Баща закла 20-годишната си дъщеря

44-годишен мъж от Сливен е заклал 20-годишната си дъщеря в семейното жилище в града.

Обратно в новината

Коментари - Баща закла 20-годишната си дъщеря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познавам бащата и убитото момиче(мир на праха и). Никога, ама никога не съм си и помислял, че може да извърши нещо подобно. За Бога хора, този човек на мравката път би направил !!! Нямам обяснение, нямам думи....... УЖАС

И аз ще убия всички свои близки и себе си,защото не искам да живеем в такава корумпирана гадна държава и да работим за охолния живот на мазни похотливци,на които мозъкът е съизмерим с този на голия охлюв.

ВСИЧКИ СТЕ СТРАШНО ТЪПИ.. ВИЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК Е ИЗПЕРКАЛ..е вадете си изводи що в България няма общество. и въобще ама въобще не си мислете че защитавам убийци.

Не знам, не знам дали е убиец или спасител смахнатият?? "Живот ли бе да го опишеш, Живот ли бе да го разровиш, разровиш ли го ще мирише и ще смърди като отрова!"

Най-напред Бог да прости момичето!После да заговорим за жестокостта,за отчаянието,за депресията.Как стигнахме дотам?До най-тежкия период в историята ни!До тази 20 годишна агония,която ни завира все по-надолу.Как да се спасим?Аз мисля,че чувствам отговора-да си спомним,че БългАрия е била силна,богата и огромна.Царят и аристократите не са завършили Кеймбридж,Харвард или Сорбоната като днешните пуяци,но през ум не им е минало да ни продават на чуждите интереси,да откъсват територии от родината,да отричат Бога.И всичко е било нормално:имало е зло,но в границите на допустимото.До момента,когато идват на власт едни другари.И започва едно "въвеждане в правия път",едно преследване,един "Народен съд",един атеизъм...и резултатите са налице днес-хората са разединени,бедни,отчаяни и брутално жестоки.Липсват им ПРЕМЪДРОСТ,ВЯРА,НАДЕЖДА И ЛЮБОВ.Когато ги открият,когато ги прозрят,те ще отрекат антихриста и ще се върнат при Бога както Блудния син при своя баща.И той ще ги посрещне на пълна трапеза...Приятна вечер на всички и Бог да пази БългАрия!

Да се възстанови смъртното наказание!

Държали човека 10 дни и го изписали-много ясно "клинична пътека".На кой му пука?Тия от здравната каса нали са с пълни джобове,хората нека се трепят.Щом заболяването е по-сложно гледат да изпишат болния по-бързичко,че ако се проточи.......... НЗОК може и да не им плати.Няма пари в НЗОК,оказа се,че там много се краде. Аз даже си мисля,че по-евтино ще излезе да има място къде да се скрият здравите психически,защото те са значително по-малко от другите.

Ужас..така е,а после казват...трябва да сте позитивни ..как и от какво. Нали трябва човек да има от някъде стимул....

Яко простотия по форумите. Кефя се - само така!

Мръсен гад, неговият живот, ако не е имал смисъл да си е теглил ножа сам, защо е заклал дъщеря си? Лека му пръст на момичето.

Обстановката в държавата наистина е отвратително и лошото е ,че един по-един психясваме но не можем да го осъзнаем.

Искам да знам каква ще е присъдата на психиатрите, които са казали, че това животно е психически здраво!!!!

тъпи доктори

Като толкова иска да убива, да беше заклал някоя мутра, а! Ама беззащитната щерка е по-лесно! Балкански примитив! Заради такива като него дъщеря ми учи в чужбина и съм и забранил дори да си помисля за връщане в "Родината"! Моите гени на диви балкански субекти не ги давам! Време е тази мръсна кръв да се облагороди с нещо по-цивилизовано! Предварително ще отговоря на всички, които ще кажат, че и на Запад се случват такива ужаси: явно никога не сте живяли и работили там!

