Картини и спортни дарове за рожден ден на Борисов

Министри и депутати от ГЕРБ са в треска какъв подарък да изберат за рождения ден на премиера, който е утре. Повечето от тях или още не бяха избрали скъпоценния дар или не пожелаха да го споделят.

Обратно в новината

Коментари - Картини и спортни дарове за рожден ден на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

честит Рожден ДЕН,Г-н Министър-председателю!БЪДИ ЗДРАВ И ВИНАГИ НАЩРЕК ЗАРАДИ ИЗЦИПКИТЕ НА ИЗБРАНИТЕ ОТ ВАС МИНИСТРИ. Ще повярвам ,че сте достоен за поста ,на който ви избра народа,ако вместо поздравленията на министър Плевнелиев,приемете оставката му заради националното му предателство да подарява свещенната БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ!Н ЯМА ДА Е ЗЛЕ ДА СЕЗИРАТЕ И ПРОКУРАТУРАТА...

Ха честит па дано почитателите ти се научат да четат и пишат.

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДАНО НАПРАВИ МНОГО ХУБАВИ НЕЩА ЗА РОДИНАТА НИ Е НЕ МОЖЕ ДА УГОДИ НА ВСЕКИ НО ТАКЪВ Е ЖИВОТА

Те това е култ към личността. И то шейсет години след като сложиха край на култа към адаша Сталин (и аз съм репресиран, но от родителите си дето ми лепнаха това име), Вълко Червенков, Тито и т.н Само китайците и корейците остават, а ето че и ние се нареждаме пак до тях. И то с кого - с едно бивше пожарникарче, дето толкова е заслепен от нарцисизъм, че допуска всички медии вкупом да му лижат задника. И все си намират повод - ето сега 51-вия рожден ден. Дори не е кръгла годишнина, а и да беше - какво от туй. Тоя Бойко е по зле и от Тато, който поне овреме се усети и разгони натегачите, дето приживе му издигнаха паметник в Правец и направиха родната му къща музей. Сега всеки се кланя на неговия пазвантин. Смях, смях и много сълзи. Щото при Тато наистина можеше да няма свобода, но нямаше глад, а сега е обратното, а тоя нещастник самоволно ни се хвали колко много е направил за народа - от детски градини до поредната петкилометрова отсечка на някое пътче. Самовлюбен нарцис и пълен авторитар - не го чака добро, ама дано се осъзнае овреме, преди да го поснат и него на земята като Алексей Петров следващитеуправляващи.

Предполагам, че приятните вълнения около избора на подарък са съпроводени от гъделичкащата мисъл за собствения социален статус.

Ако българското правителство беше кон, той отдавна трябваше да бъде застрелян!

Не помага! То е зомбиран кон с дистанционно управление.

Тъп бил! Малоумен бил! Абе вие като сте толкова умни и учени- поне вицепремиери да бяхте станали! Обаче на бас, че тука 90% лижат задниците на някои "бизнисмен" за 300 лв на месец и си избиват комплексите по форумите! Които се навежда -да го еб..т, това е положението! За тези неща не Борисов- Господ не може да ни помогне!! А Борисов го харесвам на първо място затова, че не се навежда!! Да е жив и здрав и все така прям и истински мъж!!

Е не блести с интелект, определено.А и кой ти е казал че интелекта е свързан с благосъстоянието на човек.Именно сега в Бг не трябва да си интелигентен, защото ще тънеш в мизерия.Тук не се оценява, интелекта.Защо на Америка и викат страна на неограничените възможности, ами много просто защото само с една идея и желание може да успееш.Но си права сегашният премиер е най-добрия, тъй като е 99% отражение на нацията.

Марш, Боко!!! Жив да си, ако се махнеш!!!

Гербоваците,а поспрете се малко, бе!Съвсем станахте за смях с този култ към Боко Тиквата.Ягуара ат зоопарка щяла да му подари Фидоска.Че подари му и хипопотама,като го види да му напомня кой му го е подарил.

