Чакаме Папата на визита у нас през 2012 година

Премиерът Бойко Борисов е отправил покана към папа Бенедикт ХVІ да гостува в България през 2012 година.

Обратно в новината

Коментари - Чакаме Папата на визита у нас през 2012 година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ли недовиждам??? Боко целува ръка на папата, а не обратно??? Алелии - то че АЕЦ няма да имаме, то че и други работи... ама сега, ако ме задължат и католик да стана...

"Селистинското пророчество" явно е смутило папата. Надява се "щефът Му" да размисли и да прескочи 2012 за изпълняване на мероприята за "ремонт" на Земята.

Голяма новина. Сега няма да спя 2 години. Ще чакам папата. С какви глупости ни занимават!

До Fen България е била велика държава и се е говорелое за България с уважение, преклонение и страхопочитание, чети малко повече - Петър Добрев например

На това същество Б Б сега хептен ще му се вирне носа....Жалко за България, за кадърните и можещи българи, които напуснаха страната си, за техните майки и бащи, които мизеруват, за децата, които няма да разберат какво е спокойно и сигурно детство, жалко...Да, това е политика, няма място за честност , морал и почтеност, но поне минимум разум и достойнство да се проявява.Просто съм отвратена от това човешко създание, а вие дето го избрахте - сърбайте си попарата сега плиткоумници!

то папа то патрярх стига глупости този турист спортист кога работи ??

Църквата се е провъзгласила за посредник между вярващите и бога, а главната и цел е да се обогатява за сметка на вярващите. Религията е най-големия бизнес на земята.

Как нищо не разбира Борисов от етикет и християнство. Ако Борисов е православен християнин, то той не може да целува ръката на папата, защото православна църква не признава католическата догма за непогрешимостта на римския папа! А за какво ще идва папата в България, за укрепване на католическата пропаганда, като че ли са малко малцинствата, сектите т.н. Полша ни е изпратили най-различни католически свещеници, които без умора работят за католицизма в България!

Няма да ни удари Нибиру или нещо друго твърдо, а по-скоро повечето хора ще получат изтръпване/ схващане на някое полукълбо на мозъка, вследствие на усилената до непознат досега предел вибрация на планетата Земя. Както искайте го разбирайтке... М/у другото, 2012 г. е година на Дракона (по кит. зодии). Сам по себе си този факт-съвпадение е многозначителен. ("Драконът" е зодията която стои на първо място по значение за китайците). За родените под този знак 2012 ще бъде най-успешната за изминалия 12-годишен период д. Това са родените през 1940, 52, 64, 76, 88, 2000 год. ПС. Няма да се плашите: въоръжете се с любов, търпение и смирение, и може би по-леко ще преминете през "трансформацията", която ще се извърши с всяко същество на планетата.

:) Най-сетне да видя някой ,комуто му е ясна идеята "2012" .Щото ми е писнало от какви ли не коментари,филми и идиотщини ;)

само да е преди края на света моля

Какво "еваларкате", бе, нещастници? Мутрата Борисов кани една друга мутра - Ватиканът е супербогат, защото векове наред е обирал чрез грабежи и хитрост балъците като вас! Даже екзорсистът на Ватикана призна, че самият дявол се крие там!

Някой да продава АК-47 с оптически мерник ? Като дойде тази смрад италянска да му се поупражнявам на кухата глава , да замажа гафа на Сергей Антонов дето се вика !

Ще ти подсигурим един АК-47 с оптика, но да не се изложиш на премиерата.

Уррааа! Да живее българо-италианската дружба!

......на рояци-и-и-ии-

Супер,значи ще изчистят и закърпят София пак !