хахаах чужденците са преритали за дивите балкански гени на щерка ти!

Време е, ама те три кръстоносни похода и 500 години присъствие като не са я прочистили...

ти си смотаняк и пален психар.гнусен си,чак ми се повраща от такива ,като теб.

И ти си психясал, глупак!

А ти чувал ли си, че почти 100% от децата от смесените бракове вече почти не говорят български? Как ли ще разговаряш с внучето или внучетата си? А и в повечето случаи, когато някой чужденец има добър външен вид и не е някой лъжец или дърт развратник, има добър произход, има някакво добро образователно ниво и въобще представлява нещо по-сериозно и значително - той едва ли ще се хване с щерка на "тъмен балкански субект", а ще си намера за съпруга жена от неговия кръг...

Лошото е, че все повече хора се разболяват психически. Едва ли не всеки втори " си говори сам". То как иначе при такива условия на живот, а и какви грижи се полагат за здравето ни. Жалко е за момичето, но и човека е за съжаление - пази боже, всеки може да изперка, никой не е застрахован в тоя скапан живот!!! Но... при капитализма е така, гониш печалба, а стигаш до провал, няма държава, няма помощ, оправяй се сам, това е....

Психиката му е пречупена от над 20 годишната криза. Някой обяви още 3 години криза тея дни. От 89 насам и още 3 то стават 25. За каква психика нормална да говорим. Аз също мисля, че не е добре за дъщеря ми да остане в България и съм я насочил към английски, математика и информатика. Само не и български. Ако мога да я пратя студентка в чужбина и после остане там ще си разпродам имотите - мои и наследствени за да и помогна да се установи някуде в чужбина. Една кирлива гарсониера ни стига с жена ми. Всичко друго инвестиции зад граница. Ако не изчезна и аз де. Не искам нищо мое да остане след мен у България. 13 вековна гордост не ям. Не ми стига да съм потомък на Аспарух. Не ме грее арийската кръв на прабългарите, нито славянската ми култутра. Оставям ги за патриотите. Който се надява на нещо по-добро в България е дотолкова наивен, че психиката му ми се вижда да е повече от разстроена.

"Убита е млада жена на 22 г., като причините са от семейно-битов характер, каза лаконично директорът на ОДП-Сливен Чавдар Божурски. Той отказа подробности. Това щяло да стане на пресконференция днес. " ''Радосвета завършила гимназия преди година и още не работела. Живеела при леля си Здравка, сестра на баща й. В момента на убийството Здравка била на почивка.'' ETO ТОВА ПИШЕ ВЪВ www.sliveninfo.com уважаеми ''журналисти''

НЕЕЕ! НЕ СА САМО ОТ СЕМЕЙНО БИТОВ ХАРАКТЕР.ПРИЧИНИТЕ СА ОСВЕН В ЛАБИЛНАТА ПСИХИКА И В ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА ДЪРЖАВАТА. ХОРАТА СА ВСЕ ПО ПРИТИСНАТИ И КОГАТО СТИГНАТ ДЪНОТО И ГИ НАТИСНАТ ОТ БАНКИ И КОНФИСКУВАТ ЖИЛИЩАТА И ПОКЪЩНИНАТА ИМ И АКО ПО ТЕЗИ ПРИЧИНИ ГИ ЗАГРОЗИ ОПАСНОСТ ОТ ЗАТВОР НАЙ-НОРМАЛНОТО НЕЩО Е ХОРАТА ДА изперкват.

Виновна е правосъдната система не може да си извършил убийство жестоко и да си на свобода! Да убиеш 20 годишно дете -дъщеря си! Изверг! А канибала който уби двама души и той на свобода-няма закони и затова подобни престъпления остават безнаказани!ЩЕ го пишат невменяем и ще го пуснат - за да извърши нови убийства! затова трябва да има смъртно наказание.

