Проверяват за чадър над фирми, спонсори на МВР

Вътрешно разследване на МВР, което започна днес, ще проверява сензационното твърдение, че коли на няколко фирми фигурират в специален списък и не трябва да бъдат спирани за проверка, предаде bTV.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват за чадър над фирми, спонсори на МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беше през 93-94г. Студено беще. Станах неволен свидетел. Жената бременна, след това дочух, че пометнала. Тогавашния вътрешен министър сега не е между живите.

Елате във В.Търново в последната седмица на м.Април, че да видите какво става. Улиците на цял квартал се затварят за два дни. Живущите в квартала не могат да излязат никаде. Неможе да влезе спешна кола или пожарна в района. Всички подходи към главната улица се охраняваха не от поиция,а някакви яки момчета. Те се чувстваха като,че ли всичко наоколо е тяхно и се държаха крайно грубо.

фирмата трябва преди да дари ,по закон да се провери .Практика в МВР ,особено в КАТ е да се карат автомобили на лизинг от фирми .според мен с КАТ София може да се оправи само Пиночет.

Пишете каквото си искате. Ако си мислите, че с това ще накривите шапката на МВР или на ЦвЦв, заблуждавате се. Докато този народ не стане читав и не се вдигне да измете тая паплач, все ще го скубят.

В началото на 90-те години собственикът на голяма компютърна фирма разби с бухалка предното стъкло на кола на бременна жена, защото паркирала на мястото му. След това подари 80 компютърни конфигурации на МВР. Последствия от инцидента за него нямаше. Та след близо 20 години положението си е същото.

за да не бъдем голословни, ще споменем червения боклук юлиян генов и неговата фирмичка ПоРнОСОФТ. Точно тогава те бяха спонсори и на първа програма на БНТ, и някак си новината не се излъчи тогава, имаше само кратко съобщение по новините на втора програма. А как фирма на година-две тогава успяваше да плаща парите за масирана телевизионна програма, ще остане загадка.

Кви "спонсори", кви 5 лева, бре! Всички вие, дето имате някакъв допир до МВР, било то за добро или лошо, ги спонсорирате, волю или неволю. Цялата ни държава е пропита от корупция, престъпност, гадости и какво ли още не, ама ние сме УФСИТЕ, дето все още ги траем тия. И пак, ОБИЧАМ СИ РОДИНАТА, МРАЗЯ СИ ДЪРЖАВАТА, щото без да се усетим дадохме власт на престъпници, гласувайки за популисти, демагози и всякаква паплач, която яхна вълната и извлече и продължава да смуче и без друго малкото останали "сокове" на хората. Ама, понеже сме п....и, пак ще гласуваме за най- неподходящите, а след това пак ще си чешем езиците по форумита.

от стара загора сам при нас има сащия сучаи фирма бакери която се занимава с производство на хляб те всеки месец си плащат и тяхни бусове не се спират или ако се спрат едно тел. от страна на шофиора които се обажда на шефа на транспорта тои на когото трябва и така няма проблем .да неговорим че има и нередовни коли без винетки ,без застраховки и така нататак.много има за казване просто нз дали има смисал от това писане *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма такова нещо. Някой хвърли клевета......Ами прав е г-н Началника -това не са СПОНСОРИ НА МВР, -това са БОСОВЕТЕ, КОИТО ФИНАНСИРАТ "ГРОБ" НА БОКО РАПОНА И ЦУРИ ФИЗКУЛТУРАТА!!!

Прокуратурата трябва да се самосезира и да започне незабавна проверка.

Аха, МВР ще разследва МВР. Такава подигравка.

Да видите пък какви "дарители" има ДАИ!!! Там е голямото "даряване". Представете си какво се иска за да не ти проверяват тировете и претоварените гондоли! Пример за това е фирма "ДЛВ" - Перник.

