Искат връщане на еднократната доза наркотик

Пациентски и неправителствени организации, както и държавни институции предлагат притежаването на еднократната доза наркотични вещества да не се наказва.

Обратно в новината

Коментари - Искат връщане на еднократната доза наркотик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Регистър на хванатите с дрога, ако ще и еднократна, с достъп до него. Когато наркоманчето кандидатства за работа, работодателят да може да го провери и да му каже Сори, пич, но не ми трябват такива като тебе.

Вдигат цените на цигарите и държавни институции предлагат притежаването на еднократната доза наркотични вещества да не се наказва - убиват децата ни с хулиганство, неграмотност, непрочетена и една книга, липса на всякакъв респект от институции, училищна деградация.Героите на повечето млади днес са гнусните мутри от прехода, които все още демонстрират несправедливата си недосегаемост, чалгаджийки, получаващи набързо благините на живота на привидно евтина цена, селски тарикати, мамещи системата, RnB-кретеноиди, проповядващи агресия, наркоманясали псевдолиберални елементи, правещи се на свободни, най-арогантните и разпасани съученици, нео-азисовци търсещи лек път към щастието, зомбирани геймъри и т.н. и т.н.

Никакви такива. Наркотика е предмет на престъпление и не бива да бъде легализиран в никакви количества. Все едно да се легализира притежаването само на 100 лв от парите от ограбване на банка, едно бижу от грабеж на бижутерски магазин, една откарадната картина, едно педофилско филмче и т.н. Сега пък някои престъпници ли ще са привилигеровани?!?!

хитър ход. колко по еднократна

Така и така Маргините вече са с чисто съдебно досие, за да не седят без работа предлагам да организират търговско дружество с цел разпространение и продажба по училищата еднократни "щастия" с цел контрол на качеството на материала!

Ха сега да се обзаложим, дали ще я приемат.. Нали трябва да се направи така, че дилърите да могат да продават свободно? Щото те си плащат, на когото трябва.. Егати държавата... Егати управлението... А Б С У Р Д И С Т А Н

стига с тия наркомани бе .хиляди хора умират без лекарства . като е наркоман да умира аииидеее. деца се борят за живота си ...а наркоманите искали... и аз искам децата да живеят в по добра дарJAва ама няма ...

НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ! ЕДНОКРАТНАТА ДОЗА Е ДОБРО ПРИКРИТИЕ ЗА ДИЛЪРИТЕ! ЕДИН ДИЛЪР МОЖЕ ДА ПРЕНЕСЕ МНОГО ЕДНОКРОТНИ ДОЗИ И ДА НЕ ГО ОПАНДИЗЯТ, АКО СЕ ПРИЕМЕ ЛЕГАЛИЗИРАНЕТО НА ЕДНОКРОТНАТА ДОЗА!

Не на популистките изказвания, звучащи добре, но вредни за обществото. ;-) :-)

Да бе. От къде на къде? Наркоманите да се лекуват, а не да се създават предпоставки за привличане на нови към групата им!