ми подариха нова метла и фараж, че да чистя повече и по-често на останалите дзверове у дома! И парафумче от 2.50, увито в кюлоти....Все пак - криза е....

"Вива Цезаре!!!" " ще управлява страната пожизнено и то по волятя на народа...", " втори златен век на България" ББ е ученик и бодигард на Тато, а на оня другарите и паметник му издигнаха приживе в Правец. Така че какво толкова ехидничиш?

Като гледам колко заблудени овце има, просто ми става тъжно за България.Да ни е жив и здрав, ама да се маха, щото не се търпи вече, с цялата пасмина от некадърници, е, такова чудо никога не е било....

Честит Рожден Ден!

Честит рожден ден бате Бойко,бъди жив и здрав,и все така със голям замах.А на който не му харесва,да го д..а.Весело прекарване на празника,и наздраве

кой ще плаща масрафа за рд на бб?откриване на гарибалди,спряно движение,охраната на този ден,4 часа с берлускони за обяд и т.н. мероприятия.кой?ние.

Честит рожден ден!!! Жив и здрав

Ние, шефовете на ББ от ЦРУ, го награждаваме, по случай рождения му ден, за вярна служба на САЩ, с два дни домашен отпуск!

теодора, все пак не е добре от твоя страна, такива злъчни подигравки по адрес на Борисов точно за рождения му ден! "...работете бе "хора"какво ви е виновен премиера?","ще управлява страната пожизнено и то по волятя на народа...", "поколения след това ще учат за него като за втори златен век на България" ".ВИВА ЦЕЗАРЕ!!!!" Какво е виновен той, че бъка от слагачи около него, напомнят ми на царските мазни дупета по отношение на негово величество !!!

Стига сте му слагали на тоя самовлюбен некадърник!Еднопосочен билет за безлюден остров да му е подарят,та повече да не се връща в България!

Пратете му митологията!

Не се радвай на даровете на данайците!!!

Нали все САЩ гледате, там подчинен на началник няма право нищо да подарява! Смята се за ПОДКУП!!!! Както и си е всъщност!!!

Готов бях да се обзалагам, че Боцко ще отиде на финала на световното ЗА НАША СМЕТКА: "Да, ние от парламентарната група на политическа партия ГЕРБ сме приготвили изненада и ще спра дотук, бе загадъчен съпредседателят на групата Тодор Димитров. Тя ще бъде свързана с едно сериозно футболно мероприятие, добави той." Глупендерите лакеи и подмазвачи ще му подарят присъствие на финала на Световното по футбол - залагаме ли? ТА - тая цяла пасмина е на държавна издръжка, т.е. на народа - той дава парите. И, така също - много ми е интересно колко още, но на ДИРЕКТНА държавна издръжка ще идат с него в ЮАР.

у туй БГ!!! Даже не мисля, че ББ е в основата на простотията!! Подаръци, дарове...още малко Серж ще му подари микроскопа на Доган! Бойко, що не им теглиш един сиктир!

Предлагам рождения ден на Борисов да бъде обявен за национален праздник, неработен ден.

Нищо лично .Да е жив и здрав човекът Б.Б.,но ми се струва ,че наакахте отподмазване. Такова чудо нямаше и при Т.Ж.Стига сте величали този неграмотен "нарцис"Срам . Що за народ сме?

Мошенник и човек който нняма мозък.Да дойде на хала на всички Българи и никой да не му подаде ръка.

СКЪПА ТЕДИ, МЪЧНО МИ Е ЗА ТЕБ...БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ...АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ, А И НАРОДА НЕ Е ТОЛКОВА ПРОСТ, КОЛКОТО ТЕБЕ....ДУМИ КАТО ПОЖИЗНЕНО ОСТАНАХА В ИСТОРИЯТА, А КАК ЩЕ ГО ЗАПОМНИМ НЕ МИ СЕ ИСКА И ДА СИ ГО ПОМИСЛЯ ДОРИ....МЕЧТАЙ СИ НА ВОЛЯ, ТВОЕ ПРАВО Е... ПОГЛЕДНИ МУ САМО ФИЗИОНОМИЯТА И СИ НАПРАВИ САМА ИЗВОДИТЕ...БЪДИ ЩАСТЛИВА В МЕЧТИТЕ СИ..