Медалът има 2 страни - от една страна ако написаното в статията е вярно, ЦвЦв веднага да си подаде оставката. Иначе нещата в РПУ-тата са много зле. При нас са идвали дознатели да питат за копирна хартия и тонер. Давали сме им, няма ни да потъне фирмата за 1 кашон хартия и 2 тонера. Услуги не сме чакали. Ама егати държавата сме, та полицията да ходи по фирмите да се моли за кламери и химикалки.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СПОНСОРИ ДАРИТЕЛ И защо този ончо - цитираният шеф, лъже така яко Смразаваща е тази корупция в МВР

вярно е лично на мен ми се случвало ,мвр да си искат сами пари за спонсорство за да ми пазят обекта по добре. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Rollplast бяха спонсори/дарители на пари, компютри, даже картонените полицейски Астри по пътищата бяха изработени от тях и монтирани ! Шефа никой за нищо не го пипаше от МВР и държавата, а какво криене на заплати, пране на пари и гавра с персонала ставаше дума...

Нека някой който е на ти с компютрите да ми даде номера на сивото Санта Фе което според мен е под номер 9 в списъка!

Практиката спонсори,дарители,...на МВР,не е от вчера.Цвъ не е неин автор,др.е въпросът,защо не я е прекратил.Обясненията на фактори от Министерството,в смисъл,че даренията не купуват индулгенции,звучат крайно несериозно.Има много автомобили,на различни търговски дружества и/или частни лица,които наистина не подлежат на санкции при нарушение.И това не е от вчера.Още по-често,тези коли са шофирани от действащи служители на МВР,в извънработно време.Та Службите захранват с кадри подобни субекти от Търговския регистър.Е,в стила на Управляващите,проверката ще приключи много късно и протяжно,с липса на каквито и да е доказателства за такива практики.Цвъ,аргументирано,с бавен и спокоен тон,ще разсее всякакви спекулации.А някои труженици,ще преминават на червено,ще шофират леко подпийнали,с по 200.Както досега.

СА 1966 МХ СА 9989 РХ СА 5552 АХ СА 9595 ВТ

потънали са в далавери до гуша !!!!

Във Враца им монтираха безплатно ксенони на патрулките !!!!

Цецо Апартаменто пак до устата в лайната

ц.ц. да си варви,незабавно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега стана ясно откъде Ц.Ц. има толкова пари - от дарители. Това явно е традиция в МВР. Няма рушвети, няма подкупи и корупция - това са си дарения.

да даретели, така и е в университетите на софия, наи вече УНСС и СУ като отиваш да си купуваш изпит или диплома не даваш подкупи а отиваш и казваш искам да направа дарение от 1000 лв и после си получаваш оценката или дипломата

оттук до изборите никви бентлита, никви мерцедеси! Казах! Аааа-ма де-де!!!

МВР ще проверява дали МВР нарушава закона. Това и Мориц Ешер трудно би си го представил...

Имаме всякакви спонсори, kompanionki ни спонсорират, като закъсаме за....А ние не пипаме сайта им в замяна, нито бизнеса...

кучета мръсни изядохте ни душиците

А как стои въпроса със "дарителите" в провинцията?Къде мислите че се сменят и ремонтират гумите на полицейскете коли?При "дарители"!Къде мислите че се извършват разни ремонти?При "дарители"Всичко това съм го виждал аз и много други хора.И знаете ли после че тези "дарители" си карат и паркират както им е удобно!Явно на тези Катаджии верно са им развалили далаверата щом са си позволили да подадат сигнал до БТВ.

JW CAPPELEN&SIEMENS са фирми спонсори на МВР. Незабавна проверка!

По-добре е да се проверят фирмите за превоз с автобуси и камионите от чистотата - аз не съм видял някои да ги глобява, даже при тяхна вина пишат акт на другия.

Айде да ги нямаме тия. Дарение без да се върне нещо в замяна и децата знаят че безплатен обяд НЯМА. Една от големите търговски вериги нонстоп минава метър като ДАРЯВА на пожарната разни неща ( на инспекторите ) за да не ги затворят. Доматите с колците не ги ядеме. ( Нарочно не споменавам името на веригата ). Пък и със сигурност не е само тоя списък ами 90 % от колите над 100 000лв биват пропускани за да се спре някое опелче или друга кола.

И какво ти пречи да кажеш името... ще ти се разсърдят ли?