Нямам думи за случилото се.Дано момичето е отишло на по хубаво място,където да не си спомня за баща си.По повод на случилото се ,може би не е много удобно,но бих казала,че затова защитавам понякога животните,които хапят а хора се нахвърлят,че ще ги избият.Какво да кажем за такива случаи като този от днес.Ние хората посягаме на най-близкия си ,а сме взели да оправяме кучетата,които не знаят кое е лошо ,че да не го правят

Окаяно е положението в психиатричните болници.Опасни болни са на свобода.Мизерията е майка на всичко ужасно.

Преди дни обявиха, че поради липса на средства се затварят няколко психиатрии и лудите се пускат на свобода. Какво са виновни тук лекариите.

Хора, не се карайте във форума, безсмислено е. Всички в тази страна се опитваме да оцеляваме, но не всеки има силна психика. А не можем всички да избягаме, някои пък не искат - като мен. В моето семейство има психично болен човек и знам колко е трудно в милата ни държава да се осигури място в болница или дом за хора с такива заболявания. Пуснали са го защото прибират само "тежките" случаи. А какво да кажем тогава за хората които не се водят с психични отклонения и пак вършат гадости, а? Не разбирате ли че всички ние сме болни от недоимъка, от мизерията, от това че работиш като вол и пак не ти стигат парите. Не се оплаквам - искам да кажа само да не се коментира така безогледно във форума, защото никой не знае утре какво го чака и как ще му избие чивията от ежедневието, което водим. Айде чао засега, отивам да пия една мента за успокоение на нервите.

За пореден път се убеждавам,че българските психиатри са пълни некадърници!Трябва да пречукаш някого за да разберат,че нещо ти има-ако пробваш да се самоубиеш за тях е нищо работа или както са определили-"разстройство в адаптацията".Каква е тая адаптация,какви са тия глупости???Кво, не може да се адаптира към живота ли?В България ако нещо не си добре психически бързо,бързо ти изписват хапчета(които дали ги пиеш,дали не- си е твоя работа),никой не се опитва да разбере какъв е проблема на човека и до колко той може да се справи сам с положението,в което се намира!Абе скапана работа!Затова като вървите по улиците се оглеждайте,че не се знае от къде ще изскочи,някой с "разстройство в адаптацията"!

Добре де,тоя човек защо не уби сам себе си,а взе че затри младия живот и невинно създание.Боже пази ни всякаква напаст и от нас самите.....

Щом за десет дни са преценили, че е добре само си представете колко луди ще излязат от лудниците с орязването на бюджета за лудите. А и колко си ходят свободно по улиците. Май ще се увеличат много смъртните случаи и по улиците - не само по домовете. Защо преди години държавата се грижеше за тези хора, които не могат сами да се грижат за себе си , а сега не може? С две думи - Къде е държавата? Не осигурява места за децата в яслите и градините, не осигурява работни места, не осигурява места за болните...... За какво ни е всъщност тази държава? А после младите и кадърни хора бягали. Ами ще бягат какво да правят тук, а и какво прави държавата за тях след като завършат......

Трябва да се потърси отговорност от лекуващия психиатър. Ужасна случка и вината за това е изцяло на психитрията, която го е пуснала.

Здравеопазване - ко да прайш. Ако му бяха свестни психолозите надали са щели да го пущат от психиатрията тоя човек.

Какви са тия безгръбначни личности в нашата страна? Няма по-смотано племе от нашето! Всяка трудност, вяко препятствие "пречупва" психиката на българи, на които иначе не им пречи да се напиват всеки петък до безпаметност. Още по-лошо е, когато налагаш своята слабост на другите. Трябва да въведат психотестове и IQ тестове и да разрешават само на хората, които ги минат да имат деца, писна ми само от профани в новините!

Не прави такива смели предлижения,че като ти чета коментара, ти самия едва ли ще минеш през тези тестове.

Този че е бил луд е ясно.Повдигнете обвинение на лекарите които са го пуснали от лудницата.

