украинка. Малко са.

То се оказва, че никой няма да се върне в Украйна след войната, защото ще трябва да плаща външния й дълг. Като сметнеш, че нямат и най-плодородните земи на Юг, значи и останалите ще напускат Украйна. Става страшно, а като сметнем какъв глад идва от Африка, ох мале.

то и вие щяхте за три дена да сте в Киев, ама те.....

Ти я кажи колко части от отделни бригади на всу се предават. :) И как по кое направление на целия фронт напредват?

Толкова ли я закъсаха нашите хотелиери? Другия вариант е да са най-големите фокусници с тия 15лв на калпак да успеят да платят промишлен ток, поскъпнали хранителни продукти, заплати, данъци, евентуални заеми и ипотеки и да имат някаква печлба. Миналата година плащахме по минимум 80 лева на ден и те пак плачеха че са на загуба? Има нещо гнило ама никой бе казва какво е.

Обявени бройки и реални такива

+ 85лв доплащане... в западна украйна няма война, тези що не се прибират по родните паланки?!

няма да отида на българското черноморие заради тези отвратително нагли украинци. Ще прескоча до Гърция :) Успех на сезоня :)

И аз със семейството, но не Гърция. За да е честно, защо не публикуват списък на хотелите с укри. Не да звъннеш на рецепция - да те излъжат, а после да се натресеш в 5 звезден хотел с 500-600 кри, които си го имат за свой. Ако някъде има такъв списък се извинявам, но моля за информация.

Виждал си ти 5 звезден хотел само на картинка

Иди в Сочи бе вата

Да, Джоки, бедна подлого. В Албена, Св. Влас, Дюни, Сл. бряг има хубави 5 зв., Само чужденците са досада /особено любимите ти укри/.

Аз не казвам , че няма хотели бе смотлиш. Казвам , че ти си ги виждал само на сникми в букинг .

Джоки, лабрадор нещастен 17 г. бях в митници, а и сега развивам сносна спедиторска дейност. Срещу мен да тичаш не можеш да ме настигнеш малък. Нищо. Бягай да пишеш, че изпускаш надника, а аз си лягам. Не ме интересуват безполезни същества като теб.

Това ми прилича на провал на летния туристическия сезон. 15лв на ден е пълна загуба за хотелиерите освен ако не крият нещо или ако дават по една боб чорба на ден. Другото е магия и пълна порнография.

Лапачи на украински, миризливи пишки са хотелиерите по черноморието. И после, що българите ходили в Гърция.

Нямам нищо против бежанците и дано войната свърши по-скоро(от 3 месеца все това си повтаряме всички и се надяваме), но силно се съмнявам, че те имат намерение да останат в България. От тази пробита лодка и самите българи бягат, та какво остава за бежанците.

На 15 лв пак излиза сметката горе долу,стига да им ги дадат, поне ще са им пълни хотелите и ше наемат персонал, половината от кометирашите тук виждате морето за 15 дни веснъж в годината, аз живея там и да ви кажа чесно някои сектори живнаха покрай тези хора,това са потребители които пазаруват,храна,лекарства,дрехи,консумативи, не си мислете че всичко им е базплатно

Трябва да се разкарат украинците от морето. Като зная колко руснаци имат апартаменти на Слънчака , представяте ли си , ако си спретнат импровизирани боеве - украинци срещу руснаци в курортите . Трябва да копаме окопи. И трябва да започнат да работят , ако се налага да останат. Чудя се кой ще следи къде се разселват , след като са започнали да оглеждат селца и паланки , предполагам пак курортни , но планински, че се задават жеги.Тази бъркотия изобщо не ми харесва , някак организирана ми се вижда.

организирано е - а и всеки ден пристигат тур оператори, които карат нови по морето и никой не им казва нищо. Всичките автоматично получават временна закрила до 24.02.2023 и привилегии. Запитай се защо сме на първо място в ЕС по украинци, получили временна закрила. Сега вече окупират Банско - не можеш да се разминеш тази седмица от тях. Организирано е - а на нас ни хвърлят прах в очите, че си тръгват.