подарък ще е сватбата на берлускони може и кум да е ;) цеца величкович ще му пее на ушо.. и за наздравица..ще открие нещо...:) по телевизията

Особеностите на нашия национален характер ББ ще управлява не само доживотно, но и посмъртно. Ако изобщо е смъртен, в което се съмнявам. Проблемът ни с вожда и учителя е решен веднаж завинаги. Излезте утре спонтанно по стъгди и мегдани да покажете любовта си към ББ, плетете венци и украсявайте портрета МУ. Подарявайте МУ най-скъпото си, само не книги! А от догодина 13 юни ще се празнува като официален национален празник /както на 12 юни се почита кралският рожден ден в Англия/, дапочетат ББ ще дойдат всички държавни глави /с изключение на тези на Иран и Сев.Корея, ако дотогава с българска помощ не са демократизирани/. Ликуй народе!

Иронията е неуместна. Хората го обичат, и ако продължи да бъде все така успешен държавник ще се стигне и до това , което описваш.

Разликата между досегашните премиери и Б.Борисов е, че може и да не успее,но поне има желание да промени нещо за българите към по-добро, другата разлика е,че има нещо човешко в него, което няма как да не ти въздейства, въпреки незадоволителната му политическа визия,г-н Станишев. Той не е виновен за публичните изживявания на анкетираните приближени,дори убедена съм,че се чувства некомфортно,след тази детайлизирана справка за армаганите. Не наливайте масло в огъня ,господа журналисти, съжалявам за обръщението,но не ви се извинявам,защото отдавна забравихте, че и вие следва да сте будители , а не информатори на преекспонирани сензации,заемащи централно място във всички медии. Това може и да е новина ,но няма как да е водеща за изнемогваща страна като нашата.Няма как сърдечно да преживея трепетите на подобно тържество,които повярвайте ми смятам за човешки и нормални,както и смятам, че и аз заслужавам да отида в Израел,и да подаря нещо съвсем скромно на сина си,а не да му обяснявам и тази година ,че най-големият подарък за него е, това ,че го обичам.Не си губете времето да ни информирате за скромния разкош на създадения и популяризиран от вас медиен елит,състоящ се от нищо не постигнали хора .Не ни втълпявайте да мечтаем да бъдем като тях за да заслужим и ние нещо хубаво.А ни пробуждайте,докоснете ни с нещо човешко и събуждащо,защото всички ние ,вглъбени в насъщния ,загледани в красиви домове и силиконови бюстове може да заспим докрай.А децата ни гледат и мечтаят И накрая ,Честит рожден ден на премиера,моят подарък за него е че го уважавам и му пожелавам дано някой ден да не се пробудя с друго усещане за него. Наздраве!

Има един готин виц за възпитания лос. Много е подходящ за случай, в който някой се прехласва от чужда визия.

Да си жив и здрав, Бойко, и много силен,да подминаваш злобата,която се шири наврвред.!Злобата и простотията!Бъди щастлив!

интересно какво ще подари г жа фидоскова сигурно нещо останало и от вечерата

Ама ти наистина ли си вярваш или се базикаш? Щото ако е насериозно ела ти работи, ако можеш. За всичко да ходим да се отчитаме на държавата, за всяка дреболия да искаме разрешение и да ни мотат с години за глупости. Държавата, каквото вземе го праща по джобовете на тарикати (като твоя Цезар), пък той: "кой не дава на държавата е измамник и крадец". Ще ме извиняваш, но като се краде от тая държавна хазна за какво трпбва всичко през нея да минава? А бате ти Цезар Борисов само още ни набута в проблеми, вече клиента няма значение, гледаме бюрократа да е доволен, после работи. Все едно слушам "Ура върна се комунизЪма". Явно и ти на някоя държавна цицка си увиснала и уж частнен бизнес въртиш. Ама то и Цезар едва откара 4 годинки навремето, така че и тоя ще го преживеем, после какво да правим е въпроса.