Голяма трагедия, жалко за момичето. Дано си получи заслуженото този изверг, идиот и т.н

Светът наистина е гаден ,но не всички хора имат гадни съдби,дори и тези в Руанда ,Сомалия и др.,затова никой няма право да лиши някого от щастливите му мигове,колкото и малко да са те!Дано душата на момичето намери покой!

Прав е човека - светът е гаден и така е по-добре за детето. Особено животът в ТАЗИ държава. Помните ли кой е казал - тук свестните считат за луди? Кой е казал - не сме народ, не сме народ, а мърша, хора дето нищо не щат да вършат? Защо като сме глупави и сме останали в ТАЗИ държава, като сме били още по-глупави да създадем още нещастници, бъдещи роби на комунистическата номенклатура и всякакви изедници, защо бащите да не могат да отърват децата си от този гнусен живот? Всички сме в една голяма лудница и май смъртта е най-доброто, което можем да си пожелаем. Как ще ме опровергаете?

Абе ти нормален ли си бе,олигофрен такъв??? Как може да говориш така това,че ти не си успял да си уредиш живота никои не ти е виновен,тъпанар такъв,като толкова ти е писнало вземи се хфърли от някъде нависоко и всичките ти проблеми приключват,нещастник прост селяндур!!!

Ти първо да се ограмотиш, че се пише хВърлям, после наричай другите прости! От такива като тебе не ми се живее.....

Ами като ви е толкова гаден светът в България - емигрирайте нанякъде бе! Защо трябва да убивате децата си?! Емигрирайте и се убедете сами, че на другите места по света е "истински рай", няма абсолютно никакви проблеми и от крановете вместо вода - текат само мед и масло?! Вервайте ми!

когато друг остава да гладува ама ще те видим дали ще си така ако теб те изФърлят от бизнеса и женати духне некъде да се еманципира

Много жестоко

Това подобие на човек, този изверг трябва моментално да се разстреля публично за назидание или да бъде опечен на електрически стол. "Светът бил гаден и така било по-добре за детето". Защо ти не се самоуби тогава бе изрод. И от психиатрията са виновни - не са ли го преценили какъв е ми са го пуснали. Смърт за такива. Винаги съм бил "ЗА" и съм пледирал за въвеждане на смъртното наказание. То беше едно от малкото хубави неща през социализма ! Референдум за смъртното наказание !!!

" транспортната фирма, която ръководил, имала финансови проблеми " - За съжаление все повече транспортни фирми са в колапс .Жалко за невинното дете !Трагедия !

Зачестиха случаите родители да убиват децата си, което си е една крайност. Това показва психическото състояние на хората в момента, докъде са докарани от безизходица. Но, разбира се, това не ги оправдава. Каквото и да се случва около нас, човек трябва да може да си остане човек, но трябва осъзнаване и оптимизъм, а не смърт. Вярвам, че нещата, макар и бавно тръгват нагоре!

Ти добре ли си, бе!?! Къде тръгват нагоре нещата, бе?!? Не виждаш ли, че през ден се случват такива неща!? Ако това не е показателно за състоянието на хората, не знам кое!?!

браво, пътник! Браво! Отдавна не се е срещало тук толкова здравомислещо мнение. Жив да си! Жалко за момичето..

Много си прав, човече ! Много !

Този изверг НЕ трябва да живее, направо да го убият!!! Не сме длъжни да храним такива изроди.

а това баща който отнема живота на детето си,,просто не може да носи това име,дори и човек не може да се нарече!важи и за майките,които постъпват така!май сме държава от мутанти,оцеляващи,злобни същества,излващи яда и гнева си върху най-близките си.психясаха ни напълно!

Това е най-гнусното нещо за деня. Такива същества (става дума за този наречен "баща") не трябва да живеят изобщо. Представяте ли си какво е мисленето на този човек.

в последно време това да отнемеш живот е все едно да закусиш или обядваш.ужасно е ,хората нямат морални ценности,а родителите не са това което трябва да са за децата си.пълна лудница! а до кога?.....