Каква е тази глупост, че сме на първо място по украинци? Ама ти русоробе, вярваш ли това, което говориш?

Като не можеш да четеш и мислиш, какво се изказваш? Първи в ЕС по украинци, получили статут на временна защита , а не по брой украинци в страната... дори в новините го казаха официално, ама чукча-писател, а не читател. И стига с тая опорка русороб, изтърка се - тичкай при чичко сорос за нова.

Днеска гледам в София в Хаджи Димитър на няколко места под навеси и изоставени гаражи хората са си наредили матраци и възглавници от контейнерите и са си направили местенца за спане. Но за съжаление тези хора са българи и няма как да отидат безплатно на хотел а биха благодарни дори и на празна стая да им дадат. Но уви за украинците всичко трябва да е наред.

Нещастници има навсякъде. Някои от тях и с най-нови Айфони спят под звездите.

Тая година бих ползвал хотел на нашето Черноморие, само ако там не са отсядали укропитеци. А почивка като такава - твърдо извън България. За услуга, струваща 10-15 лева няма да плащам в пъти повече на нашенските нагли тарикати. И без това в тия пари има наша обща част. Стига им! Въпрос на пеинципи!

В Сочи не били.

украинците си заминават - 3 хиляди излизат, 800 влизат, поне една седмица безплатен курорт на морето да изкарат не е лошо

Когато си загубил всичко и нямаш вече дом.

ако си от западна украйна и си дал апартамента си под наем за доста пари на сънародник, който е загубил дома си, а ти през това време се изтягаш по нашите плажове безплатно. Лошото е, че на влизане не филтрираха точно хората, които идват от зоните на бойни действия и наистина са загубили всичко, от наглите туристи, които се възползваха от ситуацията. Знаеш ли, че и украинци, живеещи от години в България, сега се возят безплатно с БДЖ, като се представят за бежанци.

Смърт на Украйна и всички украинци !!!

За бай Каиш 100 лева за нощувка и закуска, за други 15 кинта всичко включено. Ееее поне стана ясна реалната цена и колко стрижат овцете.

Аз не разбирам как така държавата настани бежанци в частни хотели ?

Не разбираш?Настанява ги по желание на хотелиерите.

Искаха ги, ама сега не ги искат.

Прочете ли статията?

Само за два дни процентът на желаещи от хотелите, които и в момента са подслонили хора с временна закрила, нарасна от 30% на 50%. Освен тях в програмата са се записали и още 60 нови хотела.

Хотелиерите ги наемат на работа, а плащането от държавата 18 лев на ден, като умножиш по 30 дни става 540 лв - тоест половината заплата, която дават, държавата им я връща. Тоест хотелиера има хем работник, хем вади от джоба си само около 400-500 лева за заплата, докато на българин трябва да плати цялата заплата. А и разчитат да скубят пари от българите-туристи. Сега българите, които разчитат на сезонна работа по морето, имат по-малки шансове - назначават с предимство украинци. А ние, ако имаме българско достойнство, трябва да бойкотираме всичките тези хотели.

Виновни са българите, че наемат украинци да им работят.

Бас държа, че тези наши "Гостоприемни" хотелиери си вземат полагаемото за нощувка от украинците, а тия 15 лева, дето им ги дава държата им идва като допълнение към печалбата

Целият номер е в бройките , обявените и реалните

Федерозис ми направи една укра 30 много съм доволен левавававаа

България дори не е в класацията държава...................брой украински бежанци Poland...........................2,720,622 Romania...........................726,857 Republic of Moldova.......484,725 Hungary............................447,053 Russian Federation..........419,499 Slovakia............................329,597 Belarus................................22,827

В Гърция и Турция има много от Украйна, но те са от богатите и въобще никъде не се записват.

Откъде извади това фалшименто?

Намери си го сам. Не съм бавачка. А и това са данни от преди един месец.