...питам се, може ли някой да ви угоди на вас вечно мърморещи дребнави душици. дето имаше едно детско стихотворение....все за нещо ще намери, да се начумери. Ту му млякото гореко , ту пък друго нещо ... българско е може да ке поразровите и да го прочетете, пък токувиж сте открили себе си в героя

Добре де , какво му е позитивното в тази покана?? Като изключим огромния скандал, който ББ изкуствено създава между двете църкви, голямата работа, като дойде папата - живота ще стане по-весел, по лек, заплатите ще скочат, престъпността ще секне, пенсиите ще имат европейски измерения, хората ще спрат да боледуват! Много позитивни неща, няма спор.А ти се опитай да си спомниш кога е идвал папата в България - ще ти помогна - не е идвал последните 6 века, защото има разделение между църквите - всяка църква да си знае територията. Ако омаловажаваш проблема се сети за Вертоломеевата нощ!

През 2002г идва папа Йоан Павел

Грешиш само в едно нещо - Папа Йоан Павел II ни посети преди няколко години. И БПЦ изобщо не се противопостави. Църквата отдавна не е това, което беше като сила и влияние, както и разделението между православни и католици вече е нищожно. А и ние българите не сме религиозни, като цяло.

раритетни вина маски това онова ...това все от джоба си разбир асе го плаща ББ...щото сме в криза де

Кому е нужен този?

Ха-ха-ха 2012. Това се казва точно на време. Нали тогава трябва да ни удари Нибиру. ББ пак се е изложил. Тази визита няма да се осъществи.

Ето така трябва да е в Европа. Не мога да си представя, че президентът на БГ има свобода на мисълта и действията. И дали някой с него има въобще "закачка".

Не съм вярващ, но разбирам за какво иде реч - ББ се набърква и на още едно място, дето не му7 е работата. Католици и православни са почти враждуващи християнски клонове. Поканата на католическия папа е капак на простотия или по-точно безмозъчно изпълнение на заповеди отвън. ББ да не си въобразява, че ще поведе народа към друга вяра?? Е, сега си спечели тотално ненавистта на православната църква, а от там на всички народи, изповядващи православието (освен собствения си народ, православно вярващ) - гърци, сърби, руснаци и т.н.

Отвори учебника по история и виж как папата признава Втората българска държава и по този начин католиците ни спасяват лапите на византийците. Също така и българската църква преминава към католическата. Ти знаеш ли колко много българи са католици?

О неразумни... Българската църква е обявена за автоцефалус от Константинопол още през 927г., което я прави първата православна славянска църква на света. По това време Iвото българско царство е било в апогея си, простирало се е от Будапеща до Черно море и от Украйна до Бяло море. Всички са се съобразявали с това, а ти ми дрънкаш врели не кипели.

Pеалигiята не храни! папата щел да идва...за какво? #а да и3мие на хората мозаците, както е направил Bатикана векове досега? Bалгарiя ниaма нужда от религии, но от филиcoфiя и...работа! Pаботата оправя едно общество... нищо друго. просто..

Г-да стига сте ни занимавали с глупости. Вместо да се мажете на чуждоземец, спрете да толерирате ограбването на Българското население от Италианската банка Уникредит, с некоректното увеличаване на лихвите по стари заеми.

Тук май улучи десятката!

Ролите им са еднакви - няма значение!

Искам да кажа, че доц. арх. Веселин Дончев идва от време на време на лекции неадекватен - може би още пиян от снощните му прояви.

Браво, Бойко, допринасяш името на България да се знае все повече и с хубави неща! Голям съм ти фен! Отдавна имахме нужда от такъв човек на чело на държавата! Знам, че няма да можеш да промениш всичко гнило, но каквото подобриш, ще е добре! А ние, българите да се стягаме и да помагаме, всеки в своята област, да спрем само да мърморим!

не си фен а кретен

И сляп фанатик. Щом не виждаш,какво прави тоя.

Не вдявам за какво гнило намекваш за замяна! Католичската църква е не по малко гнила - скоро папата си имаше проблеми за закрила на педофили - свещеници!

Ах.... ;) Дали не сгреших?

Евала за идеята :)