Предстои канонизация от Светия синод!

Аз му подарявам 300 декара буренясала земя.Пепеляшка ще даде от изработените с честен труд и пот на челото банкерски парички . Да си гледа дини. Ще назначи и доста пъдари и ето ви и нови работни места.

Боже,колко жлъч и простотия,все били гладни,в немотия-работете бе "хора"какво ви е виновен премиера?Аз лично бих искала да му пожелая това в което съм лично убедена и искрено вярвам-Г-н Борисов ще е управлява страната пожизнено и то по волятя на народа,и поколения след това ще учат за него като за втори златен век на България! Наздраве г-н.Борисов и както каза някой по-горе...ВИВА ЦЕЗАРЕ!!!!

Възмутена си,че много хора плюят по "цезаря" Борисов,а в същото време вярваш,че той ще ни управлява по "волята на народа"?!Имаш ли нужда от специализирана помощ?

А защо не, "като нямате хляб, яжте пасти". Мисля, че надминахте всички блюдолизци във форума. България няма нужда от премълчаване на проблемите, а от решаването им.

Една пенсионерка от Русе прописа стихове, вдъхновена от Ореола Му на светец!Няма ли един журналист да напише нещо истинско!От утре трябва поне 2-3 дни да не се гледа телевизия, защото ще е страшно!Кавалкади гъзоблизци и ибрикчии ще задръстят Банкя!Предполагам, че "Гаргамел" ще бъде в челните редици!

Кой е този "Гаргамел"?

Иван Костов.

Нямам думи!! А кога ще го коронясат?

Твойте слуги те поздравиха Инператоре!!Честит Рожден Ден!Имам малко съветче""По малко думай".Иначе няма как да запомним всички ""Велики Бисери" Инператоре!

Най-важното забравих и бързам да се поправя. Да му е жив и здрав празника и да се чества подобаваща във всички МВР-та по земните кълбета. Този човек е цяла галактика.

На този човек, който безгранично уважавам и му се прекланям, като на султан, единствената и най-ценна награда ще е пуйката. По изключение може и да е патка.По този начин всички около него ще са един вид физически подарък за Първия в страната ни и чужбина.Да му растат топките за радост на близки и почитатели. Очаквам да му дадат и златни такива от ФИФА, за достойна служба на топките. И да съм до край ясен по нашенски, ще му пожелая още да растат, не не и да висват като виме на крава. За мъдете говоря по точно.

Има ли още наколенки... дали ще сварим всички да си намерим?

На този човек, който безгранично уважавам и му се прекланям, като на султан, единствената и най-ценна награда ще е пуйката. По изключение може и да е патка.По този начин всички около него ще са един вид физически подарък за Първия в страната ни и чужбина.Да му растат топките за радост на близки и почитатели. Очаквам да му дадат и златни такива от ФИФА, за достойна служба на топките. И да съм до край ясен по нашенски, ще му пожелая още да растат, не не и да висват като виме на крава. За мъдете говоря по точно.

ЧРД!!!Нека светлината Ви води по пътя на творението!Това, че е датата -13 -та е знак, и това е така-50 -ти премиер на България на възраст -50 години!Властта се дава от свише!Наздраве господин премиер!

А КОСТОВ НЕ ХОДЕШЕ ДА ОТКРИВА ДЕТСКИ ГРАДИНИ И КАКВО ЛИ НЕ,НЯМАШЕ ЧЕРЕН КОЛАН,НО НИ ИЗМЪКНА ОТ ВИДЕНОВАТА КРИЗА ЗА 6 МЕСЕЦА.АФЕРИМ МАШАЛА.

Не знаех, че и в нашето малко градче има толкова промити мозъци!!!

ВЛАСТТА СЕ ДАВА ОТ НАРОДА НО АКЪЛА СЕ ВЗЕМА СВИШЕ И НЕ СЕ ВРЪЩА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