защото не граничи с украйна, ние ги превозваме с автобуси от Молдова и Румъния, дори от Одеса с обещания за безплатна почивка на морето, при нас не са бежанци, а туристи

Добре де, България не се ли доказа като елементарна расистка държава след като разделя бежанците на украински настанени в хотели, и всички останали в бежански лагери ?

не

Освен най- бедни и най- корумпирани в ЕС, българите се доказаха и като расисти.

Супер , аре са кеф ти към Мека кеф ти към Медина ,

А зимъска? Някой да не си въобразява че ще му се осигурява живот на хотел, топло и сготвено безплатно????

зимхъска гледай какъв голям бахур ще ядем. За украинските нацита всичко ще е безплатно :)

ЕС не дава нищо, както и при Банкянския беше. Всичко е от гърба ни, а компенсациите се предоставят по други линии, които не сяа ясни на никой, освен на управляващите. По взаима договорка. Ако някой от управляващите само каже, че не е справедливо, веднага ще си замине. Бюрокрацията и административният деспотизъм нямат нямат националност. никой не дава другиму, без да е подсигурил достатъчно за себе си.

парите идват от бюджета и новите заеми. На хотелиеите е обещано тайно плащане под масата, защото укрите заплашват с метежи. Сега ще започнат да им изплащат пенсии, социални помощи, инвалидност, майчинсто и детски от нашите пари, а уж украйна ще ни даде парите после. Зеленски е спрял социалните плащания уж под предлог, че всичките милиари отивали за войната. Безработните българи си плащат от джоба здравните осигуровки, иначе за тях няма лечение, а за украинците правят всичко безплатно. Сега пълнят саниториуимите с украинци, а българските инвалиди и болни да се оправят, за тях няма места.

Дълги години напъваха да влязат в Европейския съюз, а Путин ги вкара за два месеца навсякъде, където си поискат.

Премълчават много неща! Освободиха от данък и такса смет всички хотели, изпращат храна и тоалетни принадлежности ,не събират тур.данък и още и още... Така половината се съгласиха нах15 лева! Такса смет на един хотел е 15-20 на година ,пак е от нашия джоб!

Това кой ти го казал ? Линкче нещо да видим :))

Не знаеш ли, че и транспорта им е безплатен - фалиращата БДЖ вози безплатно украинци от три месеца.

А с какво да си платят?

С какво ли - с каквото са си платили 100 евро за да дойдат до България. Техните тур оператори не ги возят безплатно, ама там нямат претенции, че нямат пари. Претенциите започват тук.

Аз какво те питам , ти какво ми отговяряш , Бакшиш от Възраждане , нали ?

Ма да си ги взимат да си ги отглеждат те бе!

Значително повече, от излъгалите се да дойдат в България.

Тва са некви пропаднали, затворени хотели!

Бе, така си е - който е против агресията и тролетариата, е пропаднал! Така е то!

Е, сега - потвърждавам правилното, че са пропаднали и пак "-". Не ме разочаровайте, тролетарията!

Сега русофилистици си пуснете един много хубав документален филм по БТВ.

Смисъл?

седни да изгледаш: 1. "Украйна - маските на революцията" (френски) 2. "Досбаска пролет" (български) Документални, И двата правени години преди събитията. Ако изобщо имаш нещо в главата - дано ти просветне...

+++++++ браво, отличен коментар

Преди кои събидия бе вата , преди 2014та ли ?

От 2022-а.

Толкова си тъп , че не си разбрал сарказма ми

Аз не разбирам как така държавата настани бежанци в частни хотели ?

ЕС плаща.

Плаща, ама друг път. Може на теб да ти плаща през някое НПО да сееш пропаганда.

ЕС плащаше, нямаше в Германия да им проверяват имотния статус в украйна, да ги карат да продават скъпите джипове и да ги карат да работят. Нашите управляващи вземат от бюджета пари - кога смясаш, че ЕС ще плати за преместването им. Директивата е три месеца адаптация и после интеграция, а който не иска да работи - обратно в украйна. Само тук ги издържаме да почиват на наш гръб. Сега са напълнили ѝбанско - ще оцвъкат и там. Като скакалци са - след тях нищо хубаво не остава.

Защото така е най-лесно. Куп чиновници са в тая Агенция за бежанците и за организират нещата като в другите страни трябва да работят.

"Големия интерес" на хотелиерите, говори за провален туристически сезон и за празни иначе легла.

А сезонът се провали защото никой не иска да почива в курорт, обърнат на бежански лагер.

Викаш, не е проблема в това, че хората обедняха с покачването на инфлацията.

Толкова ти разбриа чутурата от туризъм и хотелиерство

Инфлация, обедняване... мераклии за почивка винаги ще има. Но аз не искам и включително никой от моите познати не иска да почива в съседство с укропитеци. Сори, но сори.

Ела на Майорка.

Казах ти бе девойче , туризмът като икономически отрасъл не ти е силата ..трай си по-добре , че се излагаш.

Ако ми потвърдиш, че действитилно пэ плажовете и в заведенията не се пуши и не изискват задължотелна воксинация срещу ковид, идвам. В противен случай ще карам на пръскачката за райграса.

За 41 години трудов стаж получавам да ден пенсия от 18 лева и 46 стотинки и на море не съм ходил откакто съм пенсионер.

сега всички да седнем да плачем ли?

Сега разбираш ли защо младите се махнаха от тази държава, защото не искат да мизерстват като теб на стари години ?!

какви патриоти са тогава?

След като хотелиелите прездпочитат украинци за 18 лева с ДДС (чудно защо 3 лв е ДДС, при пложение, че за тях ѝддс е нисък - 9%, а не 20%), да не се надавят да финансират продължаващата почивка на укропитеците за сметка на българите. Публикувайте списък на хотелите, за да знаем къде не искат българи.

Първо не си бълагрин а русороб , второ бхългарите традиционно ще са на море в Гърция и Турция

да си доста плосък, че да не разрираш - има хора като мен, които не харесват и руснаци, и украинци - те произлизат от СССР и са еднакво нагли и нахални - нищо добро не чакам от тях. Интересуват ме България и българите, ама чуждопоклонник няма как да го разбере.

А за българските пенсионери за почивка същите хотелиери искат по 60 лв. на ден.. Най-много със закуска.. А навляците с по 15 лв на ден три пъти ги хранят при това..

И със здравословна храна....

Чудесно е, че "20-те процента" са в този форум, поне да е замърсяват останалите. Не пречите - бълвайте кремълска пропаганда, ободрявайте се с "+", това никого не засяга. Чудесно е, че България не се управлява от "форумните корифеи" в ДИР.

В грешка си. България се управлява от "форумните дерибеи". Представа нямаш колко хора четат коментарите без да пишат, но си формират мнението от прочетенето. Колкото до осханалото - кировата вече е изпята пиарът с припадналите хористчета няма да го спаси.

Б.а. "корифеи"

Да, съгласен съм - напълно, тук четат всички от "20-те процента". Ето, нямаме противоречия, лека нощ!

Снощите засякох в близаджийницата. Иди там или в Капитал, може да има от твойте. А 80% те процента са само в главата ти. Лека.

Само в България държавата финансира туристическия бизнес , ползвайки украинските бежанци за параван. В другите държави са натирени в бежански лагери и борсата на труда, никой не им плаща да почиват в 5 звездни хотели по курортите им в началото на сезона при това.

може на пръв поглед да изглежда, че ще покрият разходите, обаче се хващам на бас, че изпрезотзад ще им излязат... Те само ремонтите след това ще са по 5000 на стая...

Русия започва кампания за настаняване на български русороби на нейна територия Дават по сто рубли на ден и осигурен външен кенеф.Така че,стягайте чемоданите и марш към най-великата Рушия.

Преди 10 години на летището в Киев така наречените украинци не искаха да говорят нито руски, нито англииски.Сега всичките гвворят руски .С една дума по-,,македонци" от